4.10.2020 HERRAN GLOBAALI SUNNUNTAIKOKOUS / SAARNAN MUISTIINPANOT

Olemme katselleet valtavaa Sanomaa, jonka HERRA on tallettanut Ilmestyskirjaan, kun aloimme tarkastelemaan seurakunnan ylöstempausta Kirkkauden Valtakuntaan, Taivaan Valtakuntaan. Tämä on tapahtuma jota kansakunnat odottavat sekä tärkein tapahtuma JUMALAN kalenterissa. Katsoimme sananpaikkoja raamatusta, jotka juhlivat ja valaisevat seurakunnan ylöstempausta ja kuvailevat päivää kun seurakunta otetaan ylös. Sitten saavuimme Ilm. 4:1. Tämä kaunis ja upea sananpaikka kuvailee seurakunnan sisällepääsyä. Tästä aloitimme tämän valtavan matkan. 

Ilmestyskirja 4:1
1 Sen jälkeen minä näin, ja katso: taivaassa oli ovi avoinna, ja ensimmäinen ääni, jonka minä olin kuullut ikäänkuin pasunan puhuvan minulle, sanoi: "Nouse ylös tänne, niin minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva".
2 Ja kohta minä olin hengessä. Ja katso, taivaassa oli valtaistuin, ja valtaistuimella oli istuja.

Tämä on se kaunis sananpaikka, kosta olemme nauttineet joka juhlii seurakunnan ylöstempausta, tuota päivää jota kaikki odottavat, kun viimein, Hei hei maailma! Menemme takaisin ikuiseen kotiimme. Se päivä kun lähdet maailmasta. Ylöstempauksen näky. HERRA näytti minulle kuinka seurakunta ollaan ottamaisillaan, kuinka se otetaan tuona päivänä, kuinka hän lähtee maaperästä ja sitten hänet nostetaan ja sitten hän menee ohitseni tällä tavoin ylös tänne taivaalle. Sitten JUMALAN Pilvi, joka on JAHVE JUMALA, ilmestyi n. 30 jalanmitan päähän minusta, mutta Hän oli todella suuri, kuin maapallo. 

Sitten ovi avautui ja loisteliaat Portaat laskettiin alas. Sitten näin heidät kirkkaissa vaatteissaan joka pyhien vanhurskaus, ja he kipusivat loisteliailla jaloillaan kirkkaita Portaita pitkin ja he menivät suoraan Kirkkauden Valtakuntaan. He shokeerasivat minua! He eivät kukaan katsoneet olleenkaan taakseen, he vain menivät ja menivät ja menivät. Sitten ovi sulkeutui ja Portaat suljettiin sisään sinne. Tämä on sanapaikka tuosta kutsusta. Ja tästä on tullut paljon keskustelua. 

Ilmestyskirja 4, loisteliain sananpaikka koskaan, jossa voitte nähdä Loisteliaan KAIKKIVALTIAAN JUMALAN Valtaistuimen. Sitten luvussa 5 Hän esittelee JUMALAN loisteliaan UHRIKARITSAN, joka on teurastettu. Jaoin kuinka HERRA vei minut sisälle Taivaaseen ja näin JUMALAN LOISTELIAAN KARITSAN seisovan Valtaistuimen keskellä. Hän itseasiassa seisoi loisteliaimmalla Valtaistuimella. Sitten Hän ojensi kaulaansa ottaakseen katsekontaktin minuun oikealla puolelle puolelle, ja kun otimme katsekontaktin näin, kuinka Hän oli teurastettu ja Veri virtasi Hänen kaulastaan. 

Sitten ISÄ Sanoi, nyt näytän mitä on tapahtumaisillaan maailmalle, osa siitä on se mitä tuli tapahtumaan Jerusalemille. Tämä profetia toi Benjamin Netanyahun takaisin valtaan. Sitten Benjamin Netanyahu II. Sitten Hän vei minut takaisin Valtaistuimen luo ja Kirkastuminen tapahtui, vaatteemme tuli superkirkkaaksi niin kirkkaaksi, että jos mikään kynä olisi koskenut siihen, olisit nähnyt sen pisteen. Sitten Johannes Kastaja tuli puhumaan kanssani ja sanoi: Katso, JUMALAN loistelias KARITSA! Sen jälkeen Johannes hävisi minuun. Sitten Loistelias KARITSA tuli minua kohti ja kaikki muuttui enemmän super kirkkaammaksi. Jopa se Kirkkauden sihinän ääni. Ja sitten harjanne väliltämme katosi ja MESSIAS tuli. Tämä kertoo, että nämä ovat ne Sanansaattajat jotka tuovat MESSIAAN. Olkaa varovaisia kaikessa tässä, että kaikki tämä koskee MESSIAAN tulemusta ja siihen valmistautumista. 

Sitten luvussa 5, ISÄ JUMALA kutsuu koko Taivaan ja maan palvomaan KARITSAA. Hän siis esittelee kristillisen pelastuksen perustan, Veren, JUMALAN Pääsiäiskaritsan. Kiinnittäen sydämenne ja mielenne takaisin siihen uhriin, joka tapahtui 2 Moos 12, jonka Veri vapautti teidät, vieden teidät viimeiseen vitsaukseen, että ainoastaan KARITSAN Veri peitti heidät eristyksen ja sulkemisen aikana, se KARITSAN Veri peitti heidän talonsa ja ovenpielensä ja heille sanottiin, älkää tulko ulos! Sitten heidät vietiin pois Kotkan siivin! Jopa nyt, vain JUMALAN KARITSAN Veren kautta voitte nähdä JUMALAN Kirkkauden Valtakunnan, ollen pestynä ja peitettynä KARITSAN Verellä. Sijaiskuolema.  
    
Sitten aloin tehdä yhteenvedon Ilm 1 saakka, ennen kuin katsomme ylöstempauksen jälkeistä aikaa. Hän jakoi nämä 5 lukua kolmeen osaa: 1) Ilmestyskirja 1: JEESUS KRISTUS paljastettuna ja Hänen ilmestyksensä. Johannes näkee Hänen seisovan siellä universumin KUNINKAANA. Sitten on Lampunjalka, joka on valaistu ja seitsemän lamppua, tämä kuvastaa seurakuntaa. Sitten kun Hän seisoo siellä, Hän pitelee myös seitsemää tähteä.

KRISTUS JEESUS MESSIAS, JUMALAN KARITSA; jonka näitte nöyränä tallissa, tullen näin nöyrällä tavalla, kun Hän tulee takaisin, Hän ei ole se sama JEESUS, jonka kuvan olette muodostaneet, joka väitteli Fariseusten kanssa ja käveli Betaniaan heikkona sen jälkeen. Ei Hän tule takaisin nöyränä tuolla tavoin ja lapsena seimessä, väitellen Fariseusten kanssa, eikä saarnaten evankeliumia tämän maailman kujilla ja sivuteillä ja puhuen Nikodemuksen kanssa, että jollei ihminen synny uudesti ylhäältä. Ei! Vaan Hän tulee kruunun kanssa väreissä ja loistossa Voittoisana loisteliaana KUNINKAANA, joka ratsastaa Voittonsa väkevyydessä!

Jaoin teille näyn, kun ISÄ JUMALA pyysi MESSIASTA astumaan Taivaalla, kommunikoiden kanssani ja se oli oikealla puolella, ja Kirkkaus ilmestyi ja Pilvi ja pasuunan ääni, ja olen jakanut teille, miltä pasuuna tulee kuulostamaan tuona päivänä ja se väkevä ääni joka julisti. Katso, HERRA on ilmestymäisillään taivaalle. Kun katsoin niin Pilvi avautui ja Kirkkaus levittäytyi taivaalle. Sitten Hän ilmestyi ja Hänellä oli super loistelias kultainen kruunu, ja Hän otti Naulan Lävistämän Kätensä ja näytti minulle. Sitten Hänellä oli punainen vaate, joka juoksee olkapäältä diagonaalisti tällä tavoin sekä kultainen leveä vyö. 

Hän näytti Naulan lävistyksiä, katso mitä tein teidän puolestanne! Aivan kuin sanoen juokse ja kysy heiltä, miksi he ovat unohtaneet tämän? Aivan kuin sanoen, nyt en voi enää mennä Golgatalle heidän puolestaan. Aivan kuin sanoen, nyt katso minulla on virhe, tahra, en voi enää kuolla heidän puolestaan. Sano heille, Älkää koskaan unohtako tätä! Olen iloinen että tein tämän! Jos minulla olisi tilaisuus, tekisin sen uudestaan, mutta en voi! Sanoen kuinka tahansa hirvittävä seurakunnan tila onkaan, juokse kertomaan heille sanoen, käyttäkää vain tätä Golgataa! Katso, minulla on nyt merkit! Katsokaa Ristin hintaa! Kerro heille pelastuksen hinta! Kerro heille, että ainoa ihmisen tekemä asia täällä ylhäällä on tämä! 

Sitten sama Naulan Lävistämä Käsi valmisti kruunun, sitten Hän kääntyi vasemmalle ja käveli halki Taivaan, niin joka ikisestä askeleesta, mihin Hän astui tuli Kirkkaus Kirkkaus Kirkkaus, Hänen jalanjälkensä oli täynnä Kirkkautta. Hän jätti Hänen jalanjälkensä, jotka olivat: Kirkkaus Kirkkaus Kirkkaus. Annoin esimerkin Nairobissa täällä kun käteni ja jalkani olivat täynnä Kirkkautta. Jopa kun nostelin jalkojani, niin kenkieni alla oli täynnä Kirkkautta. Tämä on se hetki, kun kaikki Kirkastui. Samalla tavoin kun MESSIAS käveli halki Taivaan, Hänen jalanjälkensä jättivät jäljen: Kirkkaus Kirkkaus Kirkkaus. 

Kun Hän saapui vasempaan ääreen, Hän kääntyi katsomaan minua jälleen ja näytti minulle toisen Kätensä, Naulan Lävistykset ja käytti samaa Kättänsä asetellakseen kruunun. Ja pysyi siellä hetken. Sitten Hän kääntyi tällä tavoin ja meni sisälle ja Pilvi peitti Hänet sisään. Ennen kuin Hän käveli sisälle anoin, HERRA, ota minut mukaasi. Hän vastasi, aikasi ei ole vielä. HERRA jätti minut tuohon näkyyn joksikin aikaa harkitusti, kuinka Hänen jalkansa jättivät Kirkkauden jalanjäljet kaikkialle minne Hän oli astunut. Kuinka mahtavaa aikaa seurakunnassa, voimallisinta aikaa olla kristitty. 

Olemme siis tarkastelleet Ilmestyskirjan lukua 1. Sitten 2 & 3. Sitten 4, "Tule ylös tänne! Ja näytän sinulle mitä on tapahtuva tämän jälkeen!. Johannes nostetaan ylös ja yhtäkkiä hänen keskittymisensä on siinä mitä tapahtuu Valtaistuimella. Sitten luku 5. Sitten sanoin, tarkastellaan lukua 2 & 3, Sanomaa seurakunnalle, kuinka valmistautua. JUMALAN totinen ohjeistus tälle seurakunnalle ja sukupolvelle. Tuon sananpaikan yltäkylläisyys. Kuinka HERRA käyttää tätä sananpaikkaa auttaakseen seurakuntaa. Mennään sinne takaisin. 

Ilmestyskirja 3:14-21     
14 Ja Laodikean seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Amen, se uskollinen ja totinen todistaja, Jumalan luomakunnan alku:
15 Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava!
16 Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos.
17 Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston.
18 Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.
19 Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus.
20 Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani.
21 Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa.
22 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'"

Joten sanoimme, tämä on valtava keskustelu HERRALTA. HERRA sanoo, että seurakunta Laodikeassa oli HERRAN siunaama, se oli rikas vauras seurakunta. Se oli kaupan keskus, bisnespaikka, jonne monet bisnesihmiset tulivat sinne tekemään bisneksiä, monet kauppiaat. Muistakaa, että tämä tapahtui Rooman hallintavallan aikana. Siellä oli muita markkinapaikkoja lähellä, kuten Kolossa. Tämä oli siis valtava bisnes-keskus. Oli valtava pankkiteollisuus ja samaan aikaan heillä oli kukoistava tekstiiliteollisuus, samaan aikaan koulu, joka otti kaksi kemikaalikomponenttia ulkopuolelta yhdestä kaupungista, farmaseutit murskasivat ja sekoittivat sitä ja sekoittaen öljyä. Tämä oli silmälääketiedettä. he tekivät silmävoidetta, salvaa, kun laitat sitä silmiisi, pystyt näkemään paremmin, se puhdistaa silmäsi. Sellainen oli tuon paikan edistys ja vauraus. Joten seurakunta Laodikeassa löysi itsensä sieltä. Sitten valitettavasti tuon paikan rikkaus ja vauraus vaikutti tuohon seurakuntaan. Mitä tapahtuu on tämä. Se turmeli heidän kristityn pelastuksensa. Oli suuri luopumus seurakunnassa. 

