30.9.2018 PROFETIA: MASSIIVINEN JUMALAN TUOMIO JA MAANJÄRISTYS TULOSSA VUORISTOISEEN MAAHAN

Kuten Sanoin, HERRA JEHOVA, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA JAHVE, Hän on Puhunut kanssani tänään, viime yönä todella todella Mega keskustelussa, jonka haluan jakaa kuuntelijoidenne kanssa, niiden monien monien kaupunkien kanssa, jotka ovat kuulolla ja kytkettynä maailmanlaajuisesti. Ja olen hyvin tietoinen, että olette sunnuntaikokouksissanne halki tämän kansakunnan. Ja on suuri Herätys, joka sykkii HERRAN huoneessa tässä maassa. Monia monia monia vieraita, tuhansia vieraita on tullut. Tiedän, että uusia ihmisiä on kastettu. He istuvat nyt HERRAN huoneessa. Jotkut heistä ovat yksinkertaisesti kävelleet ulos luopioseurakunnistaan ja liittyneet teihin. Niistä seurakunnista, jotka hyväksyivät syntiä, seurakunnista, jotka sietivät luopumusta.

Nyt he ovat nähneet sen valkeuden, he ovat tulleet. Tiedän, että teillä on monia vieraita halki tämän maan. Ja rammat ovat kävelleet. Olen tietoinen, että monet monet rammat ovat kävelleet seurakuntaan, he seisovat jaloillaan, heidän uusilla jaloillaan. Ja monet sokeat ovat kävelleet seurakuntaan uusien silmien kanssa ja näkevät. Monet kuurot istuvat nyt siellä ja kuuntelevat, ja heitä autetaan ymmärtämään, mitä jokainen ääni, jonka he kuulevat, tarkoittaa. Ja niin edelleen, ja niin edelleen.

Tänä hetkenä ollessanne kokoustenne keskellä, haluan jakaa tämän monumentaalisen keskustelun, joka HERRALLA oli Hänen Kahden Valtavan Profeettansa kanssa tänä yönä, kun HERRA vei meidät, Hän vei meidät tähän paikkaan, tähän vuoristoiseen paikkaan. Siellä on vuorijonoja, todella vakavia vuoria. Näen hyvin korkeita vuoria ja vuorijonoja. Näen siellä vuorijonoja. Se on todella vuoristoinen paikka, jota kuvailen nyt. Kuvailen nyt sitä tarkkaa paikkaa. Joten HERRA vei meidät, viime yönä Hän vei meidät tähän paikkaan, ja näen todella vuoristoisen, hyvin korkean, todella korkean vuoren. Näen vuorijonoja.

Ja sitten HERRAN Ääni Sanoi ääneen kuultavalla Äänellä, Hän Sanoi: "Vuorijonoja. Todella vuoristoista." Sitten Hän näytti meille ne vuoret. Hän vei meidät uudestaan hyvin lähelle, jotta me voisimme nähdä, kuinka ne vuoret seisovat; melkein pystysuorassa tällä tavoin. Melkoisen korkeita, melkoisen todella todella korkea vuori ylhäällä siellä. Ja sitten Hän nosti ylös. Pystyimme nyt jälleen näkemään vuoren ylitse. Joten pystyimme näkemään, että siellä on tämä huippu, siellä on tämä vuorijono. Ja siellä on toinen suoraan siellä. Näimme siis melkoisen vuoristoista jonoa. Vuorijonoja. Näen yhden valtavan suuren vuoren, jossa on monia vuorijonoja siellä. Ja se on pitkä, tiedättehän, se on pitkä vuori.

Ja sitten näen myös, kun Hän toi meidät sinne, Hän kiinnitti huomiomme tähän todella korkeaan pilariin. En tiedä, onko siellä pilari. Näyttää siltä, että siellä on pilari, joko kalliopilari. Se näyttää olevan aivan kuin kalliopilari, joka on yhdellä niistä vuorijonon rinteistä. Ja sitten ISÄ JUMALA, Hänen omalla Kädellään, näin nyt, kun Hän tuli kirjoittamaan näille Kahdelle Profeetalle. Hän kirjoitti heille sen pilarin Hänen Kädellään. Hän tuli ja kirjoitti sen pilarin Hänen Kädellään. Ja itseasiassa Hän merkkasi sen, antoi sille merkin Hänen merkatessaan sen. Se on hiukan siinä korkeassa paikassa, sitten hiukan siinä pienessä paikassa, joka istuu sen päällä, ollen sen perusta, ja niin edelleen.

