EVERLYNEN IHMEPARANTUMINEN

 

EVERLYNEN IHMEPARANTUMINEN

Jos kuuntelette tätä radiota, niin voitte kuulla, kuinka lukuisat ihmiset soittavat päivin ja öin tänne Jeesus on HERRA -radioon. He todistavat, mitä ihmeellisimpiä parantumisihmeitä ja muita ihmeitä, mitä HERRA JEESUS teki tuossa ennennäkemättömässä historiallisessa Kenian Nakurun kaupungissa olleessa loisteliaassa HERRAN Kokouksessa viime elokuussa. Emme voi koskaan unohtaa sitä!

Kenian Mavingun kylän seurakunta oli kokoontunut yhteen juhlimaan 47-vuotiaan Everlyne Kamwaron parantumistodistusta. He soittivat livenä tänne Jeesus on HERRA -radioon, ja saimme puhua Piispa Kabingun kanssa, sairaanhoitaja Annan kanssa, ja tietysti myös itse HERRAN Parantaman Everlynen kanssa.

Seurakunnalla he olivat kuulemma miettineet pitkään, minkä todistuksen jakaa, koska kaikki todistukset olivat niin väkeviä. Voitko kuvitella, että yhdessä kylässä heillä oli HERRAN parantamia mielisairaita, sekä sokeita, jotka voivat nyt nähdä, sekä ihmisiä, jotka ovat parantuneet erilaisista selkärangan ongelmista ja vakavasta anemiasta, NAKURUN LOISTELIAASSA HERÄTYSKOKOUKSESSA, viime elokuussa. Ja nyt he olivat kokoontuneet juhlimaan yhdessä JUMALAN suuria tekoja. Ja nyt tässä seurakunnan juhlakokoontumisessa he juhlistivat Everlynen ihmeellistä parantumista.

Vuonna 2010 ongelmat alkoivat, kun Everlyne oli kuivattamassa pyykkiä ulkona; alkoi sataa, ja hän juoksi poimimaan pyykkejä narulta, ja matkalla hän liukastui ja kaatui. Seuraavana päivänä hän ei päässyt kunnolla sängystään ylös ja oli hirvittävissä kivuissa. Hän tajusi, että kaikki ei ole kunnossa, ja hänet vietiin sairaalaan. Siellä Everlynelle määrättiin kipulääkkeitä, joita hän aloitti syömään. Ongelmat alkoivat tuosta kaatumisesta.

Kipu ei kuitenkaan lähtenyt. Se tuli ja meni ja taas tuli takaisin. Hän meni Naivashan District sairaalaan useamman kerran, ja hänelle tehtiin paljon testejä ja hänelle annettiin lannetukivyö. Hänellä todettiin lannelevyn pullistuma ja ongelmia selkärangan alueella (Spinal Cord Injury), ja tämä vaurioitti myös hermoja. Kaiken lisäksi hänellä todettiin myös rasvamaksa eikä maksa toiminut kunnolla.

Everlyne kertoi meille, että oireet ja kivut olivat hirvittävät, ja hän oli aivan turvoksissa. Hän ei löytänyt mitään naisten kenkiä, jotka mahtuisivat hänelle, joten hän kulki sandaaleissa. Hän ei pystynyt istumaan eikä kumartumaan, eikä polvistumaan rukoukseen. Hän ei pystynyt kantamaan mitään painavaa eikä kävelemään pitkään. Hänelle tultiin myymään kadulla raskausajan vaatteita, koska ihmiset luulivat hänen olevan raskaana ison turvonneen mahan takia.

Hän kävi viidessä eri sairaalassa (mm. North Kinangop, Kijabe, Naivasha District, Aga Khan, Kikuyu mission, Medihill -sairaaloissa) ja käytti kaikki rahansa sairaalamaksuihin ja osti fysioterapialaitteen kotiinsa 3000 eurolla! Ja kuvitelkaa, kaikki tämä oli ollut aivan turhaa.

Everlyne kävi kaksi kertaa viikossa fysioterapiassa. Hän kertoi, että autolla matkustus oli tuskaa, sillä teiden pomput ja kuopat sattuivat selkään. Hänen sormensa muuttuivat keltaisiksi, ja sydän hakkasi kovan lääkityksen tähden, ja hän alkoi kärsimään myös kovista pääkivuista. Sairaaloissa otettiin kaiken maailman testejä, tehtiin diagnooseja, hoitoja, monitoreinteja, piikkejä selkään, määrättiin jatkuvasti uusia erilaisia lääkkeitä, jopa astmalääkitys, vaikka Everlynellä ei ollut astmaa!

Ja kaikki tämä oli aivan turhaa. Hän kertoi, kuinka aviomies masentui, koska kaikki perheen varat ja säästöt hupenivat Everlynen sairaalakuluihin. Voitte kuvitella, kuinka tälläkin hetkellä on paljon ihmisiä, jotka elävät kovien kipujen kanssa päivittäin. Joten jos et kärsi kivuista, niin älä ota sitä itsestään selvyytenä, se on suuri kiitosaihe.

Everlyne kertoi meille, että hänen parantumisensa alkoi sillä hetkellä, kun hän alkoi tehdä parannusta ja lopetti synnin, kuten seksuaalisynnin. Hän kertoi, että Eldoretin elokuun 2015 HERRAN Kokouksessa hänen parantumisensa alkoi. JUMALAN Mies, HERRAN Väkevä Profeetta oli julistanut, että mm. selkäydinongelmat, ja selkärangan ongelmat sekä maksasairaudet tulevat paranemaan. Ja totisesti, viime elokuun HERRAN Kokouksessa Nakurussa, Everlyne parantui lopullisesti täysin! Hän kertoi, että hän oli tuntenut voiman tulevan ruumiiseen, paljon paljon voimaa. Kipu on hävinnyt, ja vatsasta oli tullut normaalin kokoinen! Kokouksen jälkeen hän kävi Medihill-sairaalassa Nairobissa. Siellä otettiin taas testejä, ja tulokset näyttivät, että kaikki arvot ovat normaaleita, myös maksa-arvot!

HERRA JEESUS paransi Everlynen kokonaan. Vatsa on normaalin kokoinen, ja maksa toimii normaalisti. Nyt hän pitää tavallisia naisten kenkiä. Hän nukkuu hyvin ja voi jopa juosta ja työskennellä pellolla. Hän voi pestä pyykkiä ja kantaa vettä. Koskettaa varpaitaan. Nyt Everlyne voi hyppiä, kumartua, polvistua rukoukseen, ja mennä moottoripyörän kyytiin ja ajaa kuoppaisella tiellä.

Juhlakokouksessa Everlyne juhli ja tanssi ja hyppi muiden mukana. Piispa sanoi, että lääkärit ovat epäonnistuneet ja päihitetyt ja, että ainoastaan JEESUKSEN VERI paransi Everlynen.

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)