9.8.2018 PROFETIA TAIVAAN AUKENEMISESTA JA PYHÄN HENGEN SATEISTA - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt, rakkaat ihmiset, kuinka upeaa aikaa, kuinka voimallinen iltapäivä täällä Itä-Afrikan aikaan ja tietysti eri aikavyöhykkeillä eri osissa maailmaa. Kuinka mahtavaa aikaa tulla luoksenne. Kello on nyt tulossa noin 17:20 Itä-Afrikan aikaa ja HERRA JEHOVA on puhunut kanssani, puhunut Hänen Kahden Todistajansa kanssa viime yönä HERRAN Missioista, joka on tulossa Latinalaiseen-Amerikkaan. Aivan kuten tiedätte, HERRA on jatkanut tästä Lima Perun missioista puhumisesta, jopa aikaisemmin, jopa ennen kuin missio Italiaan muotoutui ja tapahtui, niin HERRA Puhui ja on jatkuvasti puhunut tästä väkevästä JEHOVAN Missiosta Lima Peruun. Joten voitte nähdä sen rakkauden mielenlaadun, HERRAN Sydämen Latinalaista Amerikkaa kohtaan. Voitte nähdä, että Hän kaipaa tuoda väkevän Aallon, väkevän tien valmistamisen Aallon, parannuksenteon ja tien valmistamisen, sillä MESSIAS on tulossa.

Pohjautuen siihen, kuinka Hän Puhuu jatkuvasti ja sinnikkäästi taukoamatta siitä missiosta, joka on tulossa Lima Peruun. Nyt alamme vastaanottamaan raportteja Perusta, että hekin ovat nyt valmistelemassa kaikkien aikojen Äitikokousta, yhtä suurimmista kokouksista, joka on tapahtunut hiljattain. He ovat valmiina ja meille on kerrottu, että heidän mobilisaatiossaan vihdoin myös hallitus on mukana, sekä senaatti, minkä raportit kertoivat, jotka vastaanotimme sieltä. HERRA Sanoo, että tämä tulee olemaan Grand Mega Vierailu Lima Perussa, Latinalaisessa Amerikassa. Ihmiset Latinalaisessa Amerikassa rakastavat HERRAA todella paljon. Olen ollut siellä aiemminkin missioilla ja nyt tämä tulee olemaan toinen aalto ja voin nähdä, että HERRAN Sydän on kohti tätä valtavaa tietä, joka valmistaa tietä aina sieltä pohjoisesta Etelä-Amerikasta, aina Argentiinaan saakka ja sinne alaosiin saakka.

Tämä tulee olemaan jälleen hyvin voimallista aikaa, kun HERRA tuo kaikki maailman kansakunnat yhden ohjeistuksen luokse valmistamaan tien MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle. Se Sanoma, joka kuulutetaan, on palaaminen vanhurskauteen ja palaaminen pyhyyteen, kuten HERRA on ohjeistanut. Ennen kuin menen HERRAN Missiolle Lima Peruun, haluan vain mainita ensimmäisen osan tätä keskustelua tästä livelähetyksestä, ennen kuin menen siihen, mitä HERRA Sanoi viime yönä Lima Perusta ja Latinalaisesta Amerikasta, sillä Hän Puhui myös Chilestä. Tämä tarkoittaa, että Hän todella haluaa vierailla Etelä-Amerikassa.

Ennen kuin menemme siihen, haluan mennä siihen juuri päättyneeseen HERRAN Missioon Italiaan, Palermoon, Italiaan, Sisiliaan, joka oli hyvin hyvin voimallinen missio. Yksi voimallisimmista missioista viime aikoina on tapahtunut Italiassa, Palermossa, Sisiliassa. Tämä oli shokeeraava HERRAN Vierailu, joka tapahtui siellä ja HERRA alkoi julistamaan Italian kansakunnalle, että MESSIAS on tulossa, että nyt MESSIAS on tulossa ja kaikkien kansakuntien maailmassa, eteenkin Euroopan ja Italian tulee nyt kuunnella HERRAN Ohjeistuksia ja valmistaa tie MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle. Joten tämä oli se väkevä Sanoma, joka vapautettiin liittyen Taivaan Kirkkaisiin Portaisiin, niihin ikuisuuden Portaisiin vihdoin silmiemme ja katseemme edessä.

