5.3.2019 PROFETIA: MASSIIVINEN PARANTUMISVOITELU TULOSSA KENIAAN

Kallisarvoisat ihmiset; uudestaan, HERRA on varoittanut Kenian kansakuntaa. HERRA on Puhunut hyvin tiukan varoituksen Kenian kansakunnalle. HERRA pyytää HERRAN pelkoa tässä maassa. Raamattu sanoo: ’Älkää koskeko minun voideltuihini’. Joten jos haluatte ymmärtää tämän vakavan varoituksen, jonka HERRA on Puhunut, niin luette tämän Sananpaikan. HERRA jälleen Puhui kanssani. Hän on Puhunut hyvin massiivisesta massiivisesta Parantumisvoitelusta, joka tulee laskeutumaan näiden Kahden Profeetan ylle. Näen valtavia parantumisia, historiallisia parantumisia, jotka tulevat tapahtumaan täällä Keniassa.

Tämä tarkoittaa, että sunnuntaikokouksien pitämisen prosessissa, tulee olemaan hetki, kun HERRA tulee käskemään minua organisoimaan massiivisen massiivisen Parantumiskokouksen täältä Rundasta, Nairobista käsin. Uudestaan, HERRA on Puhunut kanssani siitä massiivisesta massiivisesta parantumisesta, shokeeraavasta parantumisvoitelusta, joka on tulossa ja näen paljon parantumisia.

HERRA nosti minut ylös ja vei minut aina Hänen Valtaistuinsaliinsa saakka ja seisoin JUMALAN Valtaistuimen edessä. Sitten Hän näytti minulle sen valtavan Elämän Puun. Ja Hän meni ja poimi. Hänen Kätensä poimi, ISÄ JUMALA itse poimi Elämän Puun lehtiä ja ne kukkivat ja kukoistivat hyvin upealla tavalla, kukkien kädessäni, kukkien ja kukoistaen enemmän. Se oli valtavan suurta kukkimista.

Tämä tarkoittaa, että tulee olemaan valtava väkevä väkevä super loistelias Parantumiskokous, jonka HERRA laittaa minut järjestämään suoraan täältä Rundasta, Nairobista. Yhdessä kohtaa jälleen tulette kokoontumaan stadioneille, ehkä 84 stadionille, keräten rampanne, sokeanne, kuuronne, mykkänne, ontuvat, halvaantuneet, selkäydinvammat, murtuneet luut, psykoosit, psyykkiset sairaudet, verenvuototaudit, laajentuneet sydämet, leukemiat, ja mikä tahansa onkaan se sairaus auringon alla. Ja HERRA on tulossa parantamaan niitä kaikkia hyvin väkevällä väkevällä tavalla.

Nämä ovat siis massiiviset, ihanat uutiset, jotka HERRA on Puhunut tästä kansakunnasta, että pian tulee olemaan massiivinen väkevä väkevä Parantumiskokous, ja se tullaan johtamaan suoraan Nairobista täällä. Ja teidän tulee kerätä teidän ihmisenne eri stadioneille, eri aukioille, eri julkisille aukioille. Jotta JEHOVA voisi vierailla ihmistenne luona ja nostaa maasta rampanne, avata sokeidenne sokeat silmät, ja avata hiljaisten, kuurojenne kuurot korvat, ja nostaa heidät ylös maasta, parantaa HIV:n, parantaa leukemian, syövän, diabeteksen, hypertension ja munuaissairauksia, ja kaikkia näitä sairauksia, jotka ovat todella heikentäneet elämää täällä maailmassa.

Olen nähnyt sen massiivisen Parantumisvoitelun, sillä HERRA, Hän nosti minut ylös ja vei minut Hänen Valtaistuinsaliinsa tänään. Hän vei minut Hänen Valtaistuinsaliinsa ja suoraan Hänen Valtaistuimensa edessä ISÄ JUMALA käveli kanssani kohti Elämän Puuta, ja näin Elämän Veden virran, ja näin tämän ihmeellisen Elämän Puun. Ja Hänen Kätensä poimi, Hän poimi Elämän Lehtiä ja antoi niitä minulle. Ja Hän Sanoi, nämä ovat kansakuntien parantumiseksi. Ja sitten Hän toi minut takaisin.

Ja nämä ovat ne suuren suuret uutiset, jotka tulevat tapahtumaan HERRAN huoneelle, KRISTUKSEN seurakunnalle. Mutta muistakaa JUMALAN pelko. Älkää olko tuttavallisia näiden Profeettojen kanssa, tai muuten teihin tulee sattumaan. Se tulee sattumaan. Jos yritätte koskea, se tulee sattumaan.

Mutta Hän on Puhunut hyviä uutisia nyt, että Hän tulee tuomaan massiivisen Parantumisvoitelun, massiivisen Parantumisen tähän maahan, muistaen ihmisiä, jotka ovat todella hyvin surkeissa tiloissa ja paikoissa, ilmaiseksi. JEESUKSEN väkevässä Nimessä.

Joten uudestaan, Siunaan teitä. Siunaan teidän parantumistanne, Siunaan teidän seurakuntianne, Siunaan kaikkia heitä, jotka ovat parantuneet, teidän parantumisianne, jotta voisitte jatkaa eläen ja Kirkastaen HERRAA. HERRA Siunatkoon teitä. Shalom.

(Profeetta Dr. Owuor. 5.3.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)