7.10.2017 PROFETIA MASSIIVISESTA MAANJÄRISTYKSESTÄ TULOSSA TANSANIAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt, HERRA JEHOVA, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA ELOHEINU, Hän on Puhunut kanssani tänä aamuna tänään. HERRA Puhui kanssani tänä aamuna ja yönä. Ja Hän Puhui minulle tapahtumista liittyen MESSIAAN Tulemukseen. Uudestaan, tänä päivänä HERRA JEHOVA, Hän on Puhunut kanssani liittyen MESSIAAN Tulemukseen. Tämä on se, mitä haluan jakaa maailman kansakunnille. HERRAN on Puhunut kanssani tänä aamuna noin klo 03-05 aamulla. HERRA Puhui minulle tapahtumista liittyen MESSIAAN Tulemukseen. Ja valmistautumisesta, kansakuntien valmistamisesta MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten.

Nyt, siinä ensimmäisessä keskustelussa HERRA vei minut Tansaniaan. Vihdoin HERRAN huomio ja keskittyminen on kohdennettuna Tansaniaan. Ja Tansaniassa HERRA JEHOVA nosti minut tuon maan yläpuolelle, ja Hän näytti minulle sen valtavan noituuden palvonnan, joka tapahtuu tuossa Tansanian maassa, ja sen epäjumalanpalvonnan tuossa maassa. Joten HERRA nosti minut ylös ja vei minut halki Tansanian maan.

Sitten yhtäkkiä HERRAN Ääni Taivaasta Puhui ja Hän näytti minulle sen Sauvan. Hän näytti minulle JUMALAN Sauvan, joka oli vasemmassa kädessäni, vasemmassa profeetallisessa kädessäni. Ja Hän pyysi minua langettamaan HERRAN Tuomion Tansanian kansakunnan ylle. Sen epäonnistumisesta tehdä parannus, epäonnistumisesta vastaanottaa JEESUS ja olla uudestisyntynyt, epäonnistumisesta herätä tässä hetkessä, kun pasuunaa soitetaan, koskien MESSIAAN Tulemusta. Noituudesta, moraalittomuudesta, kaikista näistä asioista, jotka ovat roskanneet ja kukoistaneet Tansanian kansakunnassa.

Joten kuten ohjeistettu ja käsketty HERRAN toimesta, sen JUMALAN Sauvan kanssa vasemmassa kädessäni, HERRA vei minut kylästä kylään. Ja kun Hän pyysi minua lyömään tuota maata, niinpä löin tuota maata ja sanoin: Tuon HERRAN Tuomion yllenne. Ja löin tuota maata tällä tavoin, vasemmalla profeetallisella kädelläni pidellen JUMALAN Sauvaa. Ja joka-ikinen isku, jonka HERRA käski minua tekemään, jonka tein Tansaniassa, tuli vakavaksi maanjäristykseksi, ankaraksi ravisteluksi, uskomattomaksi ravisteluksi. Jokaisessa paikassa, johon menin ja iskin tällä tavoin, vakavia maanjäristyksiä tapahtui Tansaniassa.

Joten HERRA, Hän kiinnittää nyt huomiota kansakuntiin tällä alueella. Ja HERRA kysyy näiltä kansakunnilta, kuinka te oikein voitte olla huomioimatta Minun Palvelijaani!? Kuinka oikein voitte sivuuttaa tämä vierailun hetken?! Joten HERRA on jo Puhunut minulle Tansanian kansakunnasta. Ja Hän on vienyt minut Tansaniaan. Ja HERRA käski minua langettamaan Tuomion, Kaikkivaltiaan JEHOVAN Tuomion Tansaniaan. JUMALAN Sauvan kanssa vasemmalla puolellani, vasemmassa kädessäni: Minä lyön sinua Tansania! Minä lyön sinua nyt Tansania! Minä lyön sinua nyt Tansania! Kolme kertaa. Ja ravistelen sinua massiivisella maanjäristyksellä, jotta sinut voidaan kutsua heräämään unestasi ja voit ottaa vastuun ja valmistautua MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten.

