4.12.2018 PROFETIA SEURAKUNNAN JOHTAJASTA, JOKA KIIREHDITÄÄN SAIRAALAAN

 

Rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani viime yönä. Rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA ELOHIM, Valtavin ja Hirvittävin Israelin JUMALA, Hän Puhui kanssani viime yönä, HERRA JUMALA. Ja viime yönä Hän näytti minulle seurakunnan johtajan. Näen seurakunnan johtajan, joka viedään kiireessä sairaalaan. Näen, että hänet kiirehditään sairaalaan. En tiedä onko se syöpä vai mikä tahansa, joka on iskenyt häneen, mutta hänet kiirehditään sairaalaan hyvin nopeasti, hyvin hyvin nopeasti yhdessä maista. Näen seurakunnan johtajan vietävän kiireessä sairaalaan. En tiedä onko se syöpä, mutta kun he ajavat, kuulen lääkärien sanovan, että ei nyt ensin kysellä mitään. Viedään hänet kiireessä saman tien. En tiedä leikkaussaliin vai mihin, mutta sairaalaan kuitenkin.

HERRA on näyttänyt minulle seurakunnan johtajan, joka viedään kiireessä sairaalaan. Hänet tullaan viemään todella kiireessä nopeasti sairaalaan, hyvin kriittisessä tilassa. Tämä on hyvin kriittistä aikaa seurakunnan historiassa. Yleensä on syy, miksi HERRA näyttää tällaista. HERRA korostaa tälle sukupolvelle parannuksenteon tarpeen. Tämän sukupolven täytyy tehdä parannus ja pelätä JUMALAA. Heillä täytyy olla JUMALAN pelkoa ja viisautta, jotta kun tällainen asia tapahtuu, teidän löydetään oikeassa asemassa HERRAN kanssa.

Sillä ei ole merkitystä, jos joku lähtee nyt ja he ovat vanhurskaat ja pyhät tai ylöstempaus tulee ja löytää heidät vanhurskaina ja pyhinä. Muistakaa, että vanhurskaus ja pyhyys pysyvät. Tämä on JUMALAN Valtakunnan standardi Taivaassa. Uudestaan, se mitä on sanottu, olen sanonut tämän useasti, että jos olet pyhä ja vanhurskas sillä ei ole merkitystä, jos mitä tahansa tapahtuu sinulle nyt, niin tulet vieläkin perimään JEHOVA JUMALAN Kirkkaan Valtakunnan, mutta jos et ole vanhurskas, etkä pyhä, silloin sillä on merkitystä ja siitä tulee suuri ongelma, mutta jos olet vanhurskas, kuten olen sanonut ja pyhä ja noudatat JEESUKSEN vanhurskautta ja HERRAN pyhyyttä, silloin mitä tahansa tapahtuu sinulle nyt, silti tiedät, että tulet olemaan Kirkkaudessa. Kun tuo päivä saapuu, tulet perimään JUMALAN Kirkkaan Valtakunnan. Tai jos ylöstempaus tulee ennen kuin kuolet, tai ennen kuin mitään tapahtuu sinulle, sinut tullaan silti ottamaan JUMALAN Kirkkaaseen Valtakuntaan.

Uudestaan, HERRA, viime yönä noin klo 03-04, HERRA näytti yhden seurakunnan johtajista vietävän nopeasi kiireessä ja sitten kun hän pääsee sairaalaan, näen, että hän on pyörätuolissa. Näyttää, että hän on pyörätuolissa. He tuovat hänet kiireessä pyörätuolissa ja laittavat hänet pyörätuoliin ja yrittävät kiirehtiä häntä ja lääkärit sanoivat, että älkää kyselkö häneltä mitään, sillä meillä ei ole paljoa aikaa sille! Meillä ei ole aikaa sille, sillä hän ei tule selviämään. He kiirehtivät hänet sinne. Parannuksenteko on aina tärkeää, ihmisten tehdä parannusta ja olla vanhurskaudessa ja valmistautua JUMALAN Kirkkaaseen Valtakuntaan. MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Kiitos, todah, shalom.

(4.12.2018 Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)