Näette kuinka HERRA Sanoo, että iankaikkisuudesta on nyt tulossa todellisuutta tämän sukupolven edessä. Tämä sukupolvi on rakastettu sukupolvi. Tämä sukupolvi on se kaikista rakastetuin sukupolvi, joka pystyy näkemään Ikuisuuden Portaat ja JUMALAN Kirjoitukset taivaalla, kun HERRA kirjoittaa Hänen Kahdelle mahtavalle Profeetalleen taivaalle Kädellään tällä tavoin. Toisella kertaa Hän kirjoitti, ja luulin, että Hän kiillottaa Portaita sormillaan, mutta ei, vaan Hän kirjoitti Taivaan halki. Hän tuli takaisin ja sanoi, katso mitä tein, kirjoitin sinulle viestiä Taivaan halki. Joten oli todella suuri keskustelu Taivaan, Kaikkivaltiaan JUMALAN Valtaistuimen, itsensä JEHOVA JAHVEN ja Italian kansakunnan välillä.

Voitte nähdä, että paikalla oli iso edustusto kaikista muista Euroopan kansakunnista. Meillä oli Pastori Susan Girza Itävallasta hänen tiiminsä kanssa. Meillä oli Arkkipiispa Bertil Ceder Ruotsista tiiminsä kanssa ja ihmisiä kuten Victoria Kibui oli siellä ja sitten meillä oli tiimi Italiasta, Vanhempi Arkkipiispa Charles Afram, joka valvoo Euroopan lukua tässä JUMALAN liikehdinnässä, väkevässä JUMALAN liikehdinnässä mobilisoiden Eurooppaa. Sitten meillä oli tietysti tiimi Australiasta, Arkkipiispa Australiasta Dr. Amish. Meillä oli Pastori Margaret Guru. En voi mainita kaikkia. Meillä oli Hollannin Arkkipiispa, Vanhempi Pastori Mirelle ja Arkkipiispa Banza ja Pastori Julia Falger Hollannista. Monia monia, en ehkä mainitse heidän nimiään. Italiasta käsin HERRA pohjimmiltaan Puhui Euroopan kansakunnille. Mukana meillä oli myös valittu Piispa Jose Campos Espanjasta toisen vanhemman Pastorin kanssa sieltä ja kääntäjän. Meillä oli kaikki nämä muut kansakunnat siellä, Pastori Anna Priatelova.

HERRA Saarnasi Italian kansakunnalle liittyen siihen aikaan, jossa elämme liittyen siihen tämän hetkiseen ohjeistukseen JUMALAN Valtaistuimelta. Hän kutsui Italian kansakunnan parannuksentekoon, kansalliseen parannuksentekoon HERRAN Huoneessa, jotta he organisoivat pyhitetyn ja pyhän kokoontumisen, johon kokoontuvat Italian seurakunnat, papisto ja johtajisto ja sitten he tuovat voimallisen parannuksenteon HERRAN eteen. Näin tehden HERRALLA on väline, jota käyttää jälkimmäisessä Herätyksessä, kuten näet tapahtuvan Keniassa ja muissa kansakunnissa, jotka ovat tulossa mukaan, kuten Lima Peru.

Joten näin puhuen Italialle Palermosta, HERRA pohjimmiltaan Puhui Euroopalle ja monet muut kansakunnat Euroopasta olivat mukana, en ehkä mainitse tiettyjä nimiä, mutta tämä on se mitä tapahtui Italiassa. Haluan vain jakaa muutaman kohokohdan ennen kuin menen Lima Peruun. Kun HERRA toi minut Palermoon, Italiaan, hyvin voimalliseen ja kauniiseen Italian kansakuntaan, mutta joka on välittömässä tarpeessa HERRAN väliintulolle, tarpeessa kääntyä vanhurskauteen ja parannuksentekoon ja pyhyyteen ja tien valmistamiseen MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle. Joten itseasiassa kun HERRA vei minut Italiaan, kun Hän teki näin, Hän jatkoi minulle puhumista. Hän alkoi saarnaamaan Italian seurakunnalle, puhumaan minulle Italian seurakunnasta ja tästä tietystä vierailusta.

