30.10.2017 PROFETIA GALAKSIEN VALTAVASTA RAVISTELEMISESTA SYVÄLLE AVARUUTEEN KOHTI MAAILMANKAIKKEUDEN ÄÄRIÄ - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt, HERRA JEHOVA Puhui kanssani eilen yöllä. Eilen yönä, viime yönä HERRA JEHOVA Puhui kanssani. Tällä kertaa HERRA vei minut hyvin syvälle avaruuteen kohti maailmankaikkeuden loppua. Kohti maailmankaikkeuden loppua. Ja hän antoi minut ymmärtää, että tämä on kohti maailmankaikkeuden loppua. Ja sitten Äänellään Hän pyysi minua ravistelemaan planeettoja, jotka olivat tässä tähtikuviossa ja galaksissa, siellä kohti universumin äärtä, äärimmäistä äärtä.

Ja välittömästi, kun nostin ylös käteni, vasemman profeetallisen käteni ravistelemaan niitä, ne heiluivat hyvin kiivaasti ja vaarallisesti, ja sillä oli vakava vaikutus maailmaan. Sillä oli todella, todella peljättävä vaikutus maailmalle, kuolettava vaikutus maailmalle. Se oli kauhistuttava hetki maailmassa. Oli kauhu maailmassa.

MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Ja HERRAN Ääni on nyt avaruudessa, ylhäällä taivaissa. Ja Raamattu sanoo, että tulee olemaan taivaan voimien ravisteleminen, taivaankappaleiden ravisteleminen ennen MESSIAAN Loisteliasta tulemusta. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Pyydän, valmistakaa tie, olkaa vanhurskaat, olkaa pyhät. He, joilla on ympärileikatut korvat, kuunnelkoot HERRAN Ääntä. Shalom.

Valmistakaa tie

MESSIAS ON TULOSSA

(Suomennos Profetiasta 30.10.2017. Profeetta Dr. Owuor)

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)