ANNA GESAREN PARANTUMISTODISTUS

Anna Gesare ennen parantumistaan valkoisen sokeain kepin kanssa.

Kenian Kisiin kunnasta, Bogenchojon kylästä,  soitettiin koko seurakunnan voimin, Pastori Barasan johdolla, tänne Jeesus on HERRA Radioon:  Siellä seurakunta juhli sitä kaunista ja valtavaa ihmettä, mitä HERRA oli tehnyt! Anna on 62-vuotias. Hän oli diabeetikko, ja hänellä oli korkea verenpaine 9-vuotta. Sen jälkeen hän sokeutui ja oli täysin pimeydessä 3 täyttä vuotta. Hän kaatuili, pyörtyili joka päivä ja kävi kovin heikoksi ja makasi lopulta kaiket päivät.

Joskus hän pystyi hieman kävelemään kävelykeppiin nojaten. Hänet vietiin Nairobi Referral sairaalaan ja sokeriarvot testattiin; ne olivat niin korkealla kuin jopa 32. Hän sai erityisen sokerittoman dieetin, jota noudattaa ja määräyksen insuliinista, jota hän joutuisi piikittämään itseensä. Voitteko kuvitella, kaikki nämä vaivat yhdessä naisessa, nimeltään Anna!

Ja lisäksi lopulta hänen aviomiehensä karkasi pois toisen naisen kanssa, joten Anna jäi täysin sokeana ja sairaana kotiin makaamaan. Anna jopa laski alleen sängyssä, jos ei aina päässyt nousemaan sängystään ylös. Joskus heikoimmillaan hän vain makasi syömättä, jos joku ei tuonut ruokaa hänelle. Jopa monet ystävät lähtivät pois hänen elämästään. Jotkut naapurit kävivät välillä häntä auttamassa.

Myös monet pastorit tulivat eri menestysteologia-seurakunnista rukoilemaan Annan puolesta ja pyysivät sen jälkeen rahaa. Kuvitelkaa, kuinka ihmiset voivat olla ilkeitä. Annan poika auttoi hieman äitiään silloin tällöin. Annan toiset lapset myivät äidin lehmät ja tee-viljelmät pois ja pitivät rahat itsellään. Anna kärsi hyvin paljon.

Viime heinäkuussa Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyön Pastori Celina Cheptich meni ovelta ovelle evankelioiden kylää, jossa Anna asui ja saapui myös Annan kotiin. Anna tajusi pian, että tämä pastori on erilainen kuin muut. Tämä pastori ei pyydä edes rahaa ja haluaa vain auttaa. 

Pastori Celine rukoili Annan kanssa ja kertoi hänelle HERRAN kokouksista ja siitä sanomasta mitä HERRAN Väkevä Profeetta saarnaa. Pastori kertoi Celinelle, että HERRA on kutsunut Väkevän Profeettansa lakaisemaan jumalattomuutta pois seurakunnasta. Pastori Celine kertoi, kuinka HERRA oli puhunut suuresta parantumisvoitelusta, joka olisi tulossa tuohon Nakurun historialliseen kokoukseen. Ja nyt Anna alkoi valmistautua Super Grand Mega Loisteliaaseen HERRAN Kokoukseen!

Piispa Mokaya Kisiin kunnasta maksoi Annan bussimaksun Nakurun kokoukseen, koska Annalla ei ollut rahaa. 26.8.2016 he saapuivat kokoukseen, ja Anna meni läpi portista 1, jossa lääkärit ja mediatiimi olivat paikalla haastattelemassa kaikki sairaat, niin kuin myös Annan, jotta JEESUKSEN kunniaksi olisi todistusaineistoa ennen ja jälkeen parantumisen.

Lauantaina, kun HERRAN Väkevä Profeetta saapui kokoukseen, niin eräs toinen, Mr. Livingston Onderi, samasta kylästä kuin Anna, nousi ylös ja lähti kävelemään! Kun Anna kuuli tämän, hän alkoi itkeä HERRAN puoleen, että HERRA muistaisi myös häntä, HERRA älä jätä minua! Sitten hän nukahti syvään uneen matolleen nurmikolle ja kun hän heräsi, hän näki valkoista ja sinistä väriä; hän näki maton värit, joilla hän makasi siellä maassa! Hänen silmänsä olivat juuri avautuneet! Ensimmäiset asiat, jotka hän näki, siellä maassa maatessaan, olivat sandaalit ja kumiset kengät.

Hän alkoi katsella ympärilleen. Anna, joka oli ollut 3-vuotta täysin pimeydessä! Kun ihmiset hänen ympärillään ymmärsivät, että jotain oli tapahtunut, niin ihmiset alkoivat juhlia! Anna heitti valkoisen sokeain keppinsä menemään. Myös Anna nousi ylös ja alkoi hyppiä muiden kanssa ja lähti kävelemään ja sitten juoksemaan Herran alttarille ja huusi JEESUS! JEESUS! JEESUS! JEESUS! Lääkärit haastattelivat ja testasivat hänet ennen alttarille menoa. Ihmiset tekivät tietä Annalle. Hän näki ja tunnisti HERRAN Väkevän Profeetan Alttarilla ja seurasi häntä, minne hän kävelikin alttarilla ristiin rastiin.

JUMALAN Mies antoi ison Fanta-pullon Annalle ja hetken hän mietti, kuinka voisin juoda limua diabeteksen takia. Ja hän kuuli äänen, joka sanoi ”mama, ota se limu ja juo siitä!” Ja hän totteli.

Anna oli niin täynnä iloa. Hän palasi kotiin kävelevänä ja näkevänä! Hän osasi kävellä suoraan ovesta kotiinsa ilman taluttajaa. Se oli valtava hetki. Hän pystyi nyt ensimmäistä kertaa vuosiin pesemään omat pyykkinsä ja laitamaan ruokaa ja menemään itsenäisesti vessaan.

Naapurit kertoivat, kuinka olivat katsoneet Nakurun kokouksia kylällä televisiosta ja kun näkivät Annan alttarilla, suuri juhlinta ja herätys räjähti kylässä. Kun Anna saapui kotiinsa, niin oma poika David tuli äidin luokse aivan hiljaa ja ojensi kätensä, ja Anna tarttui siihen ja Anna sanoi: David, poikani! tunnistaen pojan. Naapurit testasivat samaa, ja aivan hiljaa yksi toisensa jälkeen ojensivat kätensä, ja Anna tarttui heidän käteensä.

Anna lauloi meille täällä radiossa laulua, jossa sanotaan, että ”JUMALAN Valtakunta odottaa meitä ja kaikkien tulisi valmistautua!”

Hän kertoi, kuinka oli kokeillut monia seurakuntia, jotka olivat vain haavoittaneet häntä, mutta hän sanoi, että HERRAN Väkevän Profeetan JUMALA on muistanut häntä!

Kuvassa seurakunta on kokoontunut juhlimaan Anna Gesaren sokeiden silmien avautumista.

 

 

(Lähde: Kirje Suomelle 27.10.2016 / Jeesus on HERRA Radio www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)