BENSONIN SOKEAT SILMÄT AVAUTUIVAT

https://scontent.fqlf1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15400898_10211227951324124_3459178295634647095_n.jpg?oh=275a0bd82d24f0b5b75015925b0a0ebe&oe=58B7F108

https://scontent.fqlf1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15420975_10211227950484103_6063154227809546419_n.jpg?oh=4ed03a426bbd71b40d5312d074978b62&oe=58F3CD85

BENSONIN SOKEAT SILMÄT AVAUTUIVAT

 
Kenia juhli jälleen parantumista, jossa SOKEAT SILMÄT POKSAHTIVAT AUKI HERRAN NE AVATESSA. He soittivat Jeesus on HERRA –radioon Timausta, Merun maakunnasta juhlistaen tätä JEESUKSEN ihmettä.

 

HERRAN parantama Benson Muraguri Waweru on 70-vuotias. Hän syntyi vuonna 1946. Hänellä oli hyvin kirkas tulevaisuus edessään, ja siitä hänellä on mukana työtodistuksia, jotka hän voi näyttää meille. Hänet palkattiin työskentelemään teknikkona tien rakentamisfirmassa ja monissa muissa firmoissa. Hän käytti myös paljon aikaansa kirjoittamiseen. Hänen silmäsairautensa alkoi vuonna 1990 kipuna, ja vuonna 1997 hänen tilansa alkoi pahentua ja hän jätti työnsä työnjohtajana kukkafirmassa ja palasi kotiin.  

 

Hän yritti hakea apua sairaaloista, joissa hänelle annettiin joitakin lääkityksiä, koska he eivät voineet leikata hänen silmiään. Hän valitsi odottaa HERRAA ja hän sanoi heille: “Eräänä päivänä minun JUMALANI tulee parantamaan minut”. Hän alkoi siirtyä yhdestä sairaalasta toiseen etsien hoitokeinoa, mutta lääkärit eivät voineet tehdä paljoa.  

 

Benson ei pystynyt tunnistamaan ihmisiä, ei myöskään hänen lapsenlapsiaan, jotka syntyivät tuolla aikavälillä. Hän tiesi vain heidän nimensä. He taluttivat isoisää kaikkialle. Benson ei nyt pystynyt enää määrittämään edes talonsa sijaintia, eikä hän pystynyt tunnistamaan monia muitakaan asioita.  

 

Sairaaloita, joissa hän kävi:

Nanyukin 4. tason sairaala  
Nyerin sairaala  
Kikuyun silmäsairaala  

Myöhemmin, 20. marraskuuta 2012, silmälääkärit tulivat Nairobista Nanyukiin,4. tason sairaalaan, tarkastelemaan hänen silmiään. Silloin he lopulta vahvistivat, että hän on Täysin Sokea. Kansallinen vammaisten liitto (NCPWD) myönsi hänelle kansallisen henkilökortin todistaen hänet täysin sokeaksi, jolloin valtion viranomaistahot tunnistivat hänen olevan täysin sokea. Hänen rekisterinumeronsa oli NCPWD/P/39697, ja hänelle myönnettiin myös Sokeain Valkoinen Keppi.  

 

Kun tuon ikäinen ihminen vahvistetaan sokeaksi, normaalisti hän ei enää koskaan tule saamaan näköänsä takaisin. HERRA teki kuitenkin mahtavan teon, kuten tulemme myöhemmin näkemään!  

 

Kun NAKURUN SUPER LOISTELIAS GRAND MEGA HERÄTYSKOKOUS saapui…

Mobilisointi ja valmistelut Kokousta varten oli räjähtänyt Kenian Merun maakunnassa, ja nuoret menivät ovelta ovelle ja he kohtasivat myös Benson Wawerun hänen kotonaan Timaussa. He kertoivat hänelle yksityiskohtaisesti  tulevasta kokouksesta ja siitä, kuinka HERRA oli luvannut, että tähän Kokoukseen olisi tulossa 1000-kertainen vierailu. Lopulta Benson vakuuttui ja suostui osallistumaan HERRAN Kokoukseen. Kokoukseen lähtöpäivänä, perjantaina, 26. elokuuta 2016, he suuntasivat kohti Nakurua ja saapuivat turvallisesti perille.  

 

Portilla numero 1:
Portti numero 1 on paikka, joka on tarkoitettu sairaille. Siellä lääkäritiimi ja kuvaustiimi on aina leiriytyneenä; lääkärit vahvistamassa ja kuvaustiimi kuvaamassa sairaita. Benson vietiin siis videokuvausten läpi ja lääkärit siellä vahvistivat, että hän todellakin oli täysin sokea. Hänellä oli myös todisteena mukanaan hänen sokeain henkilökorttinsa ja valkoinen sokeain keppinsä, jonka NCPWD oli myöntänyt. Tämä oli Bensonin ensimmäinen HERRAN Kokous.  

