5. KANSAINVÄLINEN PASTORIEN JA EVANKELIUMIN SAARNAAJIEN KONFERENSSI KENIAN NAKURUSSA, 29.8.2016 - Profeetta Dr. Owuor

http://www.repentfinland.fi/sites/default/files/tiedostot/PASTORIKONFFA%20-%20OTSIKKOKUVA.png

 

 

LUE PDF TÄSTÄ LINKISTÄ: http://www.repentfinland.fi/sites/default/files/tiedostot/PASTORIKONFERE...

 

HERRA Siunatkoon teitä. Rukoilkaamme heti:  

Väkevä ISÄ. Kaikki kunnia ja kirkkaus kuuluvat Sinulle. ISÄ, arvostamme Sinua, että olet antanut meille valtavan lahjan, KRISTUKSEN JEESUKSEN, herrain HERRAN ja kuninkaiden Kuninkaan kallisarvoisen lahjan. ISÄ, me kiitämme Sinua Ristin lahjasta. Kiitos HERRA. Kiitos armosta ja laupeudesta. Kiitos HERRA tästä Kokouksesta, että Sinä olet tässä paikassa jälleen tehnyt ihmeen. Olet tuonut kansakunnat tänne kaukaa koko maailman leveydeltä. Jotta he voivat vastaanottaa ohjeistuksen, vastaanottaa viisauden ja vastaanottaa HERRAN johtamisen. HERRA, pyydän Sinua nyt keskittämään Pyhän Hengen heidän sydämeensä ja ottamaan kiinni heidän mielensä, jotta mitä ikinä Sinä, JEHOVA Puhut täällä, se olkoon perustettu heidän sydämeensä. Jotta he voivat uudelleen ohjeistaa seurakunnan maissaan.  

JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Aamen.   

Halleluja! JEESUS on HERRA. Halleluja! Kiitos, kiitos todella. Voitte istuutua HERRAN Läsnäolon edessä. Kuinka väkevä siunaus olla täällä! Minulle tämä on kunnia, todella nöyrä hetki, olla teidän edessänne tänä todella tärkeänä aikana seurakunnan historiassa.  

Tiedän, että on todella paljon, mitä voimme tehdä, mistä voimme keskustella, koskien tätä parhaillaan meneillään olevaa vierailua HERRAN huoneessa. Antakaa minun kuitenkin ensin osoittaa arvostukseni siitä, että tulitte kaikkialta maailmasta. Koko matkan New Orleansista Italiaan saakka. Näen täällä hyvin korkea-arvoisia vanhempia pastoreita Italiasta. Kiitos todella paljon. Ja monista muista maista. Saattaa olla, että en mainitse nimeänne, mutta Kalifornia on täällä. Tuo on Islanti? Islanti on viimein täällä. Kiitos todella paljon. Suomi. Kaikki ovat täällä. Kiitos todella paljon, että otitte aikaanne tulla tänne. Niin kuin jo näitte näiden kahden päivän aikana; elämme todella historiallisia päiviä, joiden aikana HERRA kiinnittää seurakunnan huomion siihen todella tärkeään aiheeseen, että seurakunta olisi valmis. Tiedän, että Sanomani on hyvin pitkä ja se voi viedä kuusi tuntia, mutta aiomme tiivistää sen kolmeen tuntiin. Olen arvostanut kaikkia kansakuntia, vaikka en olekaan ehkä maininnut teitä. Myös Kiina ja monet muut maat, jotka eivät ole olleet osana tätä ohjelmaa, ovat nyt tulleet mukaan. Täällä meillä on myös senaattori Nigeriasta. Kiitos. Kiitos todella paljon, että tulit, tyttäreni. Kiitos todella paljon. Haluan huomioida läsnäolosi täällä.  

Haluan kiittää poikaani, siunattua Vanhempaa Arkkipiispaa, kultaista poikaani tästä HERRAN huoneen hienosta laajennuksesta. Olen siunattu saadessani avata tämän HERRAN huoneen tänään, JEESUKSEN Nimessä. Täällä istuu 20.000 ihmistä. Kiitos hyvin paljon. HERRA Siunatkoon sinua todella. Haluan myös arvostaa Piispojen Neuvostoa täällä Keniassa. Oletteko jossain täällä? Haluan tervehtiä teitä JEESUKSEN Nimessä ja todella haluan osoittaa arvostusta teille. Tiedän, että emme mainitse teitä etulinjassa, mutta te olette kulissien takana ja olette hyvin kiireisiä toteuttaessanne tätä tehtävää. Kiitos todella hyvin paljon. HERRA Siunatkoon teitä. Sitten Arkkipiispat, jotka ovat tulleet; Arkkipiispat ja kansalliset aluejohtajat muista kansakunnista, olen halunnut arvostaa teitä ja olen huomioinut teidät.  Nyt, on paljon, mitä tapahtuu HERRAN huoneessa, ja tänään haluan kiinnittää huomionne todella tärkeään aiheeseen. Haluan myös huomioida täällä olevan maakunnan johdon. Kiitos hyvin paljon, kiitos tämän toteuttamisesta. Myös te vanhemmat turvamiehet, jotka olette täällä. Kiitos, että turvaatte tilaisuutemme HERRALLE. Ja ylistystiimi, kiitos hyvin paljon. Halleluja! Kiitos todella paljon. Nyt, haluan jakaa kanssanne sen, mitä HERRA Puhuu seurakunnalle tänä ajankohtana. Haluan teidän kiinnittävän erityistä huomiota tähän keskusteluun, jonka tulen paljastamaan täällä. Kiitos todella paljon. He sanovat, että he odottavat JUMALAN Miestä Meksikoon marraskuussa, jotta he saisivat nähdä tämän Herätyksen.   

Haluan siis puhua kanssanne todella tärkeästä keskustelusta, jota HERRA käy nyt seurakunnan kanssa. Haluan sinun kiinnittävän erityistä huomioita siihen, että paljastaessani tämän keskustelun kansakunnille - ja olemme myös suorassa lähetyksessä - varmista, että et jää paitsi siitä ohjeistuksesta, joka annetaan tämän keskustelun sisällä. Tulet huomaamaan, että tässä keskustelussa HERRA antaa erityisen ohjeistuksen seurakunnalle. Ja tämä keskustelu liittyy  

MESSIAAN Tulemukseen ja siihen, mitä seurakunnan tulee tehdä, jotta se löydettäisiin valmiina.  

Nyt, sallikaa minun jakaa tässä kolme tiettyä näkyä. Tulen jakamaan ne täällä ja sen jälkeen tulen paljastamaan teille, mitä HERRA sanoo näiden näkyjen kautta.  

Kolme Näkyä MESSIAAN tulemuksesta 

Huhtikuun 2. päivänä v. 2004 ISÄ JUMALA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN ISÄ, Hän, joka vieraili eilisessä Kokouksessa, tuli puhumaan kanssani MESSIAAN Tulemuksesta. Tämä on sanoma kansakunnille ja seurakunnalle maailmanlaajuisesti. Tulen jakamaan tämän keskustelun täällä ja sitten tulen paljastamaan, mitä Hän sanoi. Nyt, tuossa valtavassa vierailussa, Hänen tullessaan puhumaan kanssani, Hän nosti minut ylös. Ja Hänen nostaessaan minut ylös 2. huhtikuuta 2004, löysin itseni seisomassa suoraan JUMALAN Valtaistuimen edessä. Seisoessani tuossa paikassa pystyin näkemään sen vuorimaisen Kirkkauden, joka peitti edessäni olevan JUMALAN Valtaistuimen. Ja seisoessani siinä, vaikka en pystynytkään näkemään, mitä siellä sisällä tapahtui, Hän antoi minun ymmärtää, että Hän, Joka Istuu Valtaistuimella, on Valtaistuimella. Ja että Hän tulisi kiinnittämään erityistä huomiota keskusteluun, joka tulisi tapahtumaan kanssani siellä. Joten tuossa paikassa, Kirkkauden peittäessä Valtaistuimen ja minun seisoessani siinä, Hän antoi minun ymmärtää, että Hän katselee, Hän kiinnittää huomiotaan. Sitten yhtäkkiä, Johannes Kastaja ilmestyi oikealle puolelleni, ja ennen kuin hän seisoi siinä. Uskon, että useimmat teistä, te tunnette tämän kertomuksen, sillä nämä artikkelit ovat netissä. Useimmat teistä ovat lukeneet tämän. Hän siis käveli lyhyen matkaa eteeni, sitten hän tuli ja seisoi siinä. Ja kun hän seisoi siinä, hän alkoi puhua kanssani JUMALAN Karitsasta, joka oli juuri tulemaisillaan takaisin, JUMALAN Karitsasta, joka kuoli ihmisen puolesta. Tuon keskustelun sisällä on paljon dynamiikkaa. Sillä kerron aina kysyneeni häneltä, miksi Hänen täytyi kuolla? Tässä on paljon dynamiikkaa, mutta vältän nyt puhumasta siitä, ajan takia.   

Hän kuitenkin sanoi, oli ISÄN tahto, että Hänet ristiinnaulittiin, Häntä hyväksikäytettiin, jotta Hän vapauttaisi ihmiskunnan. Tämän keskustelun edetessä, Ääni Valtaistuimelta sanoi: "Anna minun näyttää, mitä on juuri tapahtumaisillaan maailmalle." Ja muistan nähneeni näyn tämän näyn sisällä Hänen nyt nostaessa minut sieltä ja Hänen viedessä minut Jerusalemiin. Ja siellä, Jerusalemissa näin muutoksia, joita tulisi tapahtumaan ja, jotka ovat merkittäviä tälle Lopunajalle, jossa olemme. Näin ensimmäisen vallanvaihdon. Olen varma, että useimmille teistä tämä on tuttu, sillä se on netissä. Ensimmäinen vallanvaihto Jerusalemissa ja sitten toinen vallanvaihto ja ahdinko maailman pääkaupungeissa. Hän siis vei minut maapallon halki; näin maailman pääkaupungit. Muistan sen jälkeen Hänen tuoneen minut takaisin seisomaan Valtaistuimen edessä. Ja katsoessani oikealle puolelleni näin Johannes Kastajan vielä seisovan siellä. Silloin, näiden muutosten jälkeen, Hän sanoi: "Katso, JUMALAN Karitsa". Oli pieni harjanne minun ja Valtaistuimen välillä. Pieni harjanne. Sitten yhtäkkiä, sen jälkeen, kun Hän oli sanonut: "Katso, JUMALAN Karitsa", silloin JUMALAN Karitsa lähti nyt Valtaistuimelta, ja tuli ja harjanne katosivat. Muistan, että katsoessani Johannes Kastajan vaatetta, se tuli kirkastetuksi, super loisteliaaksi, siinä mittakaavassa, että tiesin, että jos joku olisi koskettanut sitä kynällä, pystyisit näkemään tuon pisteen.   

Nyt, minun täytyy edetä toiseen keskusteluun. Olin menossa Venezuelaan isännöimään kansallista Herätystä siellä ja minun täytyi odottaa lentoa seuraavalle päivälle ylittääkseni Atlantin valtameren Johannesburgista. Ollessani siellä Johannesburgissa nukuin lentokentän lattialla ja nukkuessani tuolla lattialla laukkuni oli tyynynäni. Ja tuolla lentokentällä kuulutettiin monia ilmoituksia. Mutta kun makasin siellä lattialla laukkuni kanssa, HERRA tuli ja vieraili luonani juuri siellä ja Hän Puhui minulle tästä keskustelusta, jonka haluan nyt jakaa teille. Tässä keskustelussa olin nukkumassa siellä Johannesburgin lentokentän lattialla. Silloin Ääni sanoi: "Katso ja näe, kuka on tulossa!". Muistan, että tuon keskustelun sisällä, katsoessani vasemmalle puolelleni, näin silloin Hallavan hevosen Ratsumiehen. Tämä on tämän keskustelun ensimmäinen osa. Te kaikki, jotka olette lukeneet tämän, tiedätte, että tästä osasta annoin 29. heinäkuuta vuonna 2009, Profetian verenvuodatuksesta, jonka näette Arabimaissa, ennen kuin se tapahtui, ennen kuin tuo verilöyly tuli Libyaan, Irakiin ja Syyriaan. Tuo ensimmäinen osa Hallavan hevosen Ratsumiehen vapauttamisesta on Profetia verilöylystä, jonka näette pyyhkäisseen Arabimaiden yli.   

