8.4.2018 HERRAN PELJÄTTÄVÄ PROFETIA VAROITTAEN SEURAKUNTAA USASSA TEKEMÄÄN PARANNUKSEN & PUHDISTAMAAN PALVONNAN

JEHOVA on Puhunut kanssani, JEHOVA SOTAJOUKKOJEN HERRA, Herrojen HERRA, Kuningasten KUNINGAS, JEHOVA JAHVE, JEHOVA ELOHIM, HERRA JUMALA ADONAI, on Puhunut kanssani viime yönä useita keskusteluita aina noin pari tuntia sitten viimeksi. Näen Usan lipun. Näen Usan lipun. Näen, että se on silputtu pieniksi pieniksi palasiksi. Se oli melko lailla tuhottu. HERRA näytti jonkun nostavan Usan lipun, mutta se oli revitty pienen pieniksi palasiksi. Ja joku yritti heiluttaa sitä. Näen Usan lipun silputtuna pienen pieniksi palasiksi.

Kävelin siellä ja menin joihinkin paikkoihin. HERRA vei minut joihinkin paikkoihin, jossa olosuhteet eivät olleet kovin hyvät. Sen jälkeen, kun olin nähnyt Usan lipun, niin nyt näin ihmisiä ja HERRA antoi minun tietää, että on sunnuntai ja he olivat menossa seurakuntaan, mutta asiat eivät olleet kunnossa, oli saastaista. Seurakunta oli todella likainen. Näin paljon likavettä joka puolella.

Näen Usan lipun silputtuna, revittynä hyvin hyvin pieniksi palasiksi, riekaleiksi. Se oli likainen ja silppuna. Sen jälkeen kun HERRA näyttää sen lipun, Hän näyttää ihmisiä menemässä seurakuntaan. Yksi niistä pastoreista sanoo, kiitos, että annoit minulle nämä Sananpaikat, tulen lukemaan ne seurakunnassa.

Siellä oli paljon vettä. Näen paljon likavettä seurakunnissa. Olosuhteet eivät olleet kovin hyvät. Saastaista likavettä joka puolella, hyvin hyvin likaista. Hyvin saastaista vettä, melkein kuin ihmisten ulostetta. Hyvin hyvin pahaa, hyvin pahaa. Yritin nähdä, jos voisin kävellä siellä ja se oli todella paha. Pystyn näkemään tämän ja näen, että ihmiset tulevat seurakunnasta. Oli sunnuntai ja tämä oli seurakunnan tila, niiden paikkojen, joissa he palvoivat.

Tämä on se, mitä HERRA on näyttänyt minulle ja puhunut kanssani viime yönä. On siis tarve Amerikan Yhdysvalloille tehdä parannus. On tarve koko Usan seurakunnille tehdä parannus! Lopettaa se peli, mitä he pelaavat. He teeskentelevät, että eivät olisi tietoisia, että HERRA on lähettänyt Sanasaattajansa saarnaamaan heille Taivaan ohjeistuksia, JEHOVA JAHVEN ohjeistuksia. Taivaan omistajan ohjeistuksia, jotta he voisivat muuttaa tiensä ja puhdistaa palvontansa ja palata vanhurskauteen ja pyhyyteen.

Joten he teeskentelevät, mutta kaikki he ovat nyt tietoisia, että ne kaksi Sanansaattajaa saarnaavat nyt kansakunnille. Heidän täytyy organisoida itsensä erittäin hyvin ja kutsua ne kaksi HERRAN Todistajaa, jotta Amerikan Yhdysvaltojen kansakunta voisi myös alkaa tekemään parannusta, palaten vanhurskauteen ja pyhyyteen, kääntyen pois alastomuudesta, moraalittomasta pukeutumisesta, kaikesta moraalittomuudesta.

Raamattu puhuu hyvin selvästi tästä, että seksuaalisesti moraalittomat, on se sitten pukeutumistyyli tai mikä tahansa, eivät tule menemään sisälle JUMALAN kirkkaaseen Valtakuntaan. Tämä armo, jota he väärinkäyttävät. He opettavat armoa, armoa, jossa ei nähdä syntiä, armoa, joka on immuuni synnille, joka on turta synnille. He valehtelevat tälle kansakunnalle. Näet sen joka puolella heidän seurakuntiaan ja joka puolella kristillisiä tv-kanavia, sen vaatetuksen ja sanoman mitä he saarnaavat.