Kun katsot näitä kaikkia 7 seurakuntaa Ilmestyskirjassa, joille HERRA ITSE saneli ja kirjoitti kirjeet heille lähetettäväksi. Hän saneli ja Johannes kirjoitti ja lähetti ne. Kun katsot Ilmestyskirjan seitsemää seurakuntaa, tämä tietty seurakunta Laodikeassa näyttää olevan pahempi kuin mikään muu, sillä ei ollut mitään mistä Hän ylisti heitä, sen sijaan Hän nuhteli heitä todella ankarasti. Ja tämä tietty seurakunta. Tiedän että jokaisessa 7 seurakunnassa, kun katsot kirjettä, minkä JEESUS lähetti heille, näette jokaisessa jotain, mitä on sisällä tämän päivän seurakunnassa. Katsoessanne sitä tahraa niissä, näette synonyymin, samankaltaisuuden tämän päivän seurakunnan lankeemuksessa. Siksi Sanoma noille seurakunnille on hyvin relevantti myös tämän päivän seurakunnalle. 

Kun katsotte kaikkia niitä, myös Sardesta, näette että on joku tahra mitä löydätte tämän päivän seurakunnasta, joten ohjeistukset ovat todella arvokkaita tämän päivän seurakunnalle. Mutta katsoessanne Laodikeaa, se on kaikista läheisin tämän päivän seurakunnalle, sen lankeemuksen suuruuden tähden, joka tapahtui Laodikeassa. Joten keskitymme niihin ohjeistuksiin ja korjaukseen, jonka HERRA antoi sieltä.

Kun heidät löydettiin sieltä vauraudessa ja suuressa yltäkylläisyydestä, kun katsotte tämän päivän seurakuntaa, heillä on enemmän tavaroita kuin millään muulla sukupolvella, kaikki välineet laitteet, ja he elävät paremmin, lähettäen lapsensa ulkomaille opiskelemaan. heillä on kaikkea enemmän ja ovat korkeammalla tasolla kuin aiemmat sukupolvet. Tämän sukupolven yltäkylläisyys ja vauraus on myös vaikuttanut seurakuntaan tässä sukupolvessa. 

Mutta on ihmeellistä, miten HERRA katsoo nyt ihmistä, seurakuntaa tuossa vauraudessa, yltäkylläisyydessä. Hän sanoo, kuinka ette tiedä, että olette niin köyhiä. Se ei ole mikään vauraus. Olette viheliäitä, köyhiä, säälittäviä, sokeita ja alasti. Silti tiedämme, että heillä oli todella kukoistava tekstiiliteollisuus. He käyttivät mustan lampaan nahkaa. Hän sanoi heille, tulkaa luokseni ja annan teille valkoiset vaatteet. Tuo seurakunta käytti paljon aikaa investoiden maailman rikkauksiin. Silti Hän sanoi, ei tuo ole mitään rikkautta, se on nolla. Maailman rikkaudet ei johda mihinkään. Se on väliaikaista. Sitten Hän sanoo, tulkaa luokseni ja annan teille tulessa puhdistettua kultaa. Toisin sanoen, Hän sanoi, että ainoastaan JEESUKSESSA voi ihmiskunta olla osallisia Taivaan aarteisiin. Hän käytti tekstiiliteollisuutta, joka heillä oli siellä ja roskasi sen ja sanoi, tulkaa luokseni ja annan teille vaatteen. Tuo on alastomuutta. Ja Hän puhuu heille siitä silmävoiteesta, te luulette olevanne kehittyneitä saaden ihmiset näkemään paremmin farmaseuttiteollisuutenne tähden. Mutta tietämättänne olette täysin sokeita  mitä Minuun tulee. Diagnoosissa, jonka HERRA teki Laodikean seurakunnalle, olette täysin shokissa ihmisen pyrkimyksen tyhjyydestä! Hän kysyy, miksi ihmeessä keräätte aarteita maailmaan?! Ja niillä aarteilla ei ole mitään arvoa. Miksi ette kerää aarteita JUMALAN Valtakuntaan, jossa niillä on merkitystä ja ne säilyvät ikuisesti.

HERRA sanoo, pahin mikä teistä voi koskaan tulla, on haalea ja penseä kristitty. Olkaa mieluummin kuumia tai kylmiä. Jos olet kylmä, evankeliumi voi koskettaa sinua ja täysin muuttaa sinut. Mutta Hän sanoo, että olet pahempi kun olet haalea. He jotka ovat haaleita, he olivat kerran kuumia, sitten he liukuivat takaisin. Hän sanoo he eivät edusta Häntä hyvin vaan häpäisevät Hänet. He toimivat siellä keskialueella kuuman ja kylmän keskellä. Tuossa paikassa he ovat kirjaimellisesti immuuneja evankeliumille.

Näimme kuinka JEESUS seisoo siellä oven ulkopuolella koputtaen ja koputtaen, kysyen tältä haalealta seurakunnalta Laodikeassa, jotta he avaisivat Hänelle, jotta Hän voi tulla sisälle. Mutta he ovat niin kiireisiä siellä, tanssivat siellä valkoisten nenäliinojen kanssa sanoen että he ylistävät. Silti HERRA seisoo siellä ulkopuolella koputtamassa. Tämä on sama asia, kun MESSIAS tuli temppeliin Jerusalemissa ja Hän käveli joka puolella siellä ulkopihalla, ja juutalaiset ja Fariseukset olivat sisällä rukoillen JUMALAA. He sanoivat, HERRA JAHVE, pyydämme, lähetä meille MESSIAS, me odotamme, lähetä meille juutalaisten KUNINGAS, Israelin KUNINGAS! Silti MESSIAS oli siellä ulkopuolella Hän kiersi ympäri ja meni Betaniaan.

Todella säälittävä tilanne seurakunnassa Tätä käsittelimme, että olet mieluummin kuuma tai kylmä, mutta kaikista kuolettavin kristillisyyden muoto, jonka näette kaikkialla maailmassa nyt, on se haalea penseä kristitty. He ottavat osan osan kuumaa ja kylmää ja sekoittavat sen. He eivät ole kylmiä eivätkä kuumia. Hän sanoo, Hän koputtaa jotta Hän voi tuoda heille Herätyksen. 

Voimmeko katsoa tuota haaleutta ja penseyttä, kuinka tuo seurakunta lankesi ja tämän päivän seurakunta on langennut niin syvälle tähän haaleuden paikkaan? Pahin asia ja loukkaus, mitä voit koskaan tehdä HERRALLE on, että näet JUMALAN Vierailut ja sitten sivuutat ne. Siksi luimme Hepr. 6:4-6. 

Hepr. 6:4-6    
4 Sillä mahdotonta on niitä, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet
5 ja maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailmanajan voimia,
6 ja sitten ovat luopuneet-taas uudistaa parannukseen, he kun jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja häntä julki häpäisevät.

Sen tähden HERRA toistaa varoituksen armon väärinkäytöstä.

Hepr. 10:26-31
26 Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.
28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:
29 kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä!
30 Sillä me tunnemme hänet, joka on sanonut: "Minun on kosto, minä olen maksava"; ja vielä: "Herra on tuomitseva kansansa".
31 Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin.

Tämä on valtavaa siunatut ihmiset. Tässä Hän painottaa armon väärinkäyttöä. Hän toistaa sen: 2. Piet. 2:19-22.

2. Piet. 2:19-22
19 ja lupaavat heille vapautta, vaikka itse ovat turmeluksen orjia; sillä kenen voittama joku on, sen orja hän on.
20 Sillä jos he meidän Herramme ja Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen tuntemisen kautta ovat päässeetkin maailman saastutuksia pakoon, mutta niihin taas kietoutuvat ja tulevat voitetuiksi, niin on viimeinen tullut heille ensimmäistä pahemmaksi.

Ymmärrättekö että on parempi olla kylmä kuin haalea ja penseä?

21 Parempi olisi heille ollut, etteivät olisi tulleet tuntemaan vanhurskauden tietä, kuin että sen tunnettuaan kääntyvät pois heille annetusta pyhästä käskystä.
22 Heille on tapahtunut, mitä tosi sananlasku sanoo: "Koira palaa oksennukselleen", ja: "Pesty sika rypee rapakossa".

Ymmärrättekö painoarvon, kun HERRA puhuu armon väärinkäytöstä. Se vakavuus, jonka HERRA tuo tämän päivän seurakunnalle joka on väärinkäyttänyt armoa. Se varoitus jonka HERRA antaa armon väärinkäytöstä! Syy miksi HERRA Taivaalla näytti Naulan Lävistämät Kätensä! Se on hirvittävä kauhea asia väärinkäyttää armoa. Hän sanoo, että ei ole enää jäljellä parannuksentekoa teille. Että näette rampojen kävelevän ja sitten päätätte kävellä siitä pois ja sivuuttaa sen, ihan kuin sinne minne menette nyt on myös rampoja kävelemässä!? 

Kun näette JUMALAN Pilven laskeutuvan alas, se on ISÄ JAHVE JUMALA ITSE tullen siunaamaan kansakuntaa, maata HERRAN Profeettoja ja tuota seurakuntaa. Kun kävelette pois, Hän sanoo, se on suuri loukkaus HERRALLE JUMALALLE! Ihan kuin siellä toisaalla olisi joku toinen Pilvi. Kun Taivaat avautuvat ja PYHÄN HENGEN Sade lankeaa alas tässä seurakunnassa, ja kävelette pois, ihan kuin muualla olisi joku sade. Silloin tuossa tilassa Hän sanoo, ette ole Minun, ette kuulu Minulle, ette ole JUMALAN Valtakuntaa varten. 

Kun luimme Luukas 16, kuulette HERRAN JEESUKSEN sanovan: EI! Siellä alhaalla on Kaksi Profeettaani, Mooses ja Elia, kuunnelkoot he heitä! HERRA JEESUS antaa koko maailman niille Profeetoille. HERRA JEESUS sanoo, jos he eivät pysty kuulemaan Profeettojani, silloin he eivät kuulu minulle. Sillä JUMALAN Pilvi on laskeutunut sinne, he ovat nostaneet rampoja maasta, astumatta ulos asunnostaan, he eivät koskettaneet edes heitä tai kaataneet öljyä, jos he eivät pysty kuulemaan JAHVEN Profeettoja, vaikka joku nousisi ylös kuolleista, niin nuo ihmiset eivät ole evankeliumia ja Taivaan Valtakuntaa varten. Että he voivat nähdä kaiken tämän ja kävellä pois, he eivät kuulu Minulle. Uskokoot Profeettojani alhaalla siellä. Kaikki mitä he tarvitsevat evankeliumia varten, Profeetat ovat lähetetty sitä varten. Se oli peljättävä hetki!

Vieläkin katsoen ja päätellen koskien Laodikean seurakuntaa. Katsotaan yhtä huolenaihetta jonka HERRA nosti, joka vaikutta tämän päivän seurakuntaan, haaleaan penseään kristillisyyteen, josta JEESUS pahastui. Hän sanoo, on parempi että olette ilman JEESUSTA, kuin että vastaanotatte JEESUKSEN ja sitten etsitä tulee haaleita ja penseitä. Keitä ovat nämä kristityt joista JEESUS Sanoi, olette niin, sokeita, alasti, olette menossa helvettiin!

Jesaja 29:13-14       
13 Ja Herra sanoi: Koska tämä kansa lähestyy minua suullaan ja kunnioittaa minua huulillaan, mutta pitää sydämensä minusta kaukana, ja koska heidän jumalanpelkonsa on vain opittuja ihmiskäskyjä,
14 sentähden, katso, minä vielä teen tälle kansalle kummia tekoja-kummia ja ihmeitä, ja sen viisaitten viisaus häviää, ja sen ymmärtäväisten ymmärrys katoaa.

Hän sanoo tuosta sananpaikasta, seurakunta Laodikeassa oli tarkalleen tällainen. Haaleita ja penseitä. He tulevat lähelle HERRAA huulillaan ja kunnioittavat vain huulillaan, mutta heidän sydämensä on kaukana HERRASTA. Tämän päivän seurakunta on samanlainen. Se on todella suuri lankeemus, että heidän sydämensä eivät ole HERRAN kanssa. He palvovat huulillaan yksin, mutta heidän sydämensä ovat kaukana HERRASTA. Toisin sanoen, kun seurakunta Laodikeassa, kun he vastaanottivat JEESUKSEN, kun he palvoivat ja palvelivat Häntä, heidän sydämensä olivat muualla. HE kävivät normaalisti seurakunnassa, mennen joka sunnuntai seurakunnassa, mutta heidän sydämensä olivat muualla, jossakin maailmassa. Eikö tämä olekin tämän päivän seurakunta? Kun haluat mennä heidän kanssaan syvemmälle, heidän sydämensä ei ole mukana.