Tässä keskustelussa haluan kuitenkin keskittyä toiseen osaan. Toinen osa oli ensimmäinen kerta, jolloin ISÄ JUMALA, Hän näytti minulle seurakunnan sen jälkeen, kun se oli otettu Taivaaseen. Antakaahan, kun toistan tämän. Useissa keskusteluissa olen nähnyt HERRAN ottavan seurakunnan, mutta en ollut koskaan nähnyt seurakuntaa sisällä Taivaassa. Tämä oli siis ensimmäinen kerta, kun itseasiassa näin seurakunnan sisällä Taivaassa. Haluan näyttää teille jotakin tärkeää, koskien tämän päivän sanomaa. Sieltä minne HERRA oli minut nostanut, näin seurakunnan astuvan JUMALAN Valtaistuimen eteen ja he palvoivat. Ja heidän palvoessaan, se oli hyvin voimallista palvontaa! He itseasiassa palvoivat sopusoinnussa, kädet ylös nostettuina liikkuen yhdessä yhdeltä puolelta, tullen sitten kaikki samalla tavalla takaisin toiselle puolelle. Tämä oli kaunis näky nähdä! Ja katsoessani heitä, milloin tahansa he liikkuivat, yhdessä ja samanaikaisesti, puolelta toiselle, tuo loistelias vaate, joka heillä oli yllään, näytti sanomattoman kauniilta. Tuo vaate oli loistelias; valkoinen ja loistelias koko pituudeltaan ja sitten se leveni hieman ulospäin. Tuo vaate oli siis pitkä ulottuen jalkoihin saakka ja se soljui hieman maata pitkin. Joskus sitä kutsutaan vaatteen laahukseksi. Joten heidän palvoessaan ja kääntyessään puolelta toiselle, tuo loistelias vaate, joka heillä oli yllään, säteili kirkkauden välähdyksiä. Haluan keskittyä tähän. Itseasiassa, tuo vaate, joka heillä oli yllään, oli niin loistelias, että oli aivan kuin tuhansien kameroiden salamavalot olisivat välkkyneet silmissäni. Normaalisti käytän Piispa Nieswandin kameraa näyttääkseni yhden salamanvälähdyksen, ja voit  

itse kuvitella sen tuhat kertaisena. Kaikkialla maailmassa käytän siis yhtä sen kaltaista välähdystä näyttääkseni tämän, mutta voit vain kuvitella tuhat sellaista. Joten voit vain kuvitella, kuinka loistelias tuo vaate oli! Sen jälkeen heräsin.   

Nyt, haluan jakaa teille toisen osan, 4. huhtikuuta 2011. HERRA tuli jälleen Puhumaan kanssani MESSIAAN Tulemuksesta. Tässä keskustelussa Taivas kääriytyi kokoon, vetäytyi. Sitten näin Kirkkauden säteilevän Taivaan sisäänkäynnillä. Kirkkaus säteili Taivaan sisäänkäynnillä. Kun katsoin tarkasti, näin sen olevan loistelias vaate. Hän asetti loisteliaan vaatteen Taivaan sisäänkäynnille. Halleluja! Haluan perustaa tämän sanomani seurakunnalle näihin kolmeen keskusteluun ja haluan tehdä teille yhteenvedon siitä, mitä HERRA puhuu seurakunnalle maailmanlaajuisesti näissä kolmessa keskustelussa. Olemme kaikki tietoisia, pystymme kaikki jollakin tavalla nyt tuntemaan, että seurakunta istuu ikuisuuden partaalla. Itseasiassa, monesti teidän maissanne, löydätte joskus artikkelin sanomalehdestä ja löydätte kolumnistin kysyvän: "Huomioon ottaen kaikki nämä asiat, onko maailma tulossa loppuunsa vai mitä?" Tämä tarkoittaa, että kaikki ihmiset pystyvät tuntemaan, että emme ole koskaan aiemmin olleet tällaisessa ajassa, ja näyttää siltä kuin istuisimme ikuisuuden partaalla. Kuinka paljon enemmän silloin kristityt voivat ymmärtää tämän? Halleluja!   

Kuva 

Näky Kahdesta väkevästä Kultaisesta Loisteliaasta Hääsormuksesta Taivaalla, 2006.  

Olemme siis kaikki tietoisia Kahden Hääsormuksen Näystä ja Sanomasta 1.11.2016. Kuvat niistä ovat kummallakin puolella tätä mahtavaa Alttaria. Sanoimme myös hyvin selvästi, että se julistaa keskiyön hetkeä ja se julistaa meille valmistautumisen tarvetta. Kävelen kanssanne askel kerrallaan tähän sanomaan. Meille kaikille tämä vierailu on siis tuttu; siitä on todella tullut maailmanlaajuinen nyt. Joten tässä keskustelussa MESSIAAN Tulemuksesta ja keskittyen nyt vaatteeseen, voit heti ymmärtää, että HERRA Sanoo, on tarve valmistautua keskiyön hetkeä varten. Halleluja! Haluan siis keskittyä valmistautumiseen keskiyön hetkeä varten. Mitä HERRA siis puhuu seurakunnalle maailmanlaajuisesti, teille, jotka istutte täällä ja teille, jotka olette kuulolla netin kautta. Mitä Hän puhuu seurakunnalle pohjautuen näihin kolmeen keskusteluun, jotka kaikki liittyvät valmistautumiseen keskiyön hetkeä varten? Tiedämme, että kun HERRA Puhuu, Raamattu on aina viite. Haluan, että menemme heti Raamattuun etsimään sen Raamatun jakeen, joka juhlii MESSIAAN Tulemusta ja sitten katsomaan, onko siellä ohjeistus, koskien tätä vaatetta, jota olen juhlinut näissä kolmessa keskustelussa. Halleluja! Aamen. Voimmeko mennä Ilmestyskirjaan 19:6-9, kallisarvoiset ihmiset. Antakaa minun avata tätä teille hieman.   

Hohtavan puhtaan vaatteen valmistaminen  

Ilmestyskirjan luku 19:6-9 ja sen sisällä on ohjeistus seurakunnalle. Kun olet valmis, niin aamen kuuluu HERRALLE. Halleluja. Hän sanoo seuraavaa:  

6 Ja minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden äänen ja ikäänkuin paljojen vetten pauhinan ja ikäänkuin suuren ukkosenjylinän sanovan: "Halleluja! Sillä Herra, meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut hallituksen. 7 Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut. 8 Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen: se liina on pyhien vanhurskautus." 9 Ja hän sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!" Vielä hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat totiset Jumalan sanat".  

Tämä on se Raamatun jae, jota käytämme viitteenä ja tähän haluan perustaa tämän keskustelun. Nyt, te tiedätte, että tämä tulee antamaan teille sen sanoman, joka teidän tulee viedä kansakuntiinne, valmistamaan seurakunnan siellä. Nyt, kuunnelkaa kallisarvoiset ihmiset. Jos tämä on se Raamatun jae, joka juhlii MESSIAAN Tulemusta, keskiyön hetkeä, niin mikä tässä on sen sanoma? Ensimmäinen asia, jonka tässä näet on, että kun Pyhä Henki kuvailee tuota erityistä päivää, tuota takaisin saamatonta päivää, peruuttamatonta päivää, niin tuossa kuvauksessa, näet ensimmäiseksi, että JUMALAN Valtakunnassa on historiallinen juhlinta, jonka kaltaista ei ole koskaan ollut. Tämä kertoo sinulle heti, että tämän kaltaista päivää ei ole koskaan ennen koettu JUMALAN Valtakunnassa. Hän puhuu valtavasta joukosta, kymmenentuhatta kertaa kymmenentuhatta, en tiedä, kuinka monta Taivaallista enkeliä ja taivaallista joukkoa on, jotka juhlivat tätä. Sanoin kymmenentuhatta kertaa, tarkoittaen miljoonia. Kyllä. On siis tämä valtava, historiallinen joukko, joka juhlii tuon päivän saapumista.   

Tämä kertoo sinulle heti, että tuo päivä on merkittävä päivä JUMALAN Valtakunnassa. Ja se, mitä he sanovat juhliessaan, kertoo vieläkin enemmän. Kuunnellessasi juhlintaa hyvin tarkasti, mitä he sanovat? Toisin sanoen, koska tuo päivä on saapunut, niin nyt me todella tiedämme, että HERRA JUMALA Kaikkivaltias hallitsee. Siitä tavasta, jolla he puhuvat, tunnet aivan kuin tämä olisi se päivä, joka vahvistaa JUMALAN hallituskauden, JUMALAN valtakauden. Selitän tämän teille hetken kuluttua. Tämän suuremman juhlinnan sisällä on kuitenkin jotain vielä tärkeämpää liittyen siihen, että tuo pitkään odotettu päivä on nyt saapunut, ja juuri se, mitä on jätetty sanomatta, on pohjimmainen syy tälle juhlinnalle. Löydät Hänen nyt sanovan, että syy heidän juhlinnalleen on, että tuo päivä on saapunut. On kuitenkin vielä enemmän kuin se, että tuo päivä on saapunut. Tuo päivä on saapunut, ja kun he katsovat seurakuntaa, se on myös valmis. Tämä on se syy, perustava syy tälle juhlinnalle. Ei vain se, että tuo päivä saapuu, vaan tuo pitkään odotettu päivä on saapunut, ja kun he katsovat seurakuntaa, morsianta, niin hän on valmis. Ja he sanovat: Juhlikaa!  

Tämän tulee myös kertoa sinulle, että tuon päivän saapuessa, jos seurakunta ei ole valmis, ei tule olemaan juhlintaa. Luulenpa, että tämä mittaa nyt pelastuksesi painoarvoa. Tarkoittaen, että sinun pelastuksellasi on suora merkitys tälle juhlinnalle. Mutta miten Taivas sitten tietää, että seurakunta on valmis? Hän sanoo, että kun Taivas katsoo seurakuntaa, KRISTUKSEN morsianta, on tietty kriteeri, tietty standardi, tietty mittakeppi, jota Taivaan tulee käyttää kertoakseen itselleen, että seurakunta on valmis. Toisin sanoen, Hän sanoo, että on mittakeppi, kriteeri, vaaka, asteikko, jota Taivas käyttää kertoakseen itselleen, että seurakunta on valmis. Hän toisin sanoen sanoo, että ei riitä, että seurakunta sanoo, olen valmis, olen valmis. Se ei ole riittävä. Hän sanoo, että ainut tapa, jolla Taivas tulee tietämään, että seurakunta on valmis, on, kun se katsoo seurakuntaa ja huomaa, että sillä on yllään hieno pellava, hohtava ja puhdas. Askel kerrallaan, askel kerrallaan. Tämän takia jaoin teille tästä vaatteesta.   

Toisin sanoen, Hän siis sanoo, että on vaate, jota seurakunnan tulee pitää yllään, kun se on valmis. Ja tästä vaatteesta haluan puhua tänään. Tulet löytämään, että syy, miksi seurakunta on langennut; seurakunta Keniassa, olen taistellut kanssasi jo jonkin aikaa luopumuksen takia, seurakunnan lankeamisen takia. Tästä Vanhempi Arkkipiispa puhui sanoen, kitkerä sanoma, ja että he eivät tienneet, että tämän sanoman sisälle oli kääritty Raamatun historian suurin Herätys! Joten puhuessani luopumuksesta seurakunnassa - juuri nyt se on maailmanlaajuinen ilmiö; te tiedätte ne asiat, joita käsittelen kansakunnissanne. Tiedän, että tulen useimpien teistä kansakuntiinne. Seurakunnan sisällä ja sanonpa jopa saarnastuolin sisällä. Tulette löytämään, että syy, miksi seurakunnassa on luopumus, syy miksi HERRA lähetti minut seurakuntaa varten, on sen epäonnistuminen ylläpitää tätä vaatetta. Nyt ymmärrämme jo, että keskiyön hetkeen valmistautumista varten on vaate, vaadittu vaate. Joten tänään haluan luonnehtia tätä vaatetta, jotta voimme ymmärtää sen paremmin. Jotta siitä voisi tulla sinun tärkein prioriteettisi pastorina. Syy miksi sinut on kutsuttu pastoriksi, on valmistaa tämä vaate. Halleluja! Jotta, kun tuo päivä saapuu, niin tuo juhlinta voidaan toteuttaa JUMALAN Valtakunnassa. Sillä JEESUS meni Ristille, ei siksi että joutuisit helvettiin, vaan että pääsisit sisälle Taivaaseen. Halleluja! Joten tässä kuvailussa, missä HERRA puhuu seurakunnalle tästä vaatteesta, seurakunnan valmistaminen MESSIAAN Tulemusta varten, tarkoittaakin itseasiassa samaa kuin valmistaa tämä vaate.   

