8.4.2018 SHOKEERAAVA NÄKY TAIVAAN PELJÄTTÄVISTÄ TODISTAJISTA Livenä Jesus is LORD -Radiossa

JEHOVA on Puhunut kanssani, JEHOVA SOTAJOUKKOJEN HERRA, Herrain HERRA, kuningasten KUNINGAS, JEHOVA JAHVE, JEHOVA ELOHIM, HERRA JUMALA ADONAI, Hän on Puhunut kanssani viime yönä useita keskusteluita, aina noin pari tuntia sitten viimeksi, kyllä, kaksi tuntia sitten. HERRA tuli Puhumaan minulle siitä juuri loppuneesta Konferenssista, joka oli Nakurussa.

Sitten Hän näytti minulle Hänen kaksi Todistajaansa alttarilla. Se toinen oli hieman pidempi sitä toista. Sitten Ääni kysyi ja sanoi: "Keitä nämä ovat, jotka ovat täällä?" Kun siis katsoin, niin näin myös sen kolmannen. Joten HERRA halusi näyttää minulle sen paikan, jossa se kolmas oli, joka normaalisti ilmestyy.

Ja se kolmas seisoi lähellä missä ylistys oli, lähellä alttaria. Itseasiassa Hän kulki ympäri alttaria jatkuvasti, sillä näen Hänet useissa paikoissa, jopa nyt kun puhun. Useimmiten seisoen siellä, missä ylistystiimi oli. Siellä alttarin sisäänkäynnillä ja paikassa, jossa Hän seisoi, mutta Hän myös kulki ympäri alttaria. Hän halusi näyttää minulle, missä se kolmas seisoi.

Hän näytti minulle Hänen kaksi Todistajaansa saarnaavan ja nuhtelevan syntiä, nuhtelevan luopumusta ja julistaen vanhurskautta, kutsuen tätä sukupolvea palaamaan pyhyyteen, parannuksentekoon, pyhyyteen ja synnin hylkäämiseen ja nollatoleranssiin synnille, kieltäytyen tästä modernismin saastasta.

He nuhtelivat tätä sukupolvea, joka on niin luopio, että se on sekoittanut maailman pelastukseensa. He puhuivat Hanokin päivistä. He puhuivat Hanokin päivistä. Aika on ohi. Aika on lopussa. Aika on loppu. Seurakunnan tulee valmistautua, jotta heidät otettaisiin ylös. Sillä seuraava aikakausi tulee olemaan melkoisen brutaali.

Sitten Hän myös näyttää minulle sen kolmannen henkilön, joka oli peitetty. Kukaan ei nähnyt Häntä. Mutta näin tarkalleen, missä Hän seisoi. Viime yönä HERRA Puhui kanssani paljon yksityiskohtia, kuinka Hän liikkui ympäriinsä, ja tuli takaisin siihen paikkaan. Hän esti sen paikan, osan alttarista joka johtaa ylistystiimin luo. Hän seisoi siellä, mutta Hän liikkui kaikkialla ympäriinsä. Yhtenä hetkenä voisit luulla, että näet Hänet monena, mutta Hän liikkui niin nopeasti. Kun ne kaksi saarnasivat, Hän liikkui ympäriinsä aivan kuin suojellen Heitä.

Joten valmistakaa tie rakkaat ihmiset. Nämä ovat niitä peljättäviä shokeeraavia päiviä, joista Raamattu puhui. Nämä ovat niitä valtavia päiviä rakkaat ihmiset, kun kansakuntien tulee valmistautua MESSIAAN tulemukseen. Nämä päivät ovat voimallisia päiviä, nämä ovat voimallisia päiviä. Nämä ovat päiviä jolloin joku voi päättää ja valmistautua ja päästä sisälle Taivaaseen. Kuka vain niin välittääkin valmistautua, tulee pääsemään sisälle Ikuisuuteen. Nämä ovat voimallisia päiviä. Nämä ovat päiviä jolloin voit päättää ja mennä sisälle ikuisuuteen.

Malakian kirja 3:1 sanoo: "Katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän on valmistava tien minun eteeni. Ja äkisti on tuleva temppeliinsä Herra, jota te etsitte, ja liiton enkeli, jota te halajatte. Katso, hän tulee, sanoo Herra Sebaot." Luen uudestaan ensimmäisen osan tätä Sananpaikkaa: "Katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän on valmistava tien minun eteeni." Rakkaat ihmiset, tämä Sananpaikka on täyttynyt kuunnellessanne tänään. Shalom."

Valmistakaa Tie

MESSIAS On Tulossa

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)