Nyt määrittelen teille ylöstempaus-seurakunnan, joka otetaan ylös ylöstempauksessa. Kun HERRA katsoi tähän langenneeseen seurakuntaan Laodikeassa ja nuhteli häntä, voitte melkein nähdä ylöstempaus-seurakunnan, asiat mitä ette voi tehdä, asiat mitä KRISTUKSEN morsian ei saa tehdä. Hän korotti ne asiat, mitä ette voi tehdä jos haluatte päästä Kirkkauden Valtakuntaan. Seurakunta, joka pääsee sisälle JUMALAN Taivaan Valtakuntaan, on seurakunta:

-Joka palvoo HERRAA koko sydämellään mielellään ja voimallaan
-Hänellä on aito vilpitön palvonta
-Kun hän palvelee HERRAA, hän ei ole tekopyhä

Tämä on tekopyhä seurakunta, jota Hän kuvailee tässä. Jos haluat mennä Taivaaseen, sinun tulee potkaista pois kaikki tekopyhyys ja palvella HERRA totuudellisesti aidosti! Eikö tämä olekin Sanoma tämän päivän seurakunnalle? Hänen kiinnostuksensa ovat jossakin muualla. Aivan kuten tämän päivän kristitty, he palvovat, mutta heidän sydämensä ovat jossain muualla, muissa kiinnostuksenaiheissa, bisneksissään, muissa asioissa. Joskus seurakunnassa jopa kun he palvovat heidän sydämensä on naisessa joka palvoo jossain punaisessa vaatteessa jossakin. Hän palvoo mutta hänen sydämensä on täysin seksuaalisessa moraalittomuudessa. Nyt voitte nähdä, mitä teidän ei tulisi koskaan tehdä, jos haluatte mennä ylöstempaukseen.   

Luukas, toinen sananpaikka, joka kuvailee Laodikean seurakuntaa. HERRA käskee, että kun olemme uudestisyntyneitä, meidän tulee olla tulessa. Olen iloinen, että tässä seurakunnassa on tauoton Tuli, rammat kävelevät vaikka olemmekin koronaviruksen keskellä tai emme, niin on tauoton tuli. Mutta haaleassa seurakunnassa tuli on sammunut, heillä ei ole palavuutta. 

Mitä tulen jakamaan teille tänä yönä, tulette näkemään, mitä teistä ei koskaan tulisi tulla, standardit, joilla teidän tulisi tutkia itseänne. Ja jotkut ihmiset, HERRA jopa puhuu minulle joskus heistä, he ovat Tulessa. Tästä syystä rohkaisen teitä aina soittamaan radioon, HERRA aina puhuu minulle heistä, he jotka soittavat radioon, sillä heidän tulensa ei ole vielä kuollut! He soittavat aina radioon. Kuten myös SUOMI, Piispa Anna Anttila.  

Tänään määrittelen teille seurakunnan joka pääsee Taivaaseen. Olen nähnyt ihmisten tulevaisuuden jopa heidän ikuisuutensa. On ihmeellistä, kun sanon heille, että heidän tulisi palvella JUMALAA. Näen niin kauas ja syvälle. Nyt ymmärrätte miksi joskus kuuntelen radiota. Tästä lähtien teidän tulee aina soittaa radioon, heitä tulessa. HERRA käskee seurakuntaa vaeltamaan JUMALAN Tulessa ja palavuudessa. Hän sanoo, jos olet haalea ja penseä, olet menossa helvettiin. Jos HERRA ei enää kuule sinusta, on vakava ongelma. HERRA näyttää minulle joskus ihmiset, jotka soittavat radioon ja sanoo, siunaa heitä. Hän näyttää minulle ihmiset, jotka ovat TULESSA!

Katsokaa seurakuntaa ulkona tuolla, heillä ei ole tulta, koska yksikään rampa ei kävele. Mutta täällä he aina juhlivat Tulessa parantuneita rampoja. Joskus he eivät pääse radioon, mutta on aina hyvä yrittää ja odottaa. Joskus on hyvä soittaa radioon sillä ylöstempaus voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä. Elämme Lopunaikaa. Tällaista ei tapahdu missään muualla. Vain täällä on jatkuva valtava Tuli ja Tulen juhlinta täällä. Näettekö sen erotuksen nyt? 

Nyt kävelen kanssanne sen haalean ja penseän seurakunnan identiteettiin. Laodikean seurakunta ja langennut seurakunta tässä ajassa. Tulette ymmärtämään jotakin ihmeellistä tänä iltana, miksi Tuli täällä on jatkuvaa joka ei koskaan kuole. Seurakunta, joka menee helvettiin, on turta HERRALLE. Hänellä ei ole Tulta, Tuli on kuollut. He voivat nähdä JUMALAN Pilven ja vain kävellä pois. Olen nähnyt ihmisten ikuisuuden. Tuon tyyppinen seurakunta menee helvettiin. Hän sanoo, kun he palvoivat täällä, he palvoivat huulillaan, mutta heidän sydämensä oli maailman vauraudessa. He olivat keskittyneet muihin asioihin, heidän sydämensä ei ollut HERRAN kanssa. 

Tämä on ainoa tapa, jolla voitte yrittää 
sivuuttaa JUMALAN Pilven. Hän sanoo olette kurjia, köyhiä, säälittäviä, sokeita ja häpeällisesti alasti. Luimme Hepr. 6:4-6, kun olette nähneet tulevan maailmanajan voiman, ja JUMALAN Sanan voiman, joka nostaa rammat ylös ja iskee neutronitähtiä, ja ottaneet osaa PYHÄÄN HENKEEN ja nähneet JUMALAN Pilven ja nähneet ihmeitä ja merkkejä ja sitten kävelette pois. Hän sanoo heille, että silloin ei ole enää uhria heidän edestään, vaan ainoastaan kuluttavan raivoavan tulen odotus, joka tulee kuluttamaan JUMALAN viholliset. Tämä on se mitä Hän sanoi Laodikean seurakunnalle, te menette helvettiin! Ja myös tämän päivän seurakunnalle, uskovalle, oka on turta JUMALAN Vierailuille.  

Luukas 21. Toinen identiteetti seurakunnalle, joka teistä ei tulisi koskaan tulla, jos haluatte nähdä JUMALAN Valtakunnan. Se uskovainen, kristitty, seurakunta, joka teistä ei tulisi koskaan tulla, jos haluatte päästä Kirkkauden Valtakuntaan.  

Luukas 21:1-4   
1 Ja hän katsahti ja näki rikkaiden panevan lahjoja uhriarkkuun.
2 Niin hän näki myös köyhän lesken panevan siihen kaksi ropoa.
3 Silloin hän sanoi: "Totisesti minä sanon teille: tämä köyhä leski pani enemmän kuin kaikki muut.
4 Sillä kaikki nuo panivat lahjansa liiastaan, mutta tämä pani puutteestaan, koko elämisensä, mikä hänellä oli."

Katsokaa tätä! Identifioiden jälleen Laodikean seurakunnan, tämän päivän langenneen seurakunnan, joka menee helvettiin.  

1) he palvovat HERRAA huulillaan
2) normaaleja tapakristittyjä, jotka menevät seurakuntaan joka sunnuntai
3) mutta kun he palvovat, heidän sydämensä on kaukana HERRASTA, he ajattelevat rahaa rikkauksia
4) kristittyjä joiden kristillisyyden on tämä maailma korruptoinut
5) Kun he tulevat palvomaan, he todella antavat niin kuin muut kristityt, mutta katsokaa kuinka JEESUS nuhteli heitä, te ette anna sydämestänne. Menette helvettiin, koska ette palvo sydämestänne. 

Katsotaan, keitä ovat nuo kristityt joista JEESUS sanoo, että jos he eivät tee parannusta ja palaa, he eivät näe JUMALAN Valtakuntaa, vaan menevät helvetin tuleen, helvettiin. 

Galatalaiskirje 1:6
6 Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin,
7 joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; 

Hän sanoo, että he vihaavat JEESUKSEN Ristin ja Veren evankeliumia. Kun alat saarnaamaan Ristiä ja Verta, he kävelevät pois. he tykkäävät lihan evankeliumista. Sillä heidän kristillisyytensä on lihan korruptoima tämän maailman hekumoilla. He rakastavat maailmaa. Kun nuhtelet noita kristittyjä, he eivät pidä siitä. Sillä JEESUKSEN Veri on nuhtelu synnille ja kutsu parannuksentekoon. JEESUKSEN Risti on lihan ristiinnaulitseminen. 

Näette, että eivät tykkää tuosta evankeliumista. He tykkäävät viihteen evankeliumista, joku tulee joka on motivaatiopuhuja, inspiraatiopuhuja, joka saarnaa lihan evankeliumia ja viihdyttää lihaa. Tästä tämän tyyppinen haalea kristitty pitää. Nyt kun puhut teille JUMALALLE kuuliaisuudesta, he nyt juoksevat pois, he eivät voi selviytyä. He pakenevat täysin kokonaan pois. Heitä ei enää nähdä siellä. Kun saarnaat JEESUKSEN Verta, heitä ei enää nähdä siellä, kun tuot JEESUKSEN Ristin he pakenevat pois.   

Kuka on tämä kristitty, jota JEESUS nuhteli? 

1) Näimme Jesaja 29, että heidän pelastuksessaan, palvonnassaan, he palvoivat kielellään ja huulillaan, mutta heidän sydämensä ovat tämän maailman rikkauksissa, moraalittomuudessa, heidän sydämensä eivät ole JEESUKSEN kanssa.

2) He antavat. Luulet että he ovat normaaleja kristittyjä, mutta sydän, Hän joka etsii sydämet, Hän sanoo, tuo nainen antoi koko sydämestään, mutta sinä et anna koko sydämestäsi.

Sitten tässä Galatalaiskirjeessä näette sen tyyppisen evankeliumin jota he rakastavat. 

Sen tähden tässä Palvelustyössä se on vain JUMALAN voima joka pitää heidät täällä. He tietävät että jos he menevät pois, he joutuvat helvettiin. Mutta ulkona tuolla he eivät tykkää parannuksenteosta, pyhyydestä, nuhtelusta, synnistä pois kääntymisestä, he vihaavat pyhyyttä. Haalea kristitty, joka elää siellä välimaastossa, he haluavat pikkuisen sitä ja tätä. Hän sanoo, menette helvettiin, ellette tee parannusta. JEESUS ei ole heidän sydämessään. Hän kolkuttaa ulkopuolella. Silti he palvovat täällä. Kuka on tämä kristitty?

Galatalaiskirje 1:7-10
on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.
8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
9 Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.
10 Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija.

Penseät ja haaleat kristityt käyttävät koko aikansa yrittäen miellyttää maailmaa. Kun he menevät työpaikoilleen, he eivät voi nousta ylös ja sanoa: OLEN UUDESTISYNTYNYT! He menevät vain virran mukana. Kun he menevät työpaikoilleen, he liittyvät ei kristittyjen mukaan. He ovat mukavissaan kävellen heidän kanssaan tehden kaiken heidän kanssaan läpi viikon. He haluavat aina miellyttää maailmaa. Eikö tämä olekin KRISTUKSEN seurakunta, jonka näette tänä päivänä tässä sukupolvessa? Yrittäen aina miellyttää maailmaa ja olla maailman ystäviä. He aina välittävät niin paljon mitä maailma ajattelee. He yrittävät miellyttää enemmän maailmaa kuin KRISTUSTA. Yritänkö saada ihmisen mielisuosion vaiko maailman? Hän ei välitä JUMALAN hyväksynnästä. Katson sitä sitten sunnuntaina. Sen sijaan, että hän seisoisi JEESUKSEN kanssa!

Galatalaiskirje 1:10
10 Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija.

Haalea seurakunta haluaa aina miellyttää ihmisiä ja maailmaa ja näyttää hyvältä maailman edessä. Kun tulin seurakunnan maisemaan, en välittänyt ihmisten mielipiteistä, vaan siitä, että JUMALA on Puhunut ja MESSIAS on tulossa. Jos olisin välittänyt ihmisen mielipiteistä, mitä he sanovat, olisivatko rammat kävelleet? Jos JEESUS olisi välittänyt ihmisten mielipiteistä, olisiko Hän lunastanut teidät Golgatan Ristillä? Hän sanoo, haaleat kristityt yrittävät aina miellyttää ja etsiä ihmisten hyväksyntää työpaikoilla. Jopa pastorit yrittävät aina miellyttää ihmistä, sen tähden löydät heidät uskontojen välisistä yhteyskokouksista. Sen sijaan että he sanoisivat, että en voi tulla yhteyteenne, sillä ainoastaan JEESUS on Tie, Totuus ja elämä, ainoa Tie JUMALAN luo! Haalea seurakunta etsii aina: 

-ihmisen suosiota
-ihmisen hyväksyntää
-ihmisten mielipiteitä
-He haluavat aina näyttää hyvältä ihmisten edessä

Tänään Puhdistajan Tuli tulee kuluttamaan kuonan ja tulette seisomaan yksin KUOLEMATTOMUUDEN kanssa! Leo ni leo! Tänään on tänään! Kun luulitte että JEESUS nuhteli Laodikean seurakuntaa, se olit sinä jolle Hän puhui! Siksi olen täällä!  

