ENTISEN KYLÄHULLUNA TUNNETUN RUTHIN PARANTUMISTODISTUS

Hän on se joka leikkaa kakkua

 

ENTISEN KYLÄHULLUNA TUNNETUN RUTHIN PARANTUMISTODISTUS

11.marraskuuta 2016 Kenian Bondon kunta oli kokoontunut yhteen seurakuntaan juhlimaan 30-vuotta mielisairaana olleen 47-vuotiaan Ruth Akinyin ihmeellistä parantumistodistusta ja JEESUKSEN Ristin ja Veren voimaa! He soittivat neljän tunnin todistuksen tänne radioon, josta olen tehnyt tiivistelmän teille.

Ruth kertoi, kuinka oli syntynyt perheeseen, jossa oli noituutta ja pahoja henkiä. Ruth kertoi, että ei ollut koskaan käynyt koulua. Hän sairastui lopullisesti mieleltään ollessaan 17-vuotias nuori. Hän alkoi riisuutua alasti yleisillä paikoilla ja hakata ihmisiä mielipuolisesti. Hän oli väkivaltainen ja häiritsi ihmisiä. Hän varasteli ruokaa ja vaatteita torilta ja juoksi karkuun, heitellen ihmisiä kivillä.

Hänen koko kehonsa oli täynnä arpia, koska hän ärsytti ihmisiä, ja siksi hänet hakattiin monesti. Hän todisti, kuinka yhdessä kohtaa hänen mielensä hieman tasaantui, ja että hän meni jopa naimisiin. Hän sai lapsia, joista kolme on elossa, mutta sitten taas ongelmat alkoivat. Puhuimme Ruthin 12-vuotiaan pojan Colinsin kanssa; Colins kertoi, että koti oli todella sotkuinen ja likainen. Colins kertoi, kuinka he pelkäsivät äitiä ja yrittivät vältellä häntä, ja äidin tilan vuoksi Colinsin sisar oli karannut kotoaan.

Colins kertoi, esimerkiksi, että kun lapset olivat laittaneet ruokaa, äiti saattoi tulla ja virtsata kattilaan, jossa oli vettä kiehumassa teetä varten. Perhe kokkasi avotulella, ja joskus äiti töni lapsia tuleen, ja he saivat palovammoja. Äiti käveli myös alasti kotonaan perheensä edessä. Kun sitten perhe yritti tuoda hänelle vaatteita, hän ajoi heitä takaa ja löi ja potki heitä, ja lapset juoksivat karkuun. Äiti kuulemma myös puhui todella rumasti ja likaisesti, mikä oli todella nöyryyttävää.

Jotkut miehet käyttivät Ruthia seksuaalisesti hyväkseen ja raiskasivat hänet. Tämän seurauksena hän synnytti yhteensä kolme lasta. Ja heidän synnyttyään Ruth tappoi lapset tukehduttaen heidät muovipusseissa. On aivan järkyttävää ja hirveää, mitä vihollinen voi saada aikaan! Veli yritti saada siskoaan Ruthia sairaalaan, mutta se ei onnistunut.

Ruth tapasi myös käydä baareissa ja juoda itsensä juovuksiin; joskus hän saapui kotiin neljä tupakkaa samaan aikaan suussaan. Hän sekoitti alkoholia limuun ja pakotti lapsiaan juomaan niistä. Voitte kuvitella, kuinka lapset kärsivät ja lapsuus oli pilalla. Myös lasten koukunkäynti kärsi, eivätkä he pystyneet keskittymään, eivätkä myöskään aina ilmestyneet kouluun. Colinsia kiusattiin koulussa äidin tähden. Joku oli sanonut hänelle muun muassa, että älä puhu minulle, mene ja puhu hullulle äidillesi! Voitte vain kuvitella, miltä tämä tuntui nuoresta, mielisairaalle äidille syntyneestä, 12-vuotiaasta pojasta.

Ihmiset kylällä karttoivat ja pelkäsivät Ruthia, sillä hänet tunnettiin pahojen henkien riivaamana kylähulluna. Ruth saattoi nukkua ulkona, ja hän saattoi herätä keskellä yötä kirkuen ja huutaen. Perhe vei häntä noitatohtoreille etsien parannuskeinoa. Perhe vei Ruthin myös seurakuntaan tapaamaan väärää profeettaa, joka hakkasi Ruthia Raamatulla päähän, jotta paha henki lähtisi pois hänestä! On todella surullista, mitä voi tapahtua tänä päivänä!

Myös Ruthin äiti, Peninah Ameme, puhui ja kertoi, kuinka hän eli häpeässä ainoan lapsensa tilan vuoksi, ja jotkut ihmiset välttelivät jopa häntä Ruthin takia. Äiti joutui muun muassa siivoamaan tyttärensä jätöksiä, joita hän teki kaduille ja julkisille paikoille.

Sitten tapahtui jotain käänteentekevää ja ihmeellinen Herran johdatus! Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön seurakunnan jäsen Mama Bruno tapasi Ruthin ruokakaupan ovella ja kertoi Ruthille HERRAN Kokouksesta, joka olisi tulossa Kenian Nakurun kaupunkiin. Mama Bruno kertoi, kuinka Ruth kuunteli nyt keskittyneesti, täysin rauhallisesti ja kiinnostuneena. Ja Ruth kysyi järkeviä kysymyksiä, kuten missä nukumme kokouksessa? Mitä tulemme syömään tuossa kokouksessa? Aivan kuin hänen parantumisensa olisi jo alkanut tuossa hetkessä! Tämä kertomus saa vielä onnellisen lopun, kiitos HERRALLE!

