8.3.2019 HERRAN SANOMA: HERRA TULEE RAKASTAMAAN KENIAA VIELÄKIN ENEMMÄN MEDIAN MUSTAMAALAUKSESTA HUOLIMATTA

Siunatut ihmiset, tänä iltana täällä meillä on ollut tapaamisia Vanhemman Arkkipiispan kanssa ja monien vara-Arkkipiispojen kanssa täällä, kenraali Kyakan, Zacharyn, Mutison, vara-Arkkipiispa Kimanin kanssa, ja monien muiden Piispojen kanssa ja Pastorien täällä. Ja tänä iltana löysin joitakin sanomalehtiä, jotka on julkaistu täällä tässä maassa, jota olen rakastanut niin paljon ja jolle olen antanut HERRAN sydämen. Juuri tänä iltana täällä olen löytänyt joitakin sanomalehtiä, jotka HERRA joidenkin kauniiden syiden tähden piti minulta poissa, Hän ei paljastanut niitä minulle.

HERRA piilotti minulta nämä sanomalehdet, joita oli julkaistu, luulen, että joitakin niistä ei oltu edes julkaistu tänään, vaan päivää aiemmin, ja niin edelleen. Joten jopa uutisotsikoita, olin todella shokissa, että uutisotsikkoja oli kirjoitettu HERRAN Kahta Väkevintä Profeettaa vastaan. Ja he käyttivät avointa herjausta ja pahantahtoisuutta ja maksettua mustamaalausta, maksettua. Voitte huomata, että siitä maksettiin käteisellä joillekin ihmisille. Sillä jos jollakin on normaali järki, hän ei voi laittaa sen kaltaisia uutisotsikoita kansakunnassa, tässä kansakunnassa, joka on niin rakastettu HERRAN taholta, sanomalehtiin, joita levitetään tämän kansakunnan sisällä, joka on niin rakastettu HERRAN taholta.

Uudestaan, tänä iltana, kun meillä oli tapaamisia täällä Vanhemman Arkkipiispan kanssa ja monien vara-Arkkipiispojen kanssa ja monien Piispojen kanssa täällä. Ja sitten kun meillä oli tapaaminen, niin vieras tuli sinne. Ja kun tuo vieras liittyi kanssamme tapaamiseen, niin nuo kaksi sanomalehteä esitettiin. Ja tiedän, että yksi niistä, en ole tarkastanut niiden sanomalehtien päivämääriä, en ole lukenut niitä, olen vain nähnyt niistä vilahduksen. Ne nostettiin eteeni, ja näin ne. Ja tiedän, että edes Piispat täällä, joiden on täytynyt lukea ne aiemmin, he eivät paljastaneet niitä minulle kauniista syistä.

Näiden Piispojen täällä on täytynyt tietää, että jos saan uutiset ja tietää näistä lehdistä kunnolla, niin mahdollisesti olisin kironnut tämän maan. Olisin mahdollisesti Puhunut kirouksen tämän maan ylle, joka on niin rakastettu, niin paljon rakastettu, ja jonka kanssa olen kamppaillut vuodesta 2005 asti tähän saakka, jotta voisin tuoda sen JUMALAN loisteliaan kirkkaaseen ikuiseen Valtakuntaan tällaisena ihmeellisenä Kirkkautena, Kirkkauden kansakuntana, joka on esimerkki kaikille kansakunnille, kuinka vaeltaa tämän Herätyksen kanssa, kantaa sitä, ja kuinka liikuttaa tätä Herätystä, josta monet kansakunnat tulevat lainaamaan.

Monet maat ovat tulleet tänne, he ovat tulleet tänne oppimaan, he ovat tulleet tänne oppimaan siitä, mitä on meneillään Keniassa. Kuinka Kenia on kantanut tätä Herätystä? Miten Kenia on isännöinyt näitä HERRAN Kahta Peljättävää Profeettaa? Miten Kenia on voinut kilpailla HERRAN kanssa näin johtaen sen tuhoon? Sillä te tiedätte, että jos te ette käsittele näitä Kahta Profeettaa hyvin, silloin HERRA tulee varmasti tuhoamaan tämän maan.