Katsokaa seurakuntaa Usassa ja globaalia kristillistä TV:tään, he aina etsivät ihmisen mielisuosiota ja hyväksyntää, he haluavat olla iloisia kaikkien kanssa. Tällä tavoin he menevät kaikkien kanssa helvettiin! Sama asia seurakunnan kanssa Aasiassa Euroopassa Afrikassa Australiassa Nigeriassa joka puolella. Kun heidät nostetaan joihinkin asemiin, he eivät halua soittaa radioon, koska pelkäävät julkista mielipidettä, että mitä ihmiset ajattelevat, jos itken niin paljon JEESUKSELLE!? Kuka on se kristitty, josta JEESUS sanoi, olet haalea ja penseä ja menet helvettiin! Ellet tee parannusta! Ihmisten mielipiteet. Mitä maailma sanoo. Jos JEESUS olisi välittänyt siitä, ei Hän olisi mennyt Ristille. Paholainen ei halunnut että Hän saattaa päätökseen tehtävänsä. Kuka on se seurakunta, jota JEESUS nuhteli niin ankarasti? 

Matteus 23:5-7
5 Ja kaikki tekonsa he tekevät sitä varten, että ihmiset heitä katselisivat. 

Kuka on se haalea seurakunta kristillisyyden ja maailman välissä? He välittävät niin paljon statuksesta, titteleistä, asemasta yhteiskunnassa. Kaikki, mitä he tekevät, he tekevät, jotta ihmiset näkisivät. Kuka on se kristitty, jota JEESUS nuhtelee tänään? Jos tee parannusta ja avaa ovea minulle, jotta voi tulla sisälle ja identifioi minun kanssani julkisesti ilman häpeää, silloin olette matkalla helvettiin! Kaikki mitä he tekevät, he tekevät, jotta ihmiset näkisivät. Kun katsotte tänä päivänä kristillistä palvontaa TV:ssä tai seurakunnissa, he palvovat tietäen, että joku katselee, he tekevät sen jollekin, koska on joku, jota he viihdyttävät, he ovat enemmän huolissaan, miltä he näyttävät ihmisten edessä maailmassa, kuin JEESUKSEN edessä. He tekevät sen haluten miellyttää ihmistä, katsokaa meidän bändiä, ylistystiimiä, kuinka naiset tanssivat siellä. He tekevät sen miellyttääkseen maailmaa, ihmisiä. Kuitenkin palvonta kuuluu JEESUKSELLE, HERRALLE. Ymmärrättekö mitä on meneillään? Kuka on se haalea penseä seurakunta, jota HERRA nuhteli?

He tekevät raamatunlausekotelonsa leveiksi ja vaippansa tupsut suuriksi
6 ja rakastavat ensimmäistä sijaa pidoissa ja etumaisia istuimia synagoogissa,
7 ja tahtovat mielellään, että heitä tervehditään toreilla, ja että ihmiset kutsuvat heitä nimellä 'rabbi'.

Kuka on tämä seurakunta, jolle HERRA puhuu tänään ja varoittaa, jos et ole varovainen, menet helvettiin! He olivat ennen kuumia ja palavia ja sitten he lankesivat, he ovat täällä keski-aluuella. Nyt he ovat turtia JEESUKSELLE. He sanovat, oo, kyllä JEESUS ymmärtää, minun pitää myös hankkia elanto. Heillä on hukan pelastusta ja hiukan maailmaa. He istuvat paikassa, jossa he ovat kirjaimellisesti immuuneja evankeliumille. He ovat löytäneet mukavuusalueen. 

He haluavat kaksi maailmaa; he haluavat olla uudestisyntyneitä, mutta myös asioita, joita heillä oli ennen maailmassa. Sanoen, haluan vain olla onnellinen, haluan vain ystäväni. He pitävät maailman ystävät, he jatkavat heidän kanssaan hengailua; jos he menevät perjantaisin baariin, löydätte heidät siellä myös. Silti HERRA on kutsunut heidät erottautuneeseen elämään! Mutta heille on vaikeaa erottautua. He eivät halua kristillistä erottautunutta elämäntyyliä. Keitä nämä ovat? He näyttävät statuksensa. He tulevat seurakuntaan ja he haluavat että heitä kunnioitetaan siellä. He haluavat kunniapaikan. Hän sanoo, olkaa varovaisia! Antakaa sydämenne JEESUKSELLE! Sillä on haalea penseä seurakunta, joka ei tule menemään Taivaaseen. 

Kuka on tämä seurakunta? 

Roomalaiskirje 12:11
11 Älkää harrastuksessanne olko veltot; olkaa hengessä palavat; palvelkaa Herraa.

Hän puhuu hengellisestä innosta, palavuudesta, joka pitää Tultasi yllä.
Pitäkää tuli palamassa! Siksi tässä Palvelustyössä kaikki ovat Tulessa, sillä Tuli palaa. Joka viikko melkein uusi profetiaa täyttyy, rammat kävelevät ja joka toinen viikko melkein on merkittävä uusi näky ja ilmestys. Hän sanoo, älkää koskaan ikinä menettäkö Tultanne! Joten seurakunta joka menee helvettiin, seurakunta, joka on penseä ja haalea, josta HERRA varoittaa, he ovat täällä ja tanssivat teidän kanssanne, he olivat uudestisyntyneitä Tulessa, ja sitten heidän Tulensa kuoli. HERRA varoittaa sen tähden, Room. 12:11: älkää koskaan antako tulenne sammua! Laodikean seurakunnan Tuli kuoli. 

HERRA rohkaisee ja vaatii kaikkia kristittyjä, että vaellatte palavuudessa ja Tulessa. JUMALAN Tuli saa sinut palavaksi evankelioit Tulessa, olet Tulessa, haluat tavoittaa ihmisiä JEESUKSELLE, menet ylistysharkkoihin, luet raamattua jollekin, vastaanotat puhelun ja rukoilet tulessa jonkun kanssa sairaalassa, töiden jälkeen menet sinne sairaalaan rukoilemaan, olet palavuudessa ja Tulessa, liikuttaen JUMALAN Valtakuntaa!

Toinen käännös: 

Roomalaiskirje 12:11
11 Älkää olko velttoja (roikkuko perässä), olkaa innokkaita, palakoon teissä Hengen tuli, palvelkaa Herraa. 

Hän sanoo, loistakaa Tulessa ja olkaa Hengessä palavia, palvellen HERRAA! Ymmärsittekö sen varoituksen, että älkää koskaan salliko Tulenne kuolla. Ette halua tulla tähän seurakuntaan, jossa on niin paljon Tulta, ja lyhyen ajan päästä HERRA nyt kutsuu sinut puhuen minulle unessa, sitten Hän antaa teille aseman ja voitelee sinut pyhittäen Piispan toimeen, sitten nyt voiman viettelysten tähden, Tulesi kuoleekin. Nyt sinusta ei enää kuulla, menet helvettiin. Varmistakaa, että olette varovaisia! Nuo langenneet seurakunnat ulkona tuolla. Mutta jopa täällä teidän tulee olla todella varovaisia, jossa tuli leimuaa ja palaa ja liekehtii, jossa tuli on suuri kuten täällä. Jopa täällä teidän tulee olla todella varovaisia, ette ette välitä niin paljon asemastanne, että ette voi enää soittaa radioon, muutatte kävelytapanne ja kaiken. Silti HERRA siunaa teitä, jotta voisitte palvella Häntä paremmin. Kuulette heidän soittavan radioon, tämä on Etelä-Korea, Taiwan, Suomi, Australia, jotka soittavat aina Tulessa radioon, nuo ovat nyt heitä jotka ovat tulessa! Kun rampa kävelee he eivät voi olla hiljaa! Tulessa 24/7. Hän varoittaa teitä, älkää antako tulenne kuolla, kuten Laodikean seurakunnassa. 
Täällä on Tulta! uskomaton Tuli! Vain hiljattain saarnasin lakkaamatta joka päivä. On niin paljon Tulta täällä. Rammat kävelevät, sokeat näkevät ja kuurot kuulevat, mielisairaat paranevat. Täällä on paljon valtavaa Tulta. Mutta olkaa varovaisia vihollisen valheista, että ette voi muka soittaa radioon, koska asemanne on niin korkea. Se on vihollisen valhe. Hän sanoo, vuodattakaa sydämenne HERRALLE. Sillä ei ole väliä mistä maasta tulette. He soittavat radioon tulessa, koska näitä asioita ei ole koskaan ennen tapahtunut. He vuodattavat sydämensä HERRALLE ja laittavat asemansa syrjään ja soittavat vain HERRALLE, voitte huomata heidän kohtalonsa. Kuka on se seurakunta, jota HERRA nuhteli Laodikeassa?

Voitte ajatella, että nuhtelen vain seurakuntaa ulkona tuolla, mutta HERRA Puhuu myös seurakunnalle sisällä täällä, täällä on niin paljon Tulta. Miksi teille pitää aina sanoa, soittakaa radioon! Täällä on niin paljon Tulta. Aina mietimme, miten voimme palvella HERRA paremmin? Jos ette palvele, sitten voitte avata raamatun jakeen. Miksi minun pitää pyytää teitä soittamaan radioon! Kun rammat kävelevät. Miten voitte olla hiljaa kun on niin paljon Tulta! Noin 20 suurta ihmettä karanteenin aikana. Miksi teitä pitää pyytää soittaa radioon. Sitten kun joku soittaa radioon, kuulette kuinka hän välittää jostain julkisesta mielipiteestä, vaikka Aaron Kipchirchir kävelee itse kaupunkiin ja pitää nyt yllään pukua, ja on suuntaamassa kaupunkiin. Hän sanoo, menen kaupunkiin, haluan mennä sinne. 

Kuka on siis tämä Laodikean seurakunta tänä päivänä, jota HERRA nuhtelee? Tämän päivän Laodikea. Joskus seurakunnat ulkona tuolla, he sanovat että he haluavat opettaa ihmeistä, joita JEESUS teki silloin, kun Hän oli täällä. Sitten kysyt heiltä, entäpä tänä päivänä, eikö HERRA Elä vielä tänäkin päivänä? Eikö JUMALA vieläkin tee ihmeitä, paranna? Siksi HERRA lähettää minut käskemään teitä tekemään parannuksen! Jotta heidän luona voitaisiin Vierailla. Myös täällä sisällä HERRA puhuu jollekin. Hän sanoo, olkaa varovaisia penseyden tähden!

Seurakunta, joka sinusta ei pitäisi koskaan tulla, jota JEESUS vihasi. Hän ei puhunut heistä mitään hyvää. Hän oli todella shokissa että he voivat tehdä noin.
  
1. Korinttolaiskirje 9:27
27 vaan minä kuritan ruumistani ja masennan sitä, etten minä, joka muille saarnaan, itse ehkä joutuisi hyljättäväksi.

Olkaa varovaisia, kun saarnaatte tässä seurakunnassa ja tavoitatte ihmisiä ulkona tuolla, olkaa varovaisia että siinä prosessissa ette mene itsetyytyväiseen, hengelliseen välinpitämättömyyteen. Toinen rampa kävelee, oo, minä tiesin sen, koska nämä Kaksi Profeettaa ovat täällä. Tuo on välinpitämättömyyttä ja todella vaarallista. JEESUS sanoi, että tuo on vaarallisin kristillisyyden muoto, että voit nähdä ihmeet ja ihmislihassasi yrität latistaa sen. Silloin edessä on paha. Nuo kristityt menevät helvettiin, he menevät ihmisvirran mukana, julkisen mielipiteen mukana, sen mitä ihmiset sanovat. En halua mennä sen mukana, mikä on ihmisen edessä suosittua, vaan HERRAN mukana. 

Matteus 5:11-12
11 Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa.
12 Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä.

Nämä haaleat penseät kristityt rakastavat suosiota, julkista mielipidettä, muiden miellyttämistä. He vihaavat vainoa. He eivät halua kärsiä evankeliumin puolesta. Siksi kun saarnaat heille parannuksentekoa ja sanot heille, lopettakaa tuo ja tuo, tuo on syntiä, he eivät pidä siitä ja kävelevät pois.   