Nyt, tiukasti perustuen kieleni Sanoihin. Uudestaan, tiukasti perustuen Kieleni Sanoihin nyt, tulee olemaan massiivinen maanjäristys, joka iskee Tansaniaan. HERRA pyytä Tansanialta kansallista parannuksentekoa, kääntymään pois epäjumalanpalvonnasta, idän uskonnoista. Kääntymään pois noituudesta. Tansania tunnetaan suurimmasta määrästä noituutta. He vievät sitä. Tämä on se, mitä he vievät tuolle alueelle. He vievät noitatohtoreita ja noituutta ympäri tuota aluetta. Tämä tulee loppumaan nyt! Olen määrännyt ja julistanut, että idän uskontojen palvonta ja noituus, saatananpalvonta, jota on Tansaniassa, tulee loppumaan. Ei ole eroa Meksikon Santa Muerten (Kuoleman pyhimyksen), paholaisen palvonnan ja noituuden, ja Tansanian noituuden välillä.

Joten JUMALAN Viha on tullut nyt teitä vastaan Tansania. Tämä on Hän, josta Kirjoituksissa, Raamatussa kirjoitettiin, joka tulisi valmistamaan kansakunnat. Hän on nyt suunnannut keskittymisensä teihin, Tansania: Ja tulen ravistelemaan teitä! Tulen ravistelemaan teitä maanjäristyksellä! Ja tulen ravistelemaan teitä enemmän. Ja ravistelemaan teitä kolmannen kerran! Ja laitan teidät valmistamaan tien MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten.

Aika on nyt tullut, että mikään kansakunta ei voi ikinä sivuuttaa valmistamaan Tietä MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. Ja te tulette tietämään, että HERRAN JUMALAN Kaikkivaltiaan, valtavan ja hirvittävän Israelin JUMALAN Suu, Hän on nyt Puhunut. Hän valmistaa Tietä MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. JUMALAN Valtakunta on kärsinyt väkivaltaa, niin paljon väkivaltaa Johannes Kastajan ajoista lähtien tähän päivään saakka. Ja nyt se kiivas tulee ottamaan sen väkipakolla HERRALLE JEHOVALLE, jotta JUMALAN Valtakunta ja suunnitelma tullaan vakiinnuttamaan maailmassa

Joten valtavan suuri maanjäristys, maanjäristysten sarja on tulossa Afrikkaan. Nyt HERRA keskittyy kansakuntiin Afrikassa. Nigeriaa on varoitettu. Jos on mitään kansakuntaa juuri nyt, jota on vakavasti varoitettu: valheellisuudesta, vääristä profeetoista, valheapostoleista, valhe-kaikesta, heitä paljastetaan vasemmalla ja oikealla, niin se on nyt Nigeria. Kun HERRA tulee iskemään teihin, se tulee olemaan opetus maailmalle. Niiden korvia tulee pistelemään, jotka tulevat kuulemaan tarinanne.

Juuri nyt HERRAN Tuomiot, jotka alentavat vuoria ja luovat Tien MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten, ovat maailmassa. HERRAN Tuomiot ovat maailmassa. HERRA kaataa nyt alas pahuuden, Hän valmistaa Tien kuninkaiden KUNINKAALLE ja herrain HERRALLE, Kirkkauden Kuninkaalle tulla. HERRA on siis pyytänyt minua antamaan Tuomion Tansanialle. Tansania, olen iskenyt sinua JUMALAN Sauvalla. HERRAN Tuomion Sauva on kädessäni. Se on kädessäni. Ja HERRA käyttää sitä nyt ravistelemaan kansakuntia. Jotta heillä ei olisi koskaan varaa sivuuttaa Häntä, ja Hänen Ääntään, joka kutsuu seurakuntaa. Jotta seurakunta palaisi takaisin vanhurskauteen. Jotta he vastaanottaisivat JEESUKSEN ja olisivat uudestisyntyneitä. Ja palaisivat pyhyyteen ja palaisivat vanhurskauteen. Ja palaisivat parannuksentekoon, JEESUKSEN Veren ja Ristin Golgatan todelliseen Evankeliumiin, jonka vastaanotimme.

Ja luen nyt Jesajan kirjan luvusta 24:

15 "Sentähden kunnioittakaa Herraa valon mailla, ja meren saarilla Herran, Israelin Jumalan, nimeä". 16 Maan äärestä kuulemme ylistysvirret: "Ihana on vanhurskaan osa!" Mutta minä sanon: "Riutumus, riutumus on minun osani, voi minua: ryöstäjät ryöstävät, raastaen ryöstäjät ryöstävät!" 17 Kauhu ja kuoppa ja paula on edessäsi, sinä maan asukas. 18 Joka pakenee kauhun ääntä, se putoaa kuoppaan, ja joka kuopasta nousee, se puuttuu paulaan. 