Joten uudestaan, tänä iltana meillä oli kokouksia koko päivän mittaan. Ja sitten tänä iltana, kun kokoonnuimme, niin vieras käveli sisälle. Ja kun hän käveli sisälle, niin kaksi sanomalehteä esiteltiin, ja hän näytti ne ja näin niistä vilahduksen. Ja olin todella shokissa, nähdessäni, että ne olivat todella uutisostikoita, ne olivat uutisotsikoita. Uutisotsikoita, tarkoittaen, että fontin voimaa käytettiin, suuria kirjaimia, isoja kirjaimia käytettiin, ei kerran, vaan kahdesti. He käyttivät uutisotsikoita kahdesti Star-sanomalehdessä julkaisten mustamaalausta, herjausta ja pahansuopaisuutta, pahanpuhumista ja propagandaa, HERRAN kahta Peljättävää Profeettaa vastaan, kalliit ihmiset, tässä maassa, jota olen todella paljon rakastanut, ja joka on todella rakastettu HERRAN sydämessä.

Olen yrittänyt vetää tätä maata lähemmäs HERRAA, asettaakseni sen sellaiseen asemaan, että JUMALA rakastaisi sitä. Olen Puhunut jopa moneen kertaan, että luulen, että Kenia tulee yliasuttamaan Taivaan. Mutta tänään näin jotain, mitä en olisi koskaan uskonut. Ja jostain syystä HERRA piilotti nämä uutisotsikot minulta, Hän ei näyttänyt minulle niitä unessa. Sillä tiedän, että HERRA tiesi, että ehkä ne tulevat murtamaan sydämeni sen maan ja ihmisten puolesta, joita olen rakastanut näin paljon. Mutta kuitenkin, HERRA on katsonut hyväksi, että tämä on se hetki, jolloin saan nähdä nämä uutisotsikot tänään. Täydet uutisotsikot, etusivulla. Todella shokeeraavaa.

Nyt, haluan vain tuoda tämän huomioonne, siunatut ihmiset, että numero 1) Tämä maailma ei ole kotimme. Tämä maailma ei ole meidän kotimme. Tiedän, että jotkut ihmiset ovat ottaneet askeleita, mutta en halua olla mukana siinä. Sillä uskon, että se rakkaus, jota HERRA on käyttänyt Hänen Kahta Peljättävää Profeettaansa kuvaamaan ja vapauttamaan tämän maan ylle, todella poistivat minut edes käsittelemästä sen kaltaista herjausta ja ilkeyttä ja myrkkyä, jota olen nähnyt julkaistavan kenialaisissa sanomalehdissä. Ei edes ulkomaalaisissa sanomalehdissä. Tiedän, että jotkut ihmiset ovat päättäneet toimia huomisesta alkaen.

Kuitenkin, haluan tuoda tämän teille, että tämä on se, mitä tarkoitin, kun sanoin, että tämä maailma ei ole teidän kotinne. Tämä maailma ei ole meidän kotimme. Kun joku tulee saarnaten parannuksentekoa ja pyhyyttä ja vanhurskautta ja nuhdellen syntiä, niin todennäköisimmin, kaikista todennäköisimmin tulet vetämään puoleesi tulitusta, vihamielisyyttä ja paljon nuolia. Ja meidän tulee tietää todella hyvin, että tämä on yleinen ja avoin tosiasia, että se massiivinen voitelu, jonka HERRA on asettanut Hänen Kahteen Peljättävimpään Profeettaansa, katsokaa niitä Kokouksia Nairobin keskuspuistossa, Thikassa, ja sitä, mikä on tulossa Bungomaan, se voi kertoa teille, että siitä on tullut ylitsepääsemätön haaste seurakunnalle, niille asioille, joita on meneillään seurakunnassa. Siitä on myös tullut suuri tuska, kivullista heille, että voi olla olemassa sen kaltainen massiivinen voitelu, joka julistetaan Heidän asunnostaan käsin, ja rammat kävelevät halki 84 stadionin.

Tämä on ilmiselvää, mutta emme kuitenkaan koskaan arvioineet, kuinka pitkälle tämä mustamaalaus voi mennä, yrittäen toteuttaa vastakäyttäytymistä, korvaavaa toimintaa yrittäen kompensoida omaa puutettaan. Tiedän liiankin hyvin, että HERRA piilotti tämän minulta, sillä Hän tiesi, että jos olisin herännyt ja nähnyt tämän, niin olisin kironnut tämän maan. Mutta haluan sanoa tämän, numero 2) että rakastan vieläkin Keniaa. Jos paholainen oli suunnitellut tämän, jotta olisin vihannut Keniaa ja kironnut Kenian, niin silloin paholainen on erehtynyt. Nyt haluan rakastaa Keniaa jopa suuremmin. Haluan HERRAN käyttävän minua nyt nostamaan maasta jopa suurempia rampoja.

