ALICE JAHENDAN IHMEELLINEN PARANTUMINEN 21 VUODEN LAPSETTOMUUDESTA

VALTAVAN SUURI IHME!!!
 
YAYA-KILIMANIN ALUE JUHLIII ALICE JAHENDAN VOIMALLISTA PARANTUMISTODISTUSTA, HÄNEN PARANTUESSAAN 21 VUODEN LAPSETTOMUUDESTA
 
Nimi: Alice Jahenda Ifetza
Ikä: 39 vuotta
Asuinpaikka: Kabiria, Satellite
Alueen hallitseva Piispa: Vanhempi Piispa, Tri. JJ
 
TAUSTA & HISTORIA
 
Alice Jahenda meni naimisiin John Ifetzan kanssa vuonna 1997, ja he ovat naimisissa tähän päivään saakka. Hän kuitenkin huomasi, että hän ei pystynyt tulemaan raskaaksi. Ja hän alkoi käymään yksityisten lääkärien luona vuodesta 1999 saakka. Lääkärit antoivat hänelle raporttinsa, että hänen munasarjaansa oli kehittynyt munasarjan kystoja, ja ne estivät häntä tulemasta raskaaksi.
 
Hän jatkoi vierailemista monien yksityislääkärien luona pitkän aikaa, vuoteen 2007 saakka, jolloin hän meni ensimmäistä kertaa sairaalaan, nimeltään Melchizedekin sairaala Rirutassa. Siellä hänet tarkastettiin ja hänelle tehtiin testejä, ja saatiin selville, että kystat olivat pääsyy lapsettomuudelle.
 
Hän ei kuitenkaan lopettanut vierailemista sairaaloissa ja vuonna 2013 hän vieraili Al Gadhirin lääketieteen klinikalla. Ja siellä lääkärit saivat selville, että kystat olivat lisääntyneet oikeassa munasarjassa, näin aiheuttaen lapsettomuuden.
 
Joulukuussa 2015 hän meni St. Maryn sairaalaan katsomaan, jos he voisivat ollenkaan auttaa tilannetta, mutta vastaus oli jälleen sama, että hänen munasarjassaan oli munasarjan kystoja.
 
Huhtikuussa vuonna 2016 hän vieraili viimeisessä sairaalassa, joka oli Copticin sairaala. Siellä hänet tarkastettiin, ja tuloksissa huomattiin toinen sairaus. Hänellä havaittiin kasvain, syöpäsoluja rinnoissa. Joten hänellä oli suuri riski sairastua rintasyöpään.
 
Kaiken toivonsa menettäneenä, hän päätti jakaa kertomuksensa Vanhemman Piispa JJ:n kanssa, joka rukoili hänen puolestaan ja rohkaisi häntä HERRASSA.
 
Hänen täytyi kestää sairautensa, odottaessaan HERRAA. Sillä lääkitys ja fyysiset lääkärit olivat epäonnistuneet.
 
Vasta myöhemmin hänen synnytyksensä aikana huomattiin, että se pohjimmainen syy hänen lapsettomuudelleen olivat kasvaimet, jotka olivat kehittyneet hänen munasarjassaan.
 
KUINKA SAIRAUS VAIKUTTI HÄNEEN
 
Hän kertoo, kuinka sairaus vaikutti häneen seuraavilla tavoin:
 
• Hänellä oli suuria rahahuolia, sillä kaikki hänen tulonsa menivät lääkitykseen.
• Hän kärsi vakavasta stigmasta perheensä, ystäviensä ja naapuriensa taholta, ja he halveksuivat häntä.
• Hän joutui kestämään häpeää ja hyväksikäyttöä ympärillään olevilta ihmisiltä.
• Hän kärsi psyykkisesti stressin ja yksinäisyyden takia, ja tämä vaikutti häneen kokonaisvaltaisesti.
 
SAIRAALAT, JOISSA HÄN VIERAILI
 
√ Melchizedekin sairaala
√ St. Maryn sairaala
√ Al Gadhirin lääketieteen klinikka
√ Copticin sairaala
 
Ja myös muilla yksityislääkäreillä ja gynekologeilla.
 
VIERAILUN HETKI
 
Alice todistaa, että sairaus jatkui ja jatkui, mutta yhteisjuhlakokouksen aikana Nairobin keskuspuistossa 27. elokuuta 2017, jossa JUMALAN MIES, HERRAN VÄKEVIN PROFEETTA soitti livenä radioon Juhlakokouksen keskellä ja julisti parantumisen, se oli vedenjakajahetki hänen elämässään. Ja siitä päivästä lähtien kasvain hänen rinnassaan hävisi. Ja HERRA vieraili myös hänen luonaan hänen tietämättään.
 
Hän meni kotiin ja hän kertoo, kuinka hän huomasi muutama kuukausi myöhemmin, että hän tuli raskaaksi. Silloin oli lokakuu ja hän odotti lasta.
 
TÄMÄ OLI SE, KUINKA HÄN HUOMASI, ETTÄ HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS, OLI VIERAILLUT HÄNEN LUONAAN VÄKEVÄLLÄ TAVALLA.
 
HERRA piti hänestä huolen koko synnytysajan läpi, kunnes 5. elokuuta 2018 hän synnytti terveen poikavauvan, nimeltään Samuel Chasdiel.
 
Tähän päivään saakka tämä on jättänyt suuren shokin jäljen ihmisten keskuuteen siitä, kuinka suuri ja voimallinen HERRAN VÄKEVIMMÄN PROFEETAN JUMALA, ISRAELIN JUMALA on.
 
TOTISESTI, TAIVAS LÄHETTI KAIKISTA VOIMALLISIMMAT PROFEETTANSA ENNALLISTAMAAN KAIKEN.
 
ALICE JAHENDA SANOO KIITOS NIILLE KAHDELLE HERRAN PELJÄTTÄVÄLLE TODISTAJALLE, NIILLE KAHDELLE ÖLJYPUULLE, JOTKA SEISOVAT KAIKEN MAAN HERRAN EDESSÄ, ETTÄ HE POISTIVAT HÄNET HÄPEÄSTÄ.
 
JA ME YAYA KILIMANIN ALTTARILLA SANOMME,
 
KIITOS,
KIITOS,
KIITOS HERRA JEESUS.
__________
 
YAYA ALTTARIN KIRJEENVAIHTAJA
cc.
VANHEMPI PIISPA TRI. JJ.

Men's Adidas EQT Support ADV 'Black Camo' [BB2792]

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)