HERRA PARANSI ISSIAKSEN, VÄLILEVYN PULLISTUMAN JA KOVAT SELKÄKIVUT SUOMESSA

Kiitos HERRALLE! Väkevä JEESUKSEN ihme on tapahtunut jälleen Suomessa! 58-vuotias nainen oli kärsinyt välilevyn pullistumasta ja issiaskivuista jo vuodesta 1987 alkaen. Hän ei pystynyt tekemään fyysistä työtä kivun pahentuessa, hänen piti vain maata, istua, kävellä tai venytellä, jotta kipu voisi helpottaa, mutta se oli aina palannut jo tunnin työstä takaisin. Hän oli käynyt hoidattamassa selkäänsä kiropraktikolla ja osteopaatilla. Selkä kuvattiin ja sieltä löydettiin välilevyn pullistuma sekä kulumaa. Ongelma kiusasi vuosi vuodelta.

HERRA muisti tätä seinäjokelaista naista väkevällä tavalla. Hän oli selaillut puhelinta ja sieltä oli tullut eteen väkevä parantumisvideo, jossa oli todistus, kuinka rampa Niina oli noussut Helsingin Meilahden sairaalassa pyörätuolista kävelemään (linkki videoon: https://youtu.be/zvnQG9er01g). Videossa oli kohta, jossa HERRAN Väkevin Profeetta oli julistanut parantumisen kaikille sairaille. Nainen kuvaili, kuinka hän oli kuunnellessaan tuota parantumisjulistusta tuntenut kylmiä väreitä oikealla puolella kehoaan, sekä molemmissa jaloissa. Hän kuvaili, että aivan kuin kylmiä vesipisaroita olisi virrannut alaspäin näissä kohdissa. Sen jälkeen hän nousi ylös ja tunsi tulen/lämmön selässään. Tuossa hetkessä JEESUS oli parantanut hänet!

Tämän jälkeen hän oli tehnyt monta tuntia fyysistä muuttotyötä. Hän kuvaili, kuinka 2-3 päivän sisään selkä oli jo täysin terve ja hän oli tehnyt jopa kaksi 12-14h fyysistä työpäivää muutossa! Hän oli mm. kantanut tavaroita, siivonnut lattiaa, lajitellut tavaroita säkkeihin. Se ei olisi voinut mitenkään olla aikaisemmin mahdollista hirvittävien kipujen tähden. Nyt yli kaksi viikkoa parantumisen jälkeen nainen on vieläkin täysin terve ja parantunut.

Hän haluaa rohkaista kaikkia, jotka kärsivät ja ovat sairaita, että JUMALA on meidän Isämme, jolta voimme anoa parantumistamme. Hän sanoo, että ISÄLTÄ voi pyytää JEESUKSEN väkevässä nimessä ja Hänellä on oma aikataulunsa kaikelle. Hallelujaa!

www.repentfinland.fi 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)