8.4.2018 PROFETIA EUROOPAN MISSIOSTA

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, rakkaat ihmiset ja tällä kertaa Hän on vienyt minut Eurooppaan ja näen, että olen Euroopassa yhdessä koko tiimin kanssa, jotka matkustavat niiden kahden kanssa. Näen, että käytämme raitiovaunua ja on suuri Konferenssi meneillään Euroopassa. Joten näen, että HERRA on lähettämässä Hänen Sanansaattajansa Eurooppaan.

HERRA lähettää Palvelijansa Eurooppaan. Joten ne kaksi Sanansaattajaa tulevat saarnaamaan Euroopassa. Siunattu se kansakunta, joka liittyy tähän väkevään väkevään JUMALAN liikehdintään tässä hetkessä, kun me kaikki tiedämme, että istumme ikuisuuden partaalla, sillä kynnyksellä kun seurakunta menee iankaikkisuuteen.

Ja tietysti ovat he, joita ei HERRA ei tule ottamaan mukaan Pyhien kokoontumiseen, kuten näet: 1. Tess. 4:16-17; 1. Kor. 15:50-56; Ilm. 16:15; Joh. 14:1-3. Ketä tahansa ei tulla ottamaan mukaan tuohon suureen kokoontumiseen sen takia, että he eivät valmistautuneet, eivätkä kiinnittäneet huomiota tähän Ääneen, he tulevat kohtaamaan KAIKKIVALTIAAN JUMALAN Vihan, sillä se aikakausi, joka on tulossa, tuo JUMALAN vihan maailmaan. Tulee olemaan vakava sotatanner maailmassa, kauhistuttava aika. Voit nähdä, kuinka asioita tapahtuu juuri nyt.

Olen nähnyt, että HERRA lähettää kaksi Sanansaattajaansa Eurooppaan ja koko se delegaatio tulee Hänen kanssaan. Näen heidän saarnaavan Euroopassa, joten siunattu on Eurooppa, nuo kansakunnat Euroopassa, jotka tulevat istumaan ja ottamaan osaa niihin Taivaan Luojan ohjeistuksiin, ohjeistuksiin sisäänpääsylle. Ne kansakunnat, jotka tulevat osallistumaan tähän massiiviseen JUMALAN liikehdintään maailmassa, tänä viimeisenä hetkenä.

Näen itseni saarnaamassa Euroopassa hyvin voimallisessa Konferenssissa, antaen Taivaan ohjeistuksen tuohon Euroopan kansakuntaan. Tämän täytyy olla Ruotsi. Käytän raitiovaunua. Joten HERRA Siunatkoon kansakuntia, jotka tulevat mukaan tähän suureen, massiiviseen, historialliseen, valtavaan JUMALAN liikehdintään.

MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Tämä on se Ääni, joka huutaa päivittäin, että MESSIAS on tulossa! Hän on nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Pyydän, valmistakaa tie, olkaa pyhät! Sillä Raamattu sanoo Hepr. 12:14: Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. He, joilla on korvat kuulkoot ja kuunnelkoot mitä HERRA Sanoo kansakunnille tässä hetkessä. Shalom.

(Profeetta Dr. Owuor, 8.4.2018, Jesus is LORD –radio, www.jesusislordradio.info)

Tiedoksi:
Profeetta Dr. Owuor vierailee Ruotsissa, Tukholmassa 20.-22.4.2018. Tervetuloa mukaamme Konferenssiin!
 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)