Kuullessasi kuitenkin Raamatun jakeen, jossa Pyhä Henki juhlii tätä vaatetta, kuulet Hänen sanovan seuraavaa. Päivä on siis saapunut ja morsian on valmis. Sitten Hän sanoo, hänen on annettu pukeutua hienoon pellavaan. Voit siis heti ymmärtää, että kun JEESUS meni Ristille, Hän meni lunastamaan meille tämän vaatteen. Sitten Hän kuvailee meille tämän vaatteen ominaisuutta. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että tämä vaate on annettu. Hän sanoo, hieno pellava, hohtava ja puhdas, annettiin. Annettiin. Halleluja! Tarkoittaen, että tämä vaate ei kuulu seurakunnalle. Se annettiin. Tämä vaate kuuluu HERRALLE ja HERRA antaa tämän vaatteen ilmaiseksi, ilman maksuja. Mielestäni tämän vaatteen painoarvo on siinä, että kuka vain oletkin ja missä päin maailmaa oletkin, jos vastaanotat JEESUKSEN HERRAKSESI, niin vaate annetaan sinulle. Kirjaimellisesti tämä tarkoittaa, että kaikki voivat päästä sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Ja tämä vaate, niin kuin sitä tässä kuvaillaan, sellaisena se annetaan seurakunnalle. Jos seurakunta olisi tiennyt, että tämä vaate on HERRAN vaate, joka on yksinkertaisesti annettu meille armosta ja laupeudesta, silloin olisimme kunnioittaneet tätä vaatetta. Halleluja! Ensimmäinen asia, johon haluan kiinnittää huomionne, on, että tämä vaate annetaan seurakunnalle. Annetaan ilmaiseksi, armosta. Tarkoittaen, että tämän vaatteen alkuperä on taivaallinen; se on JUMALA Itse. Nämä ovat HERRAN vaatteet.   

JUMALAN standardi on kaikille sama  

Tämä on todella voimallista! Kuunnelkaahan tätä nyt. Hän ei sanonut, että historiallinen juhlinta, koska  jokainen seurakunta sai itselleen vaatteen. Hän ei sanonut niin. Tiedät, että Hän ei sanonut niin. Hän sanoi, historiallinen juhlinta, koska seurakunnalle annettiin hieno pellava, hohtava ja puhdas. Nyt, tämä juuri on ongelma seurakunnassa tänä päivänä. Katsokaa tätä nyt. Vaate annetaan kaikille, jotka vastaanottavat JEESUKSEN elämäänsä; seurakunnalle USA:ssa, Taiwanissa, Islannissa, Keniassa, Tansaniassa, Ugandassa, kaikkialla. Katsokaa tätä nyt. Tämä tarkoittaa sitä, että on yksi ja sama standardi. Jos tämä standardi on HERRAN vanhurskaus, silloin ei ole mitenkään mahdollista, että joku sanoo, tulen siitä ja siitä kirkkokunnasta ja minun pyhyyden standardini on tämä, tulen siitä ja siitä kirkkokunnasta ja minun pyhyyden standardini on tämä. Tämä toteamus tässä luo standardin. Tarkoittaen, että pyhyys HERRAN edessä tulisi olla pyhyys halki kansakuntien. Miksi sitten eri seurakunnissa, eri kansakunnissa, niin kuin se taistelu, jota käyn Euroopassa juuri nyt, seurakunnissanne Euroopassa, missä on homoseksuaalisuutta saarnastuolissa, miksi? Miksi olisi eri standardeja? Miksi olisi erilaisia eri standardeja KRISTUKSEN seurakunnassa, kun Hän sanoi, hieno pellava, hohtava ja puhdas annettiin hänelle, annettiin kaikille, annettiin seurakunnalle? Ymmärsittekö?   

Joten meidän täytyy tehdä parannus ja valmistautua MESSIAAN Tulemusta varten. Sillä tuona päivänä, olen nähnyt tuon päivän, tuona päivänä ei tule olemaan kahta erilaista standardia; yhtä Kenialle ja yhtä Italialle. Ei! Ei! Ei! Tiedän, että neljä vai oliko se viisi päivää sitten, Profetiani maanjäristyksestä Italiassa toteutui. Viisi tai kuusi päivää sitten. Se tapahtui 24. elokuuta, joten aivan hiljattain minun sanani hänen (Arkkipiispa Charlesin) seurakunnassa Reggio Emiliassa toteutuivat. Kun sanoin, että maanjäristys olisi tulossa ja näitte, kuinka monta kaupunkia hautautui maan alle; ihmisiä kaivetaan ylös tähän päivään saakka. HERRA vaatii seurakunnalta korkeampaa standardia. Hän olisi voinut sanoa, älä tuo tätä tuomiota Italiaan, koska, tiedättehän, he eivät ole kuulleet. Se mitä tässä haluan painottaa, on, että HERRAN pyhyyden standardi on sama maailmanlaajuisesti. Jos haluat päästä sisälle JUMALAN  

Valtakuntaan, niin tämä standardi on tässä Raamatussa. Sillä ei ole mitenkään mahdollista, että voisit sanoa, että tässä tietyssä seurakunnassa naiset voivat pukeutua näin tai nuoret miehet roikkuviin housuihin, mitä ikinä he pitävätkään yllään. Ja että tämä olisi tuon seurakunnan standardi. Tässä palvelustyössä, katsoessasi kaikkia tyttäriäni täällä, he ovat pyhästi pukeutuneita. Uskon, että tämä auttaa seurakuntaa. Sillä HERRA Sanoo, että vanhurskauden standardi on sama maailmanlaajuisesti. HERRAN vanhurskaus.   

Nyt, kuunnelkaahan tätä kallisarvoiset ihmiset. Nyt, tässä keskustelussa vaatteesta, jonka seurakunnan tulee valmistaa kansakunnissanne, toinen asia, jonka näet keskustelussa on seuraava. Näet, että tämä keskustelu itseasiassa tapahtuu ikuisuuden porteilla. Sillä tämän jälkeen kuulet Hänen sanovan, autuaita ovat ne, jotka ovat kutsutut KARITSAN hääaterialle. Tämä keskustelu on siis kriittinen. Sillä itseasiassa tämä tapahtuu ikuisuuden partaalla. Tätä tarkoitin, sanomalla ikuisuuden partaalla. Joten katsokaahan tätä nyt. Hän sanoo, että autuaita ovat he, jotka ovat kutsutut KARITSAN Hääaterialle. Tästä syystä sanon, että tämä keskustelu tapahtuu portilla, ikuisuuden portilla. Kuinka kaunis keskustelu! Ja minä ajankohtana seurakunnassa! Mutta miksi Hän sanoo, autuaita ovat he, jotka ovat kutsutut KARITSAN hääaterialle? Kuunnelkaahan tätä. Tämä hääillallinen tapahtuu Taivaassa, se tapahtuu JUMALAN Valtakunnassa, siksi Hän kutsuu heitä autuaiksi. Ja jos se tapahtuu JUMALAN Valtakunnassa, se todella kertoo sinulle, että he, jotka pääsevät sisälle KARITSAN hääillalliselle, ovat itseasiassa voittaneet kuoleman. Toisin sanoen, voittaneet synnin. Ymmärrättekö nyt? Tämä on niin voimallista! Sillä se melkein uudelleen määrittelee meille siunauksen seurakunnassa. Hän sanoo, mitä voitat, jos saat omaksesi koko maailman, mutta menetät ikuisuuden. Halleluja! Nyt ymmärrän, miksi he palvoivat siellä JUMALAN Valtaistuimen edessä. Tarkoittaen, että nyt he olivat päässeet sisälle. Nyt meille kerrotaan, että he ovat autuaita.  

Mutta ottaen huomioon ihmisen lankeemuksen Eedenin puutarhassa, antakaahan kun toistan tämän. Ottaen huomioon, kuinka ihminen on langennut Eedenin puutarhassa, ja nyt heidät voidaan nähdä täysin sisällä JUMALAN Valtakunnassa. Toisin sanoen, juostessasi tarkastelemaan heitä, kun he ovat kokoontuneet sinne palvoen HERRAA, ja juokset tarkistamaan heitä, tarkastelemaan heitä, tutkimaan heitä, niin et tule löytämään Aadamin virhettä. Halleluja! Askel kerrallaan, askel kerrallaan. Että seurakunta saa kokoontua, päästä sisälle ja kokoontua Valtaistuimen eteen, tarkoittaa, että lankeemus on pyyhitty pois. En ehdi mennä kanssanne jargoneihin, mutta hepreankielessä sitä kutsutaan, tamin. Se tarkoittaa, olla korjattu, niin että et näe arpea, aivan niin kuin näit HERRAN parantavan ihmisiä täällä. Et nähnyt tikkejä; silmä poistettiin, toinen silmä asetettiin ja ommeltiin tai jotakin sen tapaista. He vain pysyivät samanlaisina, mutta näkivät nyt. Hepreankielessä se on tamin, joka tarkoittaa, eheytetty jälleen. Mutta jos tämä tapahtuu seurakunnalle, joka pääsee sisälle, tämän vaatteen takia, niin tämä on voimallista! Se tarkoittaa, että tämä vanhurskauden vaate itseasiassa lahjoittaa seurakunnan ylle nuhteettomuuden ominaisuuden. Kukaan ei voi nyt nousta seisomaan ja osoittaa seurakuntaa sormella. Vau! Kukaan ei voi nyt tulla seurakunnan luokse ja sanoa: Aadam lankesi, miksi sinä olet täällä? Seurakunta on tehnyt parannuksen, se on uudestisyntynyt, vastaanottanut JEESUKSEN elämäänsä, ennallistettu ja se voi nyt seisoa pyhän Valtaistuimen edessä ja palvoa. Tämä on tärkeää! Halleluja!   

Jos tämä vaate tuo nuhteettomuuden seurakunnalle, niin voisiko olla, että se syy, miksi seurakunta Meksikossa, syy miksi seurakunta Brasiliassa, seurakunta Ruotsissa, Italiassa, kaikkialla täällä, syy miksi maailma osoittaa seurakuntaa sormella on, koska se ei pidä yllään tätä vaatetta? Ymmärsittekö tämän keskustelun, jonka puhuin? Hän sanoo, jos pidät ylläsi tätä vaatetta, se lahjoittaa seurakunnan ylle nuhteettomuuden. Jos luet Raamattua hyvin tarkasti, ja tulen nyt menemään Raamattuun; sieltä voit huomata, että Hän sanoo: Eräs Kristuksen morsiamen ominaisuuksista, identiteeteistä, joihin perustuen morsian pääsee sisälle  

Taivaaseen, on täydellinen, kypsä, ilman tahraa. Eräs ominaisuus on kuitenkin juuri nuhteeton, moitteeton. Tarkoittaen, että kukaan ei voi nousta seisomaan ja osoittaa häntä sormella. On kaksi vaihtoehtoa. Se syy, miksi seurakuntaa syytetään nyt kaikissa kansakunnissa, joihin menen, on yksi seuraavista. Joko hän ei pidä yllään vanhurskauden vaatetta tai hänelle annettiin se, mutta hän ei säilyttänyt sitä. Hän ei ylläpitänyt hienoa pellavaa, hohtavaa ja puhdasta, joten häntä syytettiin. Haluan keskittyä ja tarkastella tätä nuhteettomuuden ominaisuutta, jonka tämä vaate, jonka HERRA näytti minulle näissä näyissä, lahjoittaa seurakunnan ylle. Sanoin, että tämä vaate; kun kuulet: Valmistakaa Tie! Valmistakaa Tie!  

MESSIAS on Tulossa! Kun kuulet tämän, se itseasiassa tarkoittaa: Valmistakaa vaate!  

Valmistakaa vaate! MESSIAS on Tulossa! Yritän antaa teille kaiken, minkä HERRA on Puhunut.  

