8.4.2018 PELJÄTTÄVÄ NÄKY KRISTUKSEN NAULAN LÄVISTÄMISTÄ KÄSISTÄ

JEHOVA on Puhunut kanssani, JEHOVA SOTAJOUKKOJEN HERRA, herrain HERRA, kuningasten KUNINGAS, JEHOVA JAHVE, JEHOVA ELOHIM, HERRA JUMALA ADONAI, Hän on Puhunut kanssani viime yönä useita keskusteluita, aina noin pari tuntia sitten viimeksi, kyllä, kaksi tuntia sitten. Minulla oli keskustelu HERRAN kanssa. Tässä toisessa keskustelussa HERRAN kanssa, Hän näytti minulle HERRAN Käden, joka on naulan lävistämä. Joten HERRA Kutsuu tätä sukupolvea palaamaan JEESUKSEN Ristiin ja Vereen, palaamaan Ristin työhön. Hän, joka ristiinnaulittiin, on tulossa takaisin. JUMALAN Karitsa, Kirkas JUMALAN Karitsa on Pyhä. Hän on tulossa takaisin pyhää morsianta varten.
 
Kaikki kansakunnat tehköön parannuksen ja palatkoon JEESUKSEN luo. Ja päättäköön elää pyhästi vanhurskaudessa. Ja kieltäytykööt siitä, että ne halvan armon saarnaajat valehtelevat heille Usassa, ja kaikkialla maailmassa. He, jotka sanovat, että voitte elää elämäänne, miten haluatte, niin kauan kuin on armoa. HERRA, joka on lähettänyt Hänen kaksi Todistajaansa, kaksi Enkeliänsä teille, Hän on Pyhä. Hän on ohjeistanut pyhyyden seurakunnalle. Pyhä Henki on saatavilla auttamaan seurakuntaa. Älköön kukaan valehdelko teille näin myöhään päivästä. Varmistakaa että tienne ovat pyhät. HERRAN Henki tulee aina ohjaamaan teidät siihen mikä on pyhää, mikä on vanhurskasta, ja mikä ei. Sillä Kirkkauden Valtakunta on lähellä, Taivaan Valtakunta on lähellä, JUMALAN Valtakunta on käsillä, rakkaat ihmiset.
 
Älkää laittako elämäänne joidenkin eksytysjuonien ja uskomusten varaan. Tee painavia päätöksiä koskien ikuisuuttasi. Jokaisen teistä tulee astumaan itse, yksin HERRAN eteen. Et voi sanoa, "mutta kun minun pastorini", "Usassa meille ei opetettu sitä." Et voi sanoa niin, se ei tule olemaan tekosyy. Jokainen kristitty, joka välittää ikuisuudestaan, tehkööt määrätietoisia päätöksiä NYT, määrätietoisia päätöksiä, ja olkaa pyhät.
 
Sitten HERRA näyttää minulle KRISTUKSEN MESSIAAN Naulan Lävistämän Käden. Tarkoittaen, pyydä näitä ihmisiä muistamaan Risti. Aika on ohi. Aika on lopussa. Aika on loppu. Seurakunnan tulee valmistautua, jotta heidät otettaisiin ylös. Sillä seuraava aikakausi tulee olemaan melkoisen brutaali. Joten valmistakaa tie rakkaat ihmiset. Nämä ovat niitä peljättäviä shokeeraavia päiviä, joista Raamattu puhui. Nämä ovat niitä valtavia päiviä rakkaat ihmiset, kun kansakuntien tulee valmistautua MESSIAAN tulemukseen. Nämä päivät ovat voimallisia päiviä, nämä ovat voimallisia päiviä. Nämä ovat päiviä jolloin joku voi päättää ja valmistautua ja päästä sisälle Taivaaseen. Kuka vain niin välittääkin valmistautua, tulee pääsemään sisälle Ikuisuuteen.
 
Nämä ovat voimallisia päiviä. Nämä ovat päiviä jolloin voit päättää ja mennä sisälle ikuisuuteen. Malakian kirja 3:1 sanoo: "Katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän on valmistava tien minun eteeni. Ja äkisti on tuleva temppeliinsä Herra, jota te etsitte, ja liiton enkeli, jota te halajatte. Katso, hän tulee, sanoo Herra Sebaot." Luen uudestaan ensimmäisen osan tätä Sananpaikkaa: "Katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän on valmistava tien minun eteeni." Rakkaat ihmiset, tämä Sananpaikka on täyttynyt kuunnellessanne tänään. Shalom."
 
Valmistakaa Tie
 
MESSIAS On Tulossa

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)