8.4.2018 SHOKEERAAVA NÄKY KAHDESTA PELJÄTTÄVIMMISTÄ TAIVAAN TODISTAJISTA LENTÄMÄSSÄ MAAPALLON YLLÄ

Nyt, HERRA JEHOVA on tehnyt todella suuren asian tässä maassa nyt. Ja maailman kansakunnat voivat nyt valmistautua MESSIAAN tulemukseen. Vain muutama minuutti sitten, noin 5 minuuttia takaperin. Yksi niistä kahdesta, hyvin suuri, lentokoneen kokoinen, suuren lentokoneen kokoinen, valtavan lentokoneen kokoinen, lensi maan yläpuolella. Hyvin lähellä maata, mutta lentäen ylhäällä avaruudessa täällä.
 
On ollut tämä keskustelu ja he vaihtoivat vuorotellen paikkaa. Hyvin suuria ja lensivät maan yläpuolella, aivan kuten paikassa, jossa lentokoneet lentävät. Hiukan matalammalla, mutta lentäen maan yläpuolella. Tämä on se keskustelu, joka on tapahtunut, ja ne vaihtelevat paikkoja. Toisella on säteilevät kasvot ja toisesta tulee tämä Elia, JEHOVAN Väkevin Profeetta. Tämä on se hetki.
 
Tämä on se vierailu, jota kansakunnat ovat odottaneet, jota Taivas on odottanut. Ja Taivas näyttää tulleen ulos täydessä mitassaan. Olen nähnyt itseni. Olen nähnyt yhden niistä kahdesta lentävän maan yläpuolella. Ja Hän tuli ja puhui kanssani. Sitten näin itseni lentämässä maan yläpuolella mennen hyvin nopeasti. Hyvin nopeasti siivillä. Siivillä.
 
Rakkaat ihmiset, näyttää, että aika kuluu nopeasti loppuunsa. Aika on pikaisesti tulossa loppuunsa. Kun alat näkemään tämän tapahtuvan. Tämän tyyppinen lentäminen on sitä aikakautta varten, kun seurakunta on otettu pois ylöstempauksessa.
 
Pyydän, valmistautukaa ja olkaa pyhät. Olen nähnyt heidät nyt lentämässä. He alkavat lentämään maan yllä. Mutta tämä on vain sitä aikakautta varten, jossa heidän täytyy kohdata antikristus ylöstempauksen jälkeen. Pyydän, valmistautukaa HERRAN tulemukseen. Kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä, mutta merkit ovat täällä.

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)