Nuhteettomuuden vaate 

Halleluja! Nyt, olemme nähneet hyvin selvästi, jotta voisimme valmistautua MESSIAAN Tulemusta varten Montereyssa, koko matkan Cancuniin, Pueblaan, kaikissa niissä Meksikon kaupungeissa, Bungomassa, Kampalassa, myös Tukholmassa, Ruotsissa, Helsingissä, Canberrassa, on olemassa vaate. Ja Hän on sanonut, että tuo vaate on yksi ja sama JUMALAN standardi. Olemme myös nähneet, että, totisesti, pastorin kutsumus on valmistaa tämä vaate. jaoin teille jo autuudesta. Hän sanoo, autuaita ovat ne, jotka ovat kutsutut JUMALAN KARITSAN hääillalliselle, hääjuhlaan. Ja sanoin, että tämä autuuden julistus tulee siitä tosiasiasta, että se seurakunta on päässyt sisälle JUMALAN Valtakuntaan, sillä KARITSAN hääjuhla tapahtuu Taivaassa. Numero 2), jos he ovat päässeet sisälle JUMALAN Valtakuntaan, he ovat varmasti voittaneet kuoleman, tarkoittaen, he ovat voittaneet synnin. Sillä sinä ja minä, me tiedämme, että Raamattu sanoo, synnin palkka on kuolema. Nyt siis ymmärrämme, että he ovat voittaneet kuoleman voittamalla synnin. Halleluja! Nyt, jäimme siihen kohtaan, jossa sanoin, seurakunta on pääsyt sisälle JUMALAN Valtakuntaan ja siitä on tullut aito kansalainen.  Se, että seurakunta voi olla todellinen JUMALAN Valtakunnan kansalainen, tarkoittaa, että Aadamin synti on poistettu. Sanoin myös, että tämä tarkoittaa, että Eedenin puutarhan erehdys, virhe, on korjattu, ja nyt se on täydellinen morsian. Ja sanoin, että nyt kukaan ei voi osoittaa sitä sormella. Sanoin, että niiden määritelmien joukossa, koskien Kristuksen morsiamen identiteettiä, samaan aikaan, kun kuulet, ilman ryppyä, ilman tahraa, kuulet nämä asiat ja kuulet myös: Hänen tulee olla nuhteeton. Tarkoittaen, että kukaan ei voi nousta seisomaan ja osoittaa häntä sormella.   

Nyt, aloin puhua nuhteettomuudesta. Ennen kuin käsittelen nuhteettomuutta, sinun täytyy ymmärtää seuraava. Hän sanoo, hienoa pellavaa, hohtavaa ja puhdasta. Kun katsot valoa, voit sanoa sen valon olevan hohtava. Tarkoittaen, että se on loistava, ja voit nähdä sen kaukaa. Tällaista vaatetta seurakunnan tulee pitää yllään tänä päivänä; hienoa pellavaa, hohtavaa ja puhdasta. Sitten Hän sanoo sinulle, kun sinulla on se seurakunta, joka on valmis, kun sinulla on se seurakunta, joka on oikea, sen seurakunnan vaate tulee loistamaan sinulle. Mitä pimeämpi tämä aika on, sitä kirkkaampi tuon vaatteen tulee olla. Askel kerrallaan. Pystyt siis näkemään, missä seurakunnan tulisi olla tänä päivänä; sen olisi kuulunut olla tämän pimeän maailman valo. Koska juuri nyt olemme todella astuneet sisälle pimeimmästä pimeimpään hetkeen. Jos seurakunta pitäisi yllään hienoa pellavaa, hohtavaa ja puhdasta, se säteilisi valoa maailmalle. Tämän takia HERRA minut lähetti. Jotta seurakunta voisi palata takaisin olemaan maailman valkeus. Halleluja! Tämä on se realiteetti ja totuus.   

Nyt, voinko edetä ja puhua nuhteettomuudesta? Sanoin, että nuhteettomuus on ominaisuus, jonka tämä vaate lahjoittaa kristityn uskovan ylle. Nuhteettomuus on se ominaisuus, jonka tämä vaate tuo seurakunnalle. Tarkoittaen, että kun seurakunta pitää yllään tätä vaatetta, niin tuona päivänä ei tule olemaan mitään syytöstä. Kristuksen morsiamen tulee olla nuhteeton. Tämä on se standardi sisälle pääsyyn JUMALAN Valtakuntaan. Nyt, jos JEESUS meni Ristille lunastamaan meille tämän vaatteen, vaatteen, joka poistaa meiltä syyllisyyden, niin seuratkaahan minua tällä matkalla. Jotta voisitte ymmärtää, miten mennä takaisin maihinne ja tuoda korjauksen seurakuntaan. Kuunnelkaahan tätä nyt. Tulen navigoimaan teidät Raamattuun, eräiden JUMALAN kenraalien luo, joiden todettiin olevan nuhteettomia, jotta voisit ymmärtää, mitä tämän vaatteen oli tarkoitus tehdä seurakunnalle. Halleluja! 1. Mooseksen kirjan luku 6:9, kallisarvoiset ihmiset. Halleluja! Tämä on se, mitä Hän sanoo. Hän sanoo:  

9 Tämä on kertomus Nooan suvusta. Nooa oli aikalaistensa keskuudessa hurskas ja nuhteeton mies ja vaelsi Jumalan yhteydessä. (1. Moos. 6:9).  

Nooa eli korruptoituneen sukupolven keskellä, joka oli täynnä syntiä, aivan kuin nyt. HERRA, Hän katsoi ympärilleen sanoen, onko minulla mitään syytä olla tuhoamatta maata? Onko täällä yhtäkään ihmistä, jonka takia minun ei tulisi tuhota maata? Hän katseli ympärilleen ja Hän katseli ympärilleen ja Raamattu sanoo, että koko maailmasta Hän löysi vain Nooan. Askel kerrallaan. Kun Hän löysi Nooan, Hän sai Nooan valmistautumaan ja Hän pelasti Nooan, vain Nooan ja hänen perheensä. Ja Hän sanoo, että maailma oli yhtä täynnä ihmisiä kuin nyt, ja silti Hän pelasti vain Nooan. Tarkoittaen, että kun Hän löysi yhden, joka oli nuhteeton, Hän pelasti hänet. Vaikka hän oli vain yksi, niin Hän pelasti hänet. Joten, kun MESSIAS meni Ristille tuomaan sinulle vanhurskauden vaatteen, joka tulee vapauttamaan seurakunnan Aadamin syyllisyydestä nuhteettomuuteen, niin tällä HERRA tarkoitti, että vaikka koko maailma olisi täynnä syntiä, niin kuin se nyt on, kuitenkin, jos seurakunta pitää yllään vanhurskauden vaatetta, joka lahjoittaa sen ylle nuhteettomuuden, niin Hän, HERRA, tulee pelastamaan sen yksin. Tämän aarteen Hän toi meille Ristillä. Jos seurakunta olisi tiennyt tämän, se olisi säilyttänyt tämän vaatteen. Vaikka kuinka mädäntynyt maailma onkaan, jos Hän tulee löytämään vain yhdenkin, joka on moitteeton, aivan niin kuin Hän löysi Nooan, Hän tulee pelastamaan hänet.   

Voimmeko mennä seuraavaan Raamatun jakeeseen? 1. Mooseksen kirjan luku 17:1. Katsokaahan mitä Hän tässä sanoo:  

1 Kun Abram oli yhdeksänkymmenen yhdeksän vuoden vanha, ilmestyi Herra hänelle ja sanoi hänelle: "Minä olen Jumala, Kaikkivaltias; vaella minun edessäni ja ole nuhteeton. (1. Moos. 17:1).  

Ja me kaikki tiedämme, että kun HERRA löysi Aabrahamista nuhteettomuuden, Hän siunasi Aabrahamia, kunnes MESSIAS tuli hänestä. Tuon teille tämän vaatteen painoarvon. Miksi? Sillä, autuaita ovat he, jotka ovat kutsutut KARITSAN hääaterialle. Nyt näemme, että tämä siunaus itseasiassa liittyy tämän vaatteen ominaisuuspiirteeseen, vaatteen identiteettiin, vaatteen ominaisuuteen, jonka tämä vaate antaa seurakunnalle. Sillä Hän sanoo, että Hän voi tuhota koko maailman ja pelastaa vain sen seurakunnan, joka on nuhteeton. Nyt Aabraham. Asiat olivat huonosti; oli syntiä, kunnes se sai hänet erottautumaan jopa hänen perheestään. Mutta arvatkaahan mitä. Hän sanoo, olen löytänyt sinut moitteettomana edessäni. Kerron aina pastoreille ja piispoille täällä, että mitä ikinä teetkään palvelustyössäsi, varmista, että kun ihmiset seuraavat sinun jälkiäsi vuosien saatossa, heidän katsoessa taaksepäin, ei ole mitään, jota he voisivat käyttää ja osoittaa sinua sormellaan. Pastorit ja piispat, joita opetuslapseutan, tietävät tämän. Tiedän, että Arkkipiispat ovat tulleet nyt mukaan, tulen opetuslapseuttamaan teitä tällä viikolla. He tekevät työtä muista maista käsin, ja pastorit. Mutta tämä on se standardi. Toisin sanoen, mitä ikinä teetkään, on se sitten vain vitsailua; sillä monet ihmiset vitsailevat, varmista, että kun ihmiset katsovat taaksepäin, he eivät voi löytää mitään aluetta, missä he voisivat osoittaa sinua sormellaan. Nuhteettomuus. Halleluja!   

Menkäämme nyt toisen kenraalin luokse nimeltään Job. Kunnes HERRA kysyi saatanalta, oletko koetellut Jobia; nuhteettomuuden takia. Halleluja! Halleluja, maailma! Sillä koko maailma on täällä! Halleluja! Jobin kirjan 1:1, 8. Hän sanoo:  

1 Uusin maassa oli mies, jonka nimi oli Job. Tämä mies oli nuhteeton ja rehellinen, pelkäsi  

Jumalaa ja karttoi pahaa. 8 Niin Herra sanoi saatanalle: "Oletko pannut merkille palvelijaani  

Jobia? Sillä ei ole maan päällä hänen vertaistansa; hän on nuhteeton ja rehellinen mies, pelkää Jumalaa ja karttaa pahaa."  

Ymmärrättekö? Toisin sanoen, näissä kolmessa näyssä, kun Hän näytti minulle tuon loisteliaan vaatteen ja kun kohtasin Kirkkauden, sanoin, että jos vain koskettaisinkin vaatetta kynän kärjellä, niin jälki näkyisi. On myös osa, jota en jakanut, jossa Johannes Kastaja seisoi vieressäni. Ajan takia en jakanut sitä. Hänen vaatteensa kirkastettiin tultuamme takaisin ja nähtyämme vallanvaihdon Jerusalemissa. Ja kun hänen vaatteensa kirkastui, HERRA antoi minun ymmärtää, että jos vain kosketan sitä kynällä, tulen näkemään tuon jäljen, niin loistelias se oli. Tässä samassa keskustelussa, katsoessani itseäni, huomasin, että myös minä olin kirkastettu. Sanoma oli hyvin yksinkertainen. Nuo tapahtumat, jotka kuvailin ja ne ovat netissä, nuo tapahtumien muutokset, jotka ovat tapahtumassa maailmassa, jotkut niistä ovat jo toteutuneet, täysin ja sanatarkasti. Kun nuo muutokset tapahtuivat, ja tulin takaisin Valtaistuimen luo ja löysin Johanneksen olevan vielä siellä ja hänen vaatteensa kirkastui, niin muistatko, silloin Hän sanoi: Katso, KARITSA! Silloin KARITSA tulee. Ymmärsittekö tämän? Kyllä. Joku ymmärsi salaisuuden, josta tässä puhun. Tarkoittaen, että kun nuo muutokset tapahtuvat, silloin on aika pitää yllään loisteliasta vaatetta. Sillä, shokin hetki: MESSIAS tulee! On niin paljon tietoa ja kaikkea sitä en voi jakaa, sillä jotkut niistä ovat minulle. Jotkut ovat peitettyjä, jotkut jaan teille avoimesti.   

Tämä on voimallista, että vaate, jota tässä kuvailen, hieno pellava, hohtava ja puhdas annettiin seurakunnalle. Kun seurakunta piti sitä yllään, niin kun tuo päivä saapui, silloin historiallinen juhlinta kulutti Taivasta. Nyt olen ymmärtänyt, kuinka tämä vaate sallii seurakunnan, joka oli synnissä, lopulta päästä sisälle tänne, JUMALAN Valtakuntaan ja palvoa pyhän Valtaistuimen edessä, sen nuhteettomuuden ominaisuuden johdosta, minkä se lahjoittaa seurakunnan ylle.   

