ENTISEN KYLÄHULLUNA TUNNETUN PARANTUMISTODISTUS

https://scontent.fqlf1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15672684_10211359911863055_3386325477257890194_n.jpg?oh=b308fbdd3b0022b9dca36566cf1a86f8&oe=58B115FB
Michael Uhuru
 
Olemme juhlineet viime elokuun Kenian Nakurun kokouksen jälkeen joka päivä. Se vierailu Nakurussa oli totisesti 1000 –kertainen! Seurakunta oli kokoontunut Kenian Nyamaiyan kylään juhlimaan Ristin työtä, HERRAN JEESUKSEN tekoja. 23-vuotias Michael Uhuru oli mieleltään vakavasti sairas. Mielisairaus alkoi hänen ollessaan 13-vuotias eli 10 vuotta takaperin.
 
Kaikki alkoi kun hän oli koulussa 13-vuotias nuorukainen ja eräänä päivänä palatessaan kotiin hän ilmoitti äidilleen, että ei menisi enää kouluun, sillä nyt hän on itse opettaja. Äiti soitti isälle ja kertoi olevansa huolissaan pojastaan, joka puhuu outoja. Isä tuli töistä kotiin ja huomasi poikansa käyttäytyvän oudosti. Poika leikki opettajaa, ja oli kirjoittavinaan ilmaan liitutauluun ja puheli mielikuvitusoppilailleen.
 
Hän alkoi mm. kuulemaan ääniä, jotka kutsuivat hänen nimeään. Hän ei enää tunnistanut isäänsä, äitiänsä eikä sisaruksiaan. Hän menetti myös muistinsa. Hän käyttäytyi hyvin erikoisesti. Nyamaiyan seutu tunnetaan banaaniviljelmistään ja aina kun Michael sai käsiinsä banaanin, niin hän söi sen koko banaanin kuorineen päivineen. Kun hän meni vessaan, niin hän otti ulostettaan ja söi sitä ja siveli sitä kehoonsa kuin ihovoidetta. Kun poika lähetettiin suihkuun, niin hän tapasi syödä kaikki palasaippuat, jotka löysi kylpyhuoneesta. Perhe oli hyvin ahdistunut tästä tilanteesta, sillä jotain todella kauheaa oli tapahtunut perheessä.
 
He veivät Michaelin lääkärille, mutta hän kieltäytyi tutkimuksista ja väitti olevansa itse lääkäri. Hän sanoi: ”Jos olisin sairas, niin tietäisin sen, koska olen lääkäri”. Lääkäri määräsi hänet laboratoriotutkimuksiin, mutta poika kieltäytyi, kunnes vartijat joutuivat pitelemään häntä kiinni kun verikokeita otettiin. Hän oli sairaalassa viikon ja yritti jopa karata sieltä. Sitten hänet palautettiin kotiin.
 
Poika alkoi kuihtumaan ja kieltäytymään syömästä. Perhe joutui myymään karjaansa saadakseen rahaa poikansa hoitoihin. Michael saattoi sulkea itsensä kotiin ja huutaa ja karjua lujaa, niin että naapuritkin sen kuulivat. Hän saattoi hyökätä kanojen kimppuun ja purra niiltä kaulat poikki, jonka jälkeen kanan päätä ei löytynyt enää, joten perhe epäili, että poika saattoi syödä ne raa’at kanan päät! Tämä poika oli siis todella paholaisen hyökkäyksen kohteena. Äiti sai korkean verenpaineen poikansa tähden.
 
Perhe alkoi etsiä ihmisiä, jotka voisivat rukoilla poikansa puolesta, mutta se ei auttanut. He menivät noitatohtoreille, jotka tekivät rituaalejaan ja sytyttelivät kynttilöitä parantaakseen pojan ja voitelivat häntä öljyillään, mutta pojan tila vaan paheni entisestään. Epätoivossaan perhe pyysi kylän vanhimpia paikalle tekemään perinnerituaaleja, jotta heidän poikansa voisi saada järjen takaisin. Kylän vanhimmat vaativat palkaksi 12 vuohta, jotta voisivat tulla tekemään rituaalit perheen kotiin. Perhe oli melko köyhä, joten he alkoivat keräämään rahaa ja lahjoituksia ja saivat lopulta kokoon 11 vuohta. Kylän vanhimmat tulivat perheen luokse ja tekivät rituaalejaan ja ottivat ja söivät vuohien lihat, mutta Michaelin tila pysyi samana ja meni vaan huonompaan suuntaan.
 
Tämän jälkeen hän alkoi maistelemaan parafiinia ja repimään vaatteitaan palasiksi ja kävelemään alasti. Nyt hän käveli täysin alasti perheensä edessä ja kylällä. Hän ei suostunut ottamaan edes peittoa ylleen nukkuessaan. Hän puheli ja naureskeli jatkuvasti itsekseen. Poika alkoi olemaan myös todella vahva ja väkivaltainen. Perhe joutui sitomaan hänet kiinni liinoilla, mutta hän sai liinat auki. Joten lopulta he joutuivat käyttämään rautaista kettinkiä Michaelin sitomiseen. Perhe vei hänet Nyamiran- ja Lithein Mission sairaaloihin, sekä Kisiin tason 5 –sairaalaan, sekä Tenwek-sairaalaan. Lääkärit eivät osanneet parantaa Michealin hulluutta. He määräsivät pojalle rauhoittavia lääkkeitä.
 
Äiti alkoi kuuntelemaan Jeesus on HERRA –radiota, ja kuuli sieltä todistuksia monista JUMALAN ihmeteoista. Äiti ymmärsi, että noidilta ei tulisi mennä kysymään apua ja hän alkoi rukoilemaan ja etsimään HERRAA.
 