Nyt ymmärrän, miksi Hän näytti minulle sen suurimman voitelun, jonka Hän on koskaan vapauttanut siitä saakka, kun Hän avasi seurakunnan, synnytti seurakunnan. Tuoreempi voitelu, syvempi voitelu. Nyt ymmärrän niiden kolmen päivän peräkkäisen keskustelun, puhuen merkittävästä vierailusta, jossa rampoja tullaan nostamaan maasta, sokeita silmiä tullaan avaamaan, kuuroja korvia tullaan avaamaan, ontuvia jalkoja tullaan venyttämään ja vahvistamaan, murtuneita polvia ennallistetaan, selkäydinvammoja parantuu, aivoja ja kalloja, jotka ovat murtuneet, aivoja, joissa on aivosairauksia ja -ongelmia, psykoosi tulee parantumaan, sydänsairauksia, maksasairauksia, munuais-dialyysisairauksia, monia tiloja ja sairauksia, HIV, mukaan lukien verisairauksia, leukemia, diabetes, hypertensio.

Nyt ymmärrän, miksi HERRA on Puhunut kolme päivää peräkkäin merkittävästä vierailusta Keniaan. Voitte nähdä todella selvästi, että juonessaan ja suunnitelmassa, paholainen yritti murtaa sydämeni, jotta kansakunta, jota rakastan niin paljon, ja rakastan näin paljon, tekisi sellaisen asian, ja jotta kiroaisin maan. Ja haluan julistaa tässä todella selvästi, että en tule kiroamaan Keniaa. He tulevat rakastamaan Keniaa jopa valtavammin, jotta paholainen häviäisi, jotta paholainen saatettaisiin häpeään. Haluan varmistaa, että tuotan maksimituskaa paholaiselle.

Mutta sillä aikaa, kun teen sen, meidän tulee ymmärtää, rakkaat ihmiset, että meidän HERRAMME JEESUS kävi läpi uskomatonta mustamaalausta, jopa pahempaa. Sillä Hän oli HERRA ja Hän on JUMALA. Jos nämä JAHVEN Kaksi Profeettaa voivat käydä läpi näin paljon tuskaa, nähden ne uutisotsikot, jotka HERRA oli piilottanut minulta, ja sitten tänään he ovat vilauttaneet niitä edessäni täällä, en ole edes lukenut niitä. Mutta vain se tuska katsoa niitä etäisyydeltä. Jos nämä HERRAN Kaksi Profeettaa voivat mennä läpi näin paljon tuskaa, niin kuinka paljon enemmän tuskaa silloin kävi läpi HERRAMME JEESUS KRISTUS, joka on sekä HERRA että JUMALA, kuinka paljon Hän silloin meni läpi?

Siksi sen jälkeen, kun olin nähnyt ne tänä iltana, sanoin, että minun täytyy tulla luoksenne ja sanoa seuraava: Pysytään lujina. Pysytään lujina mennen eteenpäin. Kuinka he voivat tietää, että HERRA JEHOVA on lähettänyt minut heidän luokseen? Kuinka? Kuinka maailma voi tietää, että minut on lähetetty Korkeudesta nuhtelemaan syntiä ja uudelleen ohjaamaan sukupolvi takaisin vanhurskauteen ja pyhyyteen, ellei maailma hyökkää minua vastaan? Kuinka maailma voisi rakastaa minua? Jos tulet todistamaan syntiä vastaan, aivan kuten MESSIAS teki, silloin maailma tulee hyökkäämään sinua vastaan. Ja siksi rohkaisen teitä, kalliit ihmiset, ymmärtämään sen opetuksen, joka tulee tämän läpi.

Miksi? Miksi tänä hetkenä? HERRA Sanoo, ei enää itsetyytyväisyyttä. HERRA Sanoo, että Hän katkaisee sydämesi irti tästä maailmasta. Et voi koskaan olla liian mukavana tässä maailmassa. Tämä maailma ei ole kotimme. Olin todella shokissa. En ole lukenut niitä, he vain vilauttivat, Piispat vilauttivat niitä edessäni, noin suunnilleen neljän metrin päässä edessäni, mutta se tuska, minkä ne tuottivat sydämessäni, sai minut ymmärtämään, että JEESUKSEN KRISTUKSEN on täytynyt käydä läpi uskomatonta mustamaalausta ja kidutusta ja ahdistusta, koska Hän on HERRA. Joten siksi ponnistetaan eteenpäin. Pysytään lujina, rakkaat ihmiset. Tämä on nyt suurempi syy saada sinut keskittymään Taivaaseen.

