30.5.2018 PROFETIA: GRAND MEGA PARANTUMISKOKOUKSESTA TULOSSA RADION KAUTTA 10. KESÄKUUTA, 2018 - PROFEETTA DR. OWUOR

LIVENÄ JEESUS ON HERRA RADIOSSA
 
Nyt, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, siunatut ihmiset. On tulossa suuri, suuri Grand Mega Parantumiskokous,  joka tulee tapahtumaan tulevan viikonlopun jälkeisenä viikonloppuna. Tämä on 10.6.2018 sunnuntaina. Joten lähteköön tohtorit ja sairaanhoitajat ulos, lääkärit, seurakunnanpalvelijat, pastorit, piispat, menkää ja hakekaa hyljätyt rammat syvältä kylistä. Etsikää ne syvälle kyliin hyljätyt, kuten Njabutos; muistattehan Najbutosit Kisiistä; kun menimme hyvin syvälle Kisiin kyliin, ja löysimme kolme rampaa, jotka olivat hyljättynä talossa. Ja se talo oli täynnä ulostetta, ja kaikkea sellaista. Kukaan ei vieraillut heidän luonaan. Se tilanne oli paha. Ne rammat, jotka saivat minut itkemään, sinä päivänä, kun HERRA paransi heidät, ja he nousivat ylös.
 
Joten menkää etsimään niitä samoja rampoja, menkää syvälle kyliin. Niihin kylien sydämiin, tulette löytämään rampoja, jotka ovat olleet hyljättyjä. Tuokaa heidät ulos, HERRA haluaa parantaa heidät. HERRA haluaa nostaa heidät ylös ja antaa heille uuden elämän. Antaa heille uuden elämän alun, uuden toivon. Etsikää sokeat, dokumentoikaa heidät.
 
Muistakaa, että HERRAN Kirkkaus on siinä dokumentoinnissa. Ennen kuin he paranevat, nauhoittakaa videot hyvin huolellisesti. Jos jalat ovat rammat, teette kuten Olewen kanssa. Aivan niin kuin nauhoititte, aivan niin kuin olemme nauhoittaneet kaikki muutkin. Kiplangat, kaikki nämä muut ihmiset, kuten Britney Kerubo, tiedätehän, Onyancha. Tehkää se nauhoitus, kuten Davidistä, joka on kotoisin Merusta. Ottakaa se nauhoitus. Nauhoittakaa heidät todella todella hyvin. Ne jalat, ne rammat jalat, varmistakaa, että he todella eivät voi kävellä; testatkaa heitä, kokeilkaa saada heitä nousemaan ylös tai istumaan. Tulette näkemään, että useimmat heistä eivät kykene edes nousemaan ylös; he vain lyyhistyvät maahan, tiedättehän. Joten nauhoittakaa heidät, dokumentoikaa heidät.
 
Mutta menkää syvälle kylien uumeniin ja tavoittakaa ne hyljätyt. Tavoittakaa heidät, jotka ovat olleet unohdettuja, ja jotka sairaalat ovat hyljänneet, heidän sukulaisensa ovat hyljänneet heidät. Voitteko etsiä heidät, jotka ovat rakastamattomia, heidät, jotka ovat rakastamattomia. Noutakaa heidät, rakkaat ihmiset, ja valmistakaa Grand, Grand yhteiskokous halki kansakunnan. Varmistakaa, että pidätte yhteiskokouksia, 30 seurakuntaa, 50 seurakuntaa yhdessä, aivan niin kuin olette tehneet aikaisemmin. Ja ylistystiimi harjoitelkoot erittäin hyvin, jotta tuona päivänä he aloittavat ylistyksellä, ja tulevat aloittamaan voimallisella ylistyksellä, väkevällä ylistyksellä palvoen HERRAA. Lauantaina ylistystä, sunnuntaina ylistystä.
 
Ja varmistakaa, että autatte rampoja, sokeita, kuuroja, mykkiä; niitä, joilla on lepra, haavoja, kroonisia haavoja, kantakaa heidät, jotkut heistä eivät voi kävellä. Ne haavaumat. Ne rammat, kantakaa heidät kunniallisesti, rakkaat ihmiset. Tämä on suuri aarre, jonka HERRA on nyt antanut tälle Palvelustyölle. Että me voimme nyt mennä ja huolehtia niistä hyljätyistä, niistä jotka ovat hyljättyjä. Muistattehan, että viime kerralla jopa 633 rampaa parantui. He kävelevät vieläkin tähän päivään saakka. 121 sokean silmät avautuivat, he vieläkin näkevät tähän päivään saakka. Ihmiset, kuten Warukongot menevät nyt kouluun Nyahururussa. Täysin hyljätty ja sokeana syntynyt, sairaalat eivät voineet. Edes italialaiset tohtorit, jotka tulivat katsomaan Warukongoa, he sanoivat, ei, tämä tässä ei koskaan tule näkemään. Mutta nyt hän näkee! HERRA vapautti heidät. 340 kuuroa.
 