Haluan toistaa tämän uudestaan, kun olin nyt Palermossa Italiassa, HERRA jatkoi Puhumista kanssani seurakunnan tilasta, kuten myös asioista, joista Hän haluaa Puhua seurakunnalle, kuten siitä moraalittomuudesta ja eksytyksestä saarnastuolissa, vääristä apostoleista ja valheapostoleista, väärästä liberalismin evankeliumista, liberaaliteologiasta ja kaikista näistä asioista, jotka tapahtuvat Euroopan seurakunnassa. Oli tämä yöllinen jatkuva keskustelu Taivaan ja niiden Kahden peljättävän HERRAN Todistajan välillä joka yö ennen kuin he tulivat palvelukseen.

Ja me tiedämme erittäin hyvin, että sitten tuli Parantumiskokous, valtava Parantumiskokous, jossa HERRA fyysisesti operoi nenän. Hän kosketti yhden tyttäristäni nenää siellä, koskettaen sen italialaisen naisen nenää, jonka luu oli käyrä ja epämuodostunut. Hän poisti sen fyysisesti ja laittoi paikalle uuden luun. Poistaen sen ja asettaen uuden luun. Se oli niin shokeeraavaa aikaa katsella seurakunnan historiassa. Tästä syystä sanon, että tämä missio Palermoon oli yksi voimallisimmista missioista ikinä. Ja näet nyt ne sokeat silmät, jotka Hän avasi. Hän avasi siellä ne kuurot korvat, ja paransi sen polven, joka ennallistettiin ja kaikkea muuta. Siellä oli suuri tilanne, joka tapahtui sen Konferenssiin jälkeen vanhurskaudesta ja pyhyydestä. Kuinka upea tapa kruunata se vihdoin voimallisella Parantumiskokouksella, jossa eurooppalaiset, jossa itse eurooppalaiset, valkoiset ihmiset parannetaan siellä. Heidän silmiensä edessä tapahtuu HERRAN Vierailu.

Kuitenkin haluan tuoda tietoonne jotakin hyvin hyvin kriittisen tärkeää, joka teidän tulee kuulla. Kaikkien ihmisten tulee kuulla tämä osuus. Se oli hyvin shokeeraavaa, kun HERRA tuli puhumaan kanssani yöllä ennen Parantumiskokousta. Itseasiassa aamua kohden, kun Hän vihdoin sanoi Äänellään, ISÄ JUMALA Puhui vihdoin Äänellään ja sanoi: Puhut JUMALAN Ihmeistä, mutta tämä tulee olemaan kaikkien ihmeiden ihme. Sitten Hän näytti minulle tässä unessa, että olin Parantumiskokouksessa, mutta kun kävelin Parantumiskokoukseen, ne Kaksi Profeettaa kävelivät Parantumiskokoukseen, mutta Hän ei sallinut ihmisten nähdä sitä toista Profeettaa, mutta he sallivat heidän nähdä Hänen varjonsa. Joten siellä on kaksi varjoa kävelemässä. Tämä oli hyvin shokeeraavaa rakkaat ihmiset, yöllä, tullen aamua kohti, ennen parantumiskokousta, ennen sunnuntaita, kun vihdoin HERRA tuo minut tuohon Parantumiskokoukseen. Siksi sanoin, että tämä oli yksi niistä kaikista voimallisimmista Parantumiskokouksista ikinä.

HERRA ISÄ JUMALA, ITSE Äänellään tulee luokseni sinne hotelliin, jossa olimme, tuohon huoneeseen. Hän puhuu Äänellään ja sanoo: Puhu JUMALAN ihmeistä, mutta tämä tulee olemaan kaikkien ihmeiden ihme. Näen ne Kaksi HERRAN Profeettaa kävelevän Parantumiskokoukseen, joka tapauksessa Hän ei salli heidän nähdä sitä toista Profeettaa, mutta Hän sallii heidän näkevän ainoastaan yhden. Paitsi, että Hän sallii heidän nähdä kaksi varjoa, kaksi varjoa, joten he eivät näe niitä kahta Profeettaa. He näkevät niiden Kahden Profeetan varjot Ilmestyskirjan luvusta 11, kaksi varjoa kävelemässä.

