6.8.2020 VAKAVA PROFETIA JUMALAN TUOMION KORONAVIRUKSEN KIIHTYMISESTÄ & HERRAN KUTSU PARANNUKSEN TEKOON

Siunatut ihmiset, tämä on hyvin tärkeää aikaa ja ajattelin keskustella kaikkien kansakuntien kanssa liittyen tämänhetkiseen tilaan halki maailman. Olemme nähneet hyvin hyvin selvästi, että HERRALLA on ollut periksiantamaton keskustelu kaikkien maailman kansakuntien kanssa. HERRA on Puhunut, Puhunut koko matkan seurakunnalle ja maailman kansakunnille. Tämä keskustelu on liittynyt MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen, kansakuntien Vapahtajan, maapallon Vapahtajan, maailman Pelastajan Tulemukseen.

Tässä keskustelussa HERRA on vaatinut kaikkia kansakuntia ja seurakuntaa tekemään parannuksen ja kääntymään pois synnistä. Kun katsot kaikkia kansakuntia, niin näet, että HERRA on todella oikeutettu kutsumaan heidät parannuksenteon. Tämä parannuksenteko on ja oli tarkoitettu JUMALAN suureksi rakkaudeksi, joka tulee Hänen ihmisilleen. HERRA anelee ihmisiä valmistautumaan Hänen loisteliaaseen Valtakuntaansa. Näemme hyvin selvästi, että MESSIAS ansaitsee koko maailman huomion. Tästä syystä HERRA on lähettänyt Hänen Kaksi Profeettaansa. Hän lähetti yhden ja sitten yhtäkkiä ymmärsit, että oli myös toinen Profeetta. He olivat kahdentuneet.

He menivät ympäri maailmaa tuoden kutsuhuudon kaikille parannuksentekoon. Se on hyvin ilmiselvää, että on syntiä seurakunnassa ja on syntiä kansakunnissa ja tämä jumalattomuus näyttää vain kasvavan. Synti näyttää kasvavan. Siksi HERRA on toitottanut ja kuuluttanut tälle sukupolvelle, että se tekisi parannuksen ja kääntyisi Hänen puoleensa. ISÄNÄ, joka loi teidät kaikki, HERRA on kärsinyt suuresti pitkään, kivussa odottaen teitä. Hän on kärsivällisesti odottanut teitä kääntymään. Hän on kärsinyt pitkään ja ollut hyvin kärsivällinen kanssanne, maailman kansakunnat, jotta voisitte palata, kunnes se saavutti paikan, jossa HERRA pakotti nyt Hänen Palvelijansa julistamaan HERRAN Tuomiot, jotka näette nyt kuluttavan maailmaa.

Meillä on maanjäristysten tuomiot, joita olen julistanut halki maailman, maanjäristys Meksikossa, maanjäristys Chilessä, maanjäristys Perussa, maanjäristys Haitissa, maanjäristykset, kuten Mount Everest ja Nepal, sen epäjumalan palveluksen tähden, joka on meneillään siellä. Maanjäristys Sichuanissa Kiinassa. Hän näytti minulle yliopisto-opiskelijat ja sen epäjumalanpalvonnan paljouden, joka on meneillään siellä, tuo iljettävä meno ja kaikenlaisten otuksien syömisen siellä.

Monia maanjäristyksiä, kuten maanjäristys, joka ravisteli Keniaa, jopa silloin kun olin Keskuspuistossa 24.3.2019, kun olin todella vihainen ja suutuksissa mustamaalauksen tähden. Muistakaa, että tuolla vihastumisella oli seuraamukset. Meni ainoastaan kaksi tuntia ja todella massiivinen maanjäristys ravisteli tätä maata. Ainoastaan sen vihan tähden, jonka laitoin täytäntöön, kun olin alttarilla. Ylistin laulua, jonka nimi on Hallelujaa. Sanoin ISÄ anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä he tekevät. Näette, kuinka HERRA ravisteli maata hyvin rajusti. Sillat murtuivat ja romahtivat. On paljon maanjäristyksiä halki maailman.

