5.11.2017 HERRAN PROFETIA TÄYTTYNYT MEKSIKONLAHDELLA!

TUOREIMMAT UUTISET! Kuten näemme uutisissa, voimallisin HERRAN Profetia 5.11.2017, jonka HERRAN Väkevin Profeetta antoi tarkalleen klo 19.34 Itä-Afrikan aikaan, on shokeeraavasti TÄYTTYNYT koskien suurta myrskyä Meksikonlahdella!
 
HERRAN Profeetta meni livenä radioon ja antoi hämmästyttävän kuvailun tuossa Profetiassa:
 
"HERRA vei minut Meksikonlahdelle ja Hän näytti minulle kaikki ne rannat Meksikonlahden ympärillä. Ja sen seksuaalisynnin, moraalittomuuden, kun menet Floridan rajoilta tähän suuntaan, mennen koko matkan aina Louisianan läpi alas Meksikoon saakka. Ja HERRA, Hän pyysi minua Puhumaan Tuomion noiden kaupunkien ylle, jotka ovat linjassa Meksikonlahdella.
 
Sitten näin toisen myrskyn kasvavan kuin hurrikaani. Ja näin sen myrskyävän noille seksuaalisynnin, moraalittomuuden ja äärimmäisen jumalattomuuden kaupungeille.
 
Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Olen nähnyt HERRAN Tuomion Kieleni Sanojen mukaisesti. Tiukasti perustuen kieleni Sanoihin, olen nähnyt nyt uudelleen myrskyn, toisen myrskyn Atlantilla, tullen ulos.
 
Tämä on se hetki valmistaa Tie MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. He, joilla on korvat, kuunnelkoot HERRAN Ääntä."
 
(Profetia 5.11.2017. Profeetta Dr. Owuor)
 
Kuulitte kaikki nämä kaikista peljättävimmät Sanat, kun HERRAN Väkevimmät Profeetat soittivat livenä radioon 5.11.2017 ja julistivat JUMALAN Tuomion Meksikonlahden kaupunkien ylle, tiukasti Hänen kielensä Sanojen mukaisesti.
Profetia Hurrikaani Micahelista on täyttynyt sanatarkasti. Nämä ovat ne tuoreimmat uutiset, ne tuoreimmat uutiset maailmanlaajuisessa uutismediassa.
 
Jotkut kaupungit Meksikonlahdella ovat täysin maan tasalla ja täysin tulvan peitossa.
 
Tämä on todella hämmästyttävää, sillä olemme olleet todella todella kiireisiä juhlien valtavia JUMALAN Ihmeitä täällä. Mutta katsokaa sillä toisella puolella sen hirvittävän tuhon ja kuoleman jälkeä. Sillä kuulin, kuinka HERRAN Väkevin Profeetta itseasiassa kutsui hurrikaanin, kutsuen myrskyn tulemaan ulos.
 
Tämä on todella shokeeraavaa, sillä tämä sama Ääni nostaa tällä toisella puolelle massiivisella voimalla rampoja ylös maan tomusta, avaa sokeita silmiä, kuuroja korvia, poistaa HIV-AIDSIN verestä ja nostaa kuolleet eloon.   
Mutta se toinen puoli näistä HERRAN peljättävistä Profeetoista on todella hirvittävä ja kuolettava. Näemme kuinka Hän julistaa JUMALAN hirvittävän vihan parannusta tekemättömien jumalattomuuden ja seksuaalisynnin kaupunkien ylle tuomiten ne JUMALAN peljättävällä vihalla, ja kaupungit ovat kuin atomipommin jäljiltä.   
 
Tämä on todella todella shokeeraavaa nähdä tämä hämmästyttävä 5.11.2017 Profetian täyttymys! HERRAN Väkevin Profeetta itseasiassa kutsui meren tulemaan ulos. Kun kuuntelet uudestaan HERRAN Profetiaa, niin kuulet, että HERRA antoi Heille sen auktoriteetin Tuomita ne seksuaalisynnin ja jumalattomuuden kaupungit.
 
