8.3.2019 PROFETIA – MEDIAN MUSTAMAALAUKSESTA HUOLIMATTA LOPUNAJAN HERÄTYS KASVAA KASVAMISTAAN

Siunatut ihmiset, kuinka väkevää aikaa seurakunnassa, että olemme heränneet tähän päivään. Se todellisuus, jonka löysin eilen, että se maa, jota HERRA on rakastanut niin paljon, maa, jonka nimi on Kenia, ja nostanut niin monia rampoja tässä maassa ja avannut niin monia sokeita silmiä ja vieläkin luvaten suuremman vierailun Kenian maalle, jossa Herätys sykkii elävästi ja miljoonat kääntyvät JEESUKSEN puoleen. Maa, joka on ollut esimerkkinä lopunajan Herätykselle, vanhurskauden Herätykselle, parannukenteon Herätykselle, synnistä pois kääntymiselle, pyhyyden Herätykselle.

Eilen heräsimme shokkiin, että itseasiassa media tässä maassa julkaisee väärennettyjä ja tekaistuja juttuja ja valeuutisia ja järjestelevät kuvia etusivuille, jotka ovat absoluuttisen uskomatottomia pääuutisia tässä maassa, mustamaalaten HERRAA ja Hänen Kahta Väkevintä Profeettansa. Tämä on se todellisuus, johon olemme heränneet tänä aamuna. Ja ihmettelen, että tämä maa voi tehdä tällaisen asian HERRAA JEHOVAA vastaan, joten tämä puhuu niin paljon siitä ajasta, jossa olemme. Tiedän, että paljon kokouksia on meneillään juuri nyt. He yrittävät laittaa median vastuuseen. Monia kokouksia on meneillään juuri nyt kun puhumme, jotka tulevat laittamaan median vastuuseen. Juuri nyt kun puhumme, on monia kokouksia meneillään, jotka suunnittelevat nyt tuoda valhemedian tässä maassa täydelliseen vastuuseen.

Seurakuntana meidän tulee ymmärtää, että nämä ovat sellaisia aikoja seurakunnan historiassa, kun voimme katsoa ja nähdä mitä HERRAMME JEESUS meni läpi, kun he mustamaalasivat Häntä, kun he puhuivat Häntä vastaan. Tiedättehän, Hän on HERRA. Hän on JUMALA, JUMALAN POIKA. Joten voitte kuvitella mitä Hän kävi läpi. Luulen, että jos HERRA ei olisi peittänyt tätä kaikkea minulta, kun he alkoivat julkaisemaan tällaista mustamaalausta ja herjaamista ja maksettua propagandaa, luulen että olisin voinut kirota tämän maan ja se olisi nyt matkalla alas, hyvin huonoon suuntaan. Luulen, että HERRA antoi ajan kulua, jotta voisin syntetisoida, ne Kaksi Profeettaa voisivat syntetisoida tätä ja nähdä hengellisen merkityksen kaikessa tässä.

Tämä alleviivaa sitä teille, että tämä ei ole teidän kotinne enää. Tämä maailma ei todellakaan ole kotinne. HERRA käyttää kaikkea tätä herättääkseen meidät siihen tosiasiaan, että maailma tulee aina olemaan vihamielinen teitä kohtaan, jos seisotte KRISTUKSESSA JEESUKSESSA, jos vaellatte vanhurskaudessa ja pyhyydessä. Tiedän, että on hyvin vakavia kokouksia meneillään juuri nyt tässä maassa, jotka ovat päättäneet laittaa median vastuuseen ja pyytävät selvää anteeksipyyntöä HERRALLE ja Kahdelle Peljättävälle Profeetalle, sen julkisen mustamaalauksen ja herjauksen tähden, jota he ovat julkaisseet.