HERRA on käyttänyt tätä nostaakseen varoituksen: Pyydän, tehkää parannus tai tuomitsen teidät! Ja nyt tuli koronavirus, kun HERRA on vihdoin pakotettu lähettämään Profeettansa iskemään maata koronaviruksella. Näette, että koronavirus pahenee ja siitä syystä halusin puhua teille tänä yönä, sillä näin raportteja että, avoimissa ulkoilma kokouksissa, kun heillä oli oikeusistuntoja ulkona, ulkoilmassa, sielläkin ihmiset ovat saaneet tartunnan. He siirsivät oikeussalinsa ulkoilmaan tässä maassa. Olette nähneet sen uutisissanne.

Oikeusistuntoja on pidetty ulkona ulkoilmassa, mutta monet ihmiset ovat saaneet siellä tartunnan. Olemme nähneet tämän tänään uutisissamme. Koulut ovat pysähtyneet. Näette, että Usassa yli 1000 ihmistä kuolee joka ikinen päivä. 1200, 1300, joka ikinen päivä. Tartuntamäärät kasvavat. Israelissa yli 500 ihmistä kuolee päivässä, jonka ajattelen olevan hyvin hyvin hälyttävä luku.

Monet kansakunnat sanovat, että tartuntamäärien luvut ovat paljon korkeammat, kuin luvut, joita on raportoitu, koska testaus on paljon alhaisempaa ympäri kehittyneiden teollisuusmaiden ja koko maailman. Belgiassa luvut kasvavat, Karibialla ja joka puolella. Halusin puhua tästä tänään, sillä monet ihmiset ovat jo kuolleet. Yli 707 000 ihmistä on kuollut. Miljoonat ovat saaneet tartunnan. Se oli hyvin selvää, että HERRA toi tämän sen tähden, että epäonnistutiin tekemään parannus.

Tästä syystä esittelemme joka perjantai HERRAN oikeustapauksen. Esittelemme teille globaalin parannuksenteon, kun HERRA lähetti Hänen Kaksi Palvelijaansa kulkemaan maailmanlaajuisesti suurien ihmeiden ja merkkien kanssa. He kutsuivat kansakuntia parannuksentekoon. Tästä syystä joka perjantai on omistettu tuolle, joka painottaa teille sitä, että HERRA todella tavoitti ihmisiä. Katsokaa nyt, näen seurakunnan Thaimaassa, en tiedä onko siellä 100 ihmistä. En tiedä, kuinka paljon heitä on. Kun heillä oli tuo kokous, niin he rikkoivat karanteenin määräyksiä. Luulen, että se on amerikkalainen pastori. He sanoivat, ei, me kristityt emme saa tartuntaa! Ja sitten 20 sai tartunnan + itse pastori. Hänellä on nyt tietysti laillisia ongelmia. Hänet pidätettiin, koska hän rikkoi sääntöjä. Raportissa sanottiin, että 20 sai tartunnan, joten edes seurakunta ei ole kestävä.

HERRA on sulkenut palvonnan tässä ajassa, sanoen, että jos ette voi totella Palvelijoitani ja tehdä parannusta ja tehdä sen kaikista tärkeimmän, joka on pyhyydessä valmistautuminen maailman Vapahtajan loisteliaaseen Tulemukseen, JUMALAN Valtakuntaan. Jos olette päättäneet sivuuttaa Sanansaattajani, joka kantaa näin kriittisen tärkeää sensitiivistä sanomaa liittyen Kuninkaan Tuloon, niin silloin ette voi mennä seurakuntiinne! Voitte kertoa tämän siitä keskustelusta, joka on meneillään. Nyt emme voi tavata toisiamme. Kiitos JUMALALLE siitä kolme kertaa viikossa olevasta lähetyksestä, joka meillä on täällä.

Nyt on sellainen tilanne, kun menet seurakuntaan ylistämään, niin saat tartunnan sieltä. Se on myös kuin kuoleman ansa. Asioita tapahtuu ja HERRA odottaa, että teidän ymmärryksenne tulisi kertoa teille ja saada teidät tietämään, että tämä on HERRAN Tuomio, joka on langennut. Kun kaikki tämä tapahtuu, HERRA odottaa, että tämän pitäisi olla ilmiselvää teille. Katsokaa mitä on tapahtunut Beirutissa. Profetia annettiin 2013. Tätä ennen koko varastorakennusta ei ollut vielä rakennettu. Sitten toinen profetia annettiin viime vuonna. Katsokaa heinäsirkkoja joka puolella maailmaa.  