He haluavat sekoituksen elämäänsä, jossa on maailma ja kristillisyys yhdessä. He eivät tykkää vainoista, vaan siitä, mitä ihmiset sanovat. Kuulitko, he sanoivat noin meistä. Hän sanoo, älkää välittäkö noista asioista! Mikä mahdollisuus myös teille elää elämää, jota HERRAN Profeetat elivät. Sillä HERRAN Profeettoja vainottiin, heitä herjattiin ja pilkattiin. Mutta vihdoin kun heidän Sanansa iskee alas, niin katsokaa Haitia, Nepalia, Japania, Chileä, Meksikoa, koronavirusta globaalisti! Tämä vaino ja kärsimys antaa teille mahdollisuuden kärsiä KRISTUKSEN kanssa, elää elämää, mitä KRISTUS eli tässä maailmassa. Mutta haaleat penseät kristityt eivät pidä mistään, mikä voi koskettaa heidän mainettaan, mitä ihmiset sanovat heistä. he eivät tykkää kärsimyksestä. Joskus HERRA tuo koettelemuksia, jotta Hän voi muokata, puhdistaa, pestä ja kypsyttää teidät ja maustaa teidät evankeliumin suolalla ja opettaa teitä luottamaan ja nojaamaan Häneen. Mutta haaleat penseät kristityt eivät tykkää kivusta. He tykkäävät makeasta evankeliumista. Miksi hän saarnaa noin? Olen pyytänyt korkea-arvoiset lakimiesystäväni kuuntelemaan tänään, miksi hän saarnaa noin? Hän saattaa minut häpeään. Toivon, ettei hän nuhtele liikaa!

Muistattehan Nakurun Menengai I, kun sanoin kirkkaana aurinkoisena kuivan kesäpäivänä tulen seisomaan siellä ja käskemään JUMALAA Taivaassa avaamaan Taivaan. Vain JUMALA voi avata Taivaan koska Hänen Profeettansa ovat siellä, ja tuoda Sateen. Joten ihmiset tulivat kaikkialta maailmasta yhdestä syystä, nähdäkseen: Voiko ihminen todella käskeä Taivasta avautumaan ja Sade sataa alas, tiettyyn paikkaan, tiettynä aikana, kun hän seisoo siellä? Joten he tulivat kaikkialta maailmasta. Rammat kävelivät uskomattomissa määrin. Mutta he jotka välittivät julkisesta mielipiteestä, pelkäsivät. Sanoin rammat kävelevät. Tätä ei tapahdu missään muualla maailmassa: Nauttikaa tästä nyt. 

Yhtäkkinen Välitön Vierailu, joka on screeneillä! Kun oli ne Vierailut, he olivat kiireisiä katsoen minuun ja ylöspäin. He sanoivat, olemme kutsuneet joitakin korkea-arvoisia professoreita ja he ovat kuulolla Nairobista. Haaleat kristityt, heidän sydämensä ei ollut siellä, he välittivät julkisesta mielipiteestä. He eivät tienneet, että nämä Kaksi Profeettaa kävelevät todella äärimmäisen lähellä JUMALAN kanssa. Rammat kävelivät kaikkialla ja oli välitön Yhtäkkinen Vierailu Alttarilla. Kaikki rammat nousivat ylös ja kävelivät. Mutta he välittivät enemmän Sateesta. Miksi menette akselille, joka ei ole teidän, se on HERRAN ja Hänen Palvelijoidensa kanssa yksin. Et tiedä, mistä he ovat keskustelleet aj mitä HERRA puhui hänelle yöllä. Valtavaa. Ihmeitä. Mutta haaleuden tähden, he olivat enemmän huolissaan, mitä ihmiset sanovat kun he katsovat TV:n kautta. Mutta ihmeet olivat jo täällä. Seuraavana päivänä HERRA Puhui minulle että Sade tulisi. Seison heidän edessään ja Sade tulisi. He eivät tienneet keskustelusta HERRAN ja Hänen Palvelijoidensa välillä. He välittävät julkisesta mielipiteestä, nyt meidät saatetaan häpeään. Ei koskaan! Ei näiden Profeettojen kanssa. 

He siis:

-välittävät julkisesta mielipiteestä, mitä ihmiset sanovat
-he eivät tykkää kärsimyksestä
-he haluavat esitellä asemaansa
-haluavat hyväksynnän koko maailmalta
-he etsivät ihmisen hyväksyntää

Kuka on se seurakunta, jota MESSIAS nuhteli haaleudesta ja penseydestä? He eivät pidä kärsimyksestä, he haluavat makean evankeliumin. Tämä on ainoa, millä on heille merkitystä. 

2. Timoteuksen kirje 3:5 
5 heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.

Tämä on se seurakunta, jota HERRA nuhteli. Heillä on jumalisuuden ulkokuori, mutta heiltä puuttuu pyhyyden voima. Sillä palvonnan voima on pyhyys. Kristillisyyden voima on pyhyys. Armon pelastuksen voima on pyhyys. Keitä ovat nämä kristityt, jota JEESUS varoitti? Koska he olivat heittäneet Hänet ulos elämästään. Hän on ulkona siellä koputtamassa oveen. 

Toinen käännös:

5 he ovat ulkonaisesti hurskaita mutta kieltävät uskon voiman. Karta sellaisia! 

Tarkoittaen että heillä on jumalisuuden ulkokuori, mutta heillä ei ole vanhurskautta. Heillä on palvonnan muoto.  

2. Timoteus 3:12
12 Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi.

Voitte vain kuvitella. Se on määrätty. Kuka vain joka haluaa elää pyhää elämää, jos haluat elää pyhää kristillistä elämää, valmistaudu, niin valmistaudu vainoihin. Heidän täytyy hyökätä päällesi ja herjata sinua ja pilkata ja herjata sinua hengellisesti. Loukata sinua. Tämän päivän seurakunta välittää niin paljon mitä he sanovat työpaikalla, mitä setä tai täti sanoo, hänen seurakunnastaan, pukeutumisestaan, palvonnastaan. He välittävät julkisesta mielipiteestä. 

Silti JEESUS sanoo, jos valitset pyhyyden ja jumalisuuden, valmistaudu vainottavaksi. Se tulee olemaan vakavaa. Heille on kerrottu todella selvästi, että jokainen joka haluaa elää jumalallista elämää JEESUKSESSA KRISTUKSESSA tulee vainotuksi. He eivät pidä vainoista, he eivät halua tulla vainotuiksi. Mutta sen vainon tähden, se haalea penseä seurakunta ei halua sitä, ei ota vanhurskautta, ei ota pyhyyttä. He haluavat olla jossakin siellä välimaastossa. Jos kysyt heiltä, oletko uudestisyntynyt? He antavat poliittisesti korrektin vastauksen, sanoen: kyllä, olen uudestisyntynyt. Kun maailman ystävät haluavat tavata hänet, hän löytää tien. Joten he sekoittavat kaksi maailmaa. JEESUS sanoo, tämä on loukkaus armoa kohtaa, JEESUKSEN armolle. Sitä kutsutaan armon väärinkäytöksi. 

2. Timoteuksen kirje 3:1
1 Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.
2 Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, 

Tämä haalea penseä seurakunta rakastaa itseään enemmän kuin JEESUSTA. Jos he palvovat JEESUSTA ja vaino tulee, he juoksevat pakoon. Kuitenkin JEESUS seisoi teidän puolestanne. Syy miksi he juoksivat pois on, koska heidän sydämensä ei ollut mukana siinä. He rakastavat itseään enemmän kuin JEESUSTA. Minkä tyyppinen seurakunta se oikein on?   

2 Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita,

Haalea penseä seurakunta rakastaa rahaa, rakastaen maailman vaurautta ja rikkautta enemmän kuin JEESUSTA.
 
rahanahneita, kerskailijoita, 

Sillä he välittävät julkisesta mielipiteestä. 

ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,
3 rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä,
4 pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia;

He ovat siis seurakunnassa, mutta haluavat olla maailman hekumoissa. Kuka on tämä seurakunta, kristitty, jota HERRA nuhtelee ja JUMALA varoittaa. He ovat seurakunnassa mutta haluavat vieläkin viihdyttää pahoja maailman haluja. Mutta tragedia on tämä, he olivat kerran palavia JEESUKSELLE, mutta sitten lankesivat, mutta koska he tietävät Totuuden, he eivät halua mennä kokonaan maailmaan ja he luulevat että on jonkinlainen keskialue, jossa he sanovat ihmisille, että olen uudestisyntynyt. 

Keitä ovat nämä ihmiset? Heitä kutsutaan ateismin harjoittajiksi, ateisteiksi, jotka istuvat seurakunnassa. Siksi JEESUS oli todella ankara heille. Pilaatte minulle. Edustatte minua huonosti. Maailma nauraa minulle kun maailma katsoo teitä. He ovat salaisia ateisteja, jotka istuvat seurakunnassa. Ateisteja seurakunnassa. he antavat rahaa, oo, he nostavat kätensä ylös, kun he ylistävät, mutta heidän sydämensä on muualla. He välittävät yleisestä mielipiteestä. He häpeävät, että heidät identifioidaan JEESUKSELLE. Jos kävelet heidän toimistoonsa maanantaina tiistaina, he kysyvät, miksi tulit tänne? Soita minulle ensi kerralla. he häpeävät evankeliumia. Heille on sanottu selvästi, että kuka tahansa haluaa elää jumalallista elämää JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, tulee vainotuksi. He eivät tykkää kärsimyksestä tai vainosta. He pelkäävät vainoa.

Johannes 15:18-19
18 Jos maailma teitä vihaa, niin tietäkää, että se on vihannut minua ennen kuin teitä.
19 Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa.

Se haalea penseä seurakunta tässä päivässä rakastaa maailmaa. He rakastavat maailmaa niin paljon enemmän kuin JEESUSTA. Siksi he rakastavat maailman rikkauksia. He välittävät julkisesta mielipiteestä, mitä maailma sanoo, siitä mitä ihmiset sanovat heidän mielipiteistään. He haluavat noudattaa kristillisyyttään sen mukaan, mitä maailma sanoo. He rakastavat maailmaa eivätkä ole erottautuneet maailmasta. Silti HERRA sanoo, että HERRA on kutsunut sinut: 

-pyhään kristilliseen pelastukseen 
-JUMALAN pyhään lunastukseen
-JUMALAN pyhään armoon
-Hän on erottanut sinut
-Hän vaatii että elät pyhää erottautunutta elämää

Tämä seurakunta Laodikeassa ei erottanut itseään. Näen hänet täällä tänään. Hän ei ole erottanut itseään. Seurakunta, joka on menettänyt JUMALAN Tulen. Hän rakastaa niin paljon maailmaa. Hän välittää niin paljon siitä, mitä ihmiset sanovat; meidän seurakunnasta, kokouksista, pukeutumisesta. Jos JEESUS olisi välittänyt siitä, mitä Fariseukset tai maailma sanoo, olisiko meidät todella vapautettu tänä päivänä?

1. Pietarinkirje 3:17   
17 Sillä parempi on hyvää tehden kärsiä, jos niin on Jumalan tahto, kuin pahaa tehden.

Hän sanoo, älkää huoliko, on parempi kärsiä tehden hyvää, kuin tehden pahaa. Jos sinulle annetaan mahdollisuus kärsiä evankeliumin tähden, niin että maailma pilkkaa ja herjaa sinua, Voitelusi, palvelustyösi, pelastuksesi, sen tähden miten elät pyhää elämääsi, Hän sanoo, palvonnassasi, kun elätte kristillistä elämäntyyliänne, on parempi kärsiä tehden hyvää, kuin tehden pahaa. Se menee yli tämän todellisuuden. He jotka ovat tehneet pahaa, tulevat viimein kärsimään tulijärvessä. Hän sanoo, että on parempi että kärsimme täällä nyt, kun seisomme JEESUKSESSA todella tiukasti, heittäen maahan asemamme, soittaen radioon koko sydämestämme, tanssien rampojen kanssa kadulla. Ihmiset sanovat, eikö tämä olekin professori, joka tanssii? Jos tämä on se kärsimyksen muoto, se on parempi kärsimys, kuin se kuinka pahat tulevat kärsimään helvetissä. Sillä jopa JEESUSTA vainottiin.
 
Joten haalea penseä seurakunta: 

-Ei pidä kärsimyksistä
-Pelkää vainoja
-Rakastaa maailmaa niin intensiivisesti ja maailman rikkauksia
-Tuo seurakunta hylkää KRISTUKSEN

1. Pietarin kirje 4:12-14
12 Rakkaani, älkää oudoksuko sitä hellettä, jossa olette ja joka on teille koetukseksi, ikäänkuin teille tapahtuisi jotakin outoa,
13 vaan iloitkaa, sitä myöten kuin olette osallisia Kristuksen kärsimyksistä, että te myös hänen kirkkautensa ilmestymisessä saisitte iloita ja riemuita.
14 Jos teitä solvataan Kristuksen nimen tähden, niin te olette autuaat, sillä kirkkauden ja Jumalan Henki lepää teidän päällänne.

Ymmärsittekö? Seurakunta Laodikeassa ei pitänyt kärsimyksestä, joten hän ei identifioinut JEESUKSEN kanssa Hänen kärsimyksessään. Tämä ibuprofenin, panadolin sukupolvi, jolla on nollatoleranssi kivulle, kuinka he voivat kestää tämän. Ja jotkut niistä on JUMALA suunnitellut rakentanut, jotta voitte saada mahdollisuuden kärsiä KRISTUKSEN kanssa. Jotta teidät voidaan identifioida avoimesti KRISTUKSEN kanssa tässä ajassa.  

