30.9.2018 HERRAN OPETUS: VIISAUS & JUMALAN PELKO

Raamattu Puhuu Matt. 24 niistä valtavista maanjäristyksistä ja nälänhädästä, joita tulee tapahtumaan halki maailman. Ja nämä ovat niitä merkkejä, joita JEESUS paljasti seurakunnalle. Uudestaan, Hänen tulemuksensa salaisuuksia, että kun näet näitä asioita, niin tiedät, että Minun tulemukseni on tullut lähelle.

 

Mutta mikä silloin on se Sanoma tässä kaikessa, rakkaat ihmiset, seurakunnissanne, istuen siellä kuunnellen tätä? Miten tämä voidaan siirtää teidän henkilökohtaiseen valmistautuneisuuteenne? Kuinka voit sadonkorjata tämän ja sovittaa tämän sinun järjestelmääsi. Jotta kun olet siitä tietoinen, niin voit myös tehdä ne oleelliset muutokset ja mukautumiset, ollen samoissa askelissa sen kanssa, mitä HERRA Puhuu, edetessämme kohti MESSIAAN Loisteliasta tulemusta. Juuri nyt luen Job 28. Ja haluan lukea sitä jakeesta 12 eteenpäin. Hän Sanoo:

 

12 Mutta viisaus-mistä se löytyy, ja missä on ymmärryksen asuinpaikka? 13 Ei tunne ihminen sille vertaa, eikä sitä löydy elävien maasta.

 

Ja Hän Sanoo, Job 28:14:

 

14 Syvyys sanoo: 'Ei ole se minussa'

 

Toisin sanoen, se kuilu, tuonela, kuolleiden valtakunta; silloin kun laskeudut alas tämän maapallon syvyyteen, he sanovat, se ei ole siellä. He tunnustavat. Ja Hän Sanoo, että ihminen ei tunne sen arvoa. Toisin sanoen Hän Sanoo, että kuolevainen ihminen ei tunne sen hintaa, sen aarretta. Ja Hän jatkaa Sanoen jakeessa 14:

 

14 Syvyys sanoo: 'Ei ole se minussa', ja meri sanoo: 'Ei se ole minunkaan tykönäni'.

 

Jopa meren syvyys sanoo, että Hänen viisautensa ei ole siellä. Jobin luvussa 28 jakeessa 15, Hän Sanoo:

 

15 Sitä ei voida ostaa puhtaalla kullalla, eikä sen hintaa punnita hopeassa.

 

Hän alkaa nyt siis käsitellä maailman kalliita metalleja. Toisin sanoen, sitä rikkautta, jonka HERRA on laskenut ja tallettanut tähän maailmaan. Ja Hän Sanoo:

 

15 Sitä ei voida ostaa puhtaalla kullalla

 

Sanotaan, että sinulla on 10 harkkoa puhdasta kultaa, Oofirin puhtainta kultaa, tai mitä tahansa kultaa, jonka ajattelet olevan parasta, puhdistetuinta. Kuinka monta vaan karaattia, kuinka monta tonnia puhdasta kultaa. Hän Sanoo: Ei! Puhdasta kultaa ei voi antaa sen hinnasta. Laskien esille sen arvon ja aarteen, jota viisaus pitää sisällään, näinä päivinä, kun tämän kaltaisia monumentaalisia tapahtumia ja vierailuja Puhutaan esille maailmassa. Ja sitten Hän Sanoo jakeessa 15, osassa b):

 

eikä sen hintaa punnita hopeassa.

 

Jakeessa 16, Hän Sanoo:

 

16 Ei korvaa sitä Oofirin kulta,

 

Tämä on nyt puhtain kulta. Hän Sanoo, maailman puhtain kulta ei sitä korvaa, siinä ei sitä voi punnita.  

