ABIGAELIN TODISTUS

http://www.repentfinland.fi/sites/default/files/tiedostot/14680502_10210825635786487_6405216423543123771_n.jpg#overlay-context=

Abigael ennen parantumistaan rampana, jalat loisten tuhoamina.

 

 

 

Abigaelin todistus

Haluan kertoa teille todistuksen Jumalan kunniaksi ja uskon vahvistukseksi. Kuten Psalmi 105 meitä kehottaa tekemään; kertomaan Herran suurista teoista!

Kiittäkää Herraa, julistakaa hänen nimeänsä, tehkää hänen suuret tekonsa tiettäviksi kansojen keskuudessa. (Ps 105:1).

Tämä on väkevä todistus siitä kuinka Herra paransi Abigael-nimisen pikkutytön. Abigaelin vanhemmat, pastorit ja seurakunta olivat kokoontuneet yhteen juhlimaan pienen Abigael-tytön ihmeparantumista. Ja he soittivat tänne Jeesus on Herra radioon ja todistivat yksi toisensa jälkeen kolme tuntia putkeen ylistäen ja kiittäen Jumalaa, että Hän muisti Abigaelia. Tässä tiivistelmä todistuksesta:

Kerichon Parannuksenteon & Pyhyyden palvelustyön pääalttarilla juhlittiin siis neljä päivää sitten sitä 1000-kertaista HERRAN vierailua, jota olimme todistaneet NAKURUN SUPER GRAND MEGA HERÄTYSKOKOUKSESSA viime elokuussa täällä Keniassa, Nakurun kaupungissa!

Abigail Chelang on 5-vuotias tyttö Chelimon kylästä Kerichosta. Hänen äitinsä ja isänsä ovat herra ja rouva Bernard Ng'eno. Abigail syntyi normaalina vauvana, mutta kun hän oli yhdeksän kuukauden ikäinen, hänen sairautensa alkoi. Hän ei pystynyt seisomaan ja hän oli hyvin heikko ja laiha. Hänen kätensä olivat käpristyneet ja heikot, ja myös hänen jalkansa olivat halvaantuneet.

Hänet vietiin Kerichon aluesairaalaan. Siellä hänelle suositeltiin pelkkää fysioterapiaa yhdeksän kuukauden ajaksi, mutta yhdeksän kuukauden jälkeen mitään muutosta ei näkynyt. Sitten Abigailin vanhemmat antoivat periksi. Vanhemmat häpesivät Abigailin sairautta, ja se oli heille nöyryyttävää, joten he alkoivat piilotella tytärtään, jotta kukaan ei näkisi häntä.

Kolme-vuotiaana loiset alkoivat tuhota Abigailin käsiä ja jalkoja. Hänet vietiin jälleen sairaalaan, ja tällöin he pystyivät auttamaan häntä, ja hänen tilansa parani hieman. Valitettavasti Abigailin ollessa 4-vuotias, loiset tulivat Abigailiin jälleen, ja hänen tilansa paheni.

Häpeän takia Abigailin äiti verhosi Abigailin aina kokonaan vaatteisiin, jopa hänen jalkansa sukilla. Seurakunnassakin äiti kantoi tytön aina takariviin ja asetti hänet lattialle, sillä Abigailin sairaus oli hänelle niin nöyryyttävä ja hävettävä. Abigailin isä, Bernard, joka ei ollut silloin vielä uudestisyntynyt, ajatteli jopa lähteä pois avioliitosta ja ajaa vaimonsa pois kotoa, sillä hänkään ei pystynyt käsittelemään asiaa häpeän takia.

Abigailin hyväsydäminen isoisä, Kimutai Chumo, päätti kuitenkin alkaa kerjätä, jotta hän voisi pitää huolta köyhästä lapsen lapsestaan. Isoisä huolehti Abigailista kahden vuoden ajan.

Mutta kun tämä valtava 1000-kertainen HERRAN vierailu, NAKURUN SUPER GRAND MEGA HERÄTYSKOKOUKSESSA, saapui viime elokuussa, niin isä salli äidin mennä Abigailin kanssa tähän HERRAN Kokoukseen. Muistattehan, että HERRA oli Puhunut, että valtavia asioita tulisi tapahtumaan Nakurun HERRAN Kokouksessa!

Abigail tuotiin Nakurun kokoukseen ja tyttö oli vieläkin hyvin heikko, ja hänellä oli melkein kuolleet jalat, täynnä loisia. He astuivat sisälle HERRAN Kokouksen alueelle. He pysyivät kokousalueella seuraavaan päivään, lauantaihin saakka. Äiti oli tyttärensä kanssa ja hän uskoi, että HERRA muistaisi Abigailia. HERRAN Väkevä Profeetta oli julistanut, että kenenkään ei tulisi palata kotiin sairaana!