 

LAUANTAI  
Lauantai-aamuna, noin klo 10, kuulutettiin Julistus, että “Minä hetkenä hyvänsä nyt, HERRAN Väkevä Profeetta tulee astumaan Kokoukseen. Kun Benson kuuli tämän, hän sanoi optimistisesti: “Tämä on minun päiväni…….”

 

Lopulta HERRAN Väkevä Profeetta astui loisteliaasti sisälle tuohon Kokoukseen HERRAN Voitelun kanssa, kello oli tuolloin noin 11. Benson kertoo, että kun HERRAN Väkevä Profeetta sanoi: “Kaikki, nostakaa kätenne ylös ja sulkekaa silmänne.”, niin hän ihmetteli, miksi sulkisin silmäni, sillä silmäni ovat jo kiinni, olen sokea!! Joten hän nosti vain kätensä ylös.  

 

Kun JUMALAN Mies sanoi: “Nyt, yrittäkää tehdä sitä, mitä te ette ennen pystyneet tekemään”, niin Benson yritti taivuttaa itsensä alas, ja hän kertoi, että silloin HERRAN Voima kosketti häntä, aivan kuin salama. Hän sanoo, että aivan kuin kirkas salaman valo, niin HERRA iski salamalla hänen silmiinsä, ensin vasempaan, sitten oikeaan. Tässä vaiheessa Benson oli riisunut kenkänsä ja hämmästyttävästi hänen katsoessaan alas, hän näki kenkänsä ensimmäistä kertaa 19 vuoteen! Sitten hän tunsi jälleen, aivan kuin vasara olisi lyönyt hänen selkäänsä. Hänellä oli ennen C-kirjaimen muotoinen, kumara selkä, sillä hänellä oli ollut myös ongelma selkänsä kanssa. Näin hänen selkänsä suoristui!   

 

HALLELUJA! Kuinka kaunis sukupolvi, jossa me elämme, jonka JUMALAN Pyhät Profeetat halusivat nähdä!!  

 

Takaisin Bensoniin. Silloin Benson sanoi ällistyneenä: “Pystyn siis näkemään!! Olen siis nähnyt!! Olen nähnyt, olen nähnyt!” Kun Benson nosti jälleen päänsä ylös, niin hän pystyi näkemään HERRAN Alttarin ja JUMALAN Miehen valkoisissa vaatteissa. HALLELUJA!

 

HERRAN Alttarilla:

Sitten Benson johdatettiin HERRAN Alttarille ja, ennen kuin hän kiipesi ylös, lääkärit testasivat hänet uudelleen ja he vahvistivat, että hänen silmänsä olivat nyt avautuneet, ja hän pystyi näkemään. HERRAN Väkevä Profeetta vastaanotti hänen parantumistodistuksensa ja hän vahvisti myös, että, totisesti, HERRAMME JEESUS on poksauttanut auki sokeat silmät! Hän testasi Bensonia Alttarilla ja sanoi: “Etsi tyhjä tuoli ja istu sille”, ja Benson todella etsi tyhjän tuolin, ja teki niin kuin häntä käskettiin ja istui tuolle tyhjälle tuolille, joka oli hänelle varattu! HALLELUJA! Väkevä Juhlinta räjähti Kokouksessa, sillä HERRA JEESUS oli totisesti Vieraillut. Benson jätti nyt valkoisen sokeain keppinsä Alttarille ja alkoi elämään normaalia elämää tähän päivään saakka. Benson oli nyt parantunut ja hän kirkasti HERRAA, että Hän oli poistanut hänet pimeyden maailmasta Valon Runsauden Maailmaan.  

 

Paluu takaisin kotiin:

Benson, yhdessä muiden Timausta tulevien veljien kanssa, astui sisälle lähtövalmiiseen bussiin. Hän valitsi istumapaikan kuljettajan vierestä. Heidän matkustaessaan Benson pystyi hämmästyttävästi tunnistamaan paikkoja. Hän pystyi tunnistamaan kyliä, kuten Nyahururu, Narumoru, Nanyukin! HALLELUJA.  