 

16 Ei korvaa sitä Oofirin kulta, ei kallis onyks-kivi eikä safiiri.

 

Tämä on siis pulmallista, koska Hän Puhuu jo kalliista metalleista, kaikista kalleimmasta metallista. Hän Sanoo: onyks-kivi, safiiri, berylli, smaragdi, krysoliitti, topaasi. Muistatteko nämä metallit, kun keskustelimme Taivaan Valtakunnasta? Hän Puhuu siis maailman huippumetalleista. Ja Hän Sanoo niistä vielä: Ei voi korvata sitä kulta, ei kallis onyks-kivi eikä safiiri. Sitä ei voi mitata Oofirin kullassa, kalliilla onyks-kivellä, eikä safiirilla. Toisin sanoen, beryllillä, smaragdilla, safiirilla, topaasilla, kaikilla niillä kaikista kalleimmalla kullalla. Hän Sanoo:

 

17 Ei vedä sille vertoja kulta eikä lasi,

 

Me Puhumme viisaudesta, rakkaat ihmiset.

 

eivät riitä sen vaihtohinnaksi aitokultaiset kalut.

 

Hän Sanoo:

 

18 Koralleja ja kristalleja ei sen rinnalla mainita,

 

Toisin sanoen, tämän aarteen rinnalla, nimeltään viisaus, et voi edes mainita niitä. 

 

ja viisauden omistaminen on helmiä kalliimpi.

 

Toisin sanoen, kaikista vaalituimmat helmet, niitä ei voida edes verrata viisauteen, ei voida edes tuoda lähelle vertaamaan siihen, rakkaat ihmiset. Sitten Hän Sanoo:

 

19 Ei vedä sille vertoja Etiopian topaasi, ei korvaa sitä puhdas kulta. 20 Mistä siis tulee viisaus ja missä on ymmärryksen asuinpaikka?

 

Jae 21:

 

21 Se on peitetty kaiken elävän silmiltä, salattu taivaan linnuiltakin.

 

Tämä on siis todella voimallista. Ja sitten Hän menee alas sinne, ennen kuin käsittelen kuolemaa ja tuhoa. Siihen saakka, minne olemme lukeneet seurakunnissanne, jossa olette kiireisiä kuunnellessanne tätä. Ja toivon, että olette hyvin kuulolla. Kaikissa näissä sananpaikossa, jotka olen lukenut, koko matkan aina kaikista niistä jakeista, jotka olen lukenut, alkaen jakeesta 12, Hän Sanoo, että kun JUMALA loi luomakunnan, kun Hän loi ihmisen, Hän loi ihmisen sellaisessa rakennelmassa, sellaisessa muodostelmassa, että jos katsot JEHOVA JUMALAN suunnitelmaa ihmiskuntaa varten, Hänen, joka Puhui kanssamme tänä yönä, Puhui Hänen Kahden Profeettansa kanssa viime yönä. Jos katsot Hänen luomakuntansa suunnitelmaa, arkkitehtuurista suunnitelmaa, niin Hän loi ihmisen sellaisella tavalla, että Hän upotti viisauden Hänen luomakuntansa sisälle, ihmisen, seurakunnan sisälle. Viisaudesta tuli alentamaton mittapuu ihmisen olemassaololle.

  

Kun Hän loi ihmisen, Adamin ja Eevan, seurakunnan, ihmiskunnan, Hän varmisti, että Hän perusti, upotti viisauden siihen luomakuntaan, ihmisen luomiseen, seurakunnan luomiseen; viisauden sinuun luotuun, viisauden sinuun, te, jotka kuuntelette minua. Kun Hän loi sinut, Hän upotti viisauden sinuun. Ja Hän varmisti, että kaikki sinun elämäsi ympärillä tulisi pyörimään viisauden ympärillä. Mutta sitten nyt, jos JUMALA loi ihmisen ja Hän varmisti ihmiselle, Hän varmisti, että viisaudesta tuli se keskus ja keskiö, se keskeinen mittapuu ihmisen elämälle. Viisautta tarvittaisiin tarpeellisena olemassaololle. Tarpeena eloonjäämiselle. Pysyäksesi elossa, tarvitsisit JUMALAN viisautta. Tämä on se, miten JUMALA loi ihmisen.

 

Oletpa sitten Amerikoissa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Afrikassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, saarilla, kaikkialla, Euroopassa. Kaikki luotiin samalla tavoin. Hän Sanoo, että Hän loi heidät sellaisella tavalla, että viisaudesta tuli se keskeinen keskiö, se keskeinen artikkeli, joka hallitsisi heidän elämäänsä. Mutta jos Hän loi ihmisen, Adamin ja Eevan, seurakunnan, sellaisella tavalla, että viisaus olisi se alentamaton minimi olemassaololle, tarpeena eloon jäämiselle.

