8.6.2018 PROFETIA KONGON JOEN TULVIMISESTA - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänään. HERRA JEHOVA EL OLAM, valtava Israelin JUMALA, Taivaan JUMALA, Hän on Puhunut kanssani, rakkaat ihmiset, tänä päivänä. Ja HERRA, Hän vei minut Kongoon ja Hän näytti minulle Kongon joen, ja Kongon joki tulee paisumaan. Näin sen joen paisuvan todella todella korkealle ylös. Ja se tulee tulvimaan, Kongon joki. Kongon joki tulee paisumaan todella suuresti, se tulee olemaan ongelma.
 
Näin ihmisten muuttavan, yrittävän muuttaa, juosta pakoon. Kongon joki. Näen, että Kongon joki on leveä joki. Pystyn näkemään, että siinä on paljon vettä ja se kiihtyy. Ja näyttää myös, että se joki ei ole myöskään puhdas, on paljon asioita veden päällä. Mutta se on paisunut, ja se uhkaa tulvia todella suuren alueen. Kongon joki.
 
Rakkaat ihmiset, HERRA pyytää parannuksentekoa, koska MESSIAS on tulossa. HERRA Sanoo, että tämä on se aika, kun kaikkien ihmisten tulisi vastaanottaa JEESUS KRISTUS Herraksi ja Vapahtajaksi ja sitten tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä. Joten eikö HERRAN Suu olekin Puhunut teidän kansanne? MESSIAS on tulossa!
 
Näen Kongon joen ja suuren paisuman joessa. Se tulee tulvimaan. Se uhkaa rikkoa joen reunamat ja todella aiheuttaa suuronnettomuuden ja tuhon. Olen myös nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Olen nähnyt sen seurakunnan, joka kävelee niitä Taivaan loisteliaan kirkkaita Portaita, kun Hän menee sisälle, niin se on pyhä seurakunta. Joten HERRA auttakoon maailman kansakuntia, jotta jokainen kristitty sydämessään ja elämässään voi valmistautua MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen. Kiitos. Toda. Shalom. Erev Tov. Erev Tov. Haverim.
 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)