Joten pyydän, menkää ulos; tämä on kaikista suurin aarre ja kaikista suurin eroavaisuus, tämän Palvelustyön ja minkä tahansa muun Palvelustyön välillä, joka on koskaan ollut. Menkää ulos ja noutakaa kaikki rammat, kantakaa heidät. Löydät, että suurin osa heistä on ulostanut ylleen, koska he ovat hyljättyjä, he eivät voi vetää itseään edes vessaan saakka. Jotkut heistä eivät voi edes istua, löydät heidät useimmiten vain makaamasta yhdellä kyljellä. Joten hakekaa heidät ulos, noutakaa heidät, peskää heidät. Seurakunnan palvelijat, peskää heidät. Tämä on se aarre, mikä meillä on. Ja kantakaa heidät kunniallisesti autoon, tuokaa heidät. Tuokaa myös mielisairaat; poistakaa mielipuolet markkinapaikoilta, roskalavoilta huopineen, kaiken sen kanssa, metalleineen ja matkalaukkuineen, joita he kantavat mukanaan.
 
Järjestäytykää vain hyvin kunniallisesti, aivan niin kuin olette tehneet ennenkin, nuoret miehet. Ja sitten tuokaa heidät, tuokaa heidät Parantumiskokoukseen. Ja HERRA tulee parantamaan heidät, aivan kuten Hän on tehnyt niille muillekin. Joten tuokaa ne rammat, syviltä kylien sydämestä. Ne hyljätyt rammat, hyljätyt sokeat, ne joiden osalta sairaalat ovat jo luovuttaneet, ne joiden silmät eivät koskaan kehittyneet, kuurot, mykät, halvaantuneet. Mielisairaat, ne jotka ovat mieleltään sairaita; löydätte perheitä, joilla on joskus viisi mieleltään sairasta lasta tai neljä.
 
Valmistakaa heidät ja tuokaa heidät, tuokaa heidät HERRAN eteen; HERRA tulee parantamaan heidät. Hän on ohjeistanut Hänen Kahta peljättävää Todistajaansa, käskemään suurenmoisen parantumisvoitelun, joka tulee tapahtumaan tuona päivänä. Ja nyt te tiedätte, ennen te ette olleet tietoisia, että oli Kaksi, jotka johtivat Parantumiskokouksia. Nyt te tiedätte, nyt se tietoisuus on suurempi. Odotus on jopa suurempi. Joten annetaan mahdollisuus kaikkien rampojen sadonkorjaamiselle koko maasta. Jos HERRA voisi puhdistaa heidät tästä maasta, tämä olisi aarre tälle maalle. Sokeat, HERRA puhdistakoon kaikki sokeat ihmiset tästä kansakunnasta. Puhdistakoon heidät. Kyllä. Antaen heille myös mahdollisuuden elää ihanaa elämää, saaden nähdä Sanan, saaden lukea Sanaa, nähden ihmisiä.
 
Me muistamme ihmiset, kuten Wanjiku, muistaakseni Cynthia Wanjiku Buyomasta, joka näki ihmisiä ensimmäistä kertaa. Ja hän näki, hän näki heidän silmänsä. Ja hän sanoi, wow, en tiennyt, että ihmisten silmät ovat suoraan edessä tällä tavoin, katsomassa. Ja hän näki hiukset. Hän näki ihmisiä, joilla oli suurempia asioita pässään, ja joillakin pienempiä. Ja hän sai selville, etä he, joilla oli suurempia asioita päässään, ovat naisia. Ja sitten myöhemmin hän sai selville, että ne suuremmat asiat ovat hiuksia. Valtava tilanne. Näimme hänet, joka oli kotoisin Guriasta, joka näki puita; puita ja ihmisiä. Ja ihmiset näyttivät puilta. Täydellinen Raamatun toisto.
 
