30.5.2018 PELJÄTTÄVÄ PROFETIA HERRAN TUOMIOSTA, JOKA TULEE HALKAISEMAAN KENIAN MAAN KAHTIA - PROFEETTA DR OWUOR

Nyt, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, siunatut ihmiset. Kun Hän Puhui Espanjasta käsin, muistattehan. Hän vie minut ylös, hyvin kauas, JUMALAN valtakuntaan. Ja sitten tulee takaisin, nyt näen maapallon. Hän tekee minusta todella suuren; olen melkein, pituuteni on melkein suurempi kuin maapallon korkeus. Pystyn näkemään maan pyörien maapallona. Mutta olen todella suuri; pystyin näkemään maapallon korkeuden olevan melkein rintaani saakka. Pituuteni on melkein korkeampi ja suurempi kuin maapallo.
 
Sitten Hän kirjoittaa; Hän kirjoittaa paljon kaavoja, monimutkaisia kaavoja.  Ja sitten näen maapallon pyörivän hieman nopeammin; maaperän halkeaminen kahtia, koskien maata, maanpintaa. Tämä on siis valtava vierailun hetki, epätavallisen vierailun hetki. Hän tekee minusta suuremman kuin maapallo. Ja se, mitä en jakanut Espanjasta käsin, sen voin nyt jakaa: Hän laittaa minut työntämään maapalloa, joten maapallo pyörii nopeammin. Työnnän vasemmalla kädelläni. Maapallo on pienempi.
 
Tämä tulee siis olemaan merkittävä merkittävä vierailu, rakkaat ihmiset. Ja nämä ovat niitä merkkejä ja vihjeitä ja signaaleja, jotka kertovat meille, että totisesti, varmasti, MESSIAS on tulossa! Kun näet tämän kaltaisia merkkejä esiteltävän, viimeisten päivien, Lopunajan, Ihmeitä ja Merkkejä, ennen kuin MESSIAS tulee. MESSIAS on tulossa! Todah rabah, todah lachem, todah chaverim. Shalom.
 
Valmistakaa tie, Messias on Tulossa
 

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)