HERRA on siis anellut kansakuntia. Katsokaa sitä testausta. He etsivät rokotetta koronavirukselle. On aivan kuin koronavirus ei koskaan lähtisi pois maailmasta. Tämä tarkoittaa, että ei tule enää olemaan kiertueita. Nämä suuret seurakunnat, kuten tämä, jossa olemme Keniassa täällä Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyössä. Voi olla, että seurakunnan kokoukset eivät ole enää mahdollisia, koska numerot ovat liian suuret, jotkut niistä seurakunnista ovat kooltaan 5500 ihmistä ja numerot kasvavat, sillä tuhannet ihmiset liittyvät nyt tähän Palvelustyöhön. He ovat nyt tulleet HERRAN Kahden Profeetan luokse, koska Totuus on tullut nyt julki tämän lähetyksen kautta, joita teemme. Rammat ovat kävelleet.

Ei pystytä pitämään seurakuntaa, jonne alle 13-vuotiaat eivät saa tulla ja yli 58-vuotiaiden ei pitäisi tulla. Ainoastaan tuolla välillä olevat ihmiset voisivat tulla. Se ei ole mahdollista. Maailma on siis melkoisessa tilanteessa. Ihmettelen, miksi ihmiset teeskentelevät, että he eivät pysty näkemään tätä? Katsokaa Amerikan Yhdysvaltoja, kuinka vakava Tuomio on. Kun menin HERRAN eteen ja sanoin, että HERRAN täytyi iskeä Usaa tällä Tuomiolla siihen saakka, että he tulevat tietämään, että HERRA ON JUMALA. Suoraan alusta saakka ja katsokaa mitä siellä on tapahtunut.

Kun menin HERRAN eteen ja sanoin, että anna heille opetus, jotta he voisivat pelätä Sinua! Jotta seurakunta siellä voisi pelätä Sinua. Katsokaa, kuinka vakava Tuomio on Usassa. Tämä on vaikuttanut vaaleihin. Ihmiset eivät voi pitää kampanjoita. Tämä tulee olemaan sama tilanne maailmanlaajuisesti. Katsokaa nyt, kuinka ihmiset kävelevät kaduilla. Tarvitsette maskeja. Nämä ihmiset saavat tartunnan ulkoilmassa. Kuinka paljon sitten enemmän toimistoissa ja sisätiloissa, oikeussaleissa. Miksi? Miksi tämä sukupolvi teeskentelee, että he eivät voi nähdä. He eivät voi ymmärtää mitä HERRA yrittää sanoa. Raamattu sanoo Jesaja 22:

1 Ennustus Näkylaaksosta. [Näkylaakso viittaa Juudaan] Mikä sinun on, kun sinä kaikkinesi katoille nouset, [toisin sanoen mikä on sinun ongelmasi?]

2 sinä humuavainen, pauhaava kaupunki, sinä remuava kylä [he, jotka elävät elämäänsä villisti]? Surmattusi eivät ole miekan surmaamia, eivät sotaan kuolleita.

3 Kaikki sinun päämiehesi yhdessä pakenivat, joutuivat vangiksi, jousta vailla; keitä ikinä sinun omiasi tavattiin, ne vangittiin kaikki tyynni, kuinka kauas pakenivatkin.

4 Sentähden minä sanon: "Kääntäkää katseenne minusta pois: minä itken katkerasti; älkää tunkeilko minua lohduttamaan, kun tytär, minun kansani, tuhoutuu".

5 Sillä hämmingin, hävityksen ja häiriön päivän on Herra, Herra Sebaot, pitävä Näkylaaksossa [Tämä on Juuda, Juudan kuningas ja Juudan ihmiset siellä]. Muurit murrettiin, vuorille kohosi huuto.