Joten uudestaan, HERRA JEHOVA JAHVE, Hän vei minut vuoristoiseen paikkaan, jossa on monia vuorijonoja, pitkiä vuoria, jotka ovat myös melkoisen korkeita, melkoisen korkealla ylhäällä. Pystyin näkemään yhden vuorijonon ja sitten seuraavan suoraan siinä, ja seuraavan toisella puolella, melkoisen syvällä, kun ne menevät sisälle päin. Ja sitten, kun seisoin siellä, silloin näin Hänen nyt tulevan Puhumaan niille Kahdelle Profeetalle siitä, mitä tulee tapahtumaan siinä paikassa. Ja sitten Hän käski heitä, Hän käski Heitä julistamaan Tuomion sille paikalle, HERRAN valtavan Tuomion.

Sitten se, mitä näin, oli valon loiste. On valtava valon loiste, aivan kuin aurinko, jonka HERRA loisti siihen paikkaan. HERRA loisti siihen paikkaan valtavan valon loisteen, niin paljon valoa. Niin paljon valoa loisti silloin niiden vuorten ylle ja alas rinteitä, jopa alas sinne laaksoon. Joten oli kirkas valo. Ja hetken aikaa luulimme, että koska tämä puoli on pimeä ja toinen puoli on auringon alla, toinen puoli maapalloa. Joten luulimme, että se on ehkä se kannanotto, jonka Hän tekee, että tulee olemaan aurinkoista sillä toisella puolella sillä aikaa, kun on pimeää tällä puolella, tarkoittaen, maapallon toisella puolella. Joten kirkasta, aurinkoista valoa, kirkasta, tiedättehän. Se oli myös kuumaa.

Sitten sen jälkeen, kun ne Kaksi HERRAN Profeettaa, kun ne Kaksi valtavaa, Kaksi JAHVEN peljättävää Profeettaa, Ikuisuuden Sanansaattajat, kun Heidän käskettiin julistaa Tuomio sen maa ylle, ja He tekivät niin, aivan kuten Heitä käskettiin, tänä yönä, niin massiivinen, monumentaalinen maanjäristys tapahtui. Monumentaalinen on se sana. Massiivinen, monumentaalinen maanjäristys tapahtui. Ja se todella kaivautui, se todella iski siihen paikkaan. Ja alhaalla siellä pystyin näkemään nyt; alhaalla laaksossa, siellä on kaivausta, siellä on louhintaa. Siellä on paikka, jossa he aivan kuin tekevät louhintaa. Pystyn näkemään sen maaperän, sen syvän kuopan, sen syvän kuopan, jota kaivetaan siellä, aivan kuin louhintakaivos. Ja pystyn näkemään niin paljon maaperää. Ja se on sen kaltainen kuoppa, että niin paljon maaperää on nyt kokonaan yläpuolella. Siellä on multakasoja kaikkialla sen kuopan suulla.

Tästä tuli valtava hetki, todella shokeeraava hetki tässä keskustelussa, kun ne Kaksi HERRAN Profeettaa toimivat tarkalleen aivan kuten HERRA oli käskenyt Heitä tekemään. Ja massiivinen massiivinen järistys, massiivinen, monumentaalinen maanjäristys iski niihin vuorijonoihin. Kun katsoin alas sinne, pystyimme nyt näkemään sen syvän syvän kuopan, joka oli luotu. Se maaperä on punertavaa. On aivan kuin se olisi louhintapaikka alhaalla siellä laaksossa. Mutta näen, että sen kuopan suulla on paljon maaperää, paljon maaperää, aivan kuin louhos. Ja se on leveä paikka. Se on leveä leveä leveä kuoppa, joka on luotu. Pystyin näkemään jopa sen pohjalle. Pystyin nyt näkemään sen maaperän, joka on joka puolella sen kuopan ympärillä.

