4.4.2018 PROFETIA: HERRAN PALVELIJAT TANSSIMASSA AURINGOSSA

 

Aamen, nyt toinen keskustelu, jonka haluaisin jakaa kuuntelijoiden kanssa maailmanlaajuisesti on se, että sunnuntaina, sunnuntaiyönä historiallisen Pastorien -ja Evankeliumien saarnaajien Konferenssin jälkeen, joka tapahtui Nakurussa. HERRA tuli ja puhui Hänen Sanansaattajiensa kanssa tämän hetken tapahtumista ja tuossa keskustelussa sunnuntaina HERRA JEHOVA esitteli Hänen Palvelijalleen, esitteli minulle kun tanssin HERRAN edessä yhdessä sen toisen kanssa. He kaksi tanssivat HERRAN edessä ilosta siitä tosiasiasta, että Hän vihdoin laski heidät alas Taivaasta ja kun tanssin HERRAN edessä, niin me löysimme itsemme tanssimassa.

Itseasiassa se oli juutalainen laulu, juutalainen tanssi, sillä tanssin nostaen ja taivuttaen oikeaa jalkaani samalla kun menimme piirissä ympäri. Se oli muinainen juutalainen tanssi ja sitten huomasimme, että tanssimme auringossa. Sitten HERRA sanoi, että aurinko myös tanssi. Aurinko tanssi ja nämä ovat tämän hetken ihmeitä, rakkaat ihmiset.  

Uudestaan sunnuntaiyönä konferenssin jälkeen, HERRA JEHOVA näytti minulle nämä kaksi Palvelijaansa tanssimassa, jotka Hän on laskenut alas Taivaasta. Kun he menivät ympäri, he pitelivät käsistä ja tanssivat ja menivät ympäri juutalaisella tanssityylillä, taivuttaen oikeaa jalkaansa ja mennen tällä tavoin eteenpäin tanssien.

Ja sitten HERRA näytti minulle heidät tanssimassa auringossa. Näin itseni tanssimassa auringossa ja sitten HERRAN Ääni sanoi: Ja aurinko myös tanssi. Tämä oli heidän virkaan vihkiäispäivänä, kun HERRA laski heidät Taivaasta virallisesti suorittamaan tehtäväänsä maailmassa, kirjautumaan virallisesti maailmaan tehden HERRAN JEHOVAN tehtävää. Nämä ovat tämän ajan ihmeitä. HERRA siunatkoon heitä, joilla on korvat. Shalom.

(Profeetta Dr. Owuor 4.4.2018 / Jesus is Lord -radiossa www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)