6 Eelam nosti viinen, tullen vaunuineen, väkineen ja ratsumiehineen, ja Kiir paljasti kilven.

7 Ihanimmat laaksosi täyttyivät vaunuista, ratsumiehet asettuivat asemiin portin eteen.

8 Hän riisui Juudalta verhon, ja sinä päivänä sinä loit katseesi Metsätalon asevarastoon.

9 Te huomasitte monta repeämää Daavidin kaupungin muurissa ja kokositte vedet Alalammikkoon [tarkoittaen, että se mitä teitte ihmisen vaivannäöllä ei pystynyt kannattelemaan teitä];

10 te luitte Jerusalemin talot ja hajotitte taloja vahvistaaksenne muurin,

11 ja te teitte molempien muurien välille paikan, johon Vanhan lammikon vedet koottiin. Mutta hänen puoleensa te ette katsoneet, joka tämän tuotti, häntä te ette nähneet, joka tämän kauan sitten valmisti [ennen kuin olitte syntyneetkään toisin sanoen].

12 Ja sinä päivänä Herra, Herra Sebaot, kutsui itkuun ja valitukseen, pään paljaaksi ajamaan ja säkkiin vyöttäytymään.

13 Mutta katso: on ilo ja riemu, raavaitten tappaminen ja lammasten teurastus, lihan syönti ja viinin juonti! [Hän kutsuu heidät parannuksentekoon. Hän kutsuu heidät ymmärtämään syntinsä. Mutta sen sijaan siellä pidettiin iloa. He elivät villisti, orgioissa, moraalittomuuksissa, teurastaen karjaa ja juhlien. Teurastaen lampaita, syöden lihaa ja juoden viiniä] "Syökäämme ja juokaamme, sillä huomenna me kuolemme."

14 Niin kuului minun korviini Herran Sebaotin ilmoitus: "Totisesti, ei tämä teidän syntinne tule sovitetuksi, ei kuolemaanne saakka, sanoo Herra, Herra Sebaot".

Tämä on hyvin vakava asia, jonka HERRA nostaa esille Juudaa ja Juudan ihmisiä, juutalaisia ihmisiä vastaan. Miksi? Koska HERRA oli osoittanut Hänen avoimen rakkautensa heitä kohtaan ja tuossa avoimessa rakkaudessa heitä kohtaan, Juudan kansaa kohtaan Näkylaaksossa ja heidän kuninkaitaan kohtaan ja heidän maataan kohtaan, Hän oli kuitenkin merkannut heille rajat. Hän Sanoi, pitäkää kuitenkin käskyni, pitäkää lakini, pysykää Liittoni rajoissa ja silloin näette HERRAN Hyvyyden. Eikö tämä olekin se, mitä näette tänä päivänä? Sillä tuona aikana silloin, kun he eivät kuunnelleet heitä, niin Tuomio tuli. Profeetat Puhuivat; Profeetat kutsuivat hänet parannuksentekoon. Sen tähden Hän kutsuu sitä näkylaaksoksi. Profeetat kutsuivat hänet parannuksentekoon, sanoen, pyydän anoen, tehkää parannus, jottei HERRA löisi teitä! Tehkää parannus, sillä aika tehdä parannus on saapunut! Sitten Tuomio tuli Profeettojen mukaisesti. Kun Tuomio tuli, he eivät olleet valmiita! Sama asia, joka tapahtui maailmalle.

Pitkän aikaa menin kaikkialle maailmaan; nämä Kaksi Profeettaa navigoivat maan kamaralla. He tekivät tällaista julkista lähetystä, aivan kuten näette tänä päivänä. Tuomio tuli Juudaan, mutta he eivät olleet valmiita. Joten heidät saarrettiin. Katsokaa maailmaa tänä päivänä! Eivätkö he olekin saarrettuja koronaviruksen tähden? Eikö Tuomio yllättänytkin heidät? Heillä ei ole minkäänlaista hoitokeinoa, heillä ei ole minkäänlaista rokotetta. Heillä on koulut suljettuina. He pelkäävät, miten he voivat viedä lapsensa takaisin kouluun. Lapsilla ei ole mitään kontrollia, joten he tulevat ristiin tartuttamaan toisiaan.

