7.10.2017 PROFETIA VALTAVASTA MAANJÄRISTYKSESTÄ TULOSSA NAMIBIAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt, HERRA JEHOVA, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA ELOHEINU, Hän on Puhunut kanssani tänä aamuna tänään. HERRA Puhui kanssani tänä aamuna ja yönä. Ja Hän Puhui minulle tapahtumista liittyen MESSIAAN Tulemukseen. Uudestaan, tänä päivänä HERRA JEHOVA, Hän on Puhunut kanssani liittyen MESSIAAN Tulemukseen. Tämä on se, mitä haluan jakaa maailman kansakunnille. HERRA on Puhunut kanssani tänä aamuna noin klo 03-05 aamulla. HERRA Puhui minulle tapahtumista liittyen MESSIAAN Tulemukseen. Ja valmistautumisesta, kansakuntien valmistamisesta MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten.
 
Sitten HERRA vei minut Namibian kansakuntaan. Ja Hän näytti minulle Namibian maan tilan. Kansakunnan, johon minut on lähetetty. HERRA muistutti minua, että Hän lähetti minut Namibiaan hiljattain. Ja kun Hän lähetti minut Namibiaan, me kaikki olemme tietoisia, hyvin, hyvin tietoisia, sillä se tuli maailmanlaajuisena globaalina livelähetyksenä, missä rammat kävelivät, nousivat ylös ja kävelivät, sokeat silmät avautuivat, jossa HERRAN Kirkkaus lävisti auringon läpi tullen siihen, missä Hänen Palvelijansa seisoi, Hän, joka puhuu kanssanne, HERRAN Väkevä Profeetta, HERRAN Väkevin Profeetta seisoi.
 
Joten Namibia on nähnyt HERRAN Kirkkauden. Namibia on kuullut tämän hetken Sanoman, mutta maa jatkaa synnissä. Joten HERRA vei minut Namibiaan, ja uudestaan, Hän pyysi minua langettamaan Tuomion Namibian ylle. Otin JUMALAN Sauvan ja vain saapumalla Namibiaan tällä tavoin, ennen kuin löin Namibiaa, valtavan suuri maanjäristys iski ja hyvin voimakas ravistelu tapahtui Namibiassa. Joten valtavan suuri maanjäristys, maanjäristysten sarja on tulossa Afrikkaan. Nyt HERRA keskittyy kansakuntiin Afrikassa.
Nigeriaa on varoitettu. Jos on mitään kansakuntaa juuri nyt, jota on vakavasti varoitettu: valheellisuudesta, vääristä profeetoista, valheapostoleista, valhe-kaikesta, heitä paljastetaan vasemmalla ja oikealla, niin se on nyt Nigeria. Kun HERRA tulee iskemään teihin, se tulee olemaan opetus maailmalle. Niiden korvia tulee pistelemään, jotka tulevat kuulemaan tarinanne.
 
Juuri nyt HERRAN Tuomiot, jotka alentavat vuoria ja luovat Tien MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten, ovat maailmassa. HERRAN Tuomiot ovat maailmassa. HERRA kaataa nyt alas pahuuden, Hän valmistaa Tien kuninkaiden KUNINKAALLE ja herrain HERRALLE, Kirkkauden Kuninkaalle tulla. HERRA on siis pyytänyt minua antamaan Tuomion. Ja tiukasti perustuen Kieleni Sanoihin, tulee olemaan maanjäristys Namibiassa. Ja HERRA etsii huomiotanne, Hän ravistelee teitä, kiinnittääkseen teidän huomionne. Kääntykää pois siitä noituudesta, jonka näette Namibiassa. Kääntykää pois sen kaltaisesta palvonnasta Namibiassa, jossa te palvotte teidän itsenäisyytenne sankareita, heistä tulee teille jumalia. Tästä tulee nyt loppu. Se tuo teidät loppuun. Siitä tulee umpikuja Namibialle nyt.
 
HERRA näytti minulle Namibian, Hän näytti minulle ne suuret haudat. Ja Hän kutsui niitä palvonta-alttareiksi Namibian maassa. Nuo suuret haudat, joihin sankareita on haudattu, ja kaikkea tällaista. Ja nyt HERRA on tuonut Vihansa Namibiaan. Jotta Namibia voisi vastata JEESUKSELLE ja järjestää Kansallisen parannuksenteon. Namibia, olen iskenyt sinua JEHOVAN Sauvalla. HERRAN Tuomion Sauva on kädessäni. Se on kädessäni. Ja HERRA käyttää sitä nyt ravistelemaan kansakuntia. Jotta heillä ei olisi koskaan varaa sivuuttaa Häntä, ja Hänen Ääntään, joka kutsuu seurakuntaa. Jotta seurakunta palaisi takaisin vanhurskauteen. Jotta he vastaanottaisivat JEESUKSEN ja olisivat uudestisyntyneitä. Ja palaisivat pyhyyteen ja palaisivat vanhurskauteen. Ja palaisivat parannuksentekoon, JEESUKSEN Veren ja Ristin Golgatan todelliseen Evankeliumiin, jonka vastaanotimme.
Ja luen nyt Jesajan kirjan luvusta 24:
 
15 "Sentähden kunnioittakaa Herraa valon mailla, ja meren saarilla Herran, Israelin Jumalan, nimeä". 16 Maan äärestä kuulemme ylistysvirret: "Ihana on vanhurskaan osa!" Mutta minä sanon: "Riutumus, riutumus on minun osani, voi minua: ryöstäjät ryöstävät, raastaen ryöstäjät ryöstävät!" 17 Kauhu ja kuoppa ja paula on edessäsi, sinä maan asukas. 18 Joka pakenee kauhun ääntä, se putoaa kuoppaan, ja joka kuopasta nousee, se puuttuu paulaan.
 
Hän siis jatkaa Puhuen siitä, että Taivaan Portit ovat avoinna. Tämä on valtavaa aikaa maailman historiassa. Tämä on aika, jolloin mikään kansakunta ei voi paeta HERRAN huomiota. Kaikki maailman kansakunnat ovat JEHOVAN luomia, niitä ei luonut idän uskonnot, idän jumalat. Idän uskontojen epäjumalat eivät koskaan luoneet ketään. Joten tänä hetkenä kaikkia maailman kansakuntia tullaan ravistelemaan HERRAN järjestyksessä. HERRAN sarjassa, HERRAN kronologiassa. Niitä tullaan ravistelemaan tavalla tai toisella.
 
Siunattuja ovat kansakunnat, jotka kuuntelevat tätä Ääntä, joka Puhuu kanssanne nyt. Ääntä, joka huutaa Afrikan erämaassa huutaen maailman ääriin saakka, että: Tehkää parannus! Tehkää parannus! Ja kääntykää pois pahuudesta. Tehkää parannus! Ja kääntykää pois synnistä! Tasoittakaa sydämissänne Valtatie meidän JUMALALLEMME. Olen nähnyt MESSIAAN, Kirkkauden KUNINKAAN, Lunastajan tulevan hakemaan Loisteliaan kirkkaan, pyhän seurakunnan. Palatkaa takaisin pyhyyteen, noudattakaa vanhurskautta. Seiskää oikeassa asemassa JUMALAN edessä. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. He, joilla on korvat, valmistakoon pienet lapsensa, perheensä, seurakuntansa, maansa, yhteisönsä ja kansakuntansa tätä ihmeellistä, valtavaa MESSIAAN, Vanhurskaan, JEHOVAN Voidellun Tulemusta varten. Shalom. 
 
(Suomennos Profetiasta 7.10.2017 - Osa 2. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)