Hän sanoi: Puhut JUMALAN ihmeistä, mutta tämä on kaikkien aikojen suurin ihme. Tämä on kaikista suurin JUMALAN ihme. Kuinka upeaa! Ja minä en halunnut tuoda tätä sen Kokouksen huomioon, koska he olisivat keskittyneet siihen. Tiedän, että he olisivat alkaneet etsimään ja katsomaan ja tuijottamaan ja kiinnittäen huomionsa siihen Parantumiskokouksen sijaan. Joten odotin, päätimme HERRAN kanssa, että odotamme ja katsomme, keiden sallitaan näkevän ja raportoivan. Juuri nyt kun puhumme, vanhempi Pastori Mirelle Hollannista kuvasi ja voit nähdä yhden Profeetan kävelevän Ilmestyskirjan luvusta 11, HERRAN Profeetan, HERRAN Todistajat kävelemässä, mutta näet ne kaksi varjoa kävelevän. Toinen varjoista on pidempi aivan kuten HERRA näytti minulle tässä unessa.

Tämä on voimallista aikaa rakkaat ihmiset. Tämä on shokeeraavaa aikaa, kun ISÄ JUMALA vierailee seurakunnassa, vihdoin vieraillen HERRAN Huoneessa. Juuri nyt tulemme jakamaan teille tämän valtavan kuvan ja näette nyt siinä tallenteessa, kuinka sen yhden kanssa näet yhden varjon ja kun se toinen tulee, niin näet kaksi varjoa. Näet kaksi varjoa, sen toisen Profeetan varjon Ilmestyskirjan luvusta 11, kaksi varjoa kävelemässä Hänen kanssaan. Kuinka voimallista! Kuinka shokeeraavaa! Kuinka tyrmistyttävää! Tästä syystä sanoin, että se vierailu Palermossa on yksi väkevimmistä ja voimallisimmista vierailuista viime aikoina.  

Se, että tämä tapahtuu Palermossa Sisiliassa, Italiassa, tämä on niin voimallista! Yöllä tullen kohti aamua, ennen Parantumiskokousta, ISÄ JUMALA itse. Voitte vain kuvitella, kuinka tärkeää tämä on Hänelle, että Hänen piti tulla itse tuohon hotellihuoneeseen puhuen Äänellään ja sanoen: Katso, Tulet kävelemään siellä, mutta tulee olemaan kaksi varjoa. Toinen tulee olemaan hieman pidempi. Sitten Hän sanoi Äänellään: Puhu JUMALAN ihmeistä, mutta tämä tulee olemaan kaikkien JUMALAN ihmeiden ihme. Ja tässä unessa näen nyt, että kävelen HERRAN edessä ja Hän Puhuu minun kahdesta varjostani. Toinen on pidempi ja toinen hieman lyhyempi.

Sitten HERRA Siunaa tätä siunattua HERRAN tytärtä, Vanhempaa Pastoria Mirelle Banzaa. Hän on se sama, joka pystyi näkemään ne Kaksi Profeettaa ja nauhoittamaan heidät. Tiedän, että muutkin ihmiset nauhoittivat tietenkin, mutta hän näytti joitakin niistä tallenteista Kahdesta Profeetasta Konferenssissa, kun he saarnasivat yhdessä, mutta nyt hän pystyy kuvaamaan ne kaksi varjoa. Yhden Profeetan kävelemässä kahden varjon kanssa. Hän puhui JUMALAN ihmeistä, mutta tämä on kaikkien ihmeiden ihme, joka tapahtuu Kristuksen seurakunnassa. Aika on ohi, rakkaat ihmiset.

Kuinka väkevää! Kuinka voimallista! Kuinka valtavaa! Tästä syystä Hän teki sen avoimen leikkauksen, kun Hän operoi sen luun ja fyysisesti kosketti tämän italialaisen naisen nenää. Hän poisti luuta ja nainen tunsi hieman kipua ja Hän operoi sen nenän. Hän laittoi uuden luun, suoran luun vanhan tilalle ja kun Hän lopetti, nenä oli vihdoin suora. Hän pystyi nyt hengittämään normaalisti. Sitten hän lyhistyi itkien kontrolloimattomasti. Tietysti myös ne kuurot korvat avautuivat ja se veri, joka ei ollut virrannut siinä jalassa ja alkoi nyt virtaamaan, kun jatkoin kysymistä, että missä on tämä paljas jalka? Sokeat silmät ovat avautuneet.

Valtava vierailu, joka on kruunattuna tällä, jonka kaikkien tulee kuulla. Jos ISÄ JUMALA itse voi tulla alas Hänen Valtaistuimeltaan Taivaasta kertoakseen minulle, että puhut JUMALAN ihmeistä, mutta tämä tulee olemaan kaikkien ihmeiden ihme, joka tapahtuu Palermossa Italiassa. Kuinka valtavaa, kuinka väkevää! Kuinka loistelias kokous Palermossa, Italiassa. Hän shokeerasi ja aloin ymmärtämään, että tämä on suurempi! Tämä on yksi suurimmista vierailuista, joka on koskaan tapahtunut viime aikoina.

