2.9.2020 PROFETIA: MAANJÄRISTYS TULOSSA LAMUN SAARELLE HEIDÄN EPÄJUMALAN TEMPPELINSÄ TÄHDEN

Siunatut ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani viime yönä. HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA JAHVE, Hän on Puhunut kanssani viime yönä ja HERRA on Puhunut kanssani HERRAN Tuomiosta tulossa Keniaan ja Hän vei minut jälleen Lamuun. HERRA Sanoi: "Katso, täällä on jopa temppeli epäjumalanpalvontaa varten!" Sitten Hän näytti minulle tuon temppelin. On siis temppeli Lamussa. On temppeli Lamussa epäjumalanpalvontaa varten. HERRA vei minut sinne tänä yönä. Sitten Hän pyysi minua iskemään tätä Lamun maata. Kun iskin Lamua HERRAN Tuomiolla, tuo saari melkein mitätöitiin, se halkaistiin pois Keniasta. Sen yhteys, joka yhdisti sen Keniaan melkein leikattiin kokonaan pois. 

Uudestaan, viime yönä HERRA vei minut Lamuun jälleen Keniassa täällä, italialaiseen osaan, italialaiseen yhteisöön Keniassa täällä. Kaikki te tiedätte, että on valtavan suuri italialainen yhteisö Keniassa täällä Lamussa. He asuttivat Lamun ympäristöön ja heillä on suorat lentonsa Italiaan, ja niin edelleen, tiedättehän. Mutta HERRA on nyt kiinnittänyt huomionsa siihen syntiin, jota on meneillään siellä. HERRA, Hän vei minut sinne jälleen tässä periksiantamattomassa JUMALAN raivossa ja vihassa, joka on suunnattu epäjumalanpalvontaa ja seksuaalista moraalittomuutta vastaan. 

Lamussa Hän näytti minulle temppelin, vanhan temppelin, se näyttää aivan kuten vanhalta temppeliltä. Se on rakennettu. Olen nähnyt sen. Melkein, ei ihan harmaa, mutta sen tyyppinen väri. Hän Sanoi: "Katso, tämä temppeli on myös täällä. Iske näitä ihmisiä! Lyö heitä HERRAN JAHVEN Tuomiolla!" Joten kun löin heitä, se oli todella massiivista, se oli todella peljättävää! Se melkein mitätöi, melkein mitätöi saaren. Maanjäristys melkein irrotti saaren täysin, Lamun saaren täysin Keniasta valtamereen, melkein halkaisi yhteyden, melkein leikaten sen poikki kokonaan.

HERRA pyytää siis parannuksentekoa. HERRAN Palvelija, joka Tuomitsee luopumuksen. HERRAN Palvelija, joka Tuomitsee epäjumalanpalvonnan. Hän teki sen Israelissa. Muistattehan, että koko yön ajan, kun hän kohtasi minut, hän leikkasi yli 450 päätä, kaulaa heidän päästään, pois heidän päästään. Hän teurasti heitä koko yön ajan. Tuo Palvelija on nyt astunut sisälle Raamatun maisemaan, hän on astunut sisälle seurakunnan maisemaan, hän on tullut takaisin maailmaan. 

Joten kansakunnat vaaditaan nyt tilille. MESSIAS on tulossa. Uskokaa evankeliumi. Tehkää parannus ja vastaanottakaa JEESUS! JUMALAN loistelias KARITSA kuoli jo, Hän kuoli seurakunnan puolesta, Hän kuoli puolestasi. Joten kaikki, mitä sinun tulee tehdä, on vain vastaanottaa Hänet ja päästä sisälle Kirkkauden Valtakuntaan. Ei ole yhtään tilaa muille jumalille, epäjumalille. 

On temppeli, jonka HERRA näytti minulle, en tiedä, onko se vapaamuurarien, paholaisen palvonnan, vai onko se buddhismin ja hindupalvonnan temppeli, mutta Hän näytti minulle tämän temppelin Lamussa, ja HERRAN viha kiehui kuumaksi, seitsemän kertaa kuumaksi, aivan kuten myrsky ilmassa, ja Hän pyysi minua lyömään tuota saarta JUMALAN Tuomiolla. Sen jälkeen, kun olin lyönyt, viha oli sietämätön. Maa ei pystynyt vastaanottamaan tuota vihaa. Sitten HERRA Sanoi: "Nyt katso, kuinka peljättävä vihasi on." Sitten heräsin. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 2.9.2020)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)