Haalea penseä seurakunta, jonka näette tänä päivänä, kuka hän on?

Luukas 6:20-26
20 Ja hän nosti silmänsä opetuslastensa puoleen ja sanoi: "Autuaita olette te, köyhät, sillä teidän on Jumalan valtakunta.
21 Autuaita te, jotka nyt isoatte, sillä teidät ravitaan! Autuaita te, jotka nyt itkette, sillä te saatte nauraa!
22 Autuaita olette te, kun ihmiset vihaavat teitä ja erottavat teidät yhteydestään ja herjaavat teitä ja pyyhkivät pois teidän nimenne ikäänkuin jonkin pahan-Ihmisen Pojan tähden.
23 Iloitkaa sinä päivänä, riemuun ratketkaa; sillä katso, teidän palkkanne on suuri taivaassa; sillä näin tekivät heidän isänsä profeetoille.
24 Mutta voi teitä, te rikkaat, sillä te olette jo saaneet lohdutuksenne!
25 Voi teitä, jotka nyt olette kylläiset, sillä teidän on oleva nälkä! Voi teitä, jotka nyt nauratte, sillä te saatte murehtia ja itkeä!
26 Voi teitä, kun kaikki ihmiset puhuvat teistä hyvää! Sillä niin tekivät heidän isänsä väärille profeetoille.

Haalea penseä seurakunta tykkää kun maailma puhuu hyvää hänestä. Hän rakastaa sitä niin paljon, koska se oli vauras kaupunki, heillä oli kaikkea, maailman iloa, siellä oli kauppaa, kun he tekivät kauppaa, he tienasivat ja elivät hyvin. Näin tehden he eivät nähneet tarvetta KRISTUKSELLE. Joten KRISTUS ei ollut keskeinen heidän elämässään. Kun näette miten JEESUS puhuttelee Laodikean seurakuntaa, niin paljossa raivossa ja vihassa, se on suora nuhtelu! Ei mitään hyvää, ei kehuja ollenkaan. Kaikista Ilmestyskirjan seitsemästä seurakunnasta, tälle Hän iski suoraan nuhteluun! Jopa se tapa, jolla Hän esittelee itsensä. MINÄ OLEN AAMEN, SE SUURI AAMEN ja USKOLLINEN JUMALAN TODISTAJA.

He pitivät siitä, että maailma puhui hyvää heistä. Kuinka maailma, joka on synnissä voi koskaan puhua hyvää teistä, kun saarnaatte vanhurskautta, pyhyyttä, sillä suoraan heti todistatte heitä vastaan. He eivät rakasta teitä.

Jaakob 4:17
17 Joka siis ymmärtää tehdä sitä, mikä hyvää on, eikä tee, hänelle se on synniksi.

He ovat tietoisia, heitä on opetettu. he ovat nähneet JUMALAN Pilven, he ovat nähneet PYHÄN HENGEN Sateen, he ovat nähneet rampojen kävelevän, he ovat nähneet pyhyyden voiman, he ovat nähneet JUMALAN Sanan ihmeitä, kuka vain, joka tietää sen hyvän, jota teidän tulee tehdä, että parannuksenteko tulee olla heidän sydämessään ja että heidän tulee olla lähempänä JEESUSTA, ja sitten harkitusti he valitsevat ajelehtia maailmaa kohti. Hän sanoo, he tekevät syntiä ja synnin palkka on helvetin tulessa. Mikä tilanne! Mikä peljättävä tilanne!

Jaakob 2:10
10 Sillä joka pitää koko lain, mutta rikkoo yhtä kohtaa vastaan, se on syypää kaikissa kohdin.

Mitä HERRA sanoo tässä haaleasta penseästä seurakunnasta? Raamattumme on kokonainen raamattu. Mikä globaali puhdistus meneillään juuri nyt. Hän sanoo, kun vastaanotitte JEESUKSEN KRISTUKSEN Herrana, teille annettiin koko raamattu; Uusi Testamentti ja Vanha Testamentti, niistä tuli kokonainen raamattunne. Kun pidätte Armonliiton, kuinka voitte tietää, mikä on synti ellette lue lakeja ja käskyjä, jotka annettiin. 

Kuinka voitte ymmärtää Välimiehen tarpeen, jollette lue lain tauluja ja ymmärrä, että ilman Häntä on mahdotonta pitää niitä. Kun luette käskyjä, ymmärrätte, että näissä käskyissä tarvitsen Välimiestä. Joskus tämän päivän seurakunta ei pidä Vanhasta Testamentista ja ottavat pois lukuja siitä. HERRA varoittaa, älkää tulko haaleaksi seurakunnaksi. Se poimii mitä käskyjä, lakeja, säännöksiä heidän tulisi noudattaa, mitä sananpaikkoja heidän tulisi lukea. Vaikka se on kokonainen raamattu, täysi annos, vapautukseksenne. 

Kun katsotte Vanhaa Testamenttia siitä saakka, kun aloin opettaa teitä, näette että se ennakoi KRISTUSTA. Kun menette Valtaistuinsaliin Ilm 5, KARITSA teurastetaan. HERRA muistuttaa teitä Pääsiäiskaritsasta. Mutta tämän päivän lihalle makea seurakunta valitsee ne lihalle makeat sanapaikat, jotka sopivat heidän elämäntyyliinsä. He valitsevat ja poimivat ja poimivat sananpaikkoja, jotka oikeuttavat heidät synnilliseen elämäntyyliinsä. Silti Hän sanoo, jos rikot yhdessä kohtaa, olet rikkonut kaikessa (Jaakobin kirja). Kuka on tämä seurakunta, jota JEESUS nuhtelee? 

1. Piet 2:16
16 niinkuin vapaat, ei niinkuin ne, joilla vapaus on pahuuden verhona, vaan niinkuin Jumalan palvelijat.

Kun katsotte haaleaa penseää seurakuntaa tänä päivänä, he poimivat sananpaikkoja, yrittäen peittää pahuutta ja jumalattomuuttaan, oikeuttaakseen pahuuden ja jumalattomuuden, oikeuttaakseen synnin, syntisen elämän. Ei! Koskaan! Kuka on se seurakunta ja kristitty, jota HERRA nuhteli tämän päivän Laodikean seurakunnassa. Tänään tulette käyttämään tätä mittana, mitataksesi jos olet todella menossa Taivaaseen. He eivät voi kärsiä KRISTUKSEN tähden. He valitsevat mitä JUMALAN lakeja he haluavat noudattaa. 2. Piet 2:16, he haluavat aina, että heistä tuntuu hyvältä. Nämä ovat joitakin niistä sananpaikoista, jotka HERRA antoi seurakunnalle, tämä on se tapa, miten Hän valmistaa seurakuntaa Kirkkauden Valtakuntaan.   

Job 8:13
13 Niin käy kaikkien niiden, jotka unhottavat Jumalan, ja jumalattoman toivo katoaa,

Tämän päivän seurakunta. Hän on unohtanut LUOJANSA. Jesurun. Näin on käynyt tämän päivän seurakunnalle, joka on unohtanut LUOJANSA. Kun JEESUS siunasi seurakuntaa, Hän meni Ristille ja kuoli hänen puolestaan suurimmassa julkisessa spektaakkelissa koskaan. Sitten Hän meni alas ja nousi ylös kuolleista hänen puolestaan, sitten Hän siunasi heitä. Mutta kun Hän oli Siunannut heitä, he unohtivat LUOJANSA. Hän sanoo, heidän kohtalonsa on helvetti. Job 8:13. Kuka on tämä seurakunta?

Luukas 6:46
46 Miksi te huudatte minulle: 'Herra, Herra!' ettekä tee, mitä minä sanon?

Haalea ja penseä seurakunta ei rakasta tarpeeksi JUMALAA. He rakastavat Häntä ulkonaisesti, mutta Hän ei ole heidän sydämessään. He eivät rakasta JUMALAA tarpeeksi, antaakseen Hänelle koko sydämensä. Jos he olisivat tehneet niin,  he olisivat tehneet, mitä Hän pyysi. Miksi huudatte Minulle: Herra Herra. Ne poliittisesti korrektit äänet, jotka tulevat heistä. Kun kohtaat heidät seurakunnassa, he rukoilivat kovaan ääneen, he sanovat asioita, mutta sydän ei ole mukana. Herra Herra, mutta kuitenkaan ette noudata pyhyyteni lakia. Kun elätte pyhää elämää, teistä tulee Todistajiani, opetuslapsiani, silloin näytätte imagoni, kuvani maailmalle, joka tarvitsee niin paljon pyhyyttä. 

Markus 7:6-7
6 Mutta hän sanoi heille: "Oikein Esaias on ennustanut teistä, ulkokullatuista, niinkuin kirjoitettu on: 'Tämä kansa kunnioittaa minua huulillaan, mutta heidän sydämensä on minusta kaukana;
7 mutta turhaan he palvelevat minua opettaen oppeja, jotka ovat ihmiskäskyjä'.

Herra Herra, mutta he eivät tee mitä HERRA käskee. HERRA käskee: Ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Mutta tämän päivän seurakunta on heittänyt pyhyyden pois ikkunasta. He ovat kiireisiä tehden heidän suunnitelmiaan seurakunnassa. Aikana kun ei ole aikaa, MESSIAS on tulossa. Kun heidän olisi kuulunut rakentaa pyhä seurakunta MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle. He eivät siis rakasta JUMALAA tarpeeksi antaakseen Hänelle koko sydämensä. He sanovat Herra Herra, mutta eivät tee, mitä HERRA määrää.   
Room 10:3
3 sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle.

Kuka on tämä seurakunta, jota HERRA nuhtelee, seurakunta Laodikeassa, tämän päivän seurakunta, joka on peilikuva sille. Hän sanoo, he ovat haaleita penseitä, koska kun he vastaanottivat HERRAN vanhurskauden, he heittivät sen roskiin ja sen sijaan rakensivat oman vanhurskautensa. Sen tähden heillä ei ole ollenkaan vanhurskautta. He ovat menossa helvettiin. MESSIAS on ulkopuolella ja koputtaa oveen. Elleivät he avaa MESSIAALLE, he menevät helvetin valtakuntaan, se on tulijärvi.

Näettekö miksi HERRA nuhteli heitä suoraan? He asettivat oman pyhyyden standardinsa seurakuntaan. He sanoivat, pukeutuminen pitkiin hameisiin, se on afrikkalaista kristillisyyttä ja Australiassa Sydneyssä olemme moderni kaupunki, Helsinki on moderni maailman kaupunki, ja Korea Soul, tämä on alfa kaupunki, elektroninen kaupunki. Emme voi pukeutua sillä tavoin täällä, Saksa on niin sivistynyt. Tuon tyyppinen pukeutuminen on vain afrikkalaisia varten. Eih! Tukholma Ruotsi, Kuala Lumpur, Singapore. He sanovat, olemme suuria alfa kaupunkeja. Tarvitsemme uuden modernin standardin, joka voi sopia modernismiimme. Kuka on se seurakunta, jota JEESUS nuhteli, kun Hän puhui Laodikean seurakunnalle? Tuo seurakunta katselee minua juuri nyt kaikkialla maailmassa. He sanovat, me olemme moderneja, teidän, kyllä, vastaanotimme evankeliumin, mutta nyt elämme tässä modernismissa, jossa meillä on vapaus. He ovat suunnitelleet itselleen oman pyhyyden standardin, mennen minne? Mennen kenen valtakuntaan? He ovat asettaneet itselleen oman vanhurskauden standardinsa. He eivät rakasta JUMALAA tarpeeksi syvällisesti antaakseen Hänelle koko sydämensä. heillä on oma vanhurskauden muoto.

Seurakunnan tulee päästä JUMALAN Valtakuntaan. Herätyksen Tuli puhdistaa nyt seurakunnan, puhdistaen pois synnin! Poistaen väärät uskomukset ja asettaa heidät takaisin JEESUKSEN Ristin ja Veren luo! Jotta he voivat mennä Taivaan Valtakuntaan. Rakastan teitä nyt, sanoo HERRA. Nyt alatte ymmärtää synnin ja luopumuksen pandemian, joka on syönyt seurakuntaa, uskovien sydämiä. 

Luukas 12:18-21   
18 Ja hän sanoi: 'Tämän minä teen: minä revin maahan aittani ja rakennan suuremmat ja kokoan niihin kaiken eloni ja hyvyyteni;
19 ja sanon sielulleni: sielu, sinulla on paljon hyvää tallessa moneksi vuodeksi; nauti lepoa, syö, juo ja iloitse'.
20 Mutta Jumala sanoi hänelle: 'Sinä mieletön, 

Voitko kuvitella, että JUMALA sanoo sinulle, sinä mieletön, hullu!