Näette, että yhtenä hetkenä Hän kävelee yhden varjon kanssa. Ja siten kun se Toinen manifestoituu, niin näette nyt ne kaksi varjoa. Siellä, missä ne Kaksi Profeetta kävelevät, on kaksi varjoa. Kaksi varjoa. Kuinka shokeeraavaa, kuinka Siunattua, rakkaat ihmiset. Kuinka väkevää tänä hetkenä. Ja sitten tänä iltana HERRA Puhui kanssani Limasta Perusta. Limasta Perusta. HERRA on jo Puhunut useaan kertaan, että kun Hän tuo Palvelijansa Limaan Peruun, niin tulee olemaan Mega-vierailu, jossa Taivas tulee avautumaan. Taivas tulee avautumaan ja HERRAN Kirkkaus tulee virtamaan alas Taivaasta, olen nähnyt sen.

Tänä iltana Hän näyttää minulle jälleen nyt, kuinka HERRA lähettää Hänen Palvelijansa sinne, ja Hän käskee Taivasta avautumaan, viime yönä. Hän käskee Taivasta avautumaan, viime yönä. Ja siinä prosessissa näen Taivaan avautuvan ja sateen virtaavan alas, tihkusadetta, kaunista tihkusadetta. Ja HERRA Puhuu Äänellään jälleen. ISÄ JUMALA Puhuu Taivaasta ja Sanoo, katso, Taivas on nyt avoinna täällä sinun Läsnäolossasi. Ja kaunista Sateen vyöryä ja Siunausta virtaa nyt alas Taivaasta tähän maahan, viime yönä, rakkaat ihmiset.

Joten Kokous Limassa Perussa, kuinka mahtava Kokous tulossa Limaan Peruun. Ja sitten näen sinä hetkenä Yhden Heistä raportoivan ja Sanovan: Katso, jopa JUMALAN Pilvi seuraa Häntä. Joten HERRA tulee avaamaan heidän silmänsä näkemään JUMALAN Pilven. Jotkut heistä tulevat näkemään. Siinä unessa, en tiedä, pystyivätkö he nauhoittamaan sen. Mutta todennäköisimmin he tulevat nauhoittamaan. Ja tällä kertaa Sanon tämän aiemmin, että on tärkeää, että kuka tahansa pystyykin nauhoittamaan sen, niin huudat, huudat. Huuda ääneen. Huuda, jotta kaikki ihmiset pysyvät nauhoittamaan. Sillä nämä ovat vierailuja, jotka kuuluvat seurakunnalle.

Se syy, miksi HERRA tekee nämä asiat, on tiukasti herättääkseen seurakunnan. Kertoakseen sille, että parannuksenteon hetki on nyt. Vanhurskauden hetki on nyt. Tien valmistamisen hetki pyhyydessä on nyt. Pyhyyden Valtatie, Pyhyyden Valtatiellä kulkemisen hetki, on nyt. MESSIAAN tulemukseen valmistautumisen hetki on nyt. HERRA tekee nämä asiat seurakunnalle, ei minkään muun syyn tähden, kun ravistellakseen seurakuntaa herättäen sen torkkumisesta. Jotta se voisi alkaa valmistautumaan, ja olla sivuuttamatta Ikuisuutta. Sillä ne Taivaan Portaat on laskettu alas. Ne Portaat ovat täällä.

HERRA on vienyt minut jälleen tänä yönä Limaan Peruun ja olen nähnyt sen valtavan vierailun, joka tulee tapahtumaan siellä. Ja kun Hän, joka Puhuu kanssanne, käskee Taivasta avautumaan, niin Taivas avautuu. Alkaa Satamaan; tihkusadetta alkaa putoamaan yllemme. Se tippuu yllemme. Hän on Puhunut uudestaan, toisen kerran jälleen, että Hän on määrätietoisesti päättänyt avata Taivaan Perun ylle, Liman Perun ylle. Kuinka mahtava vierailu, kuinka rakastettu, kuinka Siunattu kansakunta, että JUMALA on päättänyt määrätietoisesti avata Taivaan Liman Perun ylle. Ja voit nähdä sen.