Nyt on myös homoseksuaalisuutta seurakunnassa. Rahaa, rahaa, rahan evankeliumia saarnataan maailmanlaajuisesti. Väärät profeetat, valheapostolit, joista puhdistan seurakuntaa kaikkialla teidän maissanne. Katsokaahan tätä nyt. Tarkoitan sellaisia seurakuntia, jotka ovat paholaiselta tulleessa rahan ja menestyksen evankeliumissa. Tällainen evankeliumi sanoo, että voit lahjoa JUMALAN ja sitten päästä eroon pyhyydestä. Mutta me tiedämme, että ilman pyhyyttä kukaan ei ole näkevä HERRAA. Siksi sanon, että jos se seurakunta, joka on valheellisuudessa; valheissa ja rahan himossa, moraalittomuudessa, aborteissa ja kaikessa sellaisessa, jopa se seurakunta, jos se tekee parannuksen juuri nyt, niin JEESUKSEN Veri voi vieläkin lahjoittaa sen ylle nuhteettomuuden. Tämä on se parannuksenteon Herätys, jonka HERRA on tuomassa kansakuntiin.  

Nyt, olemme saaneet selville, että tämä moitteettomuuden ominaisuus on itseasiassa pelastuksen aarre. Sillä saimme selville, että se on seurakunnan ainutlaatuisuus. Kun HERRA löysi tämän ominaisuuden Nooasta, Hän pelasti Nooan. Kun Hän löysi tämän ominaisuuden Aabrahamista, Hän teki Aabrahamista, keulakuvan,Hän teki hänestä uskon isän tänä päivänä. Kun Hän löytää tämän ominaisuuden Jobista - ja tämä nuhteettomuuden ominaisuus on todella muovannut Jobia pelkäämään JUMALAA, hylkimään pahuutta, siinä mittakaavassa, että HERRA sanoo saatanalle, oletko koetellut Jobia? Tarkoittaen, Job on järkähtämätön. Seurakunnan olisi kuulunut olla järkähtämätön. Tämä on se korjaus, jonka HERRA tuo seurakuntaan.   

Nuhteettomuus ja virheetön uhri  

Nyt, voinko mennä eteenpäin? Katsokaahan tätä nyt. Vanhassa Testamentissa, katsoessasi tätä nuhteettomuuden ominaisuutta, minkä vanhurskauden vaate asettaa seurakunnan ylle, tulet löytämään, että tämä ominaisuus, jota juhlin seurakunnan edessä tänään, Mooseksen temppelin päivinä se liittyi uhrieläimeen, joka uhrattiin temppelissä. HERRA vaati heiltä Mooseksen temppelissä, että kun he uhrasivat uhrin, eläinuhrin, niin tuon eläimen tuli olla virheetön eläin. Ja heidän määritelmänsä nuhteettomuudelle oli: ilman virhettä, ilman epämuodostumaa, ilman erhettä. Ajan takia tulen tekemään teille yhteenvedon sanomasta. Jos sinulla on aikaa, niin lue 3. Mooseksen kirjan luku 1:3 sekä 3. Mooseksen kirjan luku 1:6. Luen nyt yhden kohdan vain alleviivatakseni tämän. Kolmannen Mooseksen kirjan luku 1:3. Kuulet Hänen sanovan, ilman epämuodostumaa. Seuratkaa minua tässä. Halleluja!   

3 Jos hänen uhrilahjansa on raavaspolttouhri, tuokoon virheettömän urospuolen (3. Moos. 1:3).  

Ilman epämuodostumaa, sin manchas espanjaksi. Tämä ominaisuus, jonka Ristin kaunis vaate tuo seurakunnalle, ominaisuus, joka oikeuttaa seurakunnan pääsemään sisälle KARITSAN Hääaterialle on nuhteettomuus, tarkoittaen, viattomuus ennallistettu, tarkoittaen, syyttömyys, ei syytöstä. Mutta Hän sanoo nyt, että Mooseksen temppelin aikana, Mooseksen temppelissä ilman virhettä oli yhtä suuri kuin nuhteeton. Tämä on voimallista! Seuratkaahan minua tässä. Et voi koskaan ymmärtää jonkun asian tärkeyttä, ennen kuin menetät sen. On siis monia Raamatun jakeita, jotka kuvailevat uhria, joka uhrattiin temppelissä. Annahan kun toistan tämän. Katsoessasi temppeliä, he sanovat, ilman virhettä. Ja minulla on niin monia Raamatun jakeita virheettömyydestä. Jos haluat, voin antaa ne nyt teille. 3. Mooseksen kirjan luku 1:3, ja 3. Mooseksen kirjan luku 3:1,6 ja niin edelleen. On siis niin monia. Ja tämä standardi ilman virhettä, oli selkeä, se oli itsestään selvä. Katsokaahan tätä nyt. Et voi ikinä arvostaa mitään, ennen kuin menetät sen. Mennessäsi nyt Malakian kirjan lukuun 1:6-14, löydät tämän. Löydät JUMALAN vihan sen takia, että olet antanut saastuneen uhrin. Antakaahan kun toistan. Tämä on tärkeää. Hän sanoo, nuhteeton; virheetön, virheetön, virheetön. Mutta antaessasi virheellisen uhrin, silloin näet JUMALAN vihan. Siinä mittakaavassa, että he eivät uhraisi turhia tulia minun edessäni. Halleluja!   

Nyt siirrän sinut Uuteen Testamenttiin. Uudessa Testamentissa, nuhteettomuuden ominaisuus, jonka JEESUS meille tuo, on kuitenkin yhtä suuri kuin moraalinen erinomaisuus. Moraalinen erinomaisuus. Voit sanoa moraalinen täydellisyys, jos haluat. Vanhassa Testamentissa siis virheetön, mutta nyt Uudessa Testamentissa näet, että kun JEESUS tulee näyttämölle, tämä on se, missä seurakunta on nyt. Alan nyt puhua seurakunnalle. Nyt kuulet, että tämä nuhteettomuuden ominaisuus on yhtä suuri kuin moraalinen täydellisyys, moraalinen erinomaisuus. Näet nyt tämän siirtymisen. Tullessasi Uuden Testamentin aikakauteen, sillä aikaa, kun Vanhassa Testamentissa se oli yhtä suuri kuin virheetön, niin Uudessa Testamentissa tätä ominaisuutta on aina käytetty kuvaamaan KRISTUSTA, JUMALAN Poikaa, JUMALAN täydellistä, virheetöntä KARITSAA. Hän sanoo, tuo nuhteettomuuden ominaisuus on yhtä suuri kuin JEESUKSEN toinen nimi. JUMALAN täydellinen, virheetön KARITSA, ja puhun vieläkin uhrista. Mitä enemmän alamme puhua tästä moitteettomuuden ominaisuudesta, jonka Hän seurakunnalle antoi, niin seuraava asia, mistä näet Hänen puhuvan on, että JEESUKSEN mennessä Ristille ja kuollessa seurakunnan puolesta ja saadessa voiton, tuo ominaisuus, tuo nuhteettomuuden nimike, laajennettiin JEESUKSEN seuraajille. Tämä tarkoittaa, että seurakunnalla on todella oltava tuo nimike. Tästä syystä puhun teille vaatteesta: moraalinen erinomaisuus, JEESUKSEN nimi, keskimmäinen nimi. Puhun nuhteettomuudesta.   

Kuulemme Vanhassa Testamentissa, Nooa, Job, Aabraham; JUMALA juhlii heitä. Uudessa Testamentissa Hän siirtää tämän siihen moraaliseen erinomaisuuteen, jonka Pyhän Hengen olisi kuulunut tuoda sinulle. Hän aloittaa sanoen, moraalinen erinomaisuus, JEESUKSEN keskimmäinen nimi. JEESUKSEN kuollessa ja saadessa voiton, tämä nimi laajennettiin sinulle, seurakunnalle. Halleluja! Tästä on monia Sanan paikkoja. Jos haluatte, voin antaa niitä teille. Ajan takia en ehkä lue niitä. Voinko antaa teille Sanan paikkoja, joita voit lukea kotona?  

Halleluja! Näette siis, että seurakunnan tilan takia, minun olisi helppo tulla ja antaa teille Profetia: MESSIAS on Tulossa! Tehkää parannus! Mutta sen takia, mitä on vaakalaudalla, seurakunnan tilan takia, minä kirjaimellisesti opetan ja syötän teitä lusikalla, jotta seurakunta pääsisi sisälle! Halleluja! Joten, jos haluatte lukea kotona tästä nuhteettomuuden ominaisuudesta, moraalisesta täydellisyydestä, jota seurakunnan tulisi nyt pitää yllään. Maailma etsii ratkaisuja. Jos seurakunta olisi moraalisessa erinomaisuudessa, maailma olisi tullut sen luo vastauksia hakien. Sanan paikat ovat seuraavat. Numero 1) 1. Pietarin kirje 1:18, Heprealaiskirje 9:14, Heprealaiskirje 7:6, Efesolaiskirje 1:4, lista on pitkä.   

Lootin vaimo katsoi taaksensa  

Voinko edetä seuraavaan tasoon nyt? Päättääkseni tämän, haluan sanoa tämän. Katsoessasi nuhteettomuuden painoarvoa ja tärkeyttä, jonka tämä vanhurskauden vaate tuo seurakuntaan. Hän sanoo, hieno pellava, hohtava ja puhdas annettiin hänelle. Sitten Hän sanoo, että hieno pellava tarkoittaa vanhurskautta. Tämän takia sanon, vanhurskauden vaate. Loot Sodomassa; lukiessasi hänen elämästään, myös hän oli vanhurskas mies. HERRA pelasti yksin Lootin ja hänen perheensä, heidän kävellessään ulos. Lukiessasi 1. Mooseksen kirjan lukua 19:26, näet sillan. Katsokaahan tätä, Hän ottaa Lootin ja hänen perheensä sen vanhurskauden tähden, jonka Loot omasi. Loot istui Sodoman portilla. Myös profeetat istuivat siellä antaen profetioita siellä ja tuomarit antoivat tuomioita siellä. Kun HERRAN enkelit tulivat, niin vanhurskaus auttoi Lootia tunnistamaan heidät. He pelastivat yksin Lootin ja hänen perheensä tämän vanhurskauden ominaisuuden tähden. Katsokaahan tätä nyt. Nuhteettomuus auttoi Lootia, sillä enkelit sanoivat hänelle: Mene, mutta älä katso taaksesi! Mutta Lootin vaimo, joka ei ollut vanhurskas, hän katsoi taakseen, tähän päivään saakka. Keskittykää, sillä haluan todella tuoda tämän näkökohdan teille. Hän kääntyi katsomaan taakseen, ja hänestä tuli muistomerkki tähän päivään saakka. Muistomerkki ihmisestä, jolla oli todellinen mahdollisuus kävellä oikein HERRAN kanssa. Mutta hän katsoi taaksensa.   

Näettekö seurakunnan? Juuri nyt puhuessamme, seurakunnalla on todellinen mahdollisuus vaeltaa oikein JUMALAN kanssa. Mutta näen, aivan kuten siitä saattaisi tulla muistomerkki. Sillä olen nähnyt ajan ylöstempauksen jälkeen, ja olen nähnyt niiden kristittyjen, jotka eivät pääse ylöstempaukseen, kieriskelevän maassa kiristellen hampaitaan ja itkien. Ja tässä unessa HERRA laittoi minut tekemään näin. Minä kieriskelin ja kiristelin hampaitani tässä unessa. Herätessäni, menin ensimmäiseksi peilin luokse tarkastelemaan hampaitani. Halleluja! Nyt, tämä vanhurskauden vaate, jota seurakunta ei pidä yllään, ja jota sen tulisi pitää yllään. Tämä vaate lahjoittaa seurakunnan ylle myös seuraavan. Se määrittelee tuon seurakunnan lunastettuna seurakuntana. Antakaahan kun toistan tämän. Se, että seurakunta pääsee sisälle ylöstempaukseen tämän vaatteen tähden, on se todellinen lunastuksen määritelmä. Se, että JEESUS meni Ristille, eikä tehnyt työtä turhaan, vaan lunasti seurakunnan, kunnes se pääsi sisälle Taivaaseen. Tämä on lunastuksen todellinen määritelmä. Voimmeko katsoa tätä nyt?   

Onko nimesi Elämän Kirjassa?  

