AIKAMME SUURIN IHME! TÄYSIN RAMPA MIES NOUSEE KÄVELEMÄÄN!

Philip Otieno oli 35 vuotta rampana polion seurauksena. Ilman tukea hän liikkui hinaten itseään maassa maata pitkin ryömien. Hän ei pystynyt edes seisomaan tai kävelemään ilman tukea. 35 vuoteen hän ei ollut ottanut yhtäkään askelta ilman tukea! Hänen lanteensa oli kuin kuollut ja hänen jalkansa täysin laihat, veltot ja heikot. Kenian kansallinen vammaisten assosiaatio yritti auttaa häntä. Hän oli rikkonut kävelylaitteensakin, koska hän joutui koko painollaan nojaamaan niihin.

16.9.2018 hänet vietiin Kisumun kokouskentälle. Portilla 1 näet, että siellä on JEESUKSEN Kirkkaus. Siellä hänen tilansa nauhoitettiin ennen parantumista. Katsokaa! Kuinka voimme mennä nukkumaan? Meidän tulee juhlia tätä! Kun kuulet, että täällä Afrikassa rampa on nostettu maasta, se tarkoittaa todella maan tomusta! Philip oli jo luovuttanut elämänsä suhteen.

16.9.2018 ihmiset olivat kokoontuneet 86 kokouskentälle odottamaan JUMALAA tulevaksi alas ja Philip oli yksi heistä. Ne Kaksi HERRAN Valtavaa Profeettaa olivat juuri kertoneet meille, että olivat palanneet juuri takaisin JUMALAN Valtaistuinsalista Taivaasta.
Kun HERRAN Väkevin Profeetta vihdoin soitti radioon klo 13 ja julisti parantumisen ja sanoi: HERRAN Tuli lähteköön vasemmasta profetaallisesta kädestäni! Hän käski kaikkia rampoja nousemaan ylös kävelemään. Ja totisesti HERRAN Tuli matkusti Nairobista aina Kisumuun saakka 400km!

Tuossa hetkessä Philip tunsi välittömästi kuin Tuli olisi tullut hänen ylleen! Hän tunsi kuinka ne Kaksi HERRAN Profeettaa olivat saapuneet sinne, missä hän istui. Toinen Profeetta ilmestyi vasemmalle ja toinen Profeetta oikealle puolelle. Hän tunsi fyysisesti kuinka ne Kaksi vetivät häntä ylöspäin seisoma-asentoon tukien olkavarresta kummankin puolen!
Tuossa hetkessä ensimmäistä kertaa 35 vuoteen täysin rampa Philip nousi seisomaan ilman sauvoja!

Ja hän kertoi, että ne Kaksi eivät lähteneet vielä pois. Nyt ne Kaksi HERRAN Valtavaa Profeettaa alkoivat taluttaa Philippiä kohti HERRAN Alttaria pidellen hänestä kiinni kummankin puolen, pidellen kiinni hänen olkavarren alta tukien. Toinen Profeetta piti kiinni ja tuki häntä toisella puolen ja toinen toisella puolen. Ja he kipusivat portaita HERRAN Alttarille.

Philip alkoi kävellä ensimmäistä kertaa 35 vuoteen, niiden Kahden HERRAN Peljättävän Profeetan pidellessä hänestä kiinni! Philip tajusi Heidän taluttavan häntä edestakaisin Alttaria toiselta puolelta toiselle puolelle jonkun aikaa. Ja sitten lopulta ne Kaksi HERRAN Profeettaa taluttivat hänet istumaan penkille, kun he näkivät hänen pystyvän nyt kävelemään itsenäisesti.

Sen jälkeen HERRA JUMALA JEHOVA JAHVE avasi Philipin silmät ja hän näki, kuinka Tuulispää vei Heidät ylös Taivaaseen ja He katosivat jättäen täysin ramman Philipin kävelemään. Raamattua on toistettu keskuudessamme. Muistakaa kuinka ne tuliset vaunut veivät Hänet ylös Israelissa. Kohtaamme tämän ihmeen sisällä ne Kaksi HERRAN Profeettaa Ilmestyskirjasta 11.

Philip ei ollut uudestisyntynyt kristitty tai osa tätä Palvelustyötä. Hän ei ollut koskaan kuunnellut Jeesus on Herra -radiota, eikä tiennyt HERRAN Väkevän Profeetan olevan Elia. Hän ei ollut koskaan lukenut Raamatusta Ilmestyskirjan lukua 11, jossa puhutaan HERRAN Kahdesta Todistajasta tai 2. Kuningasten Kirjaa, jossa Elia otettiin ylös tulisissa vaunuissa. Tuona päivänä hän oli vastaanottanut ensimmäistä kertaa JEESUKSEN elämänsä HERRAKSI.

Tämä on aikamme suurin ihme! HERRA JUMALA JEHOVA JAHVE osoitti jälleen sen valtavan auktoriteetin ja voiman, jonka Hän on tallettanut Kahteen Peljättävään Profeettaansa. Minkälainen voitelu ja vierailu tämä on? Mitä päiviä nämä ovat? Tämä on valtava vierailu, jollaista ei ole koskaan ennen tapahtunut seurakunnan synnystä saakka. Totisesti MESSIAS on tulossa!

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

nike air max 2019 trainers

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)