 

Minkä tähden silloin Job 28, aina jakeesta 12 jakeeseen 21 saakka, jotka olen lukenut, kuunnellessasi, mitä olen lukenut niissä jakeissa, alat heti ymmärtämään, että on viisauden kriisi? On viisauden kriisi. Hän Puhuu puutteesta, pulasta, vajaudesta. Nämä jakeet, jotka olen lukenut, ne julistavat viisauden puutetta, ne määrittelevät viisauden pulaa. Hän kysyy, missä silloin viisaus asuu? Tarkoittaen, että jotakin on tapahtunut. He ovat menettäneet viisauden. He ovat nyt kriisissä. Miksi silloin on tämä kriisi? Jos Hän Sanoo, että seurakunta, ihminen, luomakunta, JUMALAN luotu, tarvitessasi viisautta tarpeena olemassaolollesi, eloon jäämistäsi varten tässä elämässä ja Taivaassa, rakkaat ihmiset. Tässä todellisuudessa ja Ikuisuuden todellisuudessa, Hän Sanoo, että viisaus on se alentamaton mittapuu, minimi. Kuinka silloin, lukiessasi Job 28:12-21, Hän julistaa, Hän kuvailee; kuulet itkemisen viisauden puutteen tähden, viisauden pulan tähden, viisauden kriisin tähden.

 

Hän Sanoo, missä silloin asuu viisaus? Tämä tarkoittaa, että joku on menettänyt viisauden. Joku on poikennut, ottanut kiertotien pois siltä alkuperäiseltä radalta, polulta, jolle heidät oli lanseerattu. Ja yhtäkkiä, näissä lukemisissa, näyttää aivan kuin yhtäkkiä, he ymmärsivät, että, vau, me tarvitsemme viisautta! Ja sitten kriisi kehittyi. Kriisi seurasi. Missä silloin viisaus asuu? Kuten luin jakeessa 12, Hän Sanoo:

 

12 Mutta viisaus-mistä se löytyy?

 

Yhtäkkiä ihmiskunnalle valkenee, että olet täysin ’kaput’, saksaksi. Olet kuollut. Olet kuollutta lihaa. Ja nyt yhtäkkiä Hän Sanoo, maan syvyyksissä. Joten on kriisi. Ja ihmisen perusvaisto tulee peliin ja hän sanoo, vau, silloin annahan, kun menen etsimään puhtainta kultaa ja yritän ostaa sitä, yritän ostaa viisautta. Hän Sanoo: Ei! Jopa Oofirin puhtain kulta, jopa topaasi, krysoliitti, berylli, smaragdi, Hän Puhuu safiireista, niitä ei voida mitenkään verrata siihen, ne eivät yllä lähellekään viisautta. Kriisi on nyt kehittynyt täällä. Yhtäkkiä olet ymmärtänyt, että tässä aikakaudessa ilman viisautta olen tuhon oma, olen matkalla sinne alas päin. Sitten Hän Sanoo, lukiessasi eteenpäin, haluan nyt esitellä toisen tekijän tässä. Hän Sanoo nyt, jakeesta 21 eteenpäin:

 

21 Se on peitetty kaiken elävän silmiltä, salattu taivaan linnuiltakin.

 

Näitte sen jo. Hän Sanoo, viisaus on salattu jopa syvyydeltä, jopa kuolemalta, jopa kuoleman valtakunnalta. Hän Sanoo, he sanovat, että se ei ole myöskään luonamme. Toisin sanoen, he eivät tiedä, missä viisaus on. Meren syvyys, kuolleiden valtakunta, syvyyden valtakunta, myös he sanovat, se ei ole luonamme. Kuilu sanoo myös, se ei ole luonani. Kuilu. Tarkoittaen syvyyden syvyyksissä ei ole yhtään viisautta. Se ei asu siellä. Ja Hän jatkaa Sanoen, että jopa taivaan linnut. Toisin sanoen, tässä on kriisi.