Tämä on siis jälleen toinen ihmeellinen mahdollisuus, jonka HERRA on avannut, ennen kuin matkaan kohti Australiaa. Ja tiedätte, että täällä tulee olemaan parantumisten vyöry. Tässä maassa, kun JUMALAN MIES tulee julistamaan täältä käsin, niin tulee olemaan rampojen ja sokeiden parantumisten vyöry. Ja monet heistä tulevat nousemaan ylös ja kävelemään jopa ennen kuin tulen livenä radioon. Sillä HERRA normaalisti lähettää Hänen Todistajansa ulos. Normaalsiti Hän lähettää heidät. Ja heidän voimansa ja auktoriteettinsa tulee vierailemaan siellä Kokouksessa, ja alkaen nostamaan ihmisiä, alkaen parantamaan. Tämä on HERRAN Jälkimmäinen voitelu, jonka Hän esittelee tässä paikassa.
 
Joten tämä on suurenmoista aikaa. Kaksinkertainen kertomus. Kaksinkertainen voittotilanne. Yhdellä puolella olen nähnyt, kuinka HERRA on lähettänyt Hänen Todistajansa. He ovat murskanneet sen leopardin, joka hyökkäsi ihmisten kimppuun, kun he olivat vaelsivat kohti JUMALAN Valtakuntaa. Ja toisella puolella on julistus tästä suurenmoisesta Parantumiskokouksesta. Uskomatonta. Ja muistakaa; nämä Kaksi Todistajaa ovat jatkuvasti yhteydessä, tiedättehän, joka kerta yhteydessä ISÄÄN Taivaassa. He ovat Hänen suoran Ohjeistuksensa alla. On keskustelu; tänään oli keskustelu, eilen oli keskustelu. Ja He tapaavat, He istuvat alas ja puhuvat. Ja sitten yksi lähtee. Ja monesti, Hänestä, joka puhuu, tulee se toinen, siitä toisesta, joka puhuu, tulee se toinen. Ja monta kertaa yhdessä puhelinkeskustelussa huomaat, että olet puhunut niille Kahdelle.
 
Joten HERRA Siunatkoon maailman kansakuntia, jotta he heräisivät vanhurskaudelle, heräisivät vanhurskaudelle ja pyhyydelle, koska aika on muuttunut. On suurenmoinen ja historiallinen Vierailu HERRAN huoneessa. HERRA valmistaa Morsianta, ja Hän näyttää Tulevan maailmanajan Voimia, JUMALAN Valtakunnan Voimia. Hän ennallistaa JEESUKSEN Veren Auktoriteetin, JEESUKSEN Ristin Auktoriteetin, Veren Voiman, Ristin Voiman, jotta kaikki ihmiset voivat nyt tietää, että Ristin uskonto on todellinen JUMALAN uskonto. Se on yksi ja ainoa uskonto, joka vie ihmiset Taivaaseen, joka voi nostaa kuolleen ja mätänevän ruumiin, Mama Rosan; ainoa todellinen uskonto, joka voi nostaa rammat. Mikään muu ei tee sitä, paitsi JEHOVAN uskonto, Ristin uskonto. Tämä JEESUKSEN Veren palvominen, tämä on se, mikä ennallistaa voiman. Tämä on se, joka tuo auktoriteetin ja nostaa ihmisiä ja tekee heidät eheäksi.
 
Tämä on siis mahtavaa Lopunajan Herätyksen aikaa, rakkaat ihmiset. Ja totisesti, me olemme niin siunattuja, että HERRA voi lähettää meidät luoksenne vielä kerran, jopa samalla, kun valmistaudumme matkaan Australiaa kohden. MESSIAS on tulossa! MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Olkaa pyhiä, kääntykää pois seksuaalisynnistä, kääntykää pois seksuaalisesta himosta. Te näitte aivan suurenmoisen Vierailun Barcelonassa, väkevän, väkevän; Eurooppa ei tule koskaan enää olemaan entisensä. Tulee olemaan suuria Vierailuja siellä, tulee olemaan suuri Herätys Espanjassa; tulen uudelleen järjestämään kalenterini keskittymään Espanjaan hieman. Sytyttämään suuren Herätyksen Euroopassa.
 
Joten tämä on se hetki Kenialle ja kansakunnille, jotka tulevat kuulolle. Muistakaa, että ei ole mitään rajoitusta, ei ole mitään avaruudellista rajoitusta. Ei ole mitään avaruudellisia rajoituksia sille Voitelulle. Joten se Voitelu voi virrata, kuinka pitkälle tahansa, sillä ei ole mitään rajoituksia. Tämä on suurenmoinen hetki seurakunnan historiassa. Ja jokaisen tulee pitää tästä kiinni. Sinun tulee varmistaa, että olet osallisena tästä. Älkää missatko tätä voiman hetkeä, Vierailun hetkeä. Sinun sairaudellasi ei ole mitään väliä; verenvuototaudit, syövät, leukemiat, ihmiset, joiden verisuonet ja aivot eivät ole kunnossa, ja he ovat lääkityksen alaisina. Ihmiset, joilla on HIV-AIDS; tämä tulee olemaan voimallinen HERRAN JEESUKSEN Väkevän Voitelun vapauttaminen.
 