Soitin tänne livenä radioon ja puhuin koululapsista. Näin koululasten juoksevan kentällä leikkien pallolla ja millä olikaan, ja he kaikki ristiin tartuttivat toisiaan. Se oli todella hirvittävä tila. He tartuttivat toisiaan hirvittävällä tavalla. Puhuin täällä noin kolme kuukautta sitten ja sanoin myös, kuinka se tulee olemaan ilman kautta tarttuvaa. HERRA jatkaa tiukentamaan Hänen Tuomiotaan. Toisin sanoen, tuoden Hänen Kaksi Profeettaansa kertomaan teille, että Hänen tulee voittaa tämä taistelu teitä vastaan, jollette te käänny takaisin Hänen luokseen, palaa.

Mutta Tuomio tuli Juudaan, mutta he eivät olleet valmiita, aivan kuten näette tänä päivänä tapahtuvan maailmalle. He eivät olleet valmiita; ei hoitokeinoa, ei rokotetta, ei lääkettä. Se saartoi Juudan. Myös tänään voitte lainata tuosta Juudan Tuomiosta. Kansakunnat on saarrettu koronaviruksen takia. Sillä jopa ekonomiat romahtavat; niin monet miljoonat ilmoittautuvat työttömäksi maailmanlaajuisesti. Vastauksena tälle Tuomiolle, hyökkäykselle, joka tuli, sen sijaan he eivät tunnistaneet HERRAA. Sen sijaan Juudan ihmiset yrittivät kaikkea mahdollista käyttäen heidän ihmisponnistelujaan, kaikkea inhimillisesti mahdollista, puolustaakseen itseään, mutta epäonnistuivat.

Katsokaa tätä maapalloa tänään! Kun tämä Tuomio on tullut, he ovat kiireisiä ihmispyrkimyksissä, etsien rokotetta. Näette, että on vihamielisyyttä meneillään; toiset eivät halua pitää maskeja, toiset pitävät yllään maskeja, toiset, kun he pitävät yllä maskeja, he vetävät ne leukaan saakka. On todella paljon hämmennystä, kurittomuutta. Ihmiskunnan kurittomuus on tullut esille todella avoimesti. Näette jopa johtajia, joiden olisi kuulunut pelätä, että oh, tulemme saamaan tartunnan. Jos katsotte heitä teollisuusmaissa, niin eräänä hetkenä he poistivat maskit, tarkoittaen, että tämä voi tartuttaa kaikki ja kenet vain.

Hän Sanoo, että kun tämä tapahtui Juudalle, he vastasivat siihen soveltaen kaikkia ihmispyrkimyksiä, mutta epäonnistuivat. He kieltäytyivät kääntymästä ainoan Puolustajansa luo, joka on HERRA. Hän oli Sanonut heille, että, katsokaa, muureillanne on halkeamia, kuinka hyviksi rakennattekin ne, repäisette rikki rakennuksia, jotta saadaksenne enemmän tiiliskiviä, jotta voisitte vahvistaa muuria, mutta siinä oli silti vielä aukkoja, se ei puolustanut tarpeeksi. He kieltäytyivät kääntymästä ainoan Puolustajansa luo, joka on JEHOVA.

HERRA siis nuhteli heitä, että he eivät olleet ottaneet Hänen Tuomiotaan vakavasti ja että he eivät olleet ymmärtäneet, olleet samaa mieltä, että heitä oltiin Tuomitsemassa ja kieltäytyen käsittelemästä sitä. He kieltäytyivät pysähtymästä ja harkitsemasta tarkasti teitään, syntejään, pahuuttaan ja jumalattomuuttaan. He eivät tehneet parannusta. He teeskentelivät, että he eivät muka ymmärtäneet, että heidän tulee palata HERRAN luo. He teeskentelivät, että he eivät muka ymmärtäneet, että se oli JUMALA, joka teki tämän heille. He teeskentelivät, että he eivät muka ymmärtäneet, että tämä oli mieltymättömyys JUMALAN taholta.

 

He teeskentelivät, että he eivät muka ymmärtäneet, että JUMALA oli nostanut pois armonsa heidän yltään, pois heistä. Hän oli nostanut Hänen mielisuosionsa, Hänen suojeluksensa pois heidän yltään. He teeskentelivät, että he eivät muka ymmärtäneet, että koko tämän ajan, se oli HERRA, joka oli pitänyt heidät, suojellen heitä ja puolustaen heitä. Sen sijaan he etsivät muita tapoja, he etsivät liittokumppaneita, muita kuninkaita, vieraita kansakuntia ja voimia, yrityksessään pitää poissa JUMALAN Tuomion, ne hyökkäykset. He kieltäytyivät ottamasta vastuun synnistään, syyllisyydestään, pahuudestaan ja jumalattomuudestaan ja he kielsivät, että JUMALAN itsensä hirvittävä Tuomio oli heidän yllään. He kieltäytyivät. Mutta katsokaa nykypäivän maailmaa tänä päivänä; saarrettuna hirvittävässä Tuomiossa.

Tämä on siis ihmeellistä! Kun Tuomio tuli, he kieltäytyivät heti kääntymästä JEHOVA JAHVEN puoleen, heidän ainoan Puolustajansa puoleen. He etsivät ihmistapoja, ihmispyrkimyksiä. Se ei ole ollenkaan erilaista siitä, mitä näette tänä päivänä. He ovat kuulleet. HERRA on jopa näyttänyt minulle huippujohtajia maailmanlaajuisesti, jotka ovat katsoneet profetiani koronaviruksesta neuvonantajiensa kanssa kokoushuoneissaan ja he ovat kuunnelleet ja he ovat ihmetelleet, mitä meidän silloin pitäisi tehdä?, he ovat sanoneet. Tuona hetkenä ajattelet, että heidät olisi kuulunut johtaa tulemaan etsimään neuvoa. Mutta he eivät kääntyneet JUMALAN puoleen. Jopa kun he menivät heidän muiden johtajiensa luo ja pastoriensa luo alueillaan, kansakunnissaan, nuo pastorit kateudesta heidän Voiteluaan kohtaan, eivät johdattaneet heitä HERRAN luo. On siis pahuutta ja jumalattomuutta pahuuden päälle.

He tekivät kaiken inhimillisesti mahdollisen tässä näkylaaksossa Juudassa, mutta se oli turhaa ja he epäonnistuivat. He epäonnistuivat täysin kutsumaan sitä JUMALAN Tuomioksi. Tämä on se, mitä näette tänä päivänä. He kertovat teille, että, oo, Hän on armon Jumala, me emme ole Ahdistuksen ajassa, mitä ikinä kertovatkaan, sanovatkaan seurakunnilleen. He itseasiassa kieltäytyivät nöyrtymästä HERRAN edessä. He menevät nyt kohti; he kokevat sydämien kovettumisen. Heidän sydämensä sen sijaan kovettuivat ja he turvautuivat: "Syökäämme... Se, mitä juuri luin tuossa. "Syökäämme ja juokaamme, sillä huomenna me kuolemme." He kieltäytyivät.

Heidän olisi kuulunut nöyrtyä ja myöntää syntinsä ja pahuutensa, ja sanoa HERRALLE, että, 'HERRA, me ansaitsemme kaiken tämän rangaistuksen'. ja kääntyä Hänen puoleensa. Mutta sen sijaan näemme äärimmäisen pahuuden ja jumalattomuuden kasvavan; sydämien kovettuminen, joka tapahtui Juudalle, tuo tragedia tuolloin. Eikö tämä olekin sama asia, joka tapahtuu tälle sukupolvelle?

Jopa kun JUMALAN Tuomio on tullut, he eivät ole valmiita, aivan kuten Juudakaan ei ollut. Silti profetia makasi siellä YouTubessa niin pitkään, ja sitten tämä sukupolvi, koko maailma on saarrettu. Virus lisääntyy jokaisessa kansakunnassa, jokaisessa maassa. Emme usko, että tulee koskaan olemaan aikaa, jolloin mikään maa astuu esille ja sanoo, tänään olemme taistelleet ja voittaneet koronaviruksen, meillä on nolla koronavirusta. Ei koskaan. Sillä tämä on JUMALAN Tuomio. He ovat siis saarrettuja. Koko maailma on saarrettu.

Näette kouluja; he haluavat avata kouluja, hotelleja. Voitte kuvitella sen ristiin tartuttamisen, tartuntojen määrä tulee menemään kattojen läpi. Mutta sen sijaan vastauksena tälle Tuomiolle, mitä te näette? He yrittävät kaikkia ihmispyrkimyksiä, kaikkea inhimillisesti mahdollista, ja silti Juuda yritti kaikkea sitä ja epäonnistui, kunnes he palasivat ja kääntyivät JUMALAN puoleen. Tämä sukupolvi myös on kieltäytynyt kääntymästä ainoan Apunsa puoleen, ainoan Puolustajansa puoleen, HERRAN JEHOVAN puoleen.

HERRA kuitenkin nuhtelee heitä, että he eivät ole ottaneet koronaviruksen ja heinäsirkkojen Tuomiota hyvin vakavasti. Sen sijaan tämä sukupolvi, epäonnistuessaan ottamasta JUMALAN Tuomiota vakavasti, he ovat nyt kieltäytyneet ottamasta vakavasti huomioon teitään, syntejään, pahuuttaan ja jumalattomuuttaan. Miten he silloin voivat kääntyä pois synnistä? He eivät ole tehneet parannusta. He teeskentelevät, että he eivät muka ymmärrä, että heitä vaaditaan palaamaan HERRAN JEHOVAN luo. Sen sijaan he etsivät muita tapoja, ihmisponnistuksia, he etsivät rokotteita, ja mitä vain. He taistelevat sitä vastaan sillä tavoin, katso, käyttäen ihmisvoimaa.

He kieltäytyvät ottamasta vastuuta synnistään ja syyllisyydestään, heidän pahuudestaan, kapinastaan. He kieltäytyvät hyväksymästä, että tämä on JUMALAN hirvittävä koettelemus, ISÄ JUMALAN itsensä koettelemus kansakuntien yllä. He ovat kieltäytyneet juoksemasta; heidän olisi kuulunut juosta HERRAN luo jo tähän mennessä. Mutta kun avaat heidät karanateenistä, sulkemisesta, he juoksevat rannoille alastomana. Ihmispyrkimys, joka on turhaa. Nyt kuulette, kuinka rokote ei anna ehkä pysyvää ratkaisua, ei anna ehkä pysyvää immuniteettia. On paljon sekaannusta. Jotkut maat ovat jättäneet sen niin kutsutun laumaimmuniteetin varaan. Joten siinä hämmennyksen määrässä; ja he avaavat lentoja, he aikovat nyt avata kouluja, ja heidän vanhuksensa pysyvät kotona.

Tämä on todella suuri tragedia. JUMALAN Tuomio on liian ankara tälle sukupolvelle. Silti he epäonnistuvat kutsumaan sitä JUMALAN Tuomioksi. He jatkavat haudaten päänsä hiekkaan. He kieltäytyvät nöyrtymästä HERRAN edessä ja huutamasta Hänen puoleensa. Katsokaa tuota!

Sen sijaan he kokevat suuremman sydämien kovettumisen. On jopa ihmisiä, jotka sanovat, en piittaa maskeista! Näette, kuinka Usassa on nyt juhlia. Nuoret ovat nyt suurissa juhlissa, juoden alkoholia ja mitä vain, jopa Keniassa, jopa Euroopassa, jopa Afrikassa, jopa maailmanlaajuisesti. He piilottelevat nyt kotonaan ja juovat alkoholia, juovat alkoholia siellä; he ovat kokeneet sydämien kovettumisen. Jotkut sanovat, että emme välitä enää! He eivät käytä enää maskeja, kävellen ympäriinsä. Miksi? Miksi? Ettekö tule silloin levittämään sitä?

Silti jokaisen maan Terveysministeriö on varoittanut, että jos ette pidä yllänne maskeja, noudata sosiaalisia turvavälejä, älkää kokoontuko niin suurissa joukoissa! Katsokaa, mitä välähtelee uutisissanne Kaliforniassa; nuoret miehet pitävät suuria juhlia suurissa kodeissa, kunnes nyt hallitus siellä sanoi, että he tulevat leikkaamaan veden, leikkaamaan sähkön pois kaikista kodeista, jossa nuoret miehet ovat kokoontuneet ja juhlivat. Jos tarkastelette noita videoklippejä, heillä ei ole maskeja. Tarkoittaen, että tämä populaatio, tämä sukupolvi alkaa nyt kokemaan sydämien kovettumista. Mutta teihin tulee sattumaan! Tämä on vakava sairaus.