 

Ihmiskunta etsii viisautta, se sanoo: Missä viisaus asuu, jotta voin mennä ottamaan sitä itselleni? Tarkoittaen, että he menettivät sen alkuperäisen viisauden, joka heihin talletettiin. Talletettiin elämää varten. Tarve olemassaololle. Nyt on olemassaolon uhka. Uhka omalle olemassaolollesi. Taivaan linnut, kun luulit, että voit mennä kysymään heiltä viisautta, he sanovat, meillä ei ole sitä. Hän Sanoo, että kuolevaisten maa, he eivät voi nähdä viisautta. Jopa silmät, jotka JEHOVA on luonut, eivät pysty näkemään, missä viisaus on. Jopa linnut; Hän Sanoo, että edes linnut eivät voi piilottaa sitä. Hän Sanoo hyvin selvästi jakeessa 21:

 

21 Se on peitetty kaiken elävän silmiltä, salattu taivaan linnuiltakin.

 

He Sanovat:

 

22 Manala ja kuolema sanovat: 'Korvamme ovat kuulleet siitä vain kerrottavan'.

 

Hän Sanoo:

 

22 Manala ja kuolema sanovat: 'Korvamme ovat kuulleet siitä vain kerrottavan'.

 

Olemme kuulleet siitä vain kuulopuhetta. Hän Sanoo siis todella voimallisesti tässä, että jopa kuolema ja tuho, se duo, ne kaksi, tuho ja kuolema. Ja tiedät, että paholainen tulee tuhoamaan ja tappamaan. Toisin sanoen, Hän siis Puhuu saatanan valtakunnasta; vihollinen itse, paholainen itse, tunnustaa ja tulee esille avoimesti antaen todistuksen, sanoen, katso, jopa minulle, vain kuulopuhe siitä on tullut korviini. Sanoen, olemme vain kuulleet siitä, sanoen, että olemme kuulleet siitä raporttia vain korvillamme. Tarkoittaen, että saatana itse ei edes tiedä, missä viisaus asuu.

 

Yhtäkkiä on nyt pula, on puute, viisauden kriisi. Yhtäkkiä ihmiskunta on nyt ymmärtänyt, että ilman tätä olen tuomittu kuolemaan ja ikuiseen helvettiin. Nyt on kehittynyt kriisi, on seurannut kriisi. Sillä he huomasivat uhan olemassaolollensa, eloon jäämisen uhan. Koska muuten olet matkalla alas päin. Toisin sanoen Hän Sanoo, että kuolevainen ihminen, kuoleva todellisuus ei tiedä sen hintaa. Kuilu sanoi, se ei ole minussa, se ei ole täällä. Älä etsi täältä. Miksi se ei ole kuilussa? Sillä Hän Sanoo, että kaikki he, joilla se on, se vaatii, että he luopuvat pahuudesta, luopuvat jumalattomuudesta, luopuvat synnistä. Siksi ei ole mikään ihme, että kuolema ja tuho, he sanovat, olemme kuulleet siitä vain kuulopuhetta, muuten emme tiedä, missä viisaus on? Ja jae 23 Sanoo:

 

23 Jumala tietää tien sen luokse, hän tuntee sen asuinpaikan. 24 Sillä hän katsoo maan ääriin saakka, hän näkee kaiken, mitä taivaan alla on.

 

Viime yönä Hän nostaa meidät ylös taivaan yläpuolelle, niin että pystymme näkemään melko laajalle, yli vuorijonojen, syvälle niiden kraattereihin, koko matkan syvälle niihin eri jonoihin, jopa sinne pohjalle. Joten voitte vain kuvitella, kuinka JUMALA näkee. Hän laittoi meidät näkemään viime yönä, katsoen niitä vuorijonoja siinä Profetiassa JUMALAN silmillä. Voitte siis kuvitella katsoen täältä ja nähden maapallon. Ja Hän alleviivaa sen tässä todella selvästi:

 

23 Jumala tietää tien sen luokse, hän tuntee sen asuinpaikan. 24 Sillä hän katsoo maan ääriin saakka, hän näkee kaiken, mitä taivaan alla on. 25 Kun hän antoi tuulelle voiman ja määräsi mitalla vedet, 26 kun hän sääti lain sateelle ja ukkospilvelle tien,

 

suunnan, ukkosmyrskylle, ukkospilvelle, salamalle. Jae 27:

 

27 silloin hän sen näki ja ilmoitti

 

ja Hän testasi sen ja Hän vahvisti sen ja

 

toi sen esille ja sen myös tutki.