20 Mutta Jumala sanoi hänelle: 'Sinä mieletön, tänä yönä sinun sielusi vaaditaan sinulta pois; kenelle sitten joutuu se, minkä sinä olet hankkinut?'
21 Näin käy sen, joka kokoaa aarteita itselleen, mutta jolla ei ole rikkautta Jumalan tykönä."

He keräävät itselleen aarteita maailmaan ja sanovat, nyt minulla on tarpeeksi rikkautta, minä menen nyt golfaamaan, nyt hän on eläkkeellä. Hän haluaa maistella eri kaupunkeja, ruokia, ravintoloita, matkustaen ympäri maailmaa. Kooten maailman rikkauksia. Eikö tämä olekin se sama synti, jonka tämän päivän seurakunta on tehnyt? Laodikeassa heillä oli todella elävä talous ja voimallinen farmaseuttiteollisuus ja lääketieteen farmaseuttikoulu. Heillä oli todella voimallinen tekstiiliteollisuus ja voimallinen teollisuus, jossa he sulattivat kultaa ja he tekivät upeita vaatteita. Heidät tunnettiin kaupan keskuksena. Kaupunki oli niin kaunis, kunnes yksi kreikkalainen johtaja Antiokas jopa nimesi kaupungin vaimonsa mukaan. He kukoistivat ja sykkivät, he liikkuivat ja ravistelivat maailmaa ja keräsivät itselleen aarteita maailmaan. 

He sanoivat, nyt kun eläke-etuni ovat valmiit ja olen eläkkeellä, haluan nyt matkustaa maailman ympäri ja rakentaa suuremmat varastot. Mihin tahansa kaupunkiin menenkin minun täytyy pelata golfia. Sitten HERRA sanoo, sinä mieletön tyhmä, miksi et kerännyt aarteita Taivaaseen? Tänä yönä lähdet ja menet helvettiin. Mieletön, hullu tarkoittaa pahaa ja jumalatonta. Muistatteko sen tyhmän paimenen raamatussa, tarkoittaen pahaa paimenta, todella pahaa paimenta.  

Kuka on se haalea penseä seurakunta, josta HERRA sanoo, olisi ollut parempi jos et olisi koskaan vastaanottanutkaan evankeliumia, kuin tulla tällä tavoin pilaamaan minun puolestani. Sanoen että olet nyt immuuni evankeliumille, Veri ei voi poistaa joitakin syntejäsi. Ja sitten esittelet väärän kuvan kristityn pelastuksesta, jonka eteen JEESUS teki niin paljon työtä. He tykkäävät kerätä itselleen aarteita tähän maailmaan, tämä haalea seurakunta, keräten maailman aarteita, rakastaen niitä niin paljon! 

Myöhemmin haluan tarkastella Tuliseurakuntaa, jossa on Tulta, jossa rammat nousevat ylös ja ihmiset tanssivat, johon Pilvi tulee, jossa Lima Perussa Hän sanoo, Väkevä ISÄ, tuo alas Sade ja Sade ja kultaa. Minun tulee myös tarkastella seurakuntaa, joka on Tulessa ja palava, PYHÄN HENGEN Tulessa. Halleluja! Marssimme JUMALAN Valtakuntaan. Kun HERRA Puhui Laodikean seurakunnalle, Hän puhui niin paljon tämän päivän seurakunnalle. 

Matteus 5:43-47
43 Te olette kuulleet sanotuksi: 'Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihollistasi'.
44 Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat,
45 että olisitte Isänne lapsia, joka on taivaissa; sillä hän antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin.
46 Sillä jos te rakastatte niitä, jotka teitä rakastavat, mikä palkka teille siitä on tuleva? Eivätkö publikaanitkin tee samoin?
47 Ja jos te osoitatte ystävällisyyttä ainoastaan veljillenne, mitä erinomaista te siinä teette? Eivätkö pakanatkin tee samoin?

Kuka on tämä seurakunta?

Roomalaiskirje 6:1-4
1 Mitä siis sanomme? Onko meidän pysyttävä synnissä, että armo suureksi tulisi?
2 Pois se! Me, jotka olemme kuolleet pois synnistä, kuinka me vielä eläisimme siinä?
3 Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut?
4 Niin olemme siis yhdessä hänen kanssaan haudatut kasteen kautta kuolemaan, että niinkuin Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden kautta, samoin pitää meidänkin uudessa elämässä vaeltaman.

Kun katsotte tämän päivän KRISTUKSEN seurakuntaa Amerikassa Kanadassa, EUROOPASSA, Etelä-Amerikassa, Afrikassa, jne. maailmanlaajuisesti, he sanovat älkää olko huolissanne, on armoa. He jatkavat synnissä, koska on armoa. Miten? Sillä HERRA varoittaa, että ette voi. Jatkammeko synnissä, koska on armoa? Hän sanoo, ei todellakaan, Ei! Te ette voi! Ette voi väärinkäyttää armoa!   
Halleluja! Taivaan Valtakunta on lähellä. Nyt HERRA paljastaa Hänet joka puhuu kanssanne maailman kansakunnille peljättävimmällä tavalla koskaan. Kuinka he tulevat palvelemaan Ahdistuksen ajassa peljättävällä tavalla. Katsokaa kuinka Hän löi Usaa valtavalla tavalla, kun Sanoin, että näin Suuren Kotkan iskevän Valkoista taloa. Kieleni Sanat!
 
Jaakob 1:22-26
22 Mutta olkaa sanan tekijöitä, eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne.
23 Sillä jos joku on sanan kuulija eikä sen tekijä, niin hän on miehen kaltainen, joka katselee kuvastimessa luonnollisia kasvojaan;
24 hän katselee itseään, lähtee pois ja unhottaa heti, millainen hän oli.

Toisin sanoen, unohtaa, mitä hän näki. 

25 Mutta joka katsoo täydelliseen lakiin, vapauden lakiin, ja pysyy siinä, eikä ole muistamaton kuulija, vaan todellinen tekijä, hän on oleva autuas tekemisessään.
26 Jos joku luulee olevansa jumalanpalvelija, mutta ei hillitse kieltään, vaan pettää sydämensä, niin hänen jumalanpalveluksensa on turha.

Ymmärsittekö haalean penseän seurakunnan, kristityn? He yksinkertaisesti vain kuulevat evankeliumin seurakunnassa. Kun he kävelevät pois, kuulet, että hän on langennut naisen kanssa. Kysyt, mitä tämä oikein on!? Hän istui kanssamme täällä. Olimme yhdessä samassa seurakunnassa, samoissa kokouksissa, he söivät samaa leipää. Hän lankesi korruptioon, moraalittomuuteen, pahuuteen, noituuteen. Se haalea penseä seurakunta, sillä hänen sydämensä ei ole täällä. 

Jaakob 4:17 uudestaan. 
17 Joka siis ymmärtää tehdä sitä, mikä hyvää on, eikä tee, hänelle se on synniksi (HERRAN edessä).

Matteus 21:28-32
28 Mutta miten teistä on? Miehellä oli kaksi poikaa; ja hän meni ensimmäisen luo ja sanoi: 'Poikani, mene tänään tekemään työtä minun viinitarhaani'.
29 Tämä vastasi ja sanoi: 'En tahdo'; mutta jäljestäpäin hän katui ja meni.
30 Niin hän meni toisen luo ja sanoi samoin. Tämä taas vastasi ja sanoi: 'Minä menen, herra', mutta ei mennytkään.
31 Kumpi näistä kahdesta teki isänsä tahdon?" 

Kumpi näistä kahdesta teki isänsä tahdon ja oikein isän silmissä? ISÄ sanoi, ota kyntökone ja mene pellolle tekemään työ ja ensimmäinen sanoi, unohda se, en mene! Sitten ISÄ meni toisen pojan luo ja hän sanoi, erinomaista, menen, kyllä Herra. Hän antoi tuon erinomaisen vastauksen erinomaisesti. Mutta mikä on ihmeellistä, että se ensimmäinen poika, joka oli sanonut ei, myöhemmin meni ja kynsi koko pellon. Mutta toinen kieltäytyi menemästä. 

Kuka se on, joka menee JUMALAN Valtakuntaa? Onko se tämä kylmä henkilö, joka juo baarissa alkoholia naisten kanssa. Tämä mies, joka on kylmänä ulkona ilman pelastusta? Vai onko se omavanhurskas poika, joka on kotona? Muistakaa tuhlaajapoika otti kaikki tavaransa ja meni baareihin juomaan prostituoitujen kanssa käyttäen kovia huumeita ulkomailla.
 
Omavanhurskas poika nousee ylös 6.30, kuulet hänen laulavan suihkussa, omavanhurskas. Hän ei tarvitse KRISTUSTA, sillä hänellä on kaikki kohdillaan. Klo 6.45 hän syö aamupalaa, klo 7 hän astuu ulos, hän on harjannut hampaat laittanut puvun päälle ja menee toimistoon, hänellä on omena lounasboksissa, hän elää normaalia elämää. Sitten 12.45 hän on ajanut kotiin syömään lounasta, hän on harjannut hampaat, hän ei syö mitään epäterveellistä ruokaa McDonaldsissa, hän ei syö mitään epäterveellistä ruokaa josta saa syöpää, hän syö kotiruokaa.

Hän ei tarvitse MESSIASTA. Hänellä on kaikki koossa. Noin klo 17.45 hän ajaa sisälle, hän on riisunut puvun takkinsa ja höllännyt solmiotaan ja pelaa lasten kanssa puutarhassa. Hän tekee asiat oikein. Klo 18.15 hän ottaa iltateen ja lepäilee ja klo 20 hän on valmis illalliselle, hänellä on illallisasu päällä, hän syö illallista ja tervehtii ihmisiä ja katselee uutisia. Hän katselee hiukan mappeja ja klo 21.30 hän on nukkumassa. Hän uskoo teoriaan, että aikainen lintu nappaa madon. Hän laittaa herätyskellon soimaan jossa on nappi, ja painaa sitä aamulla. 

Kun taas se toinen poika otti rekan ja laittoi kaiken tavaransa sinne ja myi tuon kaiken tavaran ja alkoi käyttää tuota rahaa juoden, bordelleissa ja baareissa, käyttäen kovia huumeita prostituoitujen kanssa ja huumeissa. Sitten myöhemmin hän muutti mielensä ja halusi palata kotiin. On aika palata ISÄN huoneeseen. Hän lopetti sen ja sanoi, olen tehnyt syntiä Sinua ja koko Taivasta kohtaan. Älä kohtele minua kuin poikaa, vaan kuten vain palvelijaa kohtaan. Hän teki parannuksen. Hän tarvitsi MESSIASTA. Ja kun hän meni sisään ihmiset kuulivat musiikin soittoa siellä sisällä, siellä oli suuret juhlat, ihmiset tulivat ja he kysyivät siltä toiselta pojalta, miksi sinä et tule myös sisälle tänne? Hän kieltäytyi.

Missään ei ole koskaan kirjoitettu, että omavanhurskas poika olisi päässyt sisälle JUMALAN Valtakuntaan. HERRA käyttää tätä puhuen haalealle penseälle seurakunnalle. Kun sinulta kysytään, oletko uudestisyntynyt? Kyllä olen. Oletko Hengellä täytetty? Vau, olen täynnä Henkeä. Kuinka sitten PYHÄ HENKI ei ole opettanut sinulle, että JEESUS on Pyhä?

Hän joka sanoi ISÄLLE, en mene, en aio mennä, hän joka ei ollut uudestisyntynyt, hän muutti mielensä, evankeliumi iski häntä suoraan sydämeen ja hän meni suoraan JUMALAN Valtakuntaan! Ymmärsittekö kun JEESUS nuhteli seurakuntaa Laodikeassa, Hän itseasiassa nuhteli tämän päivän seurakuntaa. Sillä he haluavat sanoa poliittisesti korrekteja asioita, lauselmia, että, kyllä, olen uudestisyntynyt. Mutta tarkastellessasi heidän elämäänsä, he eivät elä sitä todeksi. He eivät rakasta JUMALAA tarpeeksi. He tietävät pyhyyden, mutta he hylkäävät sen.

Tämä seurakunta Laodikeassa, jota JEESUS nuhteli, kuka se on, jotta voisitte välttää kävelemästä tuolla tiellä? 

Luukas 9:57-62
57 Ja heidän tietä vaeltaessaan eräs mies sanoi hänelle: "Minä seuraan sinua, mihin ikinä menet".
58 Niin Jeesus sanoi hänelle: "Ketuilla on luolat ja taivaan linnuilla pesät, mutta Ihmisen Pojalla ei ole, mihin hän päänsä kallistaisi".
59 Toiselle hän sanoi: "Seuraa minua". Mutta tämä sanoi: "Herra, salli minun ensin käydä hautaamassa isäni".
60 Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Anna kuolleitten haudata kuolleensa, mutta mene sinä ja julista Jumalan valtakuntaa".
61 Vielä eräs toinen sanoi: "Minä tahdon seurata sinua, Herra; mutta salli minun ensin käydä ottamassa jäähyväiset kotiväeltäni".
62 Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Ei kukaan, joka laskee kätensä auraan ja katsoo taaksensa, ole sovelias Jumalan valtakuntaan".