Saapui 27.-28.elokuuta 2016 ja NAKURUN SUPER LOISTELIAS HERÄTYSKOKOUS ja Michael tuotiin sinne kahden vahvan miehen voimin. Kun hän saapui kokouskentälle, niin hän rauhoittui saman tien ja alkoi ylistämään muiden mukana nostaen kätensä ylistykseen! Tämä oli shokeeraavaa. Ja sitten Yhtäkkisen HERRAN vierailun aikana lauantai-iltana hänen muistinsa palautui! Hän kääntyi äitinsä puoleen, tunnistaen äitinsä ja puhutellen häntä äitinään, kysyen: ”ÄITI, missä me olemme? ÄITI, Mitä täällä oikein tapahtuu?” Äiti oli aivan shokissa ja hämmästyksissään. Hänen poikansa oli tunnistanut hänet ja puhunut normaalisti vuosiin, kuin normaali ihminen!
 
Kun he olivat lähteneet Nakurun kokoukseen, niin äiti oli unohtanut pojan lääkkeet kotiin. Hän huomasi pojan olevan hyvin rauhallinen kokouksessa. Hän alkoi puhumaan normaalisti äidin kanssa: ”Äiti, näen että olet väsynyt, mutta älä huoli, olemme lähdössä kotiin!” Kokouksessa oli yli 4600 bussia, jotka olivat kuljettaneet ihmisiä ympäri Keniaa kokoukseen ja Michael johdatti äitiä heidän bussille ja hän löysi oikean bussin! HERRA oli parantanut hänen muistinsa täysin.
 
He saapuivat kotiin ja Michael heräsi aikaisin aamulla. Hän kysyi äidiltä aamulla: ”Äiti, kuinka sinä voit?” Hän välitti äidistään. Äiti oli täysin hämmästyksissään. Michael siivosi kodin, luuttusi lattian, pesi tiskit, laittoi liinan pöydälle ja valmisti aamiaisen perheelleen! Entinen täysi hullu käyttäytyi nyt täysin normaalisti. Äiti sanoi, että meni suoraan huoneeseensa ja polvistui lattialle ja kiitti JUMALAA. Hän kysyi mitä voin antaa sinulle HERRA, kun muistit minua näin?
 
Puhuimme myös itsensä Michaelin kanssa radiossa. Hän kertoi että Nakurussa hän vain yhtäkkiä tajusi, että hänen mielensä on kirkas ja normaali. Hän käveli alttarin läheisyyteen nähdäkseen HERRAN Profeetan siellä ja hän tunnistin HERRAN Väkevän Profeetan. Hän kertoi, että tämän jälkeen Pyhä Henki johdatti häntä ja hän meni ja etsi itselleen Raamatun ja avasi sieltä paikan:
 
Jesaja 25:8-9: Hän hävittää kuoleman ainiaaksi, ja Herra, Herra pyyhkii kyyneleet kaikkien kasvoilta ja ottaa pois kansansa häväistyksen kaikesta maasta. Sillä Herra on puhunut. 9 Ja sinä päivänä sanotaan: "Katso, tämä on meidän Jumalamme, jota me odotimme meitä pelastamaan; tämä on Herra, jota me odotimme: iloitkaamme ja riemuitkaamme pelastuksesta, jonka hän toi".
 
Michael ja hänen perheensä olivat kärsineet niin paljon, mutta nyt HERRA JEESUS oli vapauttanut hänet. Nyt yli kolmeen kuukauteen Michael ei ole syönyt lääkkeitä ja hän on ollut täysin normaali. Lääkäri Lill Mumo Nyamiran kunnan Referral sairaalasta todisti meille täällä radiossa, että Michael oli ollut mieleltään erittäin vakavasti sairas ja kertoi Michealin lääkityksestä ja sairaalahistoriasta ja sitten lääkäri Lill Mumo kiitti HERRAA JEESUSTA tästä parantumsihmeestä, joka oli lääketieteelle mahdotonta parantaa!
 
Myös Piispa juhli seurakunnan mukana ja riemuitsi radiossa, että HERRA JUMALA, Väkevän Profeetan JUMALA, Israelin JUMALA on muistanut heidän kyläänsä. Piispa luki meille Raamatusta:
 
Jos et usko, niin usko ihmeisiin 38 Mutta jos minä niitä teen, niin, vaikka ette uskoisikaan minua, uskokaa minun tekojani, että tulisitte tuntemaan ja ymmärtäisitte Isän olevan minussa ja minun olevan Isässä." (Joh. 10)
 
Ihmiset hurrasivat taustalla swahilin kielellä YESU, YESU, YESU! (JEESUS, JEESUS, JEESUS)! Aivan kuten HERRAN Väkevä Profeetta oli julistanut, että monet mielisairaat tulisivat paranemaan ja HERRA tulisi ennallistamaan mielisairaat. Nakurun Kokouksessa ja totisesti olemme saaneet monista kylistä ympäri Keniaa todistuksia, kuinka JEESUS on ennallistanut monien kylähulluina tunnettujen mielet normaaliksi. Perhe on nyt onnellinen. Kuinka suuri onkaan HERRAN nimi, JEHOVA RAPHA – HERRA MEIDÄN PARANTAJAMME!
 
(Lähde: Jeesus on HERRA –radio: www.jesusislordradio.info)
 
https://scontent.fqlf1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15541914_10211359911743052_254135610447046376_n.jpg?oh=a02e272a2beebfd41d00d1420c664eaf&oe=58AED29B
Michael Uhuru seurakuntansa kanssa juhlimassa parantumistaan.

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)