 

Jae 28:

 

28 Ja ihmiselle hän sanoi: 'Katso, Herran pelko-se on viisautta, ja pahan karttaminen on ymmärrystä'."

 

Mitä HERRA tässä Sanoo? Miten tämä liittyy siihen monumentaaliseen Profetiaan, jonka olen juuri antanut? Sanon, että tämän kaltainen Profetia valmistaa kansakunnan, valmistaa koko maailman MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten, julistaen, että MESSIAAN tulemuksen merkit ovat nyt tällä meidän luonamme. Tämä on se ensimmäinen asia, jota se korostaa. Se antaa sinun nyt ymmärtää, että, vau, ne merkit ovat nyt täällä. MESSIAS on totisesti tulossa. Sillä nämä oli luvattu Raamatussa.

 

Ja sitten Hän Sanoo, kuinka sinun tulee silloin elää kristittynä, uskovana? Ja sitten Hän menee siihen Raamatunjakeeseen, joka sanoo: VIISAUS, VIISAUS, VIISAUS. Sillä kun KARITSAN Hääateria saapui, niin vain viisas neitsyt, se viisas seurakunta, Matt. 25:1-13, vain viisas seurakunta pääsee sisälle turvaan Ikuisuuteen JUMALAN kanssa, Ikuisuuteen Taivaassa. Sen tähden, viisaudesta tulee silloin se todella välttämätön tarve olemassaololle, sille, että säilyt elossa tänä päivänä tässä todellisuudessa ja Ikuisuuden todellisuudessa Taivaassa. Viisaudesta tulee se mittapuu.

 

Hän Sanoo, että kuinka silloin viisaudesta voi tulla mittapuu nyt, kun on sellainen lankeemus? Adam lankesi jo Puutarhassa. JUMALA koristeli hänet viisaudella, ja sitten käärme tuli ja sanoi, ei, on toinen tie taka-oven kautta, jonka kautta voit saavuttaa viisauden. Voit mennä syömään hyvän ja pahan tiedon puusta, ja voit olla viisas niin kuin Jumala. Joten siinä pisteessä, kun ihminen lankesi, he menettivät sen alkuperäisen viisauden leiman, sen alkuperäisen viisauden jalanjäljen, jonka JUMALA oli juurruttanut, antanut ihmiselle, seurakunnalle. Ja nyt katso, yhtäkkiä kehittyi kriisi.

 

Ja siksi, kun MESSIAS tuli, Hän ennalleen asetti viisauden takaisin seurakuntaan. Ja paljon tärkeämpänä, nyt MESSIAS on tulossa. Langenneen seurakunnan tulee palata takaisin ja löytää tien uudestaan, sen tien, joka johtaa viisauden luo. Sen täytyy olla koristeltuna viisaudella, Hän Sanoo, JUMALAN pelolla. Ja jopa kuolema; tuho ja kuolema, heillä on keskustelu, heillä on meneillään konferenssi. Tuho ja kuolema pitävät konferenssia ja konferenssissaan he sanovat, että vain kuulopuhe siitä on tullut korviimme. Olemme vain kuulleet siitä, miten kuuluisa viisaus on. Mutta emme tiedä, missä viisaus on.

 

Ja tämä on todella kallis aarre seurakunnalle, että paholainen, joka häiritsee nyt seurakuntaa luopumuksella, rappiolla, penseällä kristillisyydellä, se voidaan lyödä tällä Raamatunjakeella tässä! Miksi? Sillä Hän Sanoo, kun vastaanotat JUMALAN pelon, kun vastaanotat viisauden, niin edes saatana ei pääse sinun käsiksi. Hän ei tiedä sinun postisosoitettasi. Tulet olemaan piilotettuna viisaudessa. Paholainen ei edes tiedä, missä postiosoitteesi on. Joten hän ei voi kirjoittaa sinulle viestiä, ei WhatsAppissa, ei Twitterissä, eikä Facebookissa, eikä LinkedInissä, koska Hän Sanoo, että se on piilotettuna saatanalta. Sen tähden, viisauden omaavat on myös piilotettuna paholaiselta.