Sunnuntain loppuhuipennuksessa, noin keskipäivän aikoihin, äiti oli jo hieman väsynyt ja nukkui Abigail vieressään. Tuo käänteentekevä hetki saapui, kun yhtäkkiä äiti kuuli ilon huutoja unensa lävitse. "Hei! Eikö tämä olekin sinun lapsesi! Herää! Katso, hän kävelee!" Äiti heräsi suuressa hämmästyksessä ja lähti nyt seuraamaan lastaan, kunnes he saapuivat HERRAN Alttarille. Hän unohti ottaa jopa kenkänsä mukaan. Abigail käveli nyt ensimmäistä kertaa!

Tämän tapahtuessa Abigailin isä, Bernard, oli levoton kotonaan ja ajatteli Nakurun Kokousta. Hän kiirehti naapurinsa luo ja pyysi saada katsoa Kokousta TV:stä. Naapuri valmisti hänelle teetä, mutta isä oli kuulemma enemmän kiinnostunut katsomaan vain Nakurun Kokousta.

Naapurin katsellessa TV:tä, hän huusi yhtäkkiä, "Eikö tämä olekin tyttäresi, Abigail?" Isä oli täysin hämmästyksissään ja hän ei ollut uskoa silmiään! Hän sanoo, että hänen ollessaan lähdössä naapurin luota takaisin kotiin, niin hänen silmiinsä iski voimakas valo, aivan kuin soihtu! Ja matkalla kotiin hän kohtasi kolme ihmistä, jotka kertoivat hänelle, että he olivat nähneet hänen vaimonsa ja tyttärensä TV:ssä Nakurun Kokouksessa.

Kun vihdoin hänen vaimonsa ja tyttärensä palasi Nakurusta, isä oli shokissa nähdessään tyttärensä, Abigailin, kävelevän HERRAN parantamana! Tästä alkoi juhlinta Kerichossa, ja isä ja äiti kummatkin vastaanottivat JEESUKSEN kokonaan elämäänsä ja menivät Raamatulliselle upotuskasteelle. Abigailin isöisä, Kimutai Chumo, oli jo uudestisyntynyt, mutta myös hän uudisti liittonsa HERRAN kanssa.

Tällä hetkellä Abigail-tyttö kävelee ja on kuulemma hyvin energinen ja juoksentelee sinne tänne. Äiti pystyy nyt lähettämään hänet minne tarvitseekin. Äiti sanoi, että hän oli todella kärsinyt paljon tämän lapsen kanssa. Hän kokeili jopa yrttilääkkeitä, mutta kaikki se oli turhaa.

Hän muistaa, että kun hän oli HERRAN Alttarilla Naurussa, HERRAN Väkevä Profeetta sanoi, ”Sinä olet tyttäreni, joka minulle näytettiin unessa!” Abigailin isä murtui kyyneliin ja sanoi, että hän ei enää palaa juopottelemaan, eikä katso enää taakseen vanhaan syntielämään, sillä HERRA on parantanut täysin hänen tyttärensä Abigailin. Kaikki kerääntyivät juhlimaan HERRAA ja heidän joukossaan oli sairaanhoitaja, Pastori Alice Mutai sekä professori Marilynne ja muita lääketieteen ammattilaisia.

Lääkäri Esther Ogembo kertoi meille, että Abigail-lapsi oli ollut CP-vammainen. Se on neurologinen sairaus, joka normaalisti tulee vauvoille syntymässä tai syntymän jälkeen ja haittaa liikkumista. Hän sanoo myös, että sairauteen liittyy psyykkinen taantuminen, ja että tämä olisi myös vaikuttanut Abigailiin ja hän olisi jäänyt pysyvästi rammaksi. Fysioterapia olisi auttanut ainoastaan hieman, mutta hän olisi silti pysynyt rampana ja olisi joutunut käyttämään pyörätuolia tai muuta tukilaitetta. Lääkäri Ogembo, yhdessä muiden ammattilaisten kanssa, sanoo, että parantumiselle ei ole mitään lääketieteellistä selitystä, ja ainoastaan HERRA JEESUS voi tehdä tällaista!

He julistivat, että Kericho ei tule koskaan pysymään samana; Piispa Zachary sekä Pastorit yhdessä kaikkien muiden kanssa juhlivat HERRAA JUMALAA KAIKKIVALTIASTA Kerichossa! Totisesti, totisesti, Israelin Jumala on Hyvä JUMALA!

Tämäkin ihme saarnaa meille, että JEESUKSELLA on niin paljon voimaa! Hän voi muuttaa myös sinun tilanteesi silmänräpäyksessä. Vaikka lääkärit olisivat kirjoittaneet mitä tahansa mappeihinsa sinun tilastasi ja antaneet tieteellisen nimen sille, niin Jumala, joka on sinut luonut, sinun Luojasi, joka on luonut koko maailmankaikkeuden ja jokaisen ruumiinjäsenemmekin, hän on voimallinen myös auttamaan ja parantamaa sinut.

(Lähde: Kirje Suomelle -ohjelma 31.10.2016 / Jeesus on Herra radiossa www.jesusislordradio.info)

 http://www.repentfinland.fi/sites/default/files/tiedostot/14907681_10210825636746511_4072654050882163089_n.jpg

Abigael tänä päivänä täysin terveenä ja normaalina iloisena lapsena.

 

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)