ESIMERKKEJÄ HERRAN VÄKEVÄSTÄ VIERAILUSTA KIINASSA, 31.12.2017 PARANTUMISJULISTUKSEN JÄLKEEN

 

FEIDONGIN MAAKUNTA 

ARKKI SEURAKUNTA

HEFEIN KAUPUNKI

ANHUIN PROVINSSI  

 

NIMI: SHUXIA

Shuxia kärsi päänsärystä yli 30 vuotta. Hän kävi sairaalassa, missä lääkärit säännöllisesti hoitivat häntä. Lääkäri oli diagnosoinut hänen tilanteensa hermokivuksi, jota ei voi parantaa, mutta nyt hän on kokonaan parantunut. HALLELUJAH!

 

NIMI: XU

Xu oli kärsinyt 20 vuotta ikenien verenvuodosta ja iensairaudesta; mikä tapahtui aina, kun hän harjasi hampaitaan ja ikeniään. Mutta aamulla 1.1.2018, kun hän harjasi hampaitaan ja ikeniä, ei ollut enää verenvuotoa ja siitä saakka ikenet ovat olleet kunnossa. Nyt hän on kokonaan parantunut. HALLELUJAH!

 

NIMI: WANG CHAOQIN

Hän kärsi reumaattisesta kivusta vuosikymmeniä eikä voinut nukkua. Lääkkeestä, jota lääkäri hänelle kirjoitti ei ollut apua. Mutta 31.12.2018 jälkeisenä yönä hän nukkui hyvin ja kipu on ollut kokonaan poissa. Wang Chaoqin on nyt kokonaan parantunut. HALLELUJAH!

 

NIMI: ZHANG JIA-ZHEN

Hän on 81-vuotias ja on ollut mieleltään sairas vuosikymmenien ajan. Nyt hän on täysin parantunut ja on normaali. HALLELUJAH!

 

NIMI: WANG FENGYING

83-vuotias. Hän on kärsinyt korkeasta verenpaineesta johtuvasta käsien puutumisesta enemmän kuin kolme vuotta. Verenpaine on normaalu ja kädet eivät enää puudu. Nyt hän on kokonaan parantunut!

 

NIMI: SHI ZUOFENG

Hänen silmissään oli ”ikänäkö” (presbyopia), mikä tarkoittaa, että hänen lähinäkönsä oli heikentynyt, jonka vuoksi hänen on täytynyt käyttää silmälaseja vuosikymmeniä.  Sunnuntaina, kun hän kuunnellessaan koki HERRAN kosketuksen, hän samalla tunsi, niin kuin silmät olisivat olleet tulessa. Ja nyt hän on parantunut!

 

NIMI: HUANG GUIXIANG

Kun Huang Guixiang:n korva operoitiin kirurgisesti, hänen ollessa 12-vuotias, operaation jälkeen hän tuli sokeaksi. Yli 20 vuoteen hän ei ole voinut nähdä päivänvaloa eikä yötä. Mutta kun hän kuunteli Radiota sunnuntaina, 31.12.2017, hän tunsi tuulen tulevan kehoonsa päästä alkaen ja hänen silmänsä avautuivat ja nyt hän pystyy näkemään. HALLELUJAH!

 

NIMI: ZHANG JU

Hän tunsi kuin hänen ruumiinsa olisi tulessa, kun hän kuunteli 31.12.2017 Parantumiskokousta. Hän kärsi vuosikymmeniä hartioiden niveltulehduksesta (periarthritis). Mutta kun häntä kosketettiin 31.12.2017 sunnuntaina, hänen nenänsä alkoi vuotaa. Kipu ja tulehdus on poissa. Nyt hän on kokonaan parantunut. HALLELUJAH!

 

NIMI: XU XIAN-IAN

Hän kärsi hartioiden niveltulehduksesta (periarthritis) vuosikymmenien ajan. Nyt hän on kokonaan parantunut!

 

NIMI: HE SHOUYU

Hän ei kuullut vasemmalla korvalla, se oli kuuro. Korva aukesi ja nyt hän on kokonaan parantunut. HALLELUJAH!

 

NIMI: HUANG XUEQUN

Hän tunsi viileän tuulen tulevan koko hänen ruumiiseensa. Nyt hän tuntee kokonaan rauhaa!

 

NIMI: LIANG ZHENGYING

Hän tunsi ikään kuin hyvin kylmää vettä vuotaisi hänen ylitseen, kun hän kuunteli, 31.12.2017, JEESUS ON HERRA RADIOTA.

 

 

HERRAN VIERAILU KIINASSA YUNNAN PROVINSSISSA

KUNMING KAUPUNKI

YUNNAN PROVINSSI

 

HENKILÖN NIMI: XU CHANGXIU

IKÄ: 70 VUOTTA

Kun Xu Changxiu otettiin sairaalaan vuonna 2017, hänen lääkärintodistuksessaan mainitaan murtuneet luut, sirpalemurtuma ja polvilumpio vamma. Diagnoosiksi annettiin murtunut vasen polvilumpio ja vakava Osteoporoosi. Hän oli sairaalassa 15 päivää, ja hänelle tehtiin leikkaus 18.5.2017.

Toimenpide epäonnistui ja hän tarvitsi siitä lähtien kainalosauvat noustakseen ylös ja muutenkin liikkumiseen.

Mutta 2 tuntia sen Juhlinnan jälkeen, joka alkoi JEESUS ON HERRA - RADIOSSA, 31.12.2017, juuri tuona päivänä, hän nousi ylös ja jätti kainalosauvansa ja alkoi kävellä ilman niitä. HERRAN Voimakas Vierailu on täydellisesti Parantanut Xu Changxiun. Nyt hän kävelee normaalisti ja Kirkastaa VÄKEVIMMÄN PROFEETAN JUMALAN nimeä.

Kolme muuta henkilöä, jotka olivat kerääntyneet kuuntelemaan Xu Changxiun kanssa, tulivat myös kosketetuiksi hyvin Väkevästi. Yksi heistä parantui huimauksesta, joka oli hänellä ollut jo 30 vuoden ajan.

 

Ja nämä yllä olevat esimerkit parantuneista ovat vain yhden Provinssin alueelta Kiinasta.

HERRA on ihmeellisesti Vieraillut Kiinassa, yllä vain pieni osa parantuneista.

HALLELUJAH. MESSIAS ON TULOSSA!

 

Kirjeenvaihtaja

Pastori Paula Lewis / Kiina

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)