29.10.2017 PROFETIA PLANEETTOJEN GALAKSIN ISKEMISESTÄ & MURSKAAMISESTA - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Korkein HERRA, kaikista peljättävin ja kauhistuttavin Israelin JUMALA, JEHOVA SHALOM, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA MEKADDISHKEN, JEHOVA EL OLAM, JEHOVA EL HOSEINU, JEHOVA EL ROHI, JEHOVA EL ROI, JEHOVA koko maailmankaikkeuden Luoja. Ja maailman ja kaikkien maailman ihmisten Luoja, HERRA, Hän, joka on valinnut Jerusalemin. Ja HERRAN Ääni sanoi: Kyllä, Jerusalem on maailman keskipiste, aiemmassa keskustelussa. Viime yönä HERRA Puhui minulle hyvin syvällisellä, hyvin hyvin valtavalla ja peljättävällä tavalla.

Tässä keskustelussa saan jopa tietää tietyn päivän ja ajan. Sillä olin paikassa, ja näen ihmisiä ajamassa, tiettyjä ihmisiä, jotka tunnen ajavat. Ja tuona päivänä sataa. He ajavat kokoukseen. Kuitenkin tuona aikana HERRA, Hän nostaa minut ylös taivaalle. Ja Hän vie minut syvälle syvään avaruuteen. Ja siellä Hän pyysi minua iskemään planeettoja vasemmalla profeetallisella kädelläni. Ja tuossa paikassa syvällä avaruudessa, Hän, joka Puhuu kanssanne, HERRAN Väkevin Profeetta nosti Hänen vasemman profeetallisen kätensä lyödäkseen planeettoja. Se näytti olevan täydellinen galaksi. En ehkä tiedä tarkalleen, kuinka suuri se oli, mutta näyttää täydelliseltä sarjalta galakseja. Ja kun iskin planeettoja kädelläni tällä tavoin, se koko joukko romahti. Se oli aivan kuin kaikista kauhistuttavin hetki, mikä on koskaan vieraillut koko maailmankaikkeudessa. Ne itseasiassa kaikki romahtivat shokeeraavalla, peljättävällä ja hyvin kauhistuttavalla tavalla, joka shokeerasi myös minua.

Uudestaan, HERRA JEHOVA, Hän nosti minut ylös viime yönä ja vei minut syvälle avaruuteen. Avaruuden syvyyteen, syvälle avaruuteen, ja sitten Hän pyysi minua lyömään planeettoja. Ja niiden planeettojen yläpuolella, johon Hän nosti minut ylös, kun nostin minun vasemman profeetallisen käteni lyödäkseni planeettoja tällä tavoin. Kun menin eteenpäin iskeäkseni niitä, ennen kuin käteni pystyi koskemaan niitä. Kun toin käteni tällä tavoin lyödäkseni niitä, ne murskautuivat valtavan suuressa voimassa, jollaista en ole koskaan nähnyt. Se oli kauhistuttava ja peljättävä hetki, kun ne murskautuivat ja romahtivat. Ja sitten pimeys syöksyi, oli valtava täysi pimeys, joka syöksyi myös maailmaan. Luulen, että se syöksyi myös maailmaan. Koska näen ihmisiä ajamassa ja sataa, he menevät alas laaksoon ja sieltä tulevat ylös. Ja sitten täysi pimeys kuluttaa maailman.

Joten tulee olemaan valtavaa aikaa seurakunnassa juuri nyt. Tämä on koko maailman historian peljättävintä aikaa. HERRA Puhuu nyt HERRAN Äänellä. Hän, joka on maailmankaikkeuden Luoja. HERRAN Ääni on nyt syvällä avaruudessa planeettojen yläpuolella. Ja HERRA ravistelee planeettoja, jotta ne voivat herätä torkkumisesta. Jotta vuoret voivat tulla alas, jotta hekin voivat valmistautua MESSIAAN Loisteliaaseen tulemukseen. Koko maailmankaikkeus tulee valmistautumaan nyt MESSIAAN Loisteliaaseen tulemukseen. Tämä on valtava keskustelu ja profetia, jonka annan tänään. Ottaen huomioon, että tämä tulee sen jälkeen, mitä HERRA Puhui eilen. HERRA on Puhunut hyvin syvällisesti, HERRA on Puhunut hyvin erehtymättömällä tavalla. Tavalla, jonