6.2.2018 PROFETIA: VALTAVASTA PARANTUMISVOITELUSTA TULOSSA MOSAMBIKIIN - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt, HERRA on Puhunut kanssani Kokouksesta, joka on tulossa Mosambikiin. Ja HERRA JEHOVA, Hän vei minut JUMALAN Valtaistuinsaliin Taivaassa. Ja Hän otti niitä Elämän Puun lehtiä ja Hän asetti ne käteeni. Tämä on hyvin tyrmistyttävä aika seurakunnassa. Hyvin tyrmistyttävä tapahtuma, joka tapahtuu HERRAN Huoneessa, että joka kerta HERRA JEHOVA on tehnyt tämän. Tällä kertaa myös HERRA JEHOVA JIREH, JEHOVA EL SHADDAI, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA ADONAI, Hän vei minut Hänen Valtaistuinsaliinsa. Ja Valtaistuimen paikassa, Hän otti Elämän Puun lehtiä ja asetti ne vasempaan profeetalliseen käteeni. Sitten Hän sanoi, että Hän lähettää minut nyt Mosambikin kansakuntaan.

Joten tulee olemaan valtava vierailu ja parantumisia, parantumisvierailu ja parantumiskokous, joka tulee tapahtumaan Mosambikissa. Tämä on se aika, kun HERRA alkaa vierailut kansakunnissa, valmistaen kansakunnat, jotta hekin voivat ottaa osaa myöhempään Kirkkauteen, JEHOVAN jälkimmäiseen vierailuun, ja valmistaa tien HERRALLE JEESUKSELLE KRISTUKSELLE, meidän HERRALLEMME ja Pelastajallemme, joka on tulossa loisteliasta seurakuntaa varten.

Nyt, tämä on hyvin kiinnostavaa aikaa, sillä Keniassa näemme sen suuren sadonkorjuun. Me näemme sen Herätyksen, ja miten se Herätys on korjannut satoa. 633 rampaa, olemme nähneet 109 sokeaa, joiden silmät ovat avautuneet, jotka tulevat Nairobiin tänä viikkona. 324 entisen kuuron kanssa, joiden korvat Hän on poksauttanut auki ja heidät täysin vapautettiin kuuroudesta ja mykkyydestä. Melkein puolet koko kuurojen koulusta parantuivat. Tämä on hyvin ilmiömäistä aikaa, ja emme ole sisällyttäneet muita sairauksia, kuten Lepran parantuminen, ja ne kaksi Aids-tapausta, joita yksi niistä on täysin testattu ja jopa DNA-testein todettu negatiiviseksi. Ne huokoiset ja reikäset päät, ja märkivät.

Joten tämä on sen kaltaista aikaa seurakunnan historiassa, kun HERRA lähettää minut Mosambikiin. Ja tämä todella tarjoaa todella ihmeellisen tilaisuuden Mosambikin kansakunnalle. Jos he tulevat kuuntelemaan tätä ja seuraamaan Kenian esimerkkiä, he tulevat näkemään suuremman Herätyksen. Kenia on nyt se luokkahuone, se esimerkki, jota HERRA käyttää näyttämään maailman kansakunnille. Kenia on nyt se hetki, jota HERRA päättää käyttää opettamaan maailmalle. MESSIAS on tulossa! HERRA tulee vierailemaan väkevästi väkevästi Mosambikissa. He, joilla on korvat Mosambikissa, valmistautukoot todella hyvin HERRAN vierailua varten.

Ja viime yönä HERRA jälleen näytti minulle sen Kokouksen, sen stadionin, sen alueen, paikan, jossa parantumiskokous tulee olemaan. Hän vei minut Mosambikiin viime yönä. Joten nyt kaikki taivaalliset joukot ovat keskittyneinä Mosambikiin tänä hetkenä hyvin valtavalla tavalla siinä HERRAN vierailussa, joka on tulossa Mosambikiin valmistamaan kansakunnan MESSIAAN tulemukseen, KRISTUKSEN JEESUKSEN HERRAMME tulemusta varten.

Tämä on siis todella siunattu hetki, virkistävän hetken aika, virkistävä hetki uskovaisten elämässä, seurakunnan elämässä. Ja JEHOVA tulee Itse valmistamaan seurakunnan Hänen Poikaansa KRISTUSTA JEESUSTA HERRAA varten. HERRAN Henki tulee valmistamaan kansakunnat nyt aloittaen Mosambikista. Mahtava avaus ja tilaisuus nyt. He, joilla on korvat, valmistakoon Tien HERRAN tulemusta varten. Shalom.

(Profetia 6.2.2018. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)