Jostain syystä HERRA piti meidät poissa tietämästä tätä, joten keskityimme vain HERRAN Missioon. On tärkeää nähdä tämän hengellinen merkitys. HERRA Sanoo, että tämä maailma ei ole kotinne. Luulen, että seurakunnan ja kristittyjen tulee ottaa tämä upea opetus minulta, että meidän tulee nyt jatkaa sinnikkäästi matkaa meidän Taivaalliseen kotiimme, minne menette ja löydätte Taivaan turvan, sekä rauhan, ikuisuuden ja JUMALAN levon Taivaassa. Tämä on suurempi syy nyt juhlia, miksi? Sillä nyt te ymmärrätte, että totisesti te vaellatte vanhurskasta tietä pitkin. Kävelette pyhyyden valtatiellä.

Ainoa tapa, miten eksytysseurakunta, langennut seurakunta voi lyöttäytyä yhteen valhemedian kanssa ja tehdä minkä tekivät maassa, jossa HERRA on nostanut ylös niin paljon rampoja. Luulen, että he odottivat sitä, että kiroaisin maan ja veisin tämän Herätyksen tästä maasta toiseen maahan, mutta sen sijaan HERRA on nyt sytyttänyt suuremman rakkauden näiden Kahden sydämessä tätä maata kohtaan, jotta paholainen voi epäonnistua missiossaan ja JEESUS voi onnistua. Kuitenkin, tänä aamuna saimme puhelinsoittoja eduskunnasta. He sanoivat, että ovat katsoneet tätä tuntien kovaa kipua, suuttumusta ja surua nähdessään, kuinka avoimesti ja julkisesti kaikki pystyivät näkemään sen, mitä media sanoi yrittäessään mustamaalata niitä HERRAN Kahta Palvelijaa, jotka ovat tehneet niin paljon tämän maan eteen. Olemme myös vastaanottaneet paljon puhelinsoittoja korkeilta auktoriteeteilta, joten paljon tapahtuu nyt, jotta media saadaan vastuuseen.

Samaan aikaan seurakunnassa meidän tulee keskittyä missioomme, tehtäväämme. Tiedättehän, kun pimeys tulee suuremmaksi, tämä on sitä aikaa, kun meidän tulee loistaa suurempaa KRISTUKSEN Valkeutta. Luulen, että tämä on aikaa astua esille ja tuoda KRISTUKSEN rakkautta. Emme voi sanoa, että hammas hampaasta. Antaa heidän tehdä mitä he tekevät. Joka tapauksessa seurakunta; meidät on käsketty rakastamaan. Tiedän, että se voi olla hyvin kivuliasta rakastaa tässä ajassa, mutta kun tämä korjaus tullaan tekemään auktoriteettien toimesta, niin me olemme velkaa tälle maailmalle rakkautta. Tämä on nyt suurempi kutsu ja antaa meidän ymmärtää enemmän sitä, kuinka maailma todella tarvitsee JEESUSTA.

Jos he voivat todella todella julkaista niitä asioita, joita he ovat julkaisseet tässä maassa näitä Kahta Peljättävintä Profeettaa vastaan, jotka HERRA on lähettänyt tänne tekemään niin väkevää työtä, jos he voivat tehdä näin, tämän tason vainoamista. Se on tyypillistä sille kutsulle, joka teillä on. Jos he voivat tehdä tuolla tavoin, se todella puhuu siitä tosiasiasta, että on vieläkin suurempi tarve, sillä kansakunta huutaa enemmän evankeliointia. Meidän täytyy tavoittaa heitä enemmän JEESUKSEN pelastavan armon kautta. Tiedän, että näillä Kahdella Profeetalla ei ole mahdollisuutta maksaa takaisin kiroamalla maata. Heillä ei ole sitä mahdollisuutta, eikä asemaa, sillä jos he tekisivät niin, se tulisi olemaan traagista.