Mitä HERRA sanoo haalealle penseälle seurakunnalle? Hän sanoo, haalea seurakunta, se syy, miksi tuo seurakunta satuttaa Häntä niin paljon, on, koska yhtenä hetkenä, kun hän vastaanotti JEESUKSEN, hän oli Tulessa, täynnä Tulta, sitten lyhyen ajan päästä, kun hän oli nähnyt JUMALAN Pilven tulevan alas, Sateen Lima Perussa, Sateen Kakamegassa, kun hän oli nähnyt Shadrackin nousevan ylös ja kävelevän, kun hän oli nähnyt kuinka Nairobista käsketään rampoja kävelemään 87 stadionilla ja he kävelevät, kun hän oli nähnyt loisteliaan Pilven osoittavan hänen päänsä ylle, joka puhuu kanssanne, osoittaen koko sukupolven näiden Kahden Profeetan luo, jopa jakaen loisteen kahtia, kertoen että Profeettoja on Kaksi. Kun olette nähneet kaiken tämän JUMALAN massiivisen suuren Pilven Kisumussa ja Kerichossa joka tuli kasvoilleni, joka tuli päätäni kohden kun kävelin, ja kun JUMALAN Pilvi tuli Hän halusi koskettaa päätäni ja kaikkien näkevän ja toi JUMALAN Pilvi tuli Alttarille, ja kun olette nähneet rampojen kävelevän, se satutti JEESUSTA niin paljon, että Hän sanoi: Ei! te ette kuulu JUMALALLE! Sillä se syy, miksi he lankesivat ja heistä tuli haaleita, oli koska seurakunta Laodikeassa kääntyi ja katsoi taaksepäin. Joten nyt he ovat keskialueella täällä. He kyntävät ja härät vetävät heitä hulluina. He ovat täällä väittäen olevansa uudestisyntyneitä, mutta heidän kasvonsa, silmänsä katsoo taaksepäin. He katsovat taaksepäin maailmaan. Mutta HERRA sanoo, kuka tahansa joka katsoo taaksepäin ei ole sovelias palvelemaan JUMALAN Valtakunnassa. Eih! Hän sanoo, he väittävät rakastavansa JEESUSTA suullaan, mutta he eivät salli JEESUKSEN ottaa kontrollia heidän elämästään. Haalea ja penseä seurakunta, jota JEESUS nuhteli Ilm. 3:14 eteenpäin.

Luukas 14:34-35 
34 Suola on hyvä; mutta jos suolakin käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi?
35 Ei se kelpaa maahan eikä lantaan; se heitetään pois. Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon!"

Toisin sanoen, he ovat: 

-Ateisteja, jotka istuvat seurakunnassa -He rakastavat maailmaa enemmän kuin JEESUSTA sisällä seurakunnassa 
-He rakastavat maailman rikkauksia
-He välittävät yleisestä mielipiteestä -He ovat kiireisiä miellyttäen ihmisiä ulkona tuolla, jotta he voisivat näyttää hyvältä
-Kun haluat puhua heille JUMALAN Valtakunnasta, vanhurskaudesta, pyhyydestä, entäpä ikuisuus? Yhtäkkiä he eivät halua ja juoksevat pois
-He ovat matkalla helvettiin 
-He eivät salli JEESUKSEN ottaa kontrollia sydämestään
-He julistavat huulillaan, oo, JEESUSTA minä rakastan, mutta kun tulee aika puhua heille, kysyt, voimmeko puhua JEESUKSEN Valtakunnasta, he eivät ole siellä. Silloin ymmärrät, että tuo mies, tuo nainen ei ole ollut osa meitä. 

Seurakunta Laodikeassa ja tänä päivänä on tuon kaltainen. 

Matteus 23:15
15 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!

Hän sanoo, heidän pelastuksensa on ulkonainen, teennäinen, ulkokullattu. He ovat itseasiassa ateisteja seurakunnan sisällä. He pitävät vain showta jotta ihmiset näkevät. Kun kysyt heiltä pyhyydestä ja vanhurskaudesta, löydätte, että on ongelma: Pyhyys puuttuu. 

Efesolaiskirje 6:6-7
6 ei silmänpalvelijoina, ihmisille mieliksi, vaan Kristuksen palvelijoina, sydämestänne tehden, mitä Jumala tahtoo,

Toisin sanoen, ilman valvontaa. 

7 hyvällä mielellä palvellen, niinkuin palvelisitte Herraa ettekä ihmisiä,
8 tietäen, että mitä hyvää kukin tekee, sen hän saa takaisin Herralta, olkoonpa orja tai vapaa.

Haalea ja penseä seurakunta ei tee asioita kokosydämisesti. Luulette tekevänne asioita yhdessä, samassa raamatturyhmässä, saman katon alla. Sitten myöhemmin kun menette heidän toimistoonsa myöhemmin, he eivät halua puhua KRISTUKSESTA siellä. Sitten ajattelet, kuka tämä on, joka on kokouksessamme? he ovat vain uudestisyntyneitä kokouksessa. Mutta toimistossa he kieltävät JEESUKSEN, ovat lakimiehiä, professoreita. He tekevät vain vähimmäisen, mitä pitää tehdä.  

Kolossalaiskirje 3:23
23 Kaikki, mitä teette, se tehkää sydämestänne, niinkuin Herralle eikä ihmisille,
24 tietäen, että te saatte Herralta palkaksi perinnön; te palvelette Herraa Kristusta.

Voitte nähdä, että haalea seurakunta, se tapa, millä he palvelevat, sanot, vau, ovatko he tietoisia, että se on HERRA, ketä he palvelevat! Joskus vapiset, kun katsot miten he palvovat tai käyttäytyvät. Näette että ei ole mitään HERRAN pelkoa, pelkääkö tämä ihminen edes HERRAA? Siksi HERRA pyytää parannuksentekoa. Jotta kaikki voisivat mennä Taivaan kirkkaaseen Valtakuntaan. Jotta kaikki voisivat mennä Taivaaseen eikä kitua helvetissä. Siksi nämä saarnat tulevat teille. Näiden saarnojen tarkoitus on saada teidät tekemään parannus!

Matteus 10:28
28 Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.

Olkaa varovaisia tämän kanssa. Hän ei puhu saatanasta, Hän puhuu HERRASTA. Vaella HERRAN pelossa! Sillä yksin HERRA voi tuhota ruumiisi ja sielusi heittäen sinut helvettiin. Mutta älkää pelätkö saatanaa täällä, joka voi tuhota ruumiisi, mutta ei voi heittää sinua helvettiin. Pelätkää HERRAA! Älkää pilkatko ja mustamaalatko JUMALAA, sillä JUMALA voi heittää sinut helvettiin. 

He pitävät showta, jotta ihmiset voisivat nähdä heidän palvovan. He tekevät kaiken teennäisesti, kevyesti, mitä tulee HERRAN palvelemiseen. Heidän palveluksensa ja pelastuksensa ei ole HERRAN mieleen. He eivät voi kestää mitään kärsimystä KRISTUKSEN tähden. 

Se seurakunta, joka on haalea, josta JEESUS sanoi, se ei voi päästä Taivaaseen. 

Filippiläiskirje 1:29
29 Sillä teidän on suotu, Kristuksen tähden, ei ainoastaan uskoa häneen, vaan myös kärsiä hänen tähtensä,

Näette sen kärsimyksen, josta he eivät pidä. Hän sanoo, se on nimetty seurakunnalle. Seurakunnalle on nimetty että heidän tulee kärsiä kuin KRISTUS. Kun aloitit matkan JEESUKSEN kanssa, sinulle osoitettiin, että tulisit kärsimään jollain tavoin. Haalea seurakunta ei kestä sitä, hän ei pysty ottamaan sitä enää vastaan.

Ilmestyskirja 3:10-11
10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.
11 Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.
12 Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, 

Muistatteko sen Pilarin jonka näytin teille. Kun tuossa näyssä ISÄ JUMALA vei minut Taivaaseen ja Hän oli oikealla puolellani. Pystyin näkemään JUMALAN Kirkkauden paljon korkeammalta, jopa kuulin Hänen Äänensä tuli sieltä. Kun HERRA vei minut tuossa näyssä vei minut suoraan Taivaaseen JUMALAN temppeliin näyttääkseen sen ja Hän käveli kanssani suoraan tälle Pilarille. Ja JUMALAN Kirkkaus loisti Pilarissa, mutta oli enemmän Kirkkautta oikealla puolella. 

Joten Hän sanoo, he jotka ovat haaleita, eivät kestä kärsimystä. Silti HERRA kutsuu meitä kestämään kärsivällisesti mitä vain kärsimystä KRISTUKSELLE. Mutta haalea seurakunta ei voi kestää häpeää KRISTUKSESSA. Haalea seurakunta. Kun JEESUS nuhteli seurakuntaa Laodikeassa, ketä hän oikein nuhteli? Onko yksi heistä täällä?

Luukas 6:26
26 Voi teitä, kun kaikki ihmiset puhuvat teistä hyvää! Sillä niin tekivät heidän isänsä väärille profeetoille.

Hän sanoo, haalea seurakunta tykkää, että ihmiset puhuvat hyvää hänestä.

Kun tulemme takaisin keskiviikkona, tuon teille nyt Tuliseurakunnan, joka on palava ja liekeissä, Herätyksen liekeissä, PYHÄN HENGEN liekeissä. Seurakunta, joka on Tulessa, jossa joka toinen päivä rammat kävelevät, jossa on JUMALAN Vierailu, jossa muinainen JUMALAN Pilvi, joka kantoi Israelin koko matkan Siinain vuorelta Jerusalemiin, aina Morian vuorelle, seurakunta, johon tämä Pilvi on nyt tullut. Seurakunta, johon JEESUKSEN Veri on tuonut Tulen!

Vastakohta haalealle seurakunnalle, jonka Tuli on kuollut. Tänään olette nähneet, kuinka kuolettavaa haaleus ja penseys on. Kun olet haalea kristitty, olet turta JUMALALLE, olet kadottanut herkkyyden synnille, olet menettänyt herkkyyden JUMALAN Vierailulle. Kun on suuri Vierailu ja olet tietoinen että ei ole tämän tyyppisiä Vierailuja muualla, sitten päätätte kävellä pois helvettiin. Eih! Sen kaiken tähden, mitä täällä on sanottu tänään, luulen, että kaikki haluavat aloittaa alusta ja tehdä sen oikein, Tulessa!  

Siunatut ihmiset, perustuen siihen barometriin, jonka annoin teille tänään, jotta voitte punnita itseänne, olenko pensä vai olenko minä Tulessa? Sisällyttäen teidät, jotka ovat tässä Palvelustyössä, muistakaa, en jättänyt teitä ulos, vaan puhuin suoraan teille. Jos haluatte vastaanottaa HERRAN nyt sen tähden mitä olette kuulleet ja mitä on sanottu, nostakaa kätenne ylös ja sanokaa: 

Väkevä HERRA JEESUS,
HERRANI ja IKUINEN ISÄNI, 
Rauhanruhtinas,
tänä yönä teen parannuksen edessäsi, 
tulen eteesi sellaisena kuin olen,
ja avaan sydämeni Sinulle,
ja pyydän Sinua HERRA JEESUS pesemään sydämeni Verelläsi, 
ja tulemaan sydämeeni, 
ja tekemään sydämestä kotisi, vastaanotan Sinut tänään sydämeeni, 
Herrakseni ja Vapahtajakseni, 
Pyydän Sinua HERRA JEESUS, 
asettamaan pyhyyden sydämeeni, 
ja asettamaan vanhurskauden elämääni, 
ja täytä minut PYHÄLLÄ HENGELLÄ,
ja anna minulle Tuli, 
PYHÄN HENGEN Tuli, 
anna minulle pyhä pelastus, 
Tulen pelastus, 
ja määrää askeleeni hylätä synti, 
ja kävelen kohti JUMALAN Valtakuntaa,
JEESUKSEN väkevässä Nimessä, 
tänä iltana olen uudestisyntynyt,
Aamen.

Ei ole enää lankeamista. Marssimme Kirkkauden Valtakuntaan maksimitulessa! Siunaan teitä JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Jos olet uudestisyntynyt, varmista että sinut kastetaan. Varmista, että pastori, joka kastaa sinut ei koske seksuaalisyntiin, vaan hänellä on täysin puhtaat kädet. Pidä huolta että kuulet raamattua opettavassa seurakunnassa, että pastori valmistaa seurakuntaa MESSIAAN tulemukseen.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT 4.10.2020 / SAARNAN MUISTIINPANOT/ TIIVISTELMÄ LIVENÄ www.jesusislordradio.info)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)