31.12.2017 PROFETIA ÄÄRIMMÄISEN RAJUSTA KOKO MAAILMANKAIKKEUDEN & MAAPALLON RAVISTELUSTA VALMISTAUTUMISESSA MESSIAAN TULEMUSTA VARTEN – PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, rakkaat ihmiset. Valtava, hirmuinen Israelin JUMALA, JEHOVA EL OLAM, Hän on Puhunut kanssani. JEHOVA ADONAI, HERRA JUMALA, ISÄ JUMALA tänä iltana 31. joulukuuta, vuonna 2017. Uudestaan, 31. joulukuuta, viimeisenä päivänä, vuoden viimeisenä päivänä, 31.12.2017. HERRA JEHOVA tuli koko matkan aina alas saakka Puhumaan kanssani. ISÄ JUMALA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN ISÄ Itse tuli Puhumaan kanssani, tarkalleen klo 01 yöllä. Tänä aamuna, tarkalleen klo 01, tänä aamuna.

Ja sitten HERRA, Hän vei minut ylös todella syvälle avaruuden syvyyksiin. Ja Hän näytti minulle ne tapahtumat, jotka ovat juuri tapahtumaisillaan maailmankaikkeudelle ja maailmalle. Ja sitten HERRA, Hän toi minut takaisin, ja sitten Hän pyysi minua nyt käskemään, että koko maailmankaikkeus järkkyy, järkkyy rajusti ja huojuu sivusuunnassa. Ja muistan, että kun nostin vasemman Profeetallisen käteni ylös ja julistin sen käskyn, aivan kuten HERRA oli minua Ohjeistanut, että nyt koko maailmankaikkeus järkkyköön rajusti. Ja näin, että koko maailmankaikkeus järkkyi äärimmäisen hyvin rajusti. Minä järkyin sen kanssa, olin myös siellä sisällä. Ja se järkkyi rajusti vasemmalle päin, minusta vasemmalle päin, bum bum bum bum. Todella todella rajusti.

Uudestaan, tänä yönä 31. joulukuuta, vuoden viimeisenä päivänä vuonna 2017, HERRA JEHOVA, Taivaan ja maan Luoja, HERRA, meidän HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALA, meidän HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN ISÄ ja meidän ISÄMME, tarkalleen kello 01 yöllä Hän tuli alas ja Hän vei minut kauas syvälle avaruuden syvyyksiin, näyttääkseen minulle, mitä on tapahtuva maailmankaikkeudelle, ja myös maapallolle.

Ja sitten HERRA Ohjeisti, että käsken koko maailmankaikkeutta, vasemmalla Profeetallisella kädelläni järkkymään todella todella rajusti ja huojumaan. Ja kun nostin vasemman Profeetallisen käteni ylös ja tein aivan kuten HERRA, ISÄ JUMALA oli minua Ohjeistanut, silloin koko maailmankaikkeus ja maapallo järkkyi todella todella rajusti vasemmalle päin. Itseasiassa eräänä hetkenä luulin, että se melkein halkaisi maapallon kahtia. Se oli niin valtava ravistelu, että melkein luulin, siellä missä olin, että maapallo oli romahtanut kahtia. Ja maapallo järkkyi, bum bum bum bum, vasemmalle päin, todella todella rajusti.

Ja sitten ISÄ JUMALAN Ääni Sanoi: Tällä kertaa heillä on kaikki teleskoopit keskittyneinä taivaalle. Ja pystyin näkemään niin pitkälle taivaalle. Tällä kertaa he tulisivat näkemään sen todella hyvin, sillä heillä oli kaikki teleskoopit. ISÄ JUMALAN, HERRAN JUMALAN Äänen mukaisesti, tällä kertaa heillä oli kaikki teleskoopit, he tulisivat näkemään sen todella hyvin. Ja sitten muistan, että Hän pyysi minua katsomaan syvälle avaruuden syvyyksiin, ja näin valoa.  Joten näyttää siltä, että tämä tulee yhteentörmäyksestä. Näin valkoista valoa. Näin ensinnäkin kaukana ne planeetat, ne galaksit, ne triljoonat galaksit ja triljoonat tähdet, ja niiden yllä, oli kuin niiden yllä näin valkeaa valoa. Sellaista, jota te ihmiset saatatte joskus kutsua valoksi, energian säästövaloksi. Sellaiseksi kirkkaaksi, valkeaksi valoksi. Valkeaa valoa, tämä on se, mitä näin.