Ja sen tähden, nyt tulen pitämään suurempia Kokouksia Keniassa, Sanoo HERRA. Ja rakastan tätä maata jopa valtavammin, jotta paholainen saatettaisiin häpeään. Tulen rakastamaan tätä kansakuntaa jopa valtavammin kuin aiemmin, jotta paholainen nöyryytettäisiin. Jotta JUMALAN suunnitelma toteutuisi. Ja tämä ei tule murtamaan näiden Kahden sydäntä. Te tiedätte, että nämä Kaksi HERRAN Profeettaa, te tiedätte, että He ovat toista aikakautta varten. Minä ymmärrän, ymmärrän, että HERRA Sanoo, terävöitän Minun Kahta Profeettaani sitä suurempaa taistelua varten, joka on edessä. Alan harjoittamaan Teitä sotaan. Alan laittamaan Teitä tämä Tulen puhdistuksen läpi. Vien Teidät läpi tämän hylkäämisen, mitä tässä maailmassa on, jotta ette katsoisi tätä maata niin kuin se rakastaisi Teitä. Sillä seurakunnan ylöstempauksen jälkeen vihamielisyys tulee vallitsemaan. Ymmärrän todella hyvin, mitä HERRA tekee. HERRA Sanoo, että et voi koskaan olla liian mukavasti.

Mutta olin todella shokissa, että maa, jota olen aina rakastanut, kaksi päivää peräkkäin, vääristellen väkevää Profetiaa, HERRAN JAHVEN valtavimman vierailun väkevää Profetiaa, joka on vertaansa vailla, ja joka ei ole tapahtunut missään muualla, ja joka tulee nostamaan rampoja maasta, avaamaan sokeita silmiä, avaamaan kuuroja korvia, parantamaan halvaantuneita, nostamaan ylös ontuvia, koskettamaan sisäelimiä, parantamaan heitä, jotka ovat psykoottisia, ja kaikkea auringon alla. Nyt ymmärrän, että HERRA yksinkertaisesti Sanoo, että kun me olemme täällä maailmassa, meidän tulee olla todella tarkkaavaisia ja hereillä. Et voi koskaan rakastaa tätä maailmaa liikaa. Meidän tulee ponnistella, jotta kansalaisuutemme olisi Taivaassa. Siksi Sanoin Fil. 3:20, että kansalaisuutenne ei ole tästä maailmasta.

Tiedän, että jos JEESUSTA KRISTUSTA hyljeksittiin ja mustamaalattiin ja pilkattiin tämän maailman toimesta, ja jos joku tulee ja vaeltaa niitä jalanjälkiä, hänen täytyy tulla hylätyksi, mustamaalatuksi, pilkatuksi ja nöyryytetyksi aivan kuten JEESUS KRISTUS oli. Joten se on ok, tulen vieläkin marssimaan eteenpäin kävellen tämän kansakunnan kanssa JUMALAN ikuisuuteen, Siunaamaan tätä kansakuntaa, jotta paholainen saatettaisiin häpeään. Tulen rakastamaan Keniaa nyt tästä päivästä eteenpäin biljoona kertaisesti. Haluan rakastaa Keniaa enemmän. Ja tulen nyt astumaan ulos ja rakastamaan Keniaa harkitusti kaikella voimallani, Sanoo HERRA. Joten HERRA Siunatkoon teitä, siunatut ihmiset.

Mutta olen todella shokissa, että olen törmännyt tähän painatukseen tänään. Kuinka joku voi maksaa siitä, että he voisivat saada painatetuksi sen kaltaisen printin. Kunnes DCIO tuli tänään ja sanoi Piispoille, tiimille, joka tapasi hänet, ja sanoi, me emme ole koskaan kutsuneet paikalle JUMALAN Miestä. Ja hän sanoi, että hän kutsui paikalle Star-sanomalehden toimittajan, ja hän antoi hänelle vain 20 minuuttia aikaa ilmestyä hänen toimistoonsa. Se shokeeraa minua, että tämä kansakunta voi tehdä sen kaltaisen asian näitä Kahta HERRAN Profeettaa vastaan.

HERRA Siunatkoon teitä. Juhlinta alkakoon kaikkialla nyt halki tämän maan. Sillä jos paholainen halusi minun vihaavan Keniaa, nyt aion rakastaa Keniaa vielä enemmän, sanoo HERRA. Enemmän rampoja tulee kävelemään! Kenia tulee menemään sisälle iankaikkisuuteen enemmän kuin mikään muu kansakunta! Hallelujaa! Hallelujaa!

(Profeetta Dr. Owuor. 8.3.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)