7.6.2018 PROFETIA TODELLA RAJUSTA MAANJÄRISTYKSESTÄ TULOSSA ISKEMÄÄN MAAILMAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

Rakkaat ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani, HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA ADONAI, JEHOVA MAGEN, JEHOVA MISQUABBI, JEHOVA MEPHALTI, JEHOVA MACHSI, JEHOVA MAOZ, JEHOVA GANAN, JEHOVA ELYON, JEHOVA ELI, JEHOVA CHEZEQ, JEHOVA BARA, JEHOVA ADONAI, JEHOVA KABODHI, JEHOVA KANNA, JEHOVA JIREH, JEHOVA YASHA, JEHOVA TSORI, JEHOVA TSHIDKENU, JEHOVA SHAMMAH, JEHOVA GOEL, JEHOVA HOSEA, JEHOVA SHALOM, JEHOVA HASOPHET, JEHOVA SELI, JEHOVA ROHI, minun Paimeneni, JEHOVA HAMELECH, Kuningas, JEHOVA IMMEKU, JEHOVA GANAN, HERRA JEHOVA SEBAOT, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA HOSEINU, JEHOVA EL GIBBOR, JEHOVA TSIDKENU, MEKADDISHKEN, Hän on Puhunut kanssani. Israelin väkevä JUMALA, Taivaan valtava JUMALA, Hän on Puhunut kanssani hyvin valtavalla tavalla, väkevällä väkevällä tavalla.

On maa, johon HERRA vie minut. Ja heti kun kirjaudun sisälle hotellihuoneeseen, silloin massiivinen maanjäristys iskee tuohon maahan. Todella massiivinen maanjäristys iskee tuohon maahan. Ja näen siellä, missä hotelli huojuu suuresti. Ne viereiset hotellit huojuivat rajusti. Ja ihmiset juoksivat henkensä edestä, kaikki. Myös minä juoksin henkeni edestä siellä. Joten on tulossa valtava hetki maailmaan.

Uudestaan, HERRA on Puhunut kanssani massiivisesta maanjäristyksestä. On maa, johon olen menossa. Kun saavun siihen maahan; on maa, johon menen, ja kun saavun sinne, niin massiivinen maanjäristys iskee siihen kaupunkiin, iskee siihen kansakuntaan. Joten Matt. 24:7, Hän Sanoi, että tulee olemaan nälänhätää ja maanjäristyksiä monin paikoin ennen MESSIAAN tulemusta.

HERRA kutsuu siis maailman kansakuntia tekemään parannuksen ja kääntymään pois seksuaalisynnistä. Kääntymään pois valheista, perversioista, moraalittomuudesta, noituudesta. Kääntykää pois siitä haaleasta modernismista, jonka näet seurakunnassa, jossa naiset pukeutuvat miten haluavat, jossa homoseksuaalisuus on hyväksyttävää, liberalismin evankeliumista ja teologiasta. HERRA pyytää nyt, että seurakunta lukee Hepr. 12:14, joka sanoo:

Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä HERRAA.

On kansakunta, johon HERRA vie minut, ja kun saavun sinne ja astun sisälle hotellihuoneeseen, niin raju maanjäristys, äärimmäisen raju, todella todella raju maanjäristys, äärimmäisen hyvin raju maanjäristys, tapahtuu. Kaikki juoksevat, rakennukset huojuvat: bum bum bum bum bum. Ihmiset juoksevat, ja myös minä juoksen heidän kanssaan. Juoksen myös henkeni edestä siellä.

Tämä on siis sen kaltainen aika, jota me elämme. Ja HERRAN Sanansaattaja on nyt maailmassa. JAHVEN peljättävät Todistajat ovat nyt maailmassa. Ja Ja HERRA tulee esille hyvin hyvin tarkasti ja todella selvästi, suuremmalla selkeydellä nyt, että ne Kaksi Todistajaa Ilmestyskirjan luvusta 11, JEHOVA JAHVEN Itsensä Todistajat, ovat jo maailmassa. Joten valtavia asioita tulee tapahtumaan tässä maailmassa valmistaen kansakuntia MESSIAAN väkevää tulemusta varten.

On kansakunta, johon menen, ja on valtava maanjäristys, joka iskee. Saavun vain ja valtava maanjäristys iskee siihen kansakuntaan ravistelevalla tavalla, todella todella peljättävällä tavalla, kauhistuttavalla tavalla: bum bum bum bum bum, rajusti. Ja on juoksemista. Kaikki juoksevat ei minnekään, juosten ei mihinkään. Ja sitten myöhemmin näen ihmisiä nyt, heillä ei ole paikkaa, missä asua, ja kaikkea sellaista. Näen myös hotellin järkkyvän rajusti vieressäni.

Joten rakkaat ihmiset, Matt. 24:7, kuten Sanoin, Hän Sanoo: nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin ennen kuin MESSIAS tulee. Kun opetuslapset tapasivat Hänet, he istuivat Hänen jalkojensa juurella Öljymäellä, ja he kysyivät Häneltä: "HERRA, mitkä ovat tulemuksesi merkkejä?" Silloin Hän Sanoi: "Nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin ennen kuin Minä tulen."

Valmistakaa tie, rakkaat ihmiset. Tämä on Hän, josta kirjoitettiin Kirjoituksissa, että: Katso, lähetän Profeettani Elian, lähetän teille Profeetta Elian valmistamaan tien ennen kuin HERRAN peljättävä päivä tulee, valmistamaan tien MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Shalom.

(Profetia 7.6.2018. Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)