5.6.2018 PROFETIA: ASTRONOMINEN PARANTUMISVOITELU TULOSSA TULEVAAN MAAILMANLAAJUISEEN PARANTUMISKOKOUKSEEN 10. KESÄKUUTA 2018 - PROFEETTA DR. OWUOR

LIVENÄ JESUS IS LORD -RADIOSSA (www.jesusislordradio.info

 

Nyt, päätän viimein kolmannen osan tästä keskustelusta, joka HERRALLA oli kanssani viime yönä. Tänä viime yönä HERRA JEHOVA Puhui kanssani hyvin hyvin väkevällä tavalla. Hän vei minut ylös Hänen Valtaistuinsaliinsa. Ja HERRA JEHOVA, kun Hän vei minut ylös Valtaistuinsaliinsa, JUMALAN Kaikkivaltiaan Valtaistuinsaliin Taivaassa sen jälkeen, kun Hän oli tappanut kaikki väärät profeetat miekalla, JUMALAN Miekalla. Valtava hanke.

 

Silloin tuona hetkenä, Hän nosti minut ylös JUMALAN Kaikkivaltiaan Valtaistuinsaliin Taivaassa. Ja sitten omilla Käsillään, omilla Loisteliaan Kirkkailla Käsillään, Hän, ISÄ JUMALA, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA JAHVE, Hän otti palkkion ja asetti sen minun käteeni. Ja se palkkio oli ainutlaatuinen lahja, ainutlaatuinen palkkio. Nämä ovat Lehtiä, valtavia Elämän Puun Lehtiä. Mutta se, mitä tapahtui tällä kertaa, oli, että Hän leikkasi ne nippuna. Ja Hän antoi ne minulle.

 

Ja nuo Lehdet olivat valkeammat kuin lumi. Voimalliset, voimalliset, voimalliset. Todella puhtaan valkoiset, valkoiset, ehdottoman valkoiset. Valkoiset Lehdet, valkeammat kuin lumi. Täysin Loisteliaan kirkkaat Lehdet. Hän leikkasi niitä nipun Kädellään ja Hän asetti ne käteeni. Ja Hän Sanoi: "Nämä ovat kansakuntien parantumiseksi".

 

Ja sen jälkeen Hän vei minut jälleen kohti Elämän Puuta. Ja näin valtavan Elämän Puun Lehtien kukkimisen. Nyt, ne valkoiset valtavat Loisteliaan Kirkkaat Elämän Puun Lehdet, ne Lehdet, jotka muuttuivat hyvin super Kirkkaiksi ja ehdottomasti liian Pyhiksi, hyvin Pyhiksi. Ne Lehdet, jotka olivat valkoiset ja Loisteliaan Kirkkaat, Elämän Puun Lehdet, jotka JEHOVA, ISÄ JUMALA laski käsiini, ne olivat niin voimalliset, niin Loisteliaan Kirkkaat.

 

Ja nyt ne viimein, ne versoivat ulospäin. Pystyin näkemään kukkien kasvavan niissä. Kukat alkoivat kasvamaan niistä valkoisista Loisteliaista Lehdistä. Aloin siis nyt näkemään valkoisia kukkia, valkoisia Loisteliaan Kirkkaita kukkia. Ne alkoivat kantamaan kukkia, kantamaan kukkia, kantamaan kukkia.

 

Joten näin niiden Lehtien versovan todella voimallisella tavalla, todella valtavalla tavalla. Valkoiset super Loisteliaat Lehdet, yhtä Kirkkaat kuin HERRAN Kirkkaus. Valtavan Kirkkaat. Kun kosketin niitä, käteni tulivat Loisteliaan Kirkkaiksi. Sitten lopulta nyt ne alkoivat versomaan kukkia. Ne Lehdet, ne valkoiset, super Kirkkaat Elämän Puun Lehdet, joita ISÄ JUMALA asetti minun käteeni, versoivat nyt valkoisia super Kirkkaita kukkia.

