HERRA LOI KOHDUN WINNIE BETTILLE JA SIUNASI LAPSELLA – VALTAVA LUOMISIHME!

Kenian Sotikissa 29-vuotiaalle Winnie Bettille alkoi kehittymään todella kovia alavatsakipuja hänen ollessaan 15-vuotias ja kivut pahenivat pahenemistaan. Hän meni toukokuussa 2016 Tenwek tason 6 Referral sairaalaan, jossa lääkärit tutkivat hänet perusteellisesti ja löysivät hänen kohdun tuhoutuneena ja mädänneenä. Kohdusta vuosi ruskeaa nestettä ja se oli täysin pilalla. Winnie vietiin kiireellisesti leikkaukseen, jossa kohtu jouduttiin poistamaan kokonaan. Tämä oli Winnielle ja hänen perheelleen ja sukulaisilleen todella äärimmäisen raskas paikka, että hän ei tulisi enää koskaan saamaan lapsia. Hänellä oli vain yksi lapsi ennestään. Hänelle annettiin kylässä haukkumanimi, joka annetaan naisille, joilla ei ole lapsia. Winnie kärsi ja suri paljon.

17.12.2017 oli julistettu, että tulisi väkevä Parantumiskokous Jeesus on Herra -radion kautta ja myös Winnie Bett sai kuulla Parantumiskokouksesta ja hän saapui Sotikin kokouskentälle. Kun HERRAN Kaksi Valtavaa Profeettaa soittivat livenä radioon ja nostivat ylös vasemman profeetallisen kätensä ja julistivat parantumisen asunnostaan Nairobissa, niin HERRAN Tuli lähti ja kulki aina Sotikiin saakka ja kaatoi lukuisten muiden ihmisten tavoin myös Winnien maahan. Winnie pyöri maassa ja hän vain itki ja itki kontrolloimattomasti maassa pystymättä nousemaan ylös pitkään aikaan.

Parantumiskokouksen jälkeen hän palasi takaisin kotiin sydän rauhaa täynnä ja hän teki parin viikon päässä uskossa raskaustestin ja suureksi hämmästyksekseen hän huomasi olevansa raskaana!!! Hän oli täysin shokissa ja lähti saman tien Kapkatetin Sub County Referral sairaalaan. Siellä hänelle tehtiin myös raskaustesti ja todella Winnie oli raskaana! Hän palasi kotiin ja kertoi tästä valtavasta shokki-uutisesta aviomiehelle, joka ei pystynyt uskomaan kuulemaansa ja meni aivan hiljaiseksi.

Terve suloinen poikavauva Emmanuel Kipngetich syntyi 30.8.2018. Nyt Emmanuel on 3kk ja äiti ja lapsi voivat oikein hyvin. Kaikki ovat ihmeissään, koko kylä, perhe, puoliso sekä lääkärit ja itse Winnie tästä valtavasta JUMALAN luomisihmeestä. Kun Tenwek sairaalan lääkäritiimi kuuli tästä raskaudesta, he eivät voineet uskoa kuulemaansa ja näkemäänsä ja sanoivat, että se on lääketieteellisesti täysi mahdottomuus. Kaikki lääkärintodistukset löytyvät asiasta, että Winnien kohtu on todella poistettu täysin ja kokonaan Tenwekin sairaalassa. Lääkärit ihmettelevät ja sanoivat, että tämä on täydellinen ihme ja ei mitenkään selitettävissä lääketieteessä.

Yhtä Winnie Bettiä hoitanutta erikoislääkäriä Tenwek Mission -sairaalasta haastateltiin Jeesus on Herra -radiossa muutaman tunninverran ja hän sanoi, että on täysin shokissa tapahtuneesta. Kaikki ovat sairaalassa hämmästyneitä tapahtuneesta. Lääkäri kertoi, kuinka kirurgitiimi oli poistanut Winnien kohdun täysin pois ja kohtu heitettiin menemään, mutta nyt hänellä on uusi kohtu!!! He ovat puhuneet ja puhuneet tästä yötä myöden lääkärien kanssa. Joku, jonka kohtu on heitetty roskikseen, tulee sairaalaan lapsi sylissään ja nyt hänellä on täysin uusi ja terve kohtu!

Lääkäri selitti radiossa hyvin pitkään ja hyvin perusteellisesti lääketieteellisin termein Winnien pitkää hoitohistoriaa ja kohdun poistoa, kuinka kirurgit leikkasivat tuhoutuneen kohdun ja kun kohtu poistetaan, lapsen saaminen on täysin mahdotonta. Kolme eri erikoislääkäriä ja kirurgia hoitivat Winnien tapausta. Nyt Winniellä on täysin terve, normaali ja uusi kohtu. Winniellä on nyt kaksi kansiota. Toisessa raportissa lukee, että kohtu poistettu ja toisessa lukee, että hän on synnyttänyt ja kantanut uudessa kohdussa lapsen. Tenwek tason 6 Referral -sairaala on yhdysvaltalaisten lääkärien moderni sairaala yksi maan parhaista ja arvostetuimmista sairaaloista.

Totisesti kun HERRA MAHTAVA TAIVAAN JUMALA lähetti Hänen Kaksi Väkevintä Profeettaansa maailmaan, he ovat tänään jälleen kerran ravistelleet koko lääketiedettä, asettaakseen takaisin kohdilleen ja ennallistaakseen JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN loisteliaan Palvelustyön ja näin valtavalla tavalla esitellen JEESUKSEN VEREN voiman! Elämme todella ihmeellisiä aikoja. He eivät saapuneet uuden kohdun ja kirurgiveitsen kanssa paikalle. He vain julistivat asunnostaan JEESUKSEN Väkevässä Nimessä ja täysin upouusi kohtu ilmestyi paikalleen, täysin ilmaiseksi, ilman mitään komplikaatioita. Jos nämä ovat niitä ihmeitä mitä tapahtuu, kun He eivät lähteneet asunnostaan, niin entäpä sitten kun HERRA vapauttaa heidät Nakurun loppuvuoden super grand mega Herätys- ja Parantumiskokouksiin. Hallelujaa, kiitos HERRALLE!

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

 

p.s. Lääkärintodistuksia ko. parantumiseen on monia, joita emme saa valitettavasti liitettyä tähän postaukseen. Voimme ne lähettää sähköpostitse. Voit pyytää ne kirjoittamalla meille os. repentfinland@gmail.com

Air Jordan 3 For Women-024

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)