Ruth saapui seurakunnan kanssa viime elokuussa NAKURUN SUPER GRAND MEGA HERRAN KOKOUKSEEN. Hän kertoi, kuinka HERRA oli vieraillut hänen luonaan yöllä ylistyksen aikana, ja hän oli alkanut tuntea suurta keveyttä rinnassaan ja olemuksessaan. Tuossa Kokouksessa vapautui lukuisia mielisairaudesta kärsiviä ihmisiä, ja kiitos HERRALLEMME JEESUKSELLE, Ruth oli yksi heistä!

Ruth puhui täällä radiossa ja aloitti kertomuksensa kiittämällä ensin Kaikkivaltiasta JUMALAA. Hän kertoi itse omasta tilastaan, ja sanoi, että olin hullu ja hakkasin ihmisiä. Ruth sanoi, että olen nähnyt JUMALAN hyvyyden. Hän puhui meille HERRAN hyvyydestä ja väkevyydestä. Ruth lauloi meille myös laulun, joka puhuu Ristin voimasta, kuinka HERRA nostaa rammat, parantaa ja vapauttaa sairaat.
.
Ruthin poika Colins todisti sanoen, että kun näemme äidin tänä päivänä, niin se on tarvinnut JEESUKSEN ihmeen. Äiti on parantunut! Collins kertoi: Hän pukeutuu hyvin, hän on rauhallinen, normaali, nyt hän on välittävä ja rakastava äiti. Hän tykkää kirjoittaa ostoslistoja kauppaa varten ja hän kokkaa ruokaa, ja perhe syö yhdessä. Äiti siivoaa kotia, pesee pyykkiä, ja koti on nyt puhdas ja siisti. Collins kiitti Herraa JEESUSTA ja sanoi, että nyt hän voi keskittyä myös koulunkäyntiin.

Myös Ruthin äiti, Peninah, oli hämmästynyt siitä, mitä HERRA oli tehnyt, ennallistaen hänen tyttärensä. Herätys on räjähtänyt kylässä, ja monet Ihmiset ovat tämän ihmeen myötä vastaanottaneet JEESUKSEN Herrakseen!

Seuraavana päivänä seurakunta vei Ruthin kotiin pitkässä autokulkueessa, ja hän tapasi sukulaisiaan ja perhettään, ja tapaaminen oli hyvin lämmin. Kuvissa, jotka on otettu viikko sitten, hän on hyvin kauniisti pukeutunut. Yhdessä kuvassa hän leikkaa kakkua seurakunnan juhlakokouksessa ja tarjoaa sitä Piispa Kamondille ja hänen vaimolleen Mama Kamondille. Ja toisessa kuvassa Ruth pitää kukkakimppua kädessään hymyillen. Voitte nähdä, minkä muutoksen JEESUKSEN Veri voi saada aikaan! Piispa iloitsi kertoen, että Ruth on nyt myös liittynyt seurakunnan ylistysryhmään.

Saimme puhua myös lääkärin kanssa, joka oli mukana seurakunnan juhlakokouksessa; tämä lääkäri sanoi, että ei ole todistanut tällaista ennen. Tämä on ihme, että HERRA on parantanut hänet! Lääkäri todisti, että on todennut Ruthin täysin normaaliksi.

Tästä todistuksesta tulee mieleen Raamatun jakeet, Matteus 8:16 - 17, jossa sanotaan:

16 Mutta illan tultua tuotiin hänen tykönsä monta riivattua. Ja hän ajoi henget ulos sanalla, ja kaikki sairaat hän paransi; 17 että kävisi toteen, mikä on puhuttu profeetta Esaiaan kautta, joka sanoo: "Hän otti päällensä meidän sairautemme ja kantoi meidän tautimme" (Matteus 8:16 - 17).

HERRA voi parantaa Sanansa kautta! HERRA on hyvä ja suuri armossaan ja rakkaudessaan. Hän on voimallinen tuomaan kenet tahansa pimeydestä valkeuteen. Ehkä olet rukoillut jonkun ystäväsi tai perheenjäsenesi puolesta jo vuosia. Ja olet melkein jo menettänyt toivosi heidän suhteensa. Mutta jos HERRA on voimallinen vapauttamaan Ruthin kaltaisen naisen ja tuomaan hänet valkeuteen, pelastukseen täydellisestä pimeydestä, hulluudesta ja pahuudesta, niin Hän on voimallinen myös tekemään sen kenen tahansa kohdalla, joten älä menetä toivoasi! HERRA JEESUS on voimallinen tuomaan kaikista suurimman ja pahimman syntisen pelastukseen. Hänelle ei ole mikään mahdotonta.

(Todistus annettu Kirje Suomelle –ohjelmassa 17.11.2016 / www.jesusislordradio.info)

 

Ja hän syötti Piispoille kakkua ja muista hän oli mielisairas 30 vuotta!

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)