 

Joten tämä tarkoittaa, että tulee olemaan valtava, valtava vierailu tänä tulevana viikonloppuna. Tänä tulevana sunnuntaina tulee olemaan todella voimallinen, todella historiallinen vierailu, historiallinen Parantumiskokous täällä. Ja koko matkan aina Australiaan. HERRA Siunatkoon teitä, rakkaat ihmiset. Ja kaikki ihmiset voivat olla osallisina tästä halki maailman, halki maailman kansakuntien. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa.

 

Tämä on kolmas ja viimeinen osa tästä keskustelusta, joka HERRALLA oli kanssani. Ne valkoiset, super Loisteliaan Kirkkaat Lehdet, se nippu, jonka Hän sitoi yhteen, paljon niitä, suuren nipun, ja Hän laittoi sen minun käteeni. Ja ne tulivat super Kirkkaiksi, todella valkoisiksi. Ne alkoivat kantamaan kukkia. Lopulta ne kantoivat kukkia, ne versoivat, ne kukoistivat ja ne kukkivat kukkia. Ja ne alkoivat nyt kasvamaan valkoisia super Kirkkaita kukkia.

 

Mutta kun katsoin niitä nyt lopulta tietystä paikasta käsin sen jälkeen, kun ne kukat ovat versoneet, kaikkialla, kaikki ne, kauniita kukkia, niiden edessä, niiden edellä, seisten, seisten, seisten. Kun katsoin niitä nyt etäisyydeltä käsin, näin, että siellä oli kimaltavia, loistavia asioita, aivan kuin timanttia, asioita, aivan kuin timanttia loistaen pienen pientä kimalletta niiden päällä. Puhtaan valkoiset, Loisteliaan Kirkkaat Elämän Puun Lehdet ovat versoneet super valkoisia, super Kirkkaita kukkia. Mutta nyt katsoessani, pystyn näkemään pienen pieniä timantin kaltaisia pisteitä, pisteitä. Se on se JUMALAN Kaikkivaltiaan puhtauden ja pyhyyden ja Kirkkauden taso, joka on vallannut tämän vierailun, joka on tulossa.

 

Tänä sunnuntaina tulee siis olemaan suurta suurta suurta täällä Keniassa. Ja kaikissa seurakunnissa, jotka haluavat osallistua tähän. Ja myös koko matkan aina Australiaan saakka, jopa kun HERRA alkaa navigoimaan minua Perthiin Australiaan ja Melbourneen Australiaan. MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Kaikki nämä asiat tapahtuvat, koska MESSIAS on tulossa. Kuningas on tulossa, HERRA on tulossa. Ja tästä syystä on tämä myöhempi vierailu, se jälkimmäinen Kirkkaus, joka luvattiin, on nyt tulossa alas seurakuntaan.

 

Ja muistakaa, että näin myös Taivaan avautuvan ja sisälle Taivaaseen, jossa oli paljon kaunista Kirkkautta. Tämä on se saarna, jonka olen valmistanut aina saarnata, että eräänä päivänä tulen saarnaamaan Taivaasta, JUMALAN Valtakunnasta Taivaassa, siitä Kirkkaudesta, kauneudesta, Taivaan rikkauksista, jotta kun kuulet tämän, niin voit päästää irti kaikesta täällä maailmassa ja pyrkiä menemään sisälle JUMALAN Kirkkaaseen Valtakuntaan.

 

Mutta sillä aikaa on käsillä suuri vierailu, joka tulossa tänä sunnuntaina. Ja monia monia rampoja tulee nousemaan ylös ja kävelemään. Monia monia sokeita silmiä tulee poksahtamaan auki. Heidän silmänsä tulee kirjaimellisesti poksahtamaan auki, heidän, joilla ei ole silmäkuoppia tai silmämunia. Monia monia kuuroja, mykkiä, halvaantuneita, rampoja, kaikkia sairauksia auringon alla tulee paranemaan.

 

Super loistelias, massiivinen Parantumisvoitelu on nyt tulossa tähän valtavaan HERRAN Palvelustyöhön valmistamaan tien MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle. Rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa. Ollaan valmiita ja ollaan pyhiä. Ollaan vanhurskaita. Kartetaan syntiä ja kannetaan nöyriä sydämiä, sydämiä, jotka ovat parannusta tekeviä, JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Shalom. Toda.

 

Valmistakaa tie, Messias on Tulossa

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)