Joten tämä saattaa tulla ulos neutronitähtien yhteentörmäyksestä, tähtien yhteentörmäyksestä ylhäällä siellä, rakkaat ihmiset. HERRA JEHOVA, Hän on jo Ohjeistanut minua käskemään maailmankaikkeutta järkkymään ja huojumaan todella rajusti sekä maapalloa sen sisällä. Ja kun nostin ylös vasemman Profeetallisen käteni kohti Taivasta ja julistin sen käskyn, aivan kuten HERRA, HERRA JUMALA oli minua Ohjeistanut, silloin näen koko maailmankaikkeuden plus maapallon valtavan järkkymisen ja huojumisen. Ja ne huojuivat kohti minun, bum bum bum bum, hyvin rajusti. Ja luulin, että se melkein halkaisi maapallon, se oli niin vakava.  

Kun Raamattu sanoo Luuk. 21:26, Hän Sanoo:

"Ja ihmiset menehtyvät peljätessään" 

Toisin sanoen, pyörtyvät.

"ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät."

Rakkaat ihmiset, tämä on se, mitä MESSIAS talletti seurakunnalle. Tämä on se, mitä MESSIAS Sanoi, koskien Hänen tulemuksensa merkkejä. MESSIAS on tulossa! MESSIAS, HERRA, Kuningas on tulossa, rakkaat ihmiset. Ja ISÄ JUMALA, HERRA JUMALA on lähettänyt minut valmistamaan MESSIAAN tien. Ja tällä kertaa Hän ravistelee taivaankappaleita todella todella rajusti. Ja kun nostin ylös vasemman Profeetallisen käteni, niin oli koko maailmankaikkeuden raju järkkyminen, bum bum bum bum, ja vasemmalle päin huojuen todella vaarallisesti. Luulin, että ne räsähtivät, ja luulin, että maapallo olisi halkaistu, melkein halkaistu kahtia.

Nämä ovat siis päiviä, joita me elämme, rakkaat ihmiset. MESSIAS on tulossa! Valmistakaamme tie MESSIAAN tulemusta varten. Nämä ovat niitä merkkejä edetessämme kohti MESSIAAN tulemusta. Maailmankaikkeuden ravisteleminen. Hän on lähettänyt Palvelijansa ravistelemaan todella rajusti. Ja tulen tallentamaan tämän videolle, jotta te voitte saada sen tarkan esittelyn, kuinka se tulee tapahtumaan. Tulen tallentamaan tämän videolle, jotta te voitte saada sen tarkan esittelyn, kuinka koko maailmankaikkeus ja maapallo tulee järkkymään rajusti vasemmalle päin. Se järkkyy, järkkyy, järkkyy ja huojuu todella rajusti, rakkaat ihmiset.

Joten nämä ihmeet ja merkit taivaalla, Taivaassa, taivaankappalieden järkkyminen, niiden tuulisi puhua hyvin selvästi seurakunnalle, että MESSIAS on tulossa. Keskittäkää silmänne Taivaan asioihin nyt. Varmistakaa, että te valmistaudutte. Älkää olko itsetyytyväisiä. Unohtakaa seksuaalisynti, rahan rakkaus, eksytys, valheellisuus. Kaikki ihmiset, liittykää nyt tämän Äänen mukaan. Ei ole enää aikaa väittelyille. Kaikki he, joilla on hyvä ymmärrys, seuratkoon nyt tätä Ääntä, jotta he voisivat päästä sisälle JUMALAN Ikuiseen Valtakuntaan. Unohtakaa nyt uskonto, unohtakaa seurakuntanne. Teidän tulee siirtyä tänne, tähän Grand marssiin Taivaaseen. Ja HERRA JUMALA, näette, että Hän on hyvin heltymätön siinä, että seurakunta tulee pääsemään sisälle Taivaaseen. Ja MESSIAS on tulossa!

HERRA on jo vienyt minut ja käyttänyt minua ravistelemaan maailmankaikkeutta todella todella rajusti. Luulin, että se tulee räsähtämään alas, luulin melkein, että maapallo tulee halkeamaan kahtia. Eikö HERRA olekin Puhunut tämän sukupolven kanssa? Valmistakaa HERRALLE tie. JUMALAN Valtakunta on lähellä. Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä. MESSIAS, Kirkkauden Kuningas on tulossa. Todah rabah. Boker tov. 

Valmistakaa tie

MESSIAS on tulossa

(Profetia 31.12.2017. Profeetta Dr Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)