Jos halusit tietää sen vakavuuden ja painoarvon ja merkityksen Taivaan avautumiselle kansakunnan ylle, niin katso, mitä tapahtuu Keniassa. Ne miljoonat sielut juoksemassa HERRAN luo tässä Palvelustyössä yksin. Emme edes tiedä niitä lukuja. Eräänä hetkenä oli arvioitu, että seuraajien luku oli noin 20 miljoonaa. Mutta nyt näyttää siltä, että koko kansakunta seuraa. Koko kansakunta on mukana, temmattuna tässä valtavassa HERRAN vierailussa. Joten kun HERRA päättää, että Hän tulee avaamaan Taivaan Liman Perun ylle, niin voit kuvitella sen mahtavan, voimallisimman, pyhimmän ja vanhurskaimman PYHÄN HENGEN Herätyksen, pyhimmän Lopunajan Herätyksen, joka tulee iskemään Limaan Peruun.

Joten Pastorit Perussa olkoot valmiina. Ja sitten siinä keskustelussa, kun olen Limassa Perussa ja Taivas avautuu, niin HERRA näyttää minulle merkittävän henkilön. En tiedä, onko hän jalkapalloilija tai tähti, mutta hän on merkittävä. Saan tietää, että hän on merkittävä. Ja hän kutsuu minut Chileen, sen jälkeen kun hän on nähnyt sen väkevän vierailun, hän päättää kutsua minut Chileen. Ja siksi Sanoin, että voit nähdä, että HERRA on nyt määrätietoinen, Hän on päättänyt avata Etelä-Amerikan reitin parannuksenteolle ja vanhurskaudelle ja JUMALAN liikehdinnälle valmistamaan tietä MESSIAAN tulemusta varten.

Koko matkan Etelä-Amerikan maanosan pohjoisesta kärjestä, näyttää siltä, että Hän haluaa vierailla kaikissa Etelä-Amerikan kansakunnissa. Siksi Brasilian, Mauricion ja muiden tulee ottaa yhteyttä minuun. Jotta Brasilia on mukaan luettuna tässä mega-aallossa, joka tulee vierailemaan Etelä-Amerikan maanosassa. Sillä Perun Kokouksessa Hän näyttää minulle miehen, joka on Chilestä. En tiedä, onko hän Pastori. Hän kertoi minulle, että hän on tähti, merkittävä mies. Hän sanoi, olen halukas. Sitten Hän sanoi, älä huoli, Chilessä Santiagossa, tiedän, missä voin asua. Voin tulla sinne ja sitten voimme aloittaa HERRAN Kokoukset.

Hän siis näyttää minulle jonkun, aivan kuin makeadonilaisen kutsun, kutsuen ja sanoen, tule myös Chileen. Ja auta häntä tekemään sen työn. Tule ja auta häntä tekemään se työ. Joten Kenia voitte nähdä sen aarteen, jota te kannatte. Voitte nähdä, kuinka kansakunnat huutavat vanhurskautta, pyhyyttä tänä ajankohtana, parannuksentekoa, Herätystä, valmistamaan tietä JUMALAN vierailua varten. Voitte itse nähdä Kenia, että jokainen kansakunta huutaa juuri nyt vierailua, jotta heidän luona vierailtaisiin. Joten varmistakaa, että kannatte sitä mustasukkaisesti, kantaen sitä kaikella mustasukkaisuudella, joka voi koskaan olla. Tämä JEHOVAN vierailu, jota kannatte tänä hetkenä.

Joten näen, että tulee olemaan avoin Taivas. Taivas tulee avautumaan. Hän tulee aikaansaamaan Hänen Kahden Profeettansa käskemään Taivaan avautumaan vain yksin Heidän sisään tulossaan ja Läsnäolossaan siellä. Taivas tulee avautumaan ja sitten Sade, kaunis Sade kauniita Taivaan Siunauksien vyöryjä tullaan pirskottamaan siinä maassa, tulee virtaamaan Perussa. Ja siinä prosessissa, kun se vierailu tapahtuu, näen vasemmalla puolellani, näen joitakin koululaisia, joilla on yllään valkoista ja sinistä. HERRAN Hengen vierailu koskettaa Kokousta suurella tavalla, mukaan lukien lapsia. Ja vasemmalla puolellani tällä tavoin, rampa nainen, en tiedä, onko se tyttö 24-vuotias tai alle, hän nousee ylös ja alkaa kävellä. Ja se on valtava räjähdys, kun rammat alkavat kävellä joka suunnassa.