Viime yönä HERRA Puhui kanssani Amerikan Yhdysvalloista. Hän näytti minulle Usan lipun ja Usan lippu oli riekaleina. Se oli likainen ja silppuna. Sitten Hän antoi minun tietää, että se oli sunnuntai ja Hän vei minut seurakuntiin ja siellä oli niin paljon likavettä. Minun oli hyvin vaikea kävellä siellä. He olivat tulleet seurakunnasta, mutta he olivat pukeutuneet kuten tavallista, naiset olivat minihameissa ja tiukoissa housuissa, näyttäen rintansa ja niin edelleen. HERRA näytti minulle tämän seurakunnassa, sen palvonnan tyylin, tiedäthän, moraalittoman tanssimisen, vaatetuksen ja palvonnan.

Joten HERRA kutsuu Amerikan Yhdysvaltojen kansakuntaa tekemään parannuksen, tekemään parannuksen JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, palaamaan HERRAN luokse. HERRA, Hän on pyhä. Hän kutsuu myös Amerikan Yhdysvaltojen seurakuntaa huomioimaan sen tosiasian, että ne kaksi Todistajaa ovat jo saarnaamassa kansakunnille. He ovat nyt matkalla Ruotsiin. Jos et tule olemaan kuuliainen se tulee olemaan tragedia! Se tulee olemaan tragedia. Kukaan ei voi sivuuttaa heitä!

Joten HERRA Kutsuu tätä sukupolvea palaamaan JEESUKSEN Ristiin ja Vereen, palaamaan Ristin työhön. Hän, joka ristiinnaulittiin, on tulossa takaisin. JUMALAN Karitsa, Kirkas JUMALAN Karitsa on Pyhä. Hän on tulossa takaisin pyhää morsianta varten.

Kaikki kansakunnat tehköön parannuksen ja palatkoon JEESUKSEN luo. Ja päättäköön elää pyhästi vanhurskaudessa. Ja kieltäytykööt siitä, että ne halvan armon saarnaajat valehtelevat heille Usassa, ja kaikkialla maailmassa. He, jotka sanovat, että voitte elää elämäänne miten haluatte, niin kauan kuin on armoa. HERRA, joka on lähettänyt Hänen kaksi Todistajaansa, Hän on Pyhä. Hän on ohjeistanut pyhyyden seurakunnalle. Pyhä Henki on saatavilla auttamaan seurakuntaa.

Älköön kukaan valehdelko teille näin myöhään päivästä. Varmistakaa että tienne ovat pyhät. HERRAN Henki tulee aina ohjaamaan teidät siihen mikä on pyhää, mikä on vanhurskasta, ja mikä ei. Sillä Kirkkauden Valtakunta on lähellä, Taivaan Valtakunta on lähellä, JUMALAN Valtakunta on käsillä, rakkaat ihmiset. Älkää laittako elämäänne joihinkin eksytyspeleihin ja uskomuksiin.

Tee painavia päätöksiä koskien ikuisuuttasi. Jokainen teistä tulee astumaan itse, yksin HERRAN eteen. Et voi sanoa, "mutta kun minun pastorini", "Usassa meille ei opetettu sitä. Et voi sanoa niin, se ei tule olemaan tekosyy. Jokainen kristitty, joka välität ikuisuudestasi, tehkööt määrätietoisia päätöksiä NYT, määrätietoisia päätöksiä ja olkaa pyhät. 

Aika on ohi. Aika on lopussa. Aika on loppu.  Seurakunnan tulee valmistautua, jotta heidät otettaisiin ylös. Sillä seuraava aikakausi tulee olemaan melkoisen brutaali. Joten valmistakaa tie rakkaat ihmiset. Nämä ovat niitä peljättäviä shokeeraavia päiviä, joista Raamattu puhui. Nämä ovat niitä valtavia päiviä rakkaat ihmiset, kun kansakuntien tulee valmistautua MESSIAAN tulemukseen. Nämä päivät ovat voimallisia päiviä, nämä ovat voimallisia päiviä. Nämä ovat päiviä jolloin joku voi päättää ja valmistautua ja päästä sisälle Taivaaseen.

Kuka vain niin välittääkin valmistautua, tulee pääsemään sisälle Ikuisuuteen. Nämä ovat voimallisia päiviä. Nämä ovat päiviä jolloin voit päättää ja mennä sisälle ikuisuuteen. Malakian kirja 3:1 sanoo: ”Katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän on valmistava tien minun eteeni. Ja äkisti on tuleva temppeliinsä Herra, jota te etsitte, ja liiton enkeli, jota te halajatte. Katso, hän tulee, sanoo Herra Sebaot.” Luen uudestaan ensimmäisen osan tätä Sananpaikkaa: ”Katso, minä lähetän sanansaattajani, ja hän on valmistava tien minun eteeni.”  Rakkaat ihmiset, tämä Sananpaikka on täyttynyt kuunnellessanne tänään. Shalom.

(Profeetta Dr. Owuor, 8.4.2018, Jesus is LORD –radio, www.jesusislordradio.info)

 

 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)