Sitten uudestaan, ja jälleen kerran, Hän kaatoi minut maahan. Ja sitten näin HERRAN Puhuvan Hänen Kahden Profeettansa kanssa siitä samasta keskustelusta. Hän vei Heidät jälleen siihen samaan paikkaan toisen kerran ja näytti Heille ne vuorijonot, ja tämän säteilevän kirkkaan valon, aivan kuin auringon. Se oli kuitenkin melkoisen kuuma. Mutta se oli uniikki valo. Ja uudestaan, yrittäen ymmärtää, ehkä pimeyttä täällä ja valkeutta toisella puolella maapalloa. Sitten ne vuorijonot. Ja HERRAN Ääni Sanoi uudestaan: "Todella vuorista. Vuorijonoja". Kahdesti. Sitten Hän käski Heitä iskemään sitä maata massiivisella maanjäristyksellä, se massiivinen maanjäristys tapahtui siellä.

Uudestaan, alhaalla siellä näytti aivan kuin niiden vuorten järistyksessä. Massiivisia vuoria, pitkiä vuoria, joissa oli erilaisia jonoja. Ja ylhäällä siellä korkeita huippuja, ylhäällä siellä. Mutta kun niitä ravisteltiin rajusti näiden Kahden peljättävän Profeetan julistuksen seurauksena; monumentaalinen maanjäristys. Ja silloin tämä syvä kuoppa luodaan, ja on paljon maaperää sen ympärillä. Niin paljon maaperää, punaista maaperää on ylhäällä ja paljon kivenlohkareita. Todella todella vakava ravistelu on tulossa maailmaan, rakkaat ihmiset.

Ja Raamattu on hyvin hyvin selvä, Raamatussa nousee esille hyvin selvästi ne ajat, joissa elämme. Tiedämme todella hyvin, että nämä ovat viimeisiä päiviä. Kaikki tietävät nyt; kun katsot uutisia, tiedät, että MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa. Ja MESSIAAN tulemuksen merkit ovat täällä. Sinun ei tarvitse mennä minnekään. Sinun tarvitsee vain laittaa päälle uutisesi, ja tiedät, että totisesti, nämä ovat niitä merkkejä, jotka on kirjoitettu Matt. 24, ja kaikkiin niihin sananpaikkoihin, jotka puhuivat aikakaudesta juuri ennen MESSIAAN tulemusta.

Sitten, rakkaat ihmiset, sinä hetkenä nukahdin uudestaan, ja silloin näin HERRAN tulevan jälleen Puhumaan Hänen Kahdelle Profeetalleen. Ja sitten Hän Puhuu Heille Ääneen, käy keskustelua Heidän kanssaan. Ja tällä kertaa Hän näyttää minulle nyt Hänen Profeettansa soittavan livelähetykseen, soittavan livenä radioon. He tulevat julistamaan, He tulevat soittamaan livenä radioon ja julistamaan maailmanlaajuisesti, että on sen kaltainen vierailu, sen kaltainen valtava ISÄ JUMALAN vierailu, joka on tulossa maailmaan.

Raamattu Puhuu Matt. 24 niistä valtavista maanjäristyksistä ja nälänhädästä, joita tulee tapahtumaan halki maailman. Ja nämä ovat niitä merkkejä, joita JEESUS paljasti seurakunnalle. Uudestaan, Hänen tulemuksensa salaisuuksia, että kun näet nämä asiat, niin tiedät, että Minun tulemukseni on tullut lähelle.

*

Rakkaat ihmiset, olen nähnyt valtavan järistyksen, valtavan, monumentaalisen maanjäristyksen tulevan iskemään vuorelle, niille vuorille. En tiedä, mitä vuoria nämä ovat. Nämä vuoret näyttävät ennemminkin Andien vuorilta Etelä-Amerikassa. Ja tiedän, että juuri nyt valmistaudun, me valmistaudumme lähtemään Lima Peruun. Juuri nyt keskittyminen on Lima Perussa, siinä voimallisessa, historiallisessa Herätyksessä, joka on tulossa Lima Peruun. Erilaiset komiteat tekevät työtä, yrittäen identifioida niitä tiimejä, jotka menevät sinne niiden Kahden HERRAN Profeetan kanssa. Lima Peru. Hänellä on jatkuva kontakti niiden seurakunnan johtajien kanssa siellä, niiden viranomaisten kanssa siellä, jotka tekevät työtä. On paljon työtä kentällä. Lima Peru. Lima Peru.