 

Seurakunnan tulee nyt syleillä viisautta. Ja se viisaus on JUMALAN pelko. Ennen kuin teen tämän, niin kuinka JUMALA katsoo tätä? Onko tämä todella JUMALAN pelkoa? Pelkään ja syvästi kunnioitan JUMALAA, siksi en halua tehdä tätä. En halua tehdä syntiä, koska pelkään JUMALAA. Hän Sanoo, katso, se on JUMALAN pelko, joka on JUMALAN viisautta.

 

Joten kun JUMALA katsoo alas Taivaasta ja Hän katsoo alas maailmaan, Hän pystyy silloin näkemään ne kristityt viisauden kantajat. Hän pystyy näkemään, missä viisaus asuu. Hän pystyy näkemään ne kristityt, jotka omaavat viisauden. Hän pystyy näkemään heidät. Hän pystyy näkemään, kuinka he ovat pyhästi puettuja. Jos he ovat naisia, heidän hameensa ovat pitkät. Heidän rintansa ovat hyvin peitettyjä. Jos he ovat miehiä, he ovat hyvin puettuja. Ei roikkuvia housuja tai mitään sellaista. Ei polttaen hiuksiansa, laittaen korvakoruja, ei! Hän pystyy nyt näkemään, missä viisaus asuu.

 

Se on ihmeellistä, sillä Hän Sanoo, että kuolevainen ei tiedä sen hintaa. Hän Sanoo, kun sinulla on se, niin se on sammumaton. Jos lukisin NIV -käännöstä teille tänään, jos minulla olisi aikaa, kuulisit NIV -käännöksen sanovan, että krysoliitti, topaasi, safiiri, berylli, kaikki tämä mahtava kulta ja hopea ei voi vetää edes vertaa sille. Tarkoittaen, että et voi edes ostaa sitä, et voi edes laittaa sitä vaakaan. Viisaus on vertaansa vailla. Tämän maailman rikkautta yhteen laitettuna ei voida punnita viisauden kanssa. Viisaus tulee silti heittämään ne ylös, sillä viisaus on painavampi. Vertaamaton. Sitä ei voi ostaa. Viisaus on kiistaton. Se on päivän selvä. Se on kieltämätön. Kuka tahansa omaakin viisauden tänä hetkenä seurakunnassa, se on ilmiselvää. Se on niin ilmiselvää.

 

Mutta silti se on piilotettuna kuolevaiselta todellisuudelta, piilotettuna saatanalta, niin että kun vastaanotat HERRAN, ja päätät vastaanottaa HERRAN pelon ja vaellat JUMALAN tuntemisessa, JUMALAN pelossa, niin kun saatana tulee etsimään sinua, hän ei voi nähdä sinua, hän ei voi löytää sinua. Hän tulee kaikkialle etsimään sinua. Jos hänelle kerrotaan, että menit seurakuntaan, hän tulee seurakunnan ovelle etsimään sinua, hän tirkistelee seurakunnassa, mutta hän ei voi nähdä sinua. Hän ei voi nähdä sinua. Sillä sinun identiteettisi on muuttunut. Hän ei pysty edes identifioimaan sinua enää. Olet piilotettuna JUMALAN viisaudessa.

 

Joten luopumuksen ongelma seurakunnassa voidaan ratkaista ainoastaan JUMALAN pelolla. Siten, että JUMALAN viisaus välitetään ja asetetaan ennalleen ja ennallistetaan takaisin seurakuntaan. Jotta mitä tahansa teetkin, niin ensimmäisenä asiana, "Pelkään ja syvästi kunnioitan JUMALAA. Pelkään tehdä syntiä, sillä pelkään JEHOVAA. Pelkään tehdä tätä, mikä on pahaa, sillä pelkään ja syvästi kunnioitan HERRAA".

 

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

Air Max 95 Flyknit

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)