Olemme nähneet mitä on tapahtunut Venezuelalle, Haitille ja muille maille kuten Nepalille. Tästä syystä tuon tämän jälleen tietoisuuteenne, että tämä on pimeyden aikaa, kun nyt teidän tulee loistaa suurempaa Kristuksen valkeutta, Kristuksen ruumiina. Teidän täytyy mennä ulos suuremman palavuuden kanssa, suuremman voiman kanssa, teidän tulee lähteä ulos. Uloslähtemisen tarkoitus on tuoda KRISTUKSEN rakkautta ja pelastuksen armoa ihmisille, sillä näyttää siltä, että kansakunta huutaa. Jos he todella voivat tehdä tämän JAHVEN Kahdelle Palvelijalle, Taivaan Palvelijoille, jotka laskettiin alas Taivaasta. JUMALAN Pilvi liikkuu Heidän kanssaan ja on asettunut Heidän ylleen, silloin voitte vain kuvitella mitä he tekivät JEESUKSELLE KRISTUKSELLE.

Nyt voitte ymmärtää, että te ette ole kärsineet edes kuolemaan saakka, ette ole kärsineet kuolemaan asti, rakkaat ihmiset. HERRA käyttää tätä laittaakseen teidät tuntemaan hiukan koti-ikävää, laittaen teidät haluamaan mennä Taivaaseen nyt. Joskus tässä maailmassa on mukavaa ja joskus on rakkautta, jossa sanotte: ’Oh, rakastamme HERRAN Väkevimpiä Profeettoja. Oh, rakastamme Häntä. Hän nostaa rampamme maasta. JEESUS lähetti Hänet meille ja Hän toi JEESUKSEN Veren tänne.’ Joskus tämä rakkaus voi olla hyvin harhaan johtavaa. Joskus HERRA voi sallia tällaista, jotta siitä tulee elävä muistuttaja meille, että tämä maailma ei ole kotimme. Joten kalliit ihmiset, kuinka upeaa aikaa nyt keskittyä ikuisuuteen.

Nyt on meneillään totinen selonteko, kun he ovat päättäneet laittaa median hyvin vakavaan vastuuseen, mutta meidän tehtävämme on tuoda KRISTUKSEN rakkautta, KRISTUKSEN pelastusta ja nauttia kärsimyksestä. Haluan nauttia tästä. Rakastan tätä, kun on meneillään tämän tyyppinen sota, sillä se muistuttaa minua siitä tulevasta taistelusta, kun seurakunta on otettu pois. Kun seurakunta, teidät on otettu Taivaaseen JUMALAN rauhaan, palvomaan rauhassa ikuisesti. Siellä ei tule olemaan mustamaalausta, eikä herjausta, ei syntiä eikä kuolemaa. Siellä tulee olemaan ikuisuus, ja JUMALAN läsnäolo, kasvoista kasvoihin Luojamme kanssa. Tuona aikana, kun HERRAN Kaksi Profeettaa tulevat kohtaamaan antikristuksen, mutta voitte nähdä, että antikristuksen henki on jo toiminnassa. Kuitenkin laittomuuden ihminen paljastetaan vasta silloin, kun PYHÄ HENKI nostetaan ylös oikealla ajalla.

HERRA käyttää tätä kaikkea muistuttamaan, että pyydän, lähtekää pois tästä paikasta, sillä tulee olemaan paha aika. Ei ole mahdollista, että olisin tullut nuhtelemaan syntiä maailmassa ja tullut heidän ystäväkseen. Kuulin, että ihmiset ovat olleet parannuksenteossa säkkivaatteessa valittaen HERRALLE, sillä jos HERRAN Kaksi Profeettaa, jotka seisovat kaiken maan HERRAN edessä olisivat kironneet maan, se olisi tuhonnut Herätyksen ja maan ja vienyt sen helvettiin. Ja HERRA olisi vienyt palvelijansa toisaalle, kuten Israeliin aloittamaan tämän mega Herätyksen MESSIAAN Tulemusta varten. Kiitos JUMALALLE, että sitä ei ole tapahtunut. HERRA on voittanut jälleen ja nyt olemme tällä paikalla, kun odotamme Bungoman kokousta.