Halleluja! Nyt, kääntäkää kanssani Ilmestyskirjan lukuun 3. Vain kaksi jaetta, hyvin nopeasti. Ilmestyskirjan luku 3:3-5. Aamen. Hän sanoo seuraavaa:   

3 Muista siis, mitä olet saanut ja kuullut, ja ota siitä vaari ja tee parannus. Jos et valvo, niin minä tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen. 4 Kuitenkin on sinulla Sardeessa muutamia harvoja nimiä, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan, ja he saavat käyskennellä minun kanssani valkeissa vaatteissa, sillä he ovat siihen arvolliset. 5 Joka voittaa, se näin puetaan valkeihin vaatteisiin, enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta, ja minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä. (Ilm. 3:3-5).  

Halleluja! Hän sanoo, että oli muutamia ihmisiä Sardeessa, jotka olivat säilyttäneet vaatteensa tahrattomina. Hieno pellava, hohtava ja puhdas. Sitten Hän sanoo jotakin todella tärkeää. Hän sanoo, jopa sinä seurakuntana, jos tulet varmistamaan, että sinun vaatteesi ei tahraannu, niin sinä, aivan niin kuin he, tulet kävelemään HERRAN kanssa valkeissa vaatteissa. Sitten Hän sanoo jotakin todella tärkeää. Hän sanoo, Hän ei tule ottamaan sinun nimeäsi pois Elämän Kirjasta. Toisin sanoen Hän sanoo, kun ylläpidät seurakunnan vaatetta, hienoa pellavaa, hohtavaa ja puhdasta, se on sama kuin, että ylläpidät sinun nimeäsi tietyssä Kirjassa! On Kirja ja on päivä, joka on tulossa, jolloin tuo Kirja tulee merkitsemään. Hän sanoo, jos esimerkiksi tulet Keniaan, löydät, että tässä maassa, Keniassa on ministeriö, jossa rekisteröidään henkilöitä. Heillä on kirja, jossa on lista kaikista ihmisitä, jotka ovat kenialaisia. Kyllä, jokaisessa maassa on tällainen kirja. On kirja, jossa on lista kaikista ihmisistä, jotka ovat Hollannin tai Ugandan kansalaisia. Hän sanoo, nyt tämä on kansalaisuus. Mutta nyt kuulen kirjasta, on olemassa Kirja, jonka JUMALA Itse on luonut. Tätä Kirjaa kutsutaan JUMALAN KARITSAN Elämän Kirjaksi.   

Etsiessäsi salaisuutta, jolla voisit varmistaa, että sinun nimesi tullaan löytämään tuosta Kirjasta tuona päivänä, se annetaan nyt. Hän sanoo, jos ylläpidät vaatteesi hienona pellavana, hohtavana ja puhtaana, kuten ne harvat ihmiset Sardeessa, niin myös sinä tulet kävelemään KARITSAN kanssa ylläsi valkeat vaatteet. Ja Hän sanoo, että Hän ei tule ottamaan sinun nimeäsi pois Elämän Kirjasta. Tarkoittaen, että tulee olemaan tärkeää, kun JEESUS kuoli Ristillä, Hän antoi meille ilmaisen vaatteen. Sillä Hän sanoo, hieno pellava, hohtava ja puhdas annettiin, siis  

annettiin hänelle. Annettiin, sitä ei siis ostettu. Tulee siis olemaan tärkeää, että sinä päivänä, kun me teemme parannuksen ja vastaanotamme JEESUKSEN ja saamme tuon vaatteen ilmaiseksi, ilman kuluja, tulee olemaan kriittistä, että seurakunta ylläpitää tuota vaatetta, hienoa pellavaa, hohtavaa ja puhdasta. Meille kerrotaan, että tämä on se tapa, jolla säilytät nimesi KARITSAN Elämän Kirjassa. Tämä on minulle ihmeellistä, ylläpitää nimeäsi siellä!  

Voimmeko lukea 2. Mooseksen kirjan luvun 32:32.  Toisen Mooseksen kirjan luku 32:32. Halleluja! Hän sanoo:  

32 Jospa nyt antaisit heidän rikoksensa anteeksi! Mutta jos et, niin pyyhi minut pois kirjastasi, johon kirjoitat." (2. Moos. 32:32).  

Mooses näki, että HERRA Itse loi tämän Kirjan. Jos haluat olla lakimies Keniassa, niin on myös kirja. On kirja, jossa on kaikkien lakimiesten nimet, joilla on oikeus toimia Keniassa. Luulenpa, että on kursseja, joita he ottavat vuosittain ylläpitääkseen nimeään tuossa kirjassa. HERRA kertoo meille, että on Kirja. Ja kun tuo päivä saapuu, tulee olemaan merkitystä, että kun tuo Kirja avataan, sinun nimesi tullaan löytämään sieltä. Tästä syystä sanoin, että tämä vaate, jonka näin näissä kolmessa edellä kertomassani eri näyssä, kun seurakunta pitää sitä yllään, se edustaa lunastettua seurakuntaa. Toisin sanoen, seurakuntaa, joka pääsee sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Nyt, meille on kerrottu, että ainoastaan vaatteen, hienon pellavan, hohtavan ja puhtaan, ei likaisen, vaan puhtaan säilyttäminen ja ylläpitäminen on se, joka ylläpitää sinun nimeäsi tuossa Kirjassa. Oletko ymmärtänyt JEESUKSEN tuoman pelastuksen vakavuuden? Nyt meille myös kerrotaan, että jos et säilytä vaatettasi, aivan niin kuin näen seurakunnassa tänä päivänä, silloin HERRA on voimallinen poistamaan sinun nimesi. Joten kerrohan minulle, mikä on huolettoman pelastuksen seuraamus seurakunnassa? Huolettoman. Se on nimen poistaminen. Mitä tapahtuukaan seurakunnalle, jos se jatkaa tässä synnin tilassa, jossa väärät profeetat profetoivat rahasta; moraalittomat skandaalit sekä muut, kaikki sellainen? Jos tämä jatkuu, mikä on sen seuraamus? Silloin nimesi tullaan poistamaan.   

Voimmeko katsoa, milloin nimesi voidaan poistaa tästä Kirjasta? Sillä olemme nähneet, että tuo Kirja on itseasiassa kansalaisuuden Kirja. Se on Kirja, jossa on lista Taivaan kansalaisista. Toisin sanoen, tuo Kirja on lista vanhurskaista ihmisistä. Halleluja! Nyt, katsotaan mitä tapahtuu, jos sinun nimesi poistetaan. Ilmestyskirja luku 13:8. Hyvin nopeasti, ajan takia. Katsokaa, mitä Hän tässä sanoo. Oletteko nyt nähneet seuraamuksen siitä luopumuksesta, jonka näette seurakunnassa tänä päivänä? Tämä huoleton kristillisyys, välinpitämätön. Sitä on jopa täällä Keniassa, monessa monessa seurakunnassa. He eivät välitä, niin kauan kuin viet heille rahaa, se on tarpeeksi heille. He eivät yksinkertaisesti välitä siitä, mitä teetkään. Jopa tämän suurimman Herätyksen ollessa täällä Keniassa, on seurakuntia, jotka silti tekevät näin. Sen seuraamus on, että sinun nimesi tullaan poistamaan Taivaan kansalaisten listasta. JUMALA ei tule ymmärtämään postmodernismia. Taivaassa ei tule olemaan modernia kristittyä, vaan siellä tulee olemaan pyhiä kristittyjä. Sillä ei ole JUMALALLE merkitystä, oletko kiinalainen vai oletko musta vai oletko keltainen vai oletko valkoinen. Se millä on merkitystä, on, oletko pyhä! Tämä on se totuus.   

Voimmeko siis tarkastella tätä huoletonta ja välinpitämätöntä kristillisyyttä, jota näet Helsingissä, Tampereella, Turussa, Järvenpäässä ja kaikissa modernin Suomen kaupungeissa. Modernin. Seuraamukset ovat hirvittävät. Ilmestyskirjan luku 13:8, Hän sanoo:  

8 Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. (Ilm. 13:8).  

Ymmärsittekö? Hän sanoo, he joiden nimiä ei tulla löytämään tuosta Taivaan kansalaisten listasta, he tulevat palvomaan saatanaa. Nyt jos kertoisin sinulle, että olet paholaisen tai saatanan palvoja, tulisit olemaan vihainen ja katkera ja protestoisit. Mutta Hän sanoo, jos tulet jatkamaan luopumuksessa, siinä seksuaalisessa moraalittomuudessa seurakunnassa. Tämän päivän pastorit, teidän kielenne ovat heikot; te ette halua nuhdella syntiä, koska pelkäätte, että he vievät rahansa pois toiseen seurakuntaan. Sanon, että HERRA JEESUS, kun maailma taisteli Häntä vastaan ja taisteli Häntä vastaan ja taisteli vieläkin Häntä vastaan, mitä kovemmaksi se muuttui, mitä kovempi vastustuksesta tuli, siitäkään huolimatta, Hän ei muuttanut evankeliumia! Miksi sinä olet muuttanut sitä? Miksi sinä muutat sitä? Tämä sukupolvi muuttaa evankeliumia. Saarnaat evankeliumia korvasyyhyyn, jotta he rakastaisivat sinua.   

Kun HERRA lähetti minut Keniaan, ja kun katsot kenialaisia, tiedät tarinani. Nuhtelin syntiä: Tehkää parannus! Lopettakaa synti! Tehkää parannus! Kukaan ei pitänyt minusta, kukaan ei pitänyt minusta tässä maassa. Mutta arvatkaahan mitä. En muuttanut evankeliumia! Ja nyt meillä on Herätys! Meillä on Herätys! Nyt meillä on Herätys ja te olette tulleet maailmalta katsomaan tätä. Älkää siis muuttako evankeliumia. On suurempi palkkio, että tuona päivänä sinun nimesi tullaan löytämään tuosta Kirjasta. Miksi tämä sukupolvi muuttaa evankeliumia? Mennessäsi Ruotsiin, he voitelevat homoseksuaaleja pastoreiksi. Mennessäsi Saksaan, tämä on se puhdistus, jota teemme siellä. Löydät, että joku mies on pastori täällä, mutta kun hän menee illalla kotiin, hän onkin vaimo. Miksi tämä sukupolvi muuttaa JEESUKSEN evankeliumia? Onko tämä todella sinun tapasi päästä sisälle JUMALAN Valtakuntaan?   

HERRA on minut lähettänyt ja voin kertoa sinulle, että on olemassa seuraamus välinpitämättömästä kristillisyydestä. Kampala, Nambolen stadion, rahasäkkejä; he kättelevät sinua ja annat heille rahaa, rahaa, säkkejä. On seuraamus tuollaisesta evankeliumista. Hän sanoo, että se on saatanan palvontaa, ja sinut on lukittu ulos JUMALAN Valtakunnan kansalaisuudesta. Tästä syystä olen niin iloinen, että käyn tätä keskustelua kanssanne, ennen kuin ovi sulkeutuu. Me myös paastoamme. Minä lopetin paaston eilen, enkä kuollut nälkään. Mikä on tämä vatsan evankeliumi? On aika JUMALAN pastoreiden nousta seisomaan ja ryhdistäytyä! Tällaisia ovat nämä ajat, joita elämme, JUMALA etsii nyt aitoja palvelijoita, jotka voivat valmistaa seurakunnan.   

Voimmeko edetä? Minulla ei ole paljoa aikaa ja minulla on vielä kolme hyvin tärkeää näkökohtaa. Mikä on luopumuksen seuraamus seurakunnassa? Ilmestyskirjan luku 17:8. Hän sanoo seuraavaa:  

8 Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva. (Ilm. 17:8).  

Ilmestyskirjan luku 20:15:  

15 Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen. (Ilm. 20:15).  

Nimesi säilyttäminen Elämän Kirjassa on sama, kuin vaatteesi säilyttäminen hienon pellavana, loisteliaana ja puhtaana. Ne abortit, jotka näet seurakunnassa, Euroopassa kaksi ihmistä vain asuvat yhdessä, vaikka eivät ole edes naimisissa, eikä pastori auta heitä. Miksi et kerro heille, että on väärin asua yhdessä, jos et ole naimisissa? ”Ei, tiedät, että me emme halua antaa heille liikaa psykologista painetta. Tiedäthän, he ovat kypsiä. On vapaus.” JUMALAN Valtakunnassa, josta minä olen tullut, siellä ei ole olemassa demokratiaa; sitä ei ole siellä. Siellä ei ole yhtään demokratiaa. HERRA, joka minut lähetti, on Taivaan armeijan Komentaja! Ja arvatkaahan mitä. Kun Hän lähettää minut nuhtelemaan teitä, se on rakkautta! Sillä seuraamus on paljon pahempi. Halleluja! Kuunnelkaahan tätä nyt. Haluan puhua jostakin todella tärkeästä. Seuraava askel, vain lyhyesti. Kiitos hyvin paljon.   