Mutta en tiedä, missä nämä vuoret ovat. Ne näyttävät ennemminkin aivan kuin Andien vuoristolta, jossa on pitkiä vuoristoja, tällä tavoin. Ehkä ne ovat Himalayan vuoret, en tiedä. HERRA ei ole näyttänyt minulle tätä. Mutta Hän on vienyt minut siihen paikkaan. Sitten aurinko, aurinko oli siellä. Tämä puoli oli pimeä. Joten mikä tahansa paikka se onkaan, mikä tahansa onkaan se tilanne. Nyt on selvää, että se Sanoma, joka välitettiin, on kaikista tärkein. Sanoma, jonka se välittää on, että MESSIAS on tulossa.

Ja tiedän, että Kenia, teillä on suuri Juhlakokous tässä edessä. 37 rampaa alkoi juuri kävellä. Teillä on 37 rampaa, jotka alkoivat juuri kävellä. Ja meillä on suuri Juhlakokous jo tulossa. Kenia tulee ilmestymään HERRAN eteen suurella suurella tavalla, juhlimaan JEESUSTA, juhlimaan JEESUKSEN Veren ja Ristin ennalleen asettamista, JEESUKSEN evankeliumin voimaa ja auktoriteettia, nostaen ylös rampoja, avaten sokeita silmiä, venyttäen ontuvia jalkoja, poksauttaen auki kuuroja korvia, saaden mykät puhumaan, haavaumat kuivuen, syövät häviten, kasvaimet poksahtaen, HIV häviten verestä ja testaten negatiiviseksi sairaaloissa.

Ja Valtakunnan evankeliumia, MESSIAAN tulemusta, saarnataan ehdottomassa selkeydessä. TEHKÄÄ PARANNUS! TEHKÄÄ PARANNUS! TEHKÄÄ PARANNUS! Ja palatkaa vanhurskauteen. Tehkää parannus ja olkaa pyhät, jota ilman ei kukaan voi nähdä HERRAA.

Tiedän, että teillä on suuri juhlakokous, en halua ottaa aikaanne. Siunaan kaikkia seurakuntia Keniassa täällä. Tiedän, että olette kokoontuneina juuri nyt. Siunaan teitä. Siunaan pelastustanne. Siunaan Herätystänne. Herätys on liian suuri täällä, se on räjähtänyt. Siunaan lapsianne, perheitänne, huolenpitoanne. Siunaan teitä. Asetan korit teidän eteenne. Siunaan teidän terveyttänne. Siunaan teidän evankelioimistanne. Siunaan teidän palvelustyötänne. Siunaan teidän yrityksiänne, työpaikkojanne. Siunaan satojanne, peltojanne. Siunaan elämäänne, hankkeitanne, tekemisiänne, rakkaat ihmiset.

Ja kaikki te, jotka olette kuulolla, Siunaan myös teitä. Jos valitset vanhurskauden, Siunaan myös sinua, halki kaikkien muiden kansakuntien. Jos valitset parannuksenteon ja pyhän elämäntyylin, harkitun pyhän elämäntyylin, tarkoituksellisen pyhän elämäntyylin, niin Siunaan myös sinua, ikuisesti. Jotta voimme voittaa paholaisen, saattaa paholaisen häpeään sinä päivänä. Jotta helvetti voi olla tyhjä. Jotta kaikki ihmiset voisivat saada paikkansa Ikuisuuden Valtakunnassa, Taivaan Valtakunnassa, Ikuisuuden Valtakunnassa JUMALAN kanssa.

Uudestaan, kuten Sanoin, on suuri Kiitosjuhla tulossa Keniaan. Ja silti nämä suuret komiteat tekevät työtä valmistautuen nyt lähettämään heidän nimensä maanantaina viranomaisille Lima Perussa. He tarvitsevat nimet, jotta he voivat ohjeistaa niitä tarvittavia konsulaatteja prosessoimaan kaikki matkustusta varten. Tämä on suurta aikaa maailmanlaajuisessa sfäärissä, maailmanlaajuisessa seurakunnan maisemassa. Kiitosjuhla on edessämme tässä. Suuri Herätys on tulossa Lima Peruun. Myös moniin muihin kansakuntiin. HERRA Siunatkoon teitä, rakkaat ihmiset, kun valmistaudutte MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Shalom. HERRA Siunatkoon teitä. Toda rabah, toda Hashem, toda cahverim. Toda haver sheli, toda.

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

Nike Shox Current 807

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)