Hän siis jatkaa Puhuen siitä, että Taivaan Portit ovat avoinna. Tämä on valtavaa aikaa maailman historiassa. Tämä on aika, jolloin mikään kansakunta ei voi paeta HERRAN huomiota. Kaikki maailman kansakunnat ovat JEHOVAN luomia, niitä ei luonut idän uskonnot, idän jumalat. Idän uskontojen epäjumalat eivät koskaan luoneet ketään. Joten tänä hetkenä kaikkia maailman kansakuntia tullaan ravistelemaan HERRAN järjestyksessä. HERRAN sarjassa, HERRAN kronologiassa. Niitä tullaan ravistelemaan tavalla tai toisella.

Siunattuja ovat kansakunnat, jotka kuuntelevat tätä Ääntä, joka Puhuu kanssanne nyt. Ääntä, joka huutaa Afrikan erämaassa huutaen maailman ääriin saakka, että: Tehkää parannus! Tehkää parannus! Ja kääntykää pois pahuudesta. Tehkää parannus! Ja kääntykää pois synnistä! Tasoittakaa sydämissänne Valtatie meidän JUMALALLEMME. Olen nähnyt MESSIAAN, Kirkkauden KUNINKAAN, Lunastajan tulevan hakemaan Loisteliaan kirkkaan, pyhän seurakunnan. Palatkaa takaisin pyhyyteen, noudattakaa vanhurskautta. Seiskää oikeassa asemassa JUMALAN edessä. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. He, joilla on korvat, valmistakoon pienet lapsensa, perheensä, seurakuntansa, maansa, yhteisönsä ja kansakuntansa tätä ihmeellistä, valtavaa MESSIAAN, Vanhurskaan, JEHOVAN Voidellun Tulemusta varten. Shalom. 

HERRA on uudelleen Puhunut minulle Tansaniasta, heti kun lopetin livepuhelun. HERRA vei minut Tansaniaan. Ja Tansaniassa on tietyn tyyppistä kristittyjen vainoa. On tietyn tyyppistä kristillisyyden vainoa. Sillä näin tämän Pastorien ryhmän. Yksi heistä sanoo: Katso, tässä radiossa kenenkään ei sallita puhua yli 30 minuuttia, mutta minulle annettiin 1 tunti, joten se on etuoikeus. On jotakin ruoan syömistä, jota tapahtuu. On moraalittomuutta myös, jota näin siellä. Mutta tänä aamuna HERRA vie minut takaisin Tansaniaan. Ja pystyn näkemään, että Tansaniassa Pastorit taistelivat, saadakseen aikaa radiossa, mutta he eivät saaneet. HERRA kuitenkin kysyi: Mutta mitä sanomaa he saarnaavat? Joten, mitä sanomaa he saarnaavat?

Sitten Hän on näyttänyt minulle ne valheapostolit, jotka johtavat Tansaniaa harhaan. Ja ne valheapostolit Tansaniassa, valhe-evankelistat Tansaniassa, valhepastorit Tansaniassa. Näyttää, että HERRA on todella keskittynyt Tansaniaan. Ja sitten näen sen kuorimisen, sen ravistelemisen, sen valtavan ravistelemisen, joka tapahtuu. Ja monia tavaroita kaadetaan ulos. Joten ihmiset poistavat tavaroita kodeistaan, ja kaikkea.

Juuri tänä hetkenä, HERRA on Puhunut kanssani uudelleen Tansaniasta. Joten: Tansania, Tansania, Tansania. Kuuntele HERRAN Ääntä. Noudata HERRAN Ääntä. Tansania, Tansania, Tansania. Sinun hetkesi palata takaisin on saapunut.

Uudelleen, heti kun olin lopettanut livepuhelun Radiossa, niin HERRA tuo minut Tansaniaan. Ja olen nähnyt erään paikan, siellä on radioasema yläkerrassa. Yläkerrassa, luulen, että se on kolmannessa kerroksessa. Ja siellä on Pastoreita alhaalla täällä. Mutta kuitenkin HERRA kyseenalaista sen, mitä sanomaa he jakavat?

