HERRAN PROFETIA 13.3.2018: PORTAAT TAIVAASEEN - PROFEETTA DR. OWUOR

Siunatut ihmiset haluan puhua teille tähän aikaan kun suuntaamme kohti Maputoa. Nyt, jotain todella suurta tapahtui Sunnuntaikokouksessa Nakurussa ja siksi tulen luoksenne tänään. HERRA on tehnyt kaikkien ihmeiden suurimman ihmeen nyt. Tämä tulee olemaan kaikkien ihmeiden suurin ihme. Muistamme todella hyvin 15.1.2017, kun puhuin teille ihmisille ja kerroin, että HERRA vei minut Taivaan ovelle, hyvin lähelle ovea Taivaaseen ja sitten näin seurakunnan lähtevän ja he kävelivät melkein samaan aikaan hieman vasemmalle ja sitten he kääntyivät oikealle ja he menivät suoraan Pilven sisälle, suuri Pilvi avautuu ja he menevät sisälle.
 
Sanoin, että he olivat pukeutuneet tietyllä tavalla pyhään vaatetukseen. He olivat miehiä ja naisia, joilla oli turbaani päässä. He ovat pukeutuneet niihin Kirkkaisiin loisteliaisiin vaatteisiin. Joten olen nähnyt heidän menevän sisälle, jotkut lastensa kanssa ja perheet menevän sisälle Taivaaseen. Ja näin kuinka heidän jalkansa astuivat Kirkkaisiin portaisiin. Loisteliaat portaat, Pilven peittämät. Pilvi peitti ne Kirkkaat portaat, kun he menivät sisälle suureen Pilveen, joka oli se ovi Taivaaseen 15.1.2017.
 
Hiljattain kerroin teille, että on kokous, jonne olen menossa. Ja näen Pilven ja Kirkkauden liikkuvan niin nopeasti kokouksen yllä ja Taivaan avautuvan. Tällä kertaa, kun HERRA toi minut viime sunnuntaina Nakuruun, Nakurun Pääalattarille Grand Mega Super Loisteliaaseen Sunnuntaikokoukseen, historialliseen Sunnuntaikokoukseen. Ja sitten näet, että välittömästi HERRA avaa Taivaan. HERRA esitteli ne portaat, jolla seurakunta tulee astumaan ja voit nähdä ne loisteliaan Kirkkaat portaat siellä Pilvessä, kuinka he kiipeävät ylös Taivaaseen ja menevät sisälle Taivaaseen.
 
Tämä on kaikkien ihmeiden suurin ihme, jota on tapahtunut rakkaat ihmiset. Kun Hän toi Hänen kaksi peljättävää Todistajaansa Nakuruun ja näki heidät siellä, Hän avasi Taivaan. Se on se Profetia, jonka olen antanut, joka tarkoittaa, että ylöstempaus on lähellä, rakkaat ihmiset. Ne portaat pystyy näkemään. Olen laskenut ne, niitä on kuusi! Tämä on voimallista! Ihmiset ulkona nauhoittivat sen. Kuinka valtavaa!
 
Kun Hänen kaksi loisteliasta ja peljättävää Todistajaansa oli Nakurussa, HERRA avasi oven Taivaaseen ja Hän näytti maailman kansakunnille ne portaat, jotka johtaa Taivaaseen. Ja nyt voit mennä WhatsAppiin ja nettiin se kiertää siellä. Se on suuren suuri asia. Tämä on suuri asia. Suuren juhlinnan täytyy syttyä tänään tässä maassa! HERRA on tehnyt suuren suuren asian tässä maassa, rakkaat ihmiset.
 
HERRA esitteli ne loisteliaan Kirkkaat portaat, jotka johtavat Taivaaseen, joita olen julistanut 15.1.2017 saakka, kun näin seurakunnan kiipeävän niitä portaita pitkin. Nuo ovat ne portaat, joita Kirkkaan seurakunnan Kirkkaat jalat tulee astumaan tällä tavalla ja tällä tavalla ja tällä tavoin ja mennen ja astuen sisälle Taivaaseen nyt. Hallelujaa! Se on suurta ja uskomatonta! Olen nähnyt sen. HERRA näytti ne Kirkkaat portaat. Se on kaunista ja upeaa, väkevää! Ihmeellistä ja uskomatonta!  Valtavaa ja voimallista, rakkaat ihmiset! Juhlinnan täytyy räjähtää tässä maassa nyt ja ikuisesti!
 
Nyt voitte nähdä ne portaat, joita te tulette astelemaan kun menette Taivaaseen. Hän näytti minulle nuo portaat, kun seurakunta meni sisälle. Seurakunta on juuri astumaisillaan Taivaaseen! On kaunista nähdä ne Taivaalliset portaat. Taivaan portaat näytetään nyt joka puolella maailmaa. Kuinka valtavaa, rakkaat ihmiset, kuinka voimallista! Kaksi Todistajaa ovat siellä ja sitten Hän tekee tällaisen ihmeen. Kuinka valtavaa kuinka peljättävää ja loistelaista! Ja nämä kaksi Todistajaa puhuivat. Se oli valtavaa! Oli hyvin vakava keskustelu liittyen tapahtumiin ja aikaan. Aika on saapunut, rakkaat ihmiset. Valtava ja upea hetki, ihmeen ja merkin hetki, jollaista ei ole koskaan nähty ennen.
 