Joten tämä vierailu, JEHOVAN vierailu Limassa Perussa tulee olemaan jopa suurempi, rakkaat ihmiset. Väkevämpi ja suurempi tänä ajankohtana, rakkaat ihmiset, seurakunnan historiassa. Se tulee olemaan suuri. Tämä on siis se HERRAN keskustelu, että Hän on nyt kallistanut korvansa, Hän on nyt, Hän on kallistanut korvansa kuulemaan Latinalaisen-Amerikan maanosan kansakuntia, koko matkan aina Latinalaisen-Amerikan maanosan kärjestä alas kohti eteläistä kärkeä; pohjoisesta kärjestä eteläiseen kärkeen, halki Chilen. Limasta Perusta koko matkan halki. Sillä Hän näyttää minulle tämän miehen, joka kutsuu minua menemään hänen kansaan Chileen, Santiagoon Chileen pitämään Kokouksen. Ja tiesin, Hän antoi minun tietää, että se Kokous tulee tapahtumaan toisessa kaupungissa Chilessä. Joten minun täytyy liikkua, siirtyä Santiagosta toiseen kaupunkiin. Minulla on siis paljon yksityiskohtia.

Mikä tarkoittaa, että HERRA saa nyt aikaan sen, että kansakunnat ovat nälkäisiä vanhurskaudelle. Ja Hän saa aikaan heräämisen, että tämä on hetki tehdä parannus ja palata pyhyyteen ja valmistautua MESSIAAN tulemukseen. Mikään kansakunta ei halua missata tätä. Nyt on aivan kuin koko maapallo olisi tietoinen, että Hän on Puhunut Hänen Kahden Profeettansa kanssa, ja Hän on laskenut alas ne Loisteliaan Kirkkaat Taivaan Portaat, jotka He profetoivat 15.1.2017. Koko maailma on nyt tietoinen, että Ikuisuuden Portaat on laskettu alas taivaalle. Ja jokainen kansakunta haluaa nyt olla osallisena kipuamaan valmistautuen nousemaan ylös niitä Portaita pitkin ylöstempauksessa. On nälkä, rakkaat ihmiset. Pitäkää kiinni siitä, minkä olette vastaanottaneet. Jotta voisitte olla osallisina siitä Ikuisesta, loisteliaan kirkkaasta Taivaan Valtakunnan perinnöstä. HERRA Siunatkoon teitä, rakkaat ihmiset. Shalom, todah.

MESSIAS on tulossa. Olen nähnyt Hänen tulemuksensa. Olen nähnyt Hänen tulemuksensa. olen nähnyt sen seurakunnan, jonka Hän ottaa. Kansakunnat valmistautukoot, jotta paholainen todistettaisiin olevan väärässä. Taivas on halukas ottamaan joka-ikisen ihmisen, joka tekee parannuksen ja vastaanottaa KRISTUKSEN, JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRAKSEEN ja Vapahtajakseen. Ja vaeltaa pyhyydessä ja hylkää synnin. Tehdään kaikki parannus ja nöyryytetään paholainen. JEESUS voittakoon niin monia monia biljoonia ihmisiä maailmassa. Taivaassa on tilaa kaikille maailmassa.

Ja Kenia, olen nähnyt myös voimallisen Kiitosjuhlan. Viime yönä tullen aamua kohden jälleen, Hän näytti minulle jälleen voimallisen Kiitosjuhlan, jossa Kenian johto on kerääntynyt Nairobiin Kiitosjuhlaan HERRALLE sanomaan kiitos vierailusta Nairobin keskuspuistossa. Tämä tarkoittaa, että HERRA vaatii, Hän pyytää, että se Kiitosjuhla pidetään. Muistakaa, että kiitos kuuluu HERRALLE. Tämä tarkoittaa, että HERRA pyytää Hänen Kiitosjuhlaansa todennäköisimmin ennen Missiota Peruun, jotta me emme viivyttäisi. HERRA kysyy, että missä on se Kiitosjuhla, joka kuuluu minulle. Näin siis Kokouksen, joka on Kiitosjuhla, jossa on monia monia monia Piispoja, kaikki Piispat, monia aluevalvojia. Ja tällä kertaa yritämme tuoda niin monia Pastoreita kuin mahdollista, ja kaikki kirjeenvaihtajat, ja niin monia leskiä kuin voimme, varmistaaksemme, että he ovat tässä Kiitosjuhlassa HERRALLE. Mahdollisesti ajattelemme myös toista Kokouspaikkaa, suurempaa Kokouspaikkaa.