Todella peljättävää kuulla nämä peljättävät JUMALAN Kahden hirvittävän Todistajan Sanat. Sillä He ovat JUMALAN vihan kantajia. ISÄ JUMALA Itse vei Hänet Meksikonlahdelle ja näytti Hänelle sen seksuaalisynnin ja jumalattomuuden ja antoi Hänelle auktoriteetin Tuomita sen.
 
Ja katsokaa sitä JUMALAN vihaa, jotka nämä Kaksi kuolettavaa JUMALAN Enkeliä on käskenyt. He yksinkertaisesti kutsuvat JUMALAN vihan seksuaalisynnin ja moraalittomuuden kaupunkeja vastaan. Ja He tuomitsivat kaupungit Floridan rajoilla, alas Louisiananaan ja Meksikoon Meksikonlahden rannikolla.   
 
Meksikonlahden rannikolla näet kaupunkeja täysin maan tasalla. Yksi Hurrikaani-Michaelin selviytyjistä sanoi, että Florida on 'kuin atomipommin jäljiltä'.
Tulvavedet valtasivat kadut Panama Cityssä. Ja rakennukset romahtivat hurrikaanin voimasta. 
 
He ovat todella todella suvaitsemattomia seksuaalisyntiä vastaan. Ja He kutsuivat meren tulemaan ulos uudestaan JUMALAN vihassa, tiukasti perustuen Heidän peljättävän profeetallisen kielensä Sanoihin, ja iskemään jumalattomuuden kaupunkeihin Meksikonlahdella. 
 
Se alue oli juuri tullut ulos vakavasta Tuomiosta, jonka HERRAN Väkevimmät Profeetat olivat julistaneet sille. HERRAN Väkevin Profeetta oli varoittanut heitä, mutta he olivat epäonnistuneet tekemään parannuksen. Ja he eivät ehtineet edes hengähtääkään, kun HERRAN Väkevimmät Profeetat soittivat uudestaan radioon ja julistivat JUMALAN Tuomion Meksikonlahden alueelle.
 
Katsokaa sitä hirviömäisyyttä tiukasti perustuen Heidän kielensä Sanoihin, sitä hirvittävää JUMALAN vihaa. On aivan kuin He olisivat iskeneet Usaan atomipommin lailla.
 
"Vähintään kaksi ihmistä on kuollut ja 2 miljoonaa ihmistä on ilman sähköä Usan rannikolla. Puut ajelehtivat kaduilla ja ovat kaatuneet talojen päälle. Viranomaiset uskovat, että kuolleiden määrä nousee." Uutisissa.
 
Tämä on todella vakavaa aikaa, johon olemme astuneet. MESSIAS on totisesti tulossa!
 
 
Uutisotsikoita:
 
Kuvat Michael-hurrikaanin jäljistä paljastavat lohduttomat tuhot ja ihmisten hädän
Video paljastaa myrskyn voiman: Näin hurrikaani Michael pyyhkäisi Floridan yli ja jätti jälkeensä massiivisen tuhon
Hurrikaani Michaelin mittavat tuhot alkavat valjeta, sadattuhannet ilman sähköä - voimakkain 26 vuoteen
Yle seuraa: Video näyttää hurrikaani Michaelin voiman – Myrsky on heikentynyt edettyään sisämaahan, silti voimakkain Yhdysvaltain mantereella vuosiin
Hurrikaani Michael tappoi ainakin yhden Floridassa - vaaralliset olosuhteet estäneet pelastustyöntekijöitä työn
Hurrikaani Michael jätti jälkeensä valtaisaa tuhoa - trooppiseksi myrskyksi laantunut Michael matkasi kohti Etelä- ja Pohjois-Carolinaa
 
Kuuntele alkuperäinen Profetia: 
 
5.11.2017 PROFETIA: ANKARA HERRAN TUOMIO TULOSSA MEKSIKONLAHDELLE
- PROFEETTA DR. OWUOR

Air Zoom Pegasus 35

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)