Teidän tulee noudattaa sosiaalista etäisyyttä, teidän tulee pitää yllänne maskeja ja käsineitä! Mutta on aivan kuin he kieltäytyisivät siitä, että tämä on JUMALAN Tuomio. He eivät halua tunnustaa sitä. He kieltäytyvät nöyrtymästä HERRAN, LUOJANSA edessä. Sen sijaan heidän sydämensä kovettuvat. He turvautuvat siihen, että "Syökäämme ja juokaamme, sillä huomenna me kuolemme." He eivät siis välitä. Sydämien kovettuminen. Sen sijaan heidän olisi kuulunut nöyrtyä hirvittävän paljon, niin paljon HERRAN edessä ja sanoa HERRALLE, että olemme tehneet syntiä, me ansaitsemme kaiken tämän, mutta pyydämme anoen, ole armollinen.

Näette kuinka sama toistuu Psalmien kirjassa 94. Psalmit 94, voitte lukea sen, kun teillä on aikaa. Mutta se syy, miksi tulen luoksenne on, että näen, kuinka tämä virus, Tuomio on muuttumassa vakavammaksi. Sydämet ovat kovettumassa, aivan kuin tämä sukupolvi, tämä populaatio haluaisi oppia elämään sen kanssa, ilman että he etsisivät LUOJAN, JUMALAN itsensä väliintuloa. Joskus katsoessani tätä pelkään, että HERRA tulee yhdistämään, aivan kuin Hän olisi yhdistämässä tätä, aivan kuin Hän haluaisi yhdistää tämän viruksen Ahdistuksen aikaan.

 

Sillä tämä on muuttumassa hirvittäväksi, tämä on pahenemassa. Ihmiset eivät ole menneet kouluun, yliopistot ovat suljettuina. Ihmiset pelkäävät mennä sairaaloihin, sillä he pelkäävät, että he voivat saada tartunnan siellä. Sairaalat ovat täynnä. Ihmiset pelkäävät lentää. Tämä on myös ilman kautta tarttuvaa. Hän Sanoo tässä:

1 Sinä koston Jumala, Herra, sinä koston Jumala, ilmesty kirkkaudessa.

2 Nouse, maan tuomari, kosta ylpeille heidän tekonsa.

3 Kuinka kauan jumalattomat, Herra, kuinka kauan jumalattomat saavat riemuita?

4 Ne syytävät suustaan julkeita sanoja, ne röyhkeilevät, kaikki nuo väärintekijät.

5 Sinun kansaasi, Herra, he runtelevat, ja sinun perintöosaasi he rasittavat.

6 He tappavat leskiä ja muukalaisia ja murhaavat orpoja.

7 Ja he sanovat: "Ei Herra sitä näe, ei Jaakobin Jumala sitä huomaa".

8 Ymmärtäkää, te kansan järjettömät, ja te tomppelit-milloin te tulette järkiinne?

9 Joka on korvan istuttanut, hänkö ei kuulisi? Joka on silmän luonut, hänkö ei näkisi?

10 Joka kansat kasvattaa, hänkö ei rankaisisi, hän, joka ihmisille opettaa tiedon?

11 Herra tuntee ihmisten ajatukset; sillä he ovat kuin tuulen henkäys.

12 Autuas se mies, jota sinä, Herra, kuritat ja jolle sinä opetat lakisi,

13 antaaksesi hänelle rauhan pahoilta päiviltä

Tämän olisi kuulunut olla todellinen opetus, että kurinalaisuus on hyvä asia. JUMALA huutaa tämän sukupolven puoleen, tämän maailman puoleen, jotta he kääntyisivät Hänen puoleensa. Se on heille hyväksi, heidän tulevaisuudelleen. Mutta sen sijaan kansakunnat eivät ole tehneet parannusta, ja Tuomio on pahenemassa. Monet ihmiset, joskus globaalisti näette, näette uutiset joka puolella maailmaa, aivan kuin he eläisivät nyt normaalisti, ja silti tartuntojen määrä nousee. Heidän olisi kuulunut tiukentaa terveysprotokollaa; hanskojen pitämistä, maskien pitämistä, pesten käsiä koko ajan, ei koskien silmiin, sosiaaliset etäisyydet. Mutta on aivan kuin nyt heidän sydämensä ovat kovettuneet. MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 6.8.2020)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)