Rakkaat ihmiset, tämä on kaikista tärkein hetki seurakunnan historiassa. Ikuisuus määritellään nyt. Kansakunnat määrittelevät Ikuisuuden nyt. NYT NYT NYT. Joka-ikinen kristitty uskova määrittelee heidän kohtalonsa, menevätkö he joko tulijärveen, vai menevätkö he ilon ja Siunausten ja palvonnan ja Rauhan Ikuisuuteen JUMALAN kanssa Taivaassa. Tämä on kaikista kriittisin hetki seurakunnassa. Sillä joka-ikinen ihminen voi nyt tehdä parannuksen ja kääntyä pois synnistä. Ja vastaanottaa JEESUSKEN KRISTUKSEN HERRAKSEEN ja henkilökohtaiseksi Pelastajakseen. Ja hylätä kaiken sen rappion, maailman moraalisen rappion. Ja vaeltaa vanhurskaudessa ja vaeltaa pyhyydessä koko ajan. Koko ajan. Kunnes MESSIAS tulee. Ja sitten he menevät sisälle tähän valtavaan Rauhan Ikuisuuteen JUMALAN kanssa Taivaassa. Kun ne toiset tulevat kitumaan helvetissä; ne pahat ja jumalattomat tulevat palamaan siinä tulessa, joka ei koskaan sammu. Ja heidän ruumiinsa tulevat mätänemään, ja ne madot, jotka eivät ikinä kuole, tulevat syömään heidän ruumiitaan ikuisesti. Se tuskallinen kipu ikuisesti.

Mutta he, jotka valitsevat tehdä parannuksen nyt ja kääntyä pois synnistä nyt ja vastaanottaa JEESUKSEN ja vaeltaa pyhyydessä nyt ja olla vanhurskaat nyt, he tulevat menemään sisälle Taivaaseen ja elämään siellä Rauhassa iankaikkisesti. Ja he tulevat istumaan siellä pöydissä HERRAN kanssa ja Israelin patriarkkojen kanssa ja JUMALAN merkittävien Profeettojen kanssa. He tulevat istumaan heidän kanssaan. Ja kun he tulevat istumaan heidän kanssaan, niin he tulevat keskustelemaan Ikuisuudesta. Ja he tulevat jakamaan siitä, mitä tapahtui maailmassa, ja kuinka he kärsivät, ja jakaen, kuinka se ja se ei päässyt sisälle.

Ja viime yönä, tässä viimeisessä osuudessa, jonka haluan jakaa teille, myös viime yönä ISÄ JUMALA tuli ja vei minut Taivaaseen. Tämän keskustelun viimeisessä osassa, viimeisessä osuudessa viime yönä JEHOVA JAHVE ELOHIM, JEHOVA TSHIDKHENU, viime yönä jälleen Hän tuli ja vei minut Taivaaseen, rakkaat ihmiset. Ja kun Hän vei minut Taivaaseen, silloin Hän näytti minulle JUMALAN Valtaistuimen ja sen valtavan Kirkkauden, joka peitti Valtaistuimen. Näen sen jopa nyt Puhuessani kanssanne. Se voimallinen voiman Valtaistuin, jonka oikealla puolella istuu JEESUS KRISTUS MESSIAS. Ja siten Hän näytti minulle ne 24 muuta valtaistuinta, jotka ympäröivät JUMALAN Valtaistuimen. Ne 24 vanhinta. Ja viime yönä HERRA viimein identifioi minulle, Hän viimein esitteli minulle jokaisen niistä 24 Vanhimmasta. Hän esitteli minulle ne 12 ja ne toiset 12. Toistan uudestaan. Hän esitteli minulle ne 24 Vanhinta Valtaistuimen vieressä. Ja on niin paljon, mitä en voi jakaa tässä. Mutta se on niin henkilökohtaista, sillä Hän näytti minulle myös, missä nämä Kaksi tulevat istumaan. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa. Shalom.

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

Air Max 95 20th Anniversary Flyknit

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)