Taivaan kansalaisen pukeutumiskoodi  

Haluan mennä nyt syvemmälle alleviivatakseni voimakkaammin tämän vaatteen vakavuuden. Tämä vaate on itseasiassa JUMALAN Valtakunnan vaatekoodi. Vaatekoodi, vau! Se ei ole siis mikään, minkä voin vain halutessani ottaa. Taivaan Valtakunnan vaatekoodi on ehdottoman tarpeellinen vaate. Halleluja! Tunteeko kukaan teistä tuskaa kuullessaan tämän kaltaisen sanoman, jonka teille annan? Tunnetteko minun loukkaavan teitä? Jos tunnette näin, se on hyvä tunne, koska silloin Sana toimii. Halleluja! HERRA olkoon Siunattu. Tuomari Helen, kunnioitan sinua hyvin korkeana koko tuomioistuimen hallintoalueen johtajana, mutta minun täytyy antaa tämä sinulle, aivan kuten Taivas tämän antaa. Tällä tavoin minä rakastan sinua nyt minun tyttärenäni. Miksi pastorit aina muuttavat sanoman miellyttääkseen lampaita? Apostolien tekojen luku 1:10-11, Taivaan pukeutumiskoodi. Hän sanoo seuraavaa:  

10 Ja kun he katselivat taivaalle hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa; 11 ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän." (Apt.t. 1:10-11).  

Kun he tulivat Taivaasta todistamaan heille, että MESSIAS oli juuri ylöstemmattu, he olivat pukeutuneet hienoon pellavaan, hohtavaan ja puhtaaseen; valkoiseen ja puhtaaseen. Tämä on yksi Taivaan kansalaisten ryhmä, puettu tähän valkoiseen vaatteeseen. Voinko katsoa toista Taivaan kansalaisten ryhmää? Halleluja! Sanoinhan teille, minä en muuttanut tätä evankeliumia tässä, ja HERRA todisti minut oikeaksi. Nyt Herätys on täällä! Kenia ei ollut niin tunnettu, mutta nyt koko maailma haluaa minun tulevan heidän luokseen kuten Kenia. Halleluja! Kiitos, poikani Tsekin tasavallasta. Voitteko ensiksi nostaa lippunne ylös, jotta näen? Koko maailma on täällä!  

Halleluja! He haluavat olla kuten Kenia. On siis hyvä asia olla muuttamatta evankeliumia. Ilmestyskirjan luvussa 19:14, Hän sanoo:  

  1. Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen. (Ilm. 19:14).  

Jälleen, toinen Taivaan kansalaisten ryhmä puettuna tähän valkoiseen pellavaan. Kun HERRA antoi meille tämän hienon pellavan, hohtavan ja puhtaan, Hän itseasiassa antoi meille Taivaan kansalaisuuden. Halleluja! Hän sanoo, että hieno pellava on seurakunnan vanhurskaus. Tarkoittaen, että nyt tänä ajankohtana seurakunnan tulee olla vanhurskas. Voinko tarkastella toista kansalaisten ryhmää? Ilmestyskirjan luku 7:9 tai ehkä Ilmestyskirjan luku 16:15. Antakaa minun lukea valikoidusti, koska meillä ei ole aikaa. Kotona voitte lukea Ilmestyskirjan luvun 7:9, Ilmestyskirjan luvun 7:13-14, ja niin edelleen. Mutta luetaan nyt Ilmestyskirjan luku 16:15, ja etenen sitten seuraavaan näkökohtaan. Halleluja! Hän sanoo:    

  1. -Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! (Ilm. 16:15).  

Haluan nyt kruunata tämän todella tärkeällä Raamatun jakeella, Matteuksen evankeliumin luvulla 22:1-14. HERRA puhuu jotakin todella tärkeää tässä. Tulet hyvin pian saamaan selville, että tämä vaate, hieno pellava, hohtava ja puhdas, voidaan menettää. Halleluja! Matteuksen evankeliumin luku 22:1-14 ja luen vain yhden jakeen tästä. Tämä on se, mitä löydät sieltä. Löydät, että Hän puhuu kuninkaasta, joka valmisti hääjuhlan, hääaterian pojalleen. Ja kuninkaan valmistaessa hääjuhlaa pojallensa, hän lähetti sanansaattajansa menemään ja puhumaan näille ihmisille, joille hääjuhla oli valmistettu. Toisin sanoen, kaikki tämä valmistelu täällä oli tehty heitä varten, sitten kuulet hänen sanovan, kun sanansaattaja saarnasi siellä, hän huomasi, että nuo ihmiset eivät tahtoneet tulla. Hän sanoo, syöttövasikat, karja on teurastettu, illallinen on valmis: ”Pyydän, tulkaa sisään!” Mutta Hän sanoo, yksi heistä meni pellolleen: ”Ei, olen kiireinen.” Toinen meni kaupoillensa: ”Ei, olen kiireinen.” Mutta kun he tekivät näin, tuosta pisteestä lähtien, kuulet ISÄ JUMALAN sanovan, ei se mitään, ne ihmiset, joille hääjuhla oli valmistettu, he eivät nyt ansaitse sitä. Hän käyttää sanaa, ansaitse; he eivät ansaitse.   

Sitten Hän sanoo, mene ulos kadunkulmille ja etsi kenet vain, joka on halukas tulemaan, joka on valmis. Jos asut Chicagon eteläpuolella tai New York Cityssä ja kuulet, kadun kulmat, nämä ovat nyt niitä paikkoja, joista löydät usein huumeiden käyttäjiä, prostituoituja, ja kaikkea sellaista. Nämä ovat sen kaltaisia ihmisiä, joita löydät sieltä. Kaikilla kaupungeilla on kadun kulmansa, maailmanlaajuisesti. Hän siis sanoo, mene nyt kadunkulmille ja tuo nuo toiset ihmiset sieltä. Antakaahan, kun selitän tämän teille hyvin tarkasti. Hän sanoo, että on oikeutus, joka oli ensimmäiseksi painettu siihen alkuperäiseen suunnitelmaan. Alussa oli Israel, joka oli oikeutettu omaisuuteen Taivaassa. Omistusoikeus; he olivat oikeutettuja omaisuuteen Taivaassa, kunnes jopa MESSIAS tuli heistä.   

Mutta sitten, kun MESSIAS tuli ja oli siellä, nosti Lasaruksen kuolleista ja ruokki 4.000 ihmistä, kuitenkin tuli päivä, jolloin he sanoivat, ”Barabbas, haluamme Barabbaan.” Oikeutus; olkaa varovaisia tämän asian kanssa, omistusoikeus, he, joille se oli valmistettu. He sanoivat, ”Ei me haluamme Barabbaan.” ”Haluatteko, että me annamme teille tämän JEESUKSEN vai Barabbaan?” ”Ei, me haluamme Barabbaan.” Rikollisen. Ja he hylkäsivät evankeliumin. Kun pakanaseurakunta (ei-juutalainen) kuuli sen, mitä he sanoivat, he sanoivat, ”Mitä, kuulitteko te, mitä nämä ihmiset sanoivat? Kuulen näiden ihmisten sanovan, että he haluavat Barabbaan.” ”Kyllä, me haluamme Barabbaan.” Pakanaseurakunta sanoi, ”Ohh, he valitsivat Barabbaan, he hylkäsivät HERRAN.” Pakanaseurakunta sanoi, ”Jos he eivät halua Häntä, me otamme Hänet!” Ja kun he ottivat Hänet, kun pakanaseurakunta hyväksyi evankeliumin, silloin he vastaanottivat evankeliumin palkkion, pelastuksen! Ja Kirkkaus on tullut! Ole varovainen oikeutuksen suhteen! Oikeutus. Mutta katsokaa myös tätä tragediaa pakanaseurakunnassa. Kun he olivat kokoontuneet, katsoessasi Matteuksen evankeliumin lukua 22:11-14, tämä on myös todella voimallinen! Myöskin he kärsivät tragedian. Hän sanoo:  

11 Mutta kun kuningas meni katsomaan pöytävieraita, näki hän siellä miehen, joka ei ollut puettu häävaatteisiin. (Matt. 22:11).  

Katsokaa, millä nimityksellä HERRA kutsuu tätä miestä. Hän kutsuu häntä, chaver sheli, mon ami, amigo mio, rafiki. Mitä tahansa kieltä käytätkään, Hän kutsuu tätä ystäväksi. Hän sanoo: 12 Ja hän sanoi hänelle: 'Ystävä, kuinka sinä olet tullut tänne sisälle, vaikka sinulla ei ole häävaatteita?' Mutta hän jäi sanattomaksi. 13 Silloin kuningas sanoi palvelijoille: 'Sitokaa hänen jalkansa ja kätensä ja heittäkää hänet ulos pimeyteen'. (Matt. 22:12 - 13).  

Missä madot eivät koskaan kuole, missä tuli ei koskaan sammu. Juhliessanne, tiedätte nyt. Tässä tämä nyt on. Myös hääjuhliin tuotujen joukossa, Hän huomasi siellä miehen, jota Hän kutsui ystäväksi. Tarkoittaen, että he tunsivat toisensa. ”Kuinka pääsit tänne ilman vaatetta!” Olen sanaton. Tämä on todella tärkeää tänä päivänä. Tämä tarkoittaa, että vaate voidaan menettää. Tämä myös tarkoittaa, että sinä, joka olet vastaanottanut JEESUKSEN, olet nyt velvoitettu työhön, tekemään työtä evankeliumin eteen! Tästä syystä sanoin, että ISÄ käveli siellä tarkastaakseen. Kallisarvoiset ihmiset; Te olette todella kaunis sukupolvi! En ole koskaan nähnyt näin kaunista sukupolvea. Sillä te olette nähneet Kirkkauden! On monia ihmisiä, jotka tulivat kristityiksi ilman, että he koskaan kuulivat julistusta takaisin pyhyyteen palaamisesta. He tulivat kristityiksi, rakastivat JEESUSTA, mutta heille ei koskaan kerrottu, että itsetyytyväisyys vie ihmisiä helvettiin. Kuinka kaunis sukupolvi te olettekaan, sillä te olette kuulleet tämän julistuksen! Te olette kuulleet ohjeistuksen vanhurskauden tärkeydestä. Se, mitä olen teille täällä jakanut, on vanhurskauden auktoriteetti seurakunnassa, vanhurskaus. Hän sanoo, että vanhurskaus tulee vapauttamaan seurakunnan sen vanhasta nimestä. Ja Hän sanoo, että vanhurskaus tulee säilyttämään seurakunnan nimen JUMALAN KARITSAN Elämän Kirjassa. Hän sanoo, että vain vanhurskaus tulee pelastamaan ja vain seurakunta yksin pelastuu, kun Hän tulee tuomitsemaan maailman. Hänen tullessa tuomitsemaan maailman. Aivan niin kuin Hän teki Nooan päivinä, aivan niin kuin Hän teki tuhotessaan Sodoman ja pelastaessaan vanhurskaan miehen.   

Vanhurskauden vaate tai porton vaate  

Kallisarvoiset ihmiset, Sakarjan kirjan luvussa 3:3, lukiessasi siitä alaspäin, löydät Joosuan sieltä ja hän astui HERRAN eteen. Kun hän astui HERRAN eteen, Sana sanoo hänen astuneen HERRAN eteen likainen vaate yllään. Katsokaahan tätä nyt. Kun hän astui HERRAN eteen likainen vaate yllään, myös paholainen ilmestyi siihen ja alkoi vaatia oikeutta häneen; laillista oikeutta, syntymäoikeutta, yhdistymisoikeutta, ystävyysoikeutta, ammattioikeutta, en tiedä, mutta mitä tahansa oikeutta. Sillä Joosua tässä edustaa Israelin asemaa; pyhää kansaa, papillista kansaa. Jotta kun he palvovat Israelin JUMALAA, joka laskeutui alas täällä eilen, joka parantaa sairaita ja niin edelleen ja tekee tämän kaltaisia asioita siellä, niin toiset kansakunnat tulevat näkemään ja he sanovat: ”Vau, Hän on Hyvä JUMALA!” Muistatteko tämän? Muistaako joku tämän? Tämä sokea mies, jonka silmät avautuivat eilen, te ette nähneet, mitä minä näin. Kun asetin mikrofonin lähelle hänen suutaan, hän teki tällä tavoin. Hän oppi uusia asioita nähden nyt ja hän sanoi tällä tavoin: Oh, vau! Hän on Hyvä JUMALA!” Halleluja! Hän hämmästytti minua! Meidän täytyi kokoontua yöllä klo 01.00 asti keskustelemaan hänestä. Kun hän katsoi ja 

oppi jotakin uutta, hän sanoi: ”Vau, Hän on Hyvä JUMALA!” Halleluja!   

