30.5.2018 PROFETIA KAHDESTA PELJÄTTÄVÄSTÄ TAIVAAN TODISTAJASTA MURSKAAMASSA JA TAPPAMASSA PEDON - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, siunatut ihmiset. Tänään HERRALLA oli valtava keskustelu kanssani päiväsaikaan.  Ja tässä keskustelussa saatoin nähdä KRISTUKSEN lampaat, oli KRISTUKSEN lampaita ja he liikkuivat yhteen suuntaan, kohti Ikuisuutta, kohti JUMALAN Valtakuntaa, Iankaikkisuutta. Ja kun KRISTUKSEN lampaat liikkuivat Iankaikkisuutta kohti, HERRA asetti minut sivulle, kun johdin heitä kohti Ikuisuutta. Johdatin heitä tarkastaen heitä, jotka olivat edellä, tarkastaen heitä, jotka olivat taaempana varmistaen, että he olivat turvassa. 

Mutta yhtäkkiä silloin, näin edessäni, lampaiden edessä, leopardin. Ja se leopardi istui odottaen, maaten siellä ajastaen lampaita. Kun lampaat olivat matkalla Iankaikkisuuteen, niin leopardi oli istumassa siellä, maaten, odottaen lampaita, kun he olivat matkalla. Se istui heidän tiellään.

Joten sinä hetkenä HERRA johdatti minut hyökkäämään sen kimppuun. Ensimmäisessä hyökkäyksessä hyppäsin häntä kohti, mutta mitään ei tapahtunut, se ei liikkunut. Ja sitten toisella kertaa HERRA jälleen työnsi minut hyökkäämään sen kimppuun, hän johti minut hyökkäämään sen kimppuun, kirjaimellisesti.

Ja kun hyppäsin hyökäten sen kimppuun, niin yhtäkkiä HERRA asetti valtavan suuren aseen käteeni, valtavan suuren tiiliskiven. Ihmettelin, kuinka pystyin kantamaan sitä tiiliskiveä, se oli suunnilleen talon kokoinen. Sellainen tiiliskivi, joka on tehty betonista, sen kaltainen, jollaista käytämme rakentamiseen, mutta tällä kertaa suurempi. Ja siinä oli sellaisia pieniä reikiä, ventanas, pieniä reikiä.

Joten kannoin sitä tiiliskiveä ja iskin sillä leopardia päähän, plus sen ruumista. Ja sitten kun katsoin, näin yhden osan takajalasta ja vatsan vielä ulkona. Ja HERRA esitteli minulle miekan, ja tein pistohaavan leopardin vatsaan, ja leikkasin sen, leikkasin sen osan, jota ei oltu murskattu. Ja se oli vatsa, joten todella leikkasin sen vatsan, ja leikkasin sen auki, takajalan ollessa siinä.

HERRA on siis näyttänyt minulle, että on peto, jota vastaan hyökkäämään Hän on lähettänyt Kaksi peljättävää Todistajaansa. Ja he hyökkäsivät sen pedon kimppuun. He löivät pedon maahan, he tappoivat. He murskasivat pedon. Nämä ovat siis mahtavia uutisia seurakunnalle, että jopa matkallanne, matkallanne JUMALAN Valtakuntaan, vihollinen ei voi koskea sinuun. Teillä on täydellinen HERRAN turva ja suojelus.

Ja tietysti juuri nyt, Hänellä on Kaksi todella voimallista Taivaallista joukkoa maailmassa, jotka tarkkaavat lampaiden liikkumista kohti JEESUKSEN Loisteliasta Valtakuntaa. Nämä ovat valtavat voimalliset uutiset. Herätessäni olin todella iloinen tästä JEHOVAN keskustelusta. Viimeinkin vihollinen oli murskattu, täysin murskattu. Ja sillä toisella kerralla he murskasivat sen käärmeen välittömästi, ei ollut minkäänlaista taistelua.  Tässäkään ei ollut minkäänlaista taistelua. Välittömästi murskattu, toisin sanoen.

Rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa. Vihollinen tulee menettämään voimansa. Se ei tule enää estämään lampaita marssimasta kohti JUMALAN Kaikkivaltiaan Valtakuntaa. Sillä ei ole väliä, missä he ovat, mutta he, jotka tulevat olemaan kuuliaisia pyhyyden Valtatielle, se leopardi, vihollinen, peto, ei tule hallitsemaan tällä Valtatiellä. Siellä on täydellinen HERRAN suojelus.

Ja HERRA jatkuvasti paljastaa Hänen rooliaan, joka Puhuu kanssanne, koskien lampaiden varjelemista, antaen heille turvallisen ulospääsyn pois tältä näyttämöltä. Sillä tulee olemaan yhteenotto. Olen nähnyt, että HERRA on lähettänyt Hänen Kaksi Todistajaansa, he ovat murskanneet sen leopardin, joka hyökkäsi väijyksistä ihmisiä vastaan, heidän vaeltaessaan kohti JUMALAN Valtakuntaa.

He, jotka haluavat olla osallisina JUMALAN Valtakunnasta, kuunnelkaa tätä Ääntä. Tulee olemaan tragedia tuona päivänä, jos epäonnistut kuuntelemaan tätä Ääntä. Nämä Kaksi, joiden näet liikkuvan ympäriinsä, tämä ei ole mikään vitsi. Se ei ole draamaa. Tämä on ISÄ JUMALA Itse, joka on tuonut Taivaallisen vierailun maan päälle. MESSIAS on tulossa. Todah rabah. Todah lachem. Todah chaverim. Shalom."

Valmistakaa tie, Messias on tulossa

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)