Ja sitten Hän näytti minulle ne väärät profeetat, valheapostolit, valhe-evankelistat, Tansanian moraalittomat saarnaajat. Ja HERRA pyysi minua pyytämään heitä tekemään parannuksen, ja pyytämään heitä valmistamaan Tie MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. HERRA Sanoi, että tuo maa on autiudessa. Siellä ei ole ollenkaan Herätystä. Kukaan ei koskaan puhu vanhurskaudesta. He kysyvät, mitä minä olen tehnyt? Kukaan ei koskaan käänny pois pahuudestaan. He kysyvät, mitä me olemme tehneet?

Mutta HERRA Sanoo, että tämä on nyt se hetki palata vanhurskauteen ja valmistautua MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten Tansaniassa. Joten HERRAN huomio on nyt kohdistunut Tansaniaan hyvin väkevällä tavalla. Ja näen, että asioita läikkyy yli, sen jälkeen. On paljon ilmaa. Joten näen, että asioita läikkyy yli. Jotkut ihmiset kanatavat tavaroita suuressa laukussa. Siellä on risti. En tiedä, onko se risti. Kantokassi, jota kannetaan nyt kuten kassia. Kantokasseilla kannetaan nyt tavaroita, tavaroita. HERRA laittaa minut myös kantamaan niitä. Kantamaan niitä tavaroita heidän kanssaan, kun me yritämme päästä nyt oven läpi niiden tavaroiden kanssa, joita kaadetaan. Siellä on pyörä, asioita. Asioita läikytetään. HERRA on tulossa läikyttämään asioita, joilla on niin suuri merkitys teille. Jotta voisitte kunnioittaa HERRA huomiollanne.

Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Olkoot kansakunnat valmiina, odottamassa ja valmistautuneina. Vanhurskaus ja pyhyys ovat JUMALAN Valtakunnan mittapuita. Ja juuri tänä aamuna, kun lopetin livepuhelun radiossa, niin HERRA näytti minulle tämän, Hän vei minut takaisin Tansaniaan. Ja sitten HERRA käskee minua ohjeistamaan Tansaniaa valmistamaan HERRAN Loisteliaan kirkas vaate. Ja sitten HERRA näyttää minulle HERRAN Loisteliaan kirkkaan vaatteen. Sen hyvin valtavan loisteliaan kirkkaan ja pyhän, häikäisevän ja hohtavan, säteilevän HERRAN vaatteen. Tänä aamuna HERRA näytti minulle todella väkevän vaatteen. Sen vaatteen, jota seurakunnan tulee nyt kantaa yllään. Ja HERRA pyysi minua menemään ja Ohjeistamaan heitä valmistamaan tuo vaate seurakunnassa. 

Ja lopettamaan nämä valheapostolit, valhe-evankelistat, kaikki nämä moraalittoman evankeliumin asiat, joita on Tansaniassa. He tanssivat katsellen lantioitaan. Se on siis moraalitonta, jopa se tapa, jolla he tanssivat. Se merkitsee moraalittomuutta. Ja sen jälkeen Hän sanoo minulle, Hän pyytää minua kertomaan heille, Ohjeistamaan heitä valmistamaan tämän. Hän siis näyttää minulle vaatteen. Tänä aamuna olen nähnyt KRISTUKSEN morsiamen, seurakunnan vaatteen. Sitten HERRA näyttää minulle tuon vaatteen.

Joten pyydän teitä Tansania palaamaan takaisin vanhurskauteen ja pyhyyteen. Se on HERRAN vaate. Ilm. 19:6-9 puhuu hienosta pellavavaatteesta hohtavan puhtaasta, joka annettiin hänelle, seurakunnalle ylleen. Ja sitten Hän sanoo, että hieno pellava on ne vanhurskaat teot, seurakunnan vanhurskaus. Joten HERRA on Puhunut kanssani suurempien yksityiskohtien kanssa ja laajemmin seurakunnasta Tansaniassa. Ja Tansanian hetki palata HERRAN luo on nyt. He, joilla on korvat, kuunnelkaa ja noudattakaa HERRAN Ääntä. Kiitos. Toda.

(Suomennos Profetiasta 7.10.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)