JEHOVA Itse, ISÄ JUMALA on jo vienyt minut Hänen Valtaistuinsaliinsa. Ja Hän vei Hänen Todistajansa sinne, ja Hän antoi heille valtavia Elämän Puun Lehtiä, kansakuntien Parantumiseksi. Muistakaa, että he ovat suoraan ISÄ JUMALAN käskyvallan alaisina, ISÄ JUMALAN, JEHOVA JAHVEN Itse. Joten tämä on virvoittavaa aikaa seurakunnassa. Ei ole aikaa korruptiolle seurakunnassa, tai toisenlaisen evankeliumin saarnaamiselle, moraalittomuudelle, raskauksille, mille tahansa, niille avioliiton ulkopuolisille raskauksille. Ei ole aikaa sellaiselle, sitä on jopa ylistystiimissä; et voi tehdä sellaista. Tulisit itkemään koko loppuelämäsi. Sillä tämä on kriittinen hetki, kun kaikki kiillottavat Vaatteitaan, kansakunnat kiillottavat nyt vaatteitaan.
 
Hän on lähettänyt Hänen Kaksi Todistajaansa ulos, nyt He ovat matkaamassa kohti Australiaa. Ja voit nähdä, että He ovat juuri tulleet Espanjasta. Ja He valmistavat jokaista kansakuntaa, julistaen vanhurskautta! Kuuluttaen vanhurskautta! Julistaen pyhyyttä! Puhtautta! Puhdistautumista! JUMALAN pelkoa! JUMALAN edessä oikeassa seisomista! Tien valmistamista! Kansakuntien valmistamista MESSIAAN Tulemusta varten! Joten tämä on mahtava hetki olla osallisena JUMALAN vierailuun. Tämä on se hetki, kun voit tehdä oleellisia voittoja ja säilyttää, säilyttää niitä voittoja. Varmistakaa, että te kannattelette niitä voittoja, ette menetä niitä, koska aika on ohi; jopa keskusteluiden taso on nyt suurenmoisesti erilainen. Joten tämä tulee olemaan valtava, valtava Vierailu, rakkaat ihmiset.
 
Ja nämä ovat niitä merkkejä ja vihjeitä ja signaaleja, jotka kertovat meille, että totisesti, varmasti, MESSIAS on tulossa. Kun näet tämänkaltaisia ihmeitä esiteltävän, viimeisten päivien, Lopunajan ihmeitä ja merkkejä, ennen kuin MESSIAS tulee. Jälkimmäinen voitelu, Jälkimmäinen Kirkkaus, joka on niin väkevä, että Hän kirjaimellisesti yhdistää ensimmäisen Voitelun, ennen kuin MESSIAS tuli tekemään julkista Palvelustyötä, Hänen voitelunsa MESSIAAN aikana, yhdistää ne, plus tuplaa ne ja triplaa ne. Ja sitten on vain suurenmoinen käsky ISÄ JUMALALTA, joka johdattaa Tien valmistamisen evankeliumia. Tämä on kaunista aikaa kristitylle, voimallista aikaa olla uudestisyntynyt.
 
Joten, rakkaat ihmiset, rohkaisen teitä olemaan järkähtämättömät pelastuksessanne. Ja noudattakaa vanhurskautta, varmistakaa, että ylläpidätte pyhyyttä. Kääntykää mistä tahansa, mikä on seksuaalisyntiä. Se on se, missä suurin ongelma on. Jos voit sulkea sen, suljet kaiken muun pois. Kääntykää pois seksuaalisynnistä, kääntykää moraalittomuudesta, mistä tahansa, niistä pop-up ilmoituksista puhelimessasi, sulje ne pois. Ja valheet.
 
Ja he, jotka haluavat olla osallisina JUMALAN Valtakunnasta, kuunnelkaa tätä Ääntä. Tulee olemaan traagista tuona päivänä, jos epäonnistut kuuntelemaan tätä Ääntä. Nämä Kaksi, jotka näet liikkuvan ympäriinsä; tämä ei ole mikään vitsi, se ei ole draamaa. Tämä on ISÄ JUMALA Itse, joka on tuonut Taivaallisen vierailun maan päälle. MESSIAS on tulossa. Todah Rabah, Todah lachem, Todah chaverim. Shalom.
 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)