Hän sanoo, että Israelin olisi kuulunut olla tällainen. Kun he palvoisivat Israelin JUMALAA oikein, ja kun heille annettiin papillinen vaate; hieno pellava, hohtava ja puhdas; jos he palvoisivat oikein, niin toiset kansakunnat näkisivät, että on tiettyjä etuja palvoa Israelin JUMALAA. Tästä syystä he sanoisivat: ”Vau, Hän on Hyvä JUMALA! Jotta kun he näkevät tämän, niin hekin haluaisivat palvoa Israelin JUMALAA. Joten Joosua oli siellä, ja kun hän tahraa nyt vaatteensa, niin näet vihollisen silloin syyttävän häntä. Mutta HERRA nuhtelee häntä, Hän sanoo: ”HERRA nuhdelkoon sinua, saatana. Eikö tämä mies olekin kekäle, joka on tulesta temmattu?” Tarkoittaen, että tällä miehellä on missio. Tämä on todella tärkeää seurakunnalle. HERRA sanoo, että monesti katsellessasi seurakuntaa tänä päivänä ja katsoessasi sen identiteettiä, niin joskus se on käsittämätöntä. Voin mainita monia maita; Nigeria, Lagos, koko matkan Punto del Esteen Uruguayssa, Montevideo, missä vain.   

Näkemäni uni tapahtui kuitenkin Montevideossa, Punto del Estessä. Menin siis ympäri Uruguayta puhdistaakseni seurakuntaa siellä, tällä matkalla, jolle HERRA on minut laittanut. Olin menossa suureen Kokoukseen, joka organisoitiin Punto del Estessä. Tuossa unessa näin kaksi ovea; näin ihmisten menevän tästä yhdestä ovesta sisälle ja tuosta toisesta ovesta sisälle. Kysyin sitten HERRALTA, mutta kumpi näistä on seurakunta? Kysyin tätä HERRALTA, sillä ovista sisälle menevät ihmiset näyttivät samanlaisilta, en siis tiennyt. Luulin niiden kahden oven johtavan samaan paikkaan. Kun siis pastorit, jotka isännöivät minua siellä, ajoivat minut nyt autolla tuohon paikkaan, niin saapuessamme sinne, olin tyrmistynyt. Kun parkkeerasimme, näin nämä kaksi ovea; yksi niistä johti diskoon ja toinen johti seurakuntaan, tuohon Kokoukseen, johon olin menossa. Olin todella hämmästynyt, sillä katsoessani sinne, näin ihmisten, jotka olivat pukeutuneet samalla tavoin, menevän sisälle kummastakin ovesta. KRISTUS, Elävän JUMALAN Poika tuli Kirkkaudesta ja kuoli täällä sinun puolestasi. Tämä kuolema ei ollut turhaa; Hän maksoi lopullisen hinnan sinun puolestasi. Ei siis ole mitenkään mahdollista, että tämä seurakunnan nykyinen tila olisi oikeutettu. Seurakunta ei voi ikinä näyttää samalta kuin maailma!  

Tästä syystä tämä sanoma on tärkeä; palaaminen vanhurskauteen. Vain vanhurskaus tekee seurakunnasta ainutlaatuisen. Kuunnelkaahan minua. JEESUKSEN pelastus Ristillä miinus vanhurskaus ei ole mikään pelastus! Olkaamme siis varovaisia. Varmistetaan, että elämme erottautunutta elämää. Erottautunutta. Älä mene mukaan tämän maailman menoon; tämän maailman moraaliseen rappioon ja moraalittomuuteen. Tämän takia tämän palvelustyön alle tulleet piispat ja pastorit ja minä, minun elämäni on aina täynnä paastoa, kuten voit myös nähdä. Kyllä. Tämän kaltaisessa kutsumuksessa, olet todella polvillasi. Pastorit ja piispat, jotka allekirjoittavat tämän, ja heitä on nyt valtava määrä, heitä on juuri nyt yli 17.000, he tietävät, että täällä on paastoamista ja puhun kuivapaastosta. Tämä on siis yksi niistä tavoista, joilla seurakunta voi noudattaa erottautumista.   

HERRA julistaa vaatteen ajankohtaa. Te olette kaunis sukupolvi! Te olette vaatteen sukupolvi!  

Te olette ihmeellinen seurakunta! Te olette seurakunta, joka valmistaa HERRAN vaatteen. Te olette vaatteen ihmiset. Te olette ihmisiä, jotka voitte valmistautua vanhurskaudessa ja poistaa JEESUKSEN häpeän. Kun JEESUS kuoli Ristillä, paholainen nauroi. Nyt kun Hän tulee takaisin, tulisi olemaan tragedia, jos paholainen nauraisi uudelleen. On myös olemassa toinen vaate, sitä kutsutaan porton vaatteeksi ja se on purppuran värinen. Vain yksi Raamatun jae ja päätän tämän sanoman. On olemassa toinenkin vaate, jota seurakunta pitää nyt yllään, ja tämä ei ole oikein. Ilmestyskirjan luku 18:16-18:  

16 ja sanovat: "Voi, voi sitä suurta kaupunkia, joka oli puettu pellavaan ja purppuraan ja helakanpunaan. (Ilm. 18:16).  

Ja koristeltu kullalla ja muulla, nimeä vain. On siis olemassa vain kaksi vaatetta. On vain kaksi vaatetta; tai olet puettu hienoon pellavaan, purppuraan ja helakanpunaan. Toisin sanoen, pelastuksessa ei ole mitään keskialuetta, pelastuksessa ei ole mitään neutraalia aluetta. Joko olet uudestisyntynyt ja elät tämän Sanan mukaisesti ja tämä Sana sanoo: ”Ole pyhä, sillä minä olen pyhä! Ole pyhä, sillä minä olen pyhä! Ole pyhä, sillä HERRA sinun JUMALASI on pyhä!” Ei ole olemassa mitään keskialuetta pelastuksessa; joko JEESUS poisti sinut kuolemasta iankaikkiseen elämään tai sitten olet vieläkin kuolemassa. Et voi sanoa, että JEESUKSELLA ei ollut tarpeeksi voimaa poistaa sinua kuolemasta iankaikkiseen elämään. ”Katsokaa nyt, olen uudestisyntynyt, mutta olen keskialueella.” Olet puettu maailmaan, elät maailmassa ja yrität sekoittaa pelastusta. Olet keskialueella. Hän sanoo, on vain kaksi vaatetta; joko olet puettu hienoon pellavaan, hohtavaan ja puhtaaseen, pelastuksen vaatteeseen tai sitten olet puettu saatanan vaatteeseen.   

Hän sanoo, että seurakunnan on nyt aika ylittää toiselle puolelle. Et voi sekoittaa pelastusta siihen moraalittomuuteen, jonka näet täällä Nairobissa, täällä Nakurussa. Kuinka kauhistuttavaa! Et voi sekoittaa KRISTUKSEN JEESUKSEN pelastusta homoseksuaalisuuden kanssa, valheellisuuden kanssa, väärien profeettojen kanssa; he laskevat rahoja, saarnaavat rahasta eläen valheessa. Valheapostolit, he vastaanottavat rahaa ulkomailta tulevilta evankelistoilta, he ottavat rahaa ihmisiltä, jotka tarvitsisivat pelastuksen. Hän sanoo, aika on tullut hylätä synti ja syleillä vanhurskautta. Sillä Raamattu ei ole koskaan ikinä, ei koskaan ikinä sanonut, että JEESUS poisti meidät pimeydestä harmaalle alueelle. Ei koskaan! Hän poisti meidät pimeydestä valkeuteen! Kun menette takaisin maihinne, olkaa uudestisyntyneitä. Varmistakaa, että olette uudestisyntyneitä!   

Olen niin iloinen, niin siunattu, että todistuksena Oraakkelieni Sanomasta, HERRA vierailee ihmisten luona. Tämä tie on se oikea tie! Vanhurskaus on sama kuin iankaikkisuus. Halleluja! Olkaamme uudestisyntyneitä! Ole uudestisyntynyt! Tämä tie vie Herätykseen! Tästä tiestä voin todistaa! Tämän tien minä tunnen! Se toimii! Se toimii! Se toimii! Tämä tässä toimii! Sillä he tulevat parannuksenteon JUMALAN luokse ja tekevät näin: ”Vau, Hän on Hyvä JUMALA!” Tämä tässä toimii! JEESUKSEN Veri on sama kuin vanhurskaus. JEESUKSEN Veri on sama kuin pyhyys. Ilman pyhyyttä ei ole olemassa mitään pelastusta. Nostakaa ensiksi kätenne ylös, te, jotka haluatte vastaanottaa HERRAN. Katsokaa tätä nyt. TV:n suorassa lähetyksessä näin monia tuhansia pastoreita palaa takaisin HERRAN luokse tänään. Tämä on sanoinkuvaamatonta! Tämä on valtavaa! Nostakaa kätenne ylös ja sanokaa:  

Väkevä JEESUS. Tänä iltana ylitän toiselle puolelle; kuolemasta iankaikkiseen elämään, pimeydestä valkeuteen. HERRA, pueta minut vanhurskaudella. Tänään teen parannuksen ja käännyn pois kaikesta synnistä. HERRA, voitele minut, voitele minun palvelustyöni vanhurskauden vaatteella. JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Olen uudestisyntynyt.   

Tuokaa minulle lippunne, antakaa minulle lippunne. Angola ensin. Olen tulossa Angolaan. Botswana, Angola, Itävalta, Saksa, Tsekin tasavalta, Euroopan Unioni, Belgia, Tanska, Uganda,  

Luxemburg ja Israel, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Tansania, USA. Kiitos, kiitos. Norja, Intia, Pakistan, Saksa, Suomi, Meksiko, Suomi vielä, Eesti, Ranska, Saksa, Uganda, Nigeria, Ruotsi,  

Brasilia, Italia. Halleluja! Burundi, Ruanda. Ruanda, kyllä, kiitos poikani. On niin paljon lippuja.  

Tämä on Australia, Zimbabwe, Iso-Britannia, Etelä- Korea, Etelä-Sudan. Kiitos, tarvitsen sinua.  

Vietnam, kiitos. Ranska. Kiitos. Kamerun, Kiina, Costa Rica, Portugali, minun täytyy tavata sinut. Uusi-Seelanti, Taiwan. Halleluja! Antakaa minun ottaa kaikki liput. Slovenia, Laos. Halleluja! Kiitos hyvin paljon. Israel. Kenia. Kaikki JEESUKSELLE. Etelä-Afrikka, olen tulossa takaisin. Sade on täällä! Se rakennus, jota etsin, on täällä. Sri Lanka, Namibia, Ranskan Guayana. Burundi, minun tyttäreni, minun täytyy tulla. Slovakia. Sambia, kiitos, olen rukoillut puolestanne jo jonkin aikaa. Kiitos. Irlanti. Ghana, kiitos, on hienoa nähdä sinut. Hollanti, Suriname, Martinique ja Guadalupe, Kreikka. Halleluja! Kiitos todella paljon. USA; New York ja Kalifornia. Islanti, minun täytyy tavata sinut. Iso-Britannia, meidän täytyy tavata. Puhu Arkkipiispalle. Meidän täytyy tavata. HERRA siunatkoon teitä. Kiitos hyvin paljon. Thaimaa. Kiitos todella paljon, kiitos. Kaikki kansakunnat ovat täällä. HERRA siunatkoon teitä. Kaikki pastorit ulkomailta, HERRA siunatkoon teitä. Tulen tapaamaan teidät tänä iltana. Sitten meillä on opetuslapseutus kahden päivän ajan. HERRA siunatkoon teitä. Shalom. Shalom.  

(Suomennos 5. Kansainvälisestä Pastorien ja evankeliumin saarnaajien Konferenssista  

Nakurussa, Keniassa, elokuu 2016. Puhujana: Profeetta Dr. Owuor)  

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)