Kun enkelit näkivät nämä ihmeet ja merkit, he huusivat HERRALLE. Kun enkelit näkivät sen, he toivoivat olleensa elänyt tämän ajan. Tämä on todella suuri asia, rakkaat ihmiset. 1. Piet. 1:12 ja Kol. 1: 26-27, kun enkelit Taivaassa näkivät nämä asiat, mitä tulisi tapahtumaan, he itkivät HERRAN puoleen, kuinka kaipaisivatkaan olla siellä näkemässä ja todistamassa tätä, todistamassa tätä hetkeä ja olisivat pystyneet elää tämän hetken. Taivaan loisteliaan Kirkkaat ovat nyt taltitoitu. Ne nousevat ylös, ylös, ylös, kunnes ne menevät Taivaaseen. Se kuvattiin kameroilla teltan ulkopuolella.
 
JEHOVA ADONAI, JEHOVA HOSEINU, JEHOVA SHALOM, JEHOVA SEBAOT JEHOVA ROHI, JEHOVA TSIDHKENU, JEHOVA EL GIBBOR, JEHOVA NISSI, JEHOVA RAPHA, JEHOVA JIREH, JEHOVA ELOHEEKA, JEHOVA MEKADISHKEN, JEHOVA SHAMMAH, JEHOVA ELOHEINU, JEHOVA ADONAI, JEHOVA BARA, JEHOVA MAGEN, JEHOVA MISQUABBI, JEHOVA MEPHALTI, JAHOVA MACSHI, JAHOVA MAOZ, JEHOVA ADONAI, JEHOVA GANA, JEHOVA GABODHI, JEHOVA YASHA, JEHOVA TSORI, JEHOVA TSIDKENU, JEHOVA JIREH, JEHOVA ELI, JEHOVA SHALOM, JEHOVA HOSEA, JEHOVA HASOPHET, JEHOVA ROHI, JEHOVA HAMELECH, IMEKU, RAPHA, ORI, VALKEUTENI, GANAN, JEHOVA ELYON, JEHOVA, LUOJAMME Taivaassa on tehnyt tämän ihmeen.
 
Kaikki maailmassa näkevät, että seurakunta on juuri menemäisillään sisälle. Kuka vaan haluaa mennä sisälle voi vastaanottaa HERRAN nyt. Ne kaksi loisteliasta peljättävää voimallista Todistajaa olivat Nakurussa puhumassa identiteetistään. Ja samaan aikaan, katsokaa mitä Hän teki, Hän avasi Taivaan ja se taltioitiin kameralla. Ne Kirkkaat portaat nousivat ylös ja ylös kunnes menivät sisälle Taivaaseen. Tämä on voimallista rakkaat ihmiset, halleluja!
 
Osa 2
 
Lopulta seurakunta tulee astumaan sisälle Taivaaseen, lopulta he, jotka ovat valinneet pyhyyden, jotka ovat olleet uskollisia, lopultakin te tulette pääsemään sisälle Taivaaseen. Uusi Jerusalem on valmis, valmis, valmis! Katsokaa niitä loisteliaan Kirkkaita portaita halki Pilvien kiiveten noussen, noussen. Tämä on se suurin Ihme!
 
Ja tänään Hän Puhui kanssani monista kansakunnista. Hän Sanoi Kanada. Näin itseni matkustavan Kanadaan. Moniin muihin kansakuntiin; kalenteri oli täynnä. Hän Sanoi Ääneen: Valitkoon Nigeria päivämääränsä ennen kuin vuoden 2019 kalenteri on täysin ja täydellisen täynnä. Se oli niin valtava keskustelu kansakunnasta kansakunnasta kansakuntaan.
 
Mutta katsokaa, kuinka nyt Taivas on valmiina, ne loisteliat portaat ovat valmiina! Oletteko te ihmiset valmiita? Onko seurakunta valmiina? Se seurakunta, joka on valmiina, sen täytyy mennä sisälle. Nyt portaat ovat valmiina, Taivaan Ovet ovat avoinna. Ja seuraava asia, minkä näin, oli seurakunta kävelemässä noilla loisteliaan kirkkailla portailla.
 
Halleluja! Kuinka mahtava ihme, että tämä on tapahtunut tämän sukupolven silmien edessä. Tämä sukupolvi on nähnyt kaikista ihmeistä suurimman ihmeen! Halleluja! JEESUS on HERRA. Nyt tulet näkemään HERRAN kasvoista kasvoihin. Nyt tulet kohtaamaan JEESUKSEN kasvoista kasvoihin.
 
He, jotka olivat juomassa alkoholia, he, jotka olivat moraalittomuudessa, himoitsemisessa, seksuaalisynnissa ja korruptiossa, nyt te voitte tehdä parannuksen, portaat on valmistettu. Kuinka väkevä Sanoma ISÄLTÄ, että Taivas on valmis ja ylöstempaus on läh ellä. Seurakunta ollaan ottamaisillaan ylös.
 
Sanoinhan teille, että poistukaa siitä synnistä. Täällä tulee olemaan todella järkyttävää (aikaa).
Te ihmiset, poistukaa, poistukaa, tehkää parannus ja menkää sisälle. JUMALAN Valtakunta on nyt valmiina. Portaat on nyt laskettu alas! Kuinka voimallista! Hahah!
 
(Profetia 13.3.2018. Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)