 

Tämä hämmästytti ihmisiä tuossa bussissa, erityisesti kuljettajaa, sillä hän tunsi Bensonin sokeana, silloin kun hän oli tuonut hänet Kokoukseen. Jossakin vaiheessa Benson tuli harkitsevaksi ja kysyi kuljettajalta jotain tämän tapaista: ”Miksi ajat näin pitkälle, vaikka se paikka on täällä?”, jotain tämän tapaista. Hän muistutti ihmisiä bussissa sanoen heille, milloin ikinä he saapuivat määränpäähänsä: “Nyt olet tullut perille.” Hän oli, aivan kuin kuljettajan avustaja tuossa bussissa. Se oli todella shokeeraavaa ja hämmästyttävää! HALLELUJA

 

Kokouksen jälkeen:  
Parantunut Benson pystyy nyt tekemään taloustöitä ja auttamaan vaimoaan. Hän käy tarkastamassa vuohia ja hakemassa vettä ja hänen vaimonsa hämmästelee siitä, kuinka hyvin Benson suoriutuu näistä askareista. Joskus hän ajatteli, että ehkä joku auttoi Bensonia, mutta ei, se oli kuitenkin vain Benson itse. Hän pystyy pysäyttämään ohikulkevan ajoneuvon ja hyppäämään sen kyytiin ja menemään minne vain, milloin hän itse haluaa. HALLELUJA

 

Kyläläiset hämmästyivät, koska olivat tunteneet Bensonin sokeana, mutta nyt hän ei saapunutkaan paikalle valkoisen sokeain keppinsä kanssa. He kysyivät häneltä, mitä oli tapahtunut, ja kertoivat hänelle, että he olivat nähneet hänet TV:ssä Nakurun Kokouksessa. He huudahtivat: ”Mitä ihmettä! Se on siis totta!” He vahvistivat, että totisesti, “HERRA, JUMALA KAIKKIVALTIAS, HERRAN Väkevän Profeetan JUMALA, on totisesti Elävä JUMALA.” HALLELUJA

 

Kun elämä jatkui normaalina, ja Pastori Nehemiah vieraili Bensonin kotona, Benson vei hänet kierrokselle talossaan ja näytti hänelle asioita: ”tämä on olohuoneeni, tämä on makuuhuoneeni”, jne. Benson pystyy nyt tunnistamaan ihmiset ja näkemään erittäin hyvin.

 

Benson Muraguri puhuu:  
Hän kertoo tarinansa siitä, kuinka hän eli Pimeyden Maailmassa, ja kuinka HERRA JEESUS ennallisti hänen näkönsä. Hän sanoo, että hän ei koskaan tule unohtamaan tuota päivää, 27. elokuuta 2016, kun HERRA poksautti auki hänen silmänsä. Hän sanoo, että kun HERRA aukaisi hänen silmänsä tuossa Kokouksessa, niin hän pystyi nyt auttamaan ystäviään, muita vanhuksia tuossa Kokouksessa, ja hän pystyi taluttamaan heitä, niin että he eivät eksyneet. Hän todistaa nyt kaikille, että “JUMALA on totisesti Hyvä JUMALA.”. Ja ihmiset, jotka tuntevat hänet, ovat tänä päivänä shokissa tämän väkevän todistuksen ja HERRAN JEESUKSEN tekojen tähden. Benson on todella onnellinen kauniista tarinastaan. HALLELUJA

 

Bensonin vaimo, Mama Benson, puhuu:
Jane Muthoni Muraguri kirkastaa HERRAA hymyllään ja ilollaan siitä, että JEESUS avasi hänen miehensä Bensonin silmät. Hän kuvailee, kuinka heillä on ollut monia ongelmia, kun sokeus on ollut talossa. Kuinka Benson aiemmin kaatui, kun karjaeläimet tönäisivät hänet nurin, ja kuinka hänet irtisanottiin töistä sokeuden tähden. Monia ongelmia oli, mutta ISRAELIN JUMALA muisti heitä!  

 
SOKEA 19 PITKÄÄ VUOTTA, MUTTA NYT HÄN NÄKEE!

 

Piispojen osuus:  

Piispa Zablon Mwiti sanoo: “Nyt Merun maakunta tietää, mitä Herätys todella tarkoittaa!”; Piispa kirkasti JUMALAA täynnä iloa. Hän sanoi, että aiemmin tässä maassa ei ollut Herätystä, mutta tänään olemme nähneet Väkevän Herätyksen. Hän sanoi, että HERRAN Väkevän Profeetan JUMALA, KAIKKIVALTIAS ISRAELIN JUMALA on totisesti Voimallinen.  

 
HALLELUJA, HALLELUJA, HALLELUJA, KIITOS HERRA

 

Valmistakaa HERRALLE Tie (Jesaja 40:1-3)

 

Pysykää aina JEESUS ON HERRA -radiokanavalla - ainoa Radiokanava, joka valmistaa Tietä MESSIAAN Tulemukselle.

 
(Todistus annettu Jeesus on HERRA –radiossa www.jesusislordradio.info)

https://scontent.fqlf1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15391137_10211227950964115_8869157748628343351_n.jpg?oh=3ac0b43b55a978e8aee3e4bb9a38c847&oe=58ECB886

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)