29.6.2018 PROFETIA TULEVASTA PARANTUMISKOKOUKSESTA & PYHÄN HENGEN PERSOONA LUKEE MALAKIA 3:1-5 - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani tänä yönä. Tänä aamuna, kalliit ihmiset, noin kello 03 aamulla, HERRA JEHOVA JAHVE Puhui kanssani. Tiedän, että me valmistaudumme, te valmistaudutte, me kaikki valmistaudumme menemään Nairobiin siihen tulevaan Kokoukseen. Valmistelut ovat täysillä nyt. Ihmiset ovat liikkeellä mobilisoiden. Tämä hetki on valtavaa aikaa, valtavaa aikaa seurakunnassa, kulkien joka paikkaan, mennen puhumaan ihmisille, puhumaan rammoille, kooten rammat. Tämä on mahtavaa aikaa maassa, kun rammat kootaan.

HERRA on tehnyt suuren asian tässä maassa. Hän on saanut aikaan paljon parantumisia. 10. kesäkuuta tänä vuonna 2018, joten tällä hetkellä koko kansakuntaa on ravisteltu. Se on ihmeellistä. Se on hyvin shokeeraavaa nähdä se kansakunnan ravistelu. Kaupungeissa ja kylissä, joka puolella kuuluu ilmoitus, että HERRA on tulossa vierailemaan, HERRA on tulossa vierailemaan, näin kovaäänisillä kuulutetaan rekoista. Se on shokeeraavaa nähdä tämä Herätys. Tämän taustalla ovat ne yli 100 rampaa, jotka ovat kävelleet, 37 + sokeaa, kuurot, mykät. Tämä on suuri asia rakkaat ihmiset, mitä HERRA tekee tässä maassa.

Tänä yönä HERRA JEHOVA aloitti puhuen minulle, jostakin sairaalassa. Hän näytti, että hän on mies. Voin nähdä hänen olevan mies. Hän näyttää olevan mies, jolla on valtavan suuri turvotus ala vatsassa, hyvin hyvin suuri aina rinnasta alaspäin hyvin turvonnut. Lääkärit ovat sanoneet, ei ole mitään mitä he voivat tehdä. Se tulee tappamaan hänet. HERRA tulee parantamaan tämän henkilön, koska Hän tulee sallimaan minun julistamaan valtavan HERRAN Parantumisvoitelun Nairobin Keskuspuistosta ja se tulee todella menemään koko matkan ja iskemään, tiedäthän, niihin sairaisiin ja parantaen heidät ja vapauttamana heidät vapaiksi, tiedäthän. Hän tulee koskettamaan heitä.

Joten HERRA on jatkanut tätä keskustelua. Se mitä on tulossa Nairobiin, on historiallista. Tämä tulee olemaan historiallinen HERRAN Vierailu. Tiedän, että Piispat, Vanhemmat Piispat ja tämän kokouksen järjestäjät, Arkkipiispat ja Vanhempi Arkkipiispa itse ovat työskennelleet jatkuvasti valmistaakseen teidät, sillä Nairobi on hyvin kylmä. Kuten olemme nähneet, olemme talviajassa juuri nyt ja lämpötila voi todella mennä alas, joten kaikki nämä järjestelyt, protokollat, niitä todella noudatettakoon, kun he kertovat teille, että sairaat jääköön sinne sairaalapeteihin. Älkää irrottako heitä pois teho-osaston laitteista!

Nyt näette, että HERRA on vahvistanut, Hän on nyt vahvistanut, että Hän tulee parantamaan ihmisiä sairaaloissa ja kodeissa, heidät, jotka ovat kriittisen sairaita. Tämä on se keskustelu, joka HERRALLA oli kanssani ensimmäisenä prioriteetti-keskusteluna. Hän näytti minulle ne ihmiset, jotka tulevat parantumaan. Hän vei minut sairaalaan, joten pystyin näkemään tämän miehen, jonka rinta ja vatsa on todella valtavan suuri, todella turvonnut. Se on todella inhottavaa katsella, kuinka kuolema on piiskannut häntä, pistänyt häntä. Voit nähdä, että kuolema on pistänyt häntä.

Sitten HERRA sulattaa sen täysin ja vapauttaa hänet ja maha tulee littanaksi, syöpäkasvaimet sulavat pois ja hänestä tulee normaali. Joten tulee olemaan suuri vierailu. Tämä on se, mitä HERRA Sanoo. Vierailu Nairobissa tulee olemaan hyvin ällistyttävä ja shokeeraava. Todella uskomaton vierailu tulee tapahtumaan, suurin siitä saakka kun Raamattu kirjoitetiin, tulee tapahtumaan täällä Nairobissa ja se tulee kattamaan koko maan. Jos teillä on rakkaita, jotka ovat kriittisen sairaita teho-osastoilla laitteissa, te vain jätätte heidät sinne.

HERRA on Puhunut tänä yönä. Hän sanoo, että Hän tulee nyt julistamaan ja laittamaan Hänen Palvelijansa julistamaan täältä ja he tulevat paranemaan kaikissa sairaaloissa tässä maassa. Tiedätte, että HERRA on Puhunut kanssani siitä massiivisesta Parantumisvoitelusta, joka on tulossa tähän valtavaan vierailuun. Valmistakaa tie, rakkaat ihmiset. MESSIAS on tulossa! Tämä on Hän, josta kirjoitettiin Malakian kirjassa, että:

”Katso, Minä lähetän Sanansaattajani ja Hän valmistaa Tien Minun eteeni, ja äkisti on tuleva temppeliinsä HERRA, jota te etsitte.”

HERRA Siunatkoon teitä. Shalom todah todah. Boker tov, joka on hyvää huomenta, hepreaksi. Shalom.

(Lähde: Jeesus on Herra -radio: www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)