Nyt pidämme vieläkin suuremman kokouksen ja tulemme nuhtelemaan syntiä vieläkin enemmän, sillä tiedämme, että Menengain jälkeen aiheutimme suuren vahingon paholaiselle. Menengain kokouksen jälkeen käärmettä on haavoitettu. HERRA näytti minulle melko lailla asioita viime yönä, kuinka vihollinen oli haavoitettu, tiedättehän, unessa. Tämä kertoo, että kävelemme HERRAN tietä pitkin. Ei ole mahdollista, että tämä maailma voisi rakastaa teitä. JEESUS Sanoi, että tämä maailma ei tule rakastamaan teitä. Se tulee vihaamaan teitä. Se on vihannut minua, joten jos seuraatte minua, se tulee vihaamaan myös teitä.

Mutta se on hämmästyttävää, että se langennut seurakunta on liittänyt kätensä yhteen paholaisen kanssa. Tämä muistuttaa minua siitä tosiasiasta, että JEESUKSEN itseasiassa tappoivat fariseukset, sen aikainen HERRAN Huone. He, jotka hallitsivat siellä HERRAN Huoneen sisällä, joka on seurakunta, joten meidän tulee marssia eteenpäin. Nyt on suurempi syy evankelioida enemmän KRISTUSTA, pitää suurempia kokouksia. Haluan pitää suurempia kokouksia nyt. Minun täytyy ehkä siirtää hieman kokouksia ulkomailla. Ehkä tulee olemaan yksi kokous tänä vuonna, miten HERRA tulee johdattamaan, mutta nyt keskityn tänne, koska ymmärsin, että HERRA on aiheuttamassa suuren vahingon paholaiselle.

Se on niin kivuliasta, että jopa eduskunnan jäsenet soittivat tänä aamuna ja sanoivat, että he haluavat kokoontua ja laitaa median vastuuseen. Se on ollut avointa mustamaalausta. Myös toiset johtajat ovat soittaneet ja sanoneet, että tämä ei ole ollenkaan hyväksyttävää ja he ovat tehneet toimenpiteitä ja kokoukset ovat meneillään nyt. Mitä tulee seurakuntaan. Meidän roolimme on tavoittaa evankelioinnin kautta. Sillä tämä kansakunta huutaa HERRALLE, katsokaa, kuinka hirveä on meidän tilamme! Pyydämme, ojenna JEESUS pelastava kätesi neutralisoimaan myrkyllisyytemme!  Joten tämä kansakunta huutaa teille kristityille, että teidän tulee tavoittaa enemmän ihmisiä ja rakastaa heitä enemmän ja johdattaa heitä KRISTUKSELLE enemmän. Teidän tulee kastaa heitä enemmän. Sillä tämä on nyt kansakunnan huuto, että pyydämme, evankelioikaa meidät, jotta JEESUKSEN Veri voi muuttaa meidät!

Siunaan teitä, rakkaat ihmiset. Olen saanut raportteja seurakunnasta, että eilen oli paljon kipua, mutta nyt voitte istua alas ja vastaanottaa anteeksiantonne ja voitte nyt keskittyä Taivaallisiin ja siihen hengelliseen opetukseen, joka tulee tästä, koska HERRAN täytyy aina voittaa, aivan kuten Hän voitti ristillä. Tämän tulee aina tapahtua, jos HERRA on lähettänyt. Uudestaan, HERRA on sanonut, että tämä maailma ei ole kotisi. Tämä maailma tulee vihaamaan sinua, koska kuulut minulle. HERRA Siunatkoon teitä, kun valmistaudutte MESSIAAN Tulemukseen.
 

Herätyskokoukset ovat nyt suurempia, enemmän ihmisiä vastaanottaa KRISTUKSEN. Enemmän ihmisiä tekee parannusta. On ihmeellistä, että sen vaikutus on päinvastainen. Sillä enemmän ihmisiä vastaanottaa HERRAN JEESUKSEN, enemmän ihmisiä tekee parannusta. Enemmän ihmisiä liittyy tähän suureen JUMALAN liikehdintään. HERRA on hyvin voimallinen. Mitä tahansa he yrittivätkään, niin nyt siinä on vastakkainen vaikutus. HERRA Siunatkoon teitä! HERRA pitäköön teidät JEESUKSEN Väkevässä Nimessä. Toda Lachem. Toda Raba. Amen.

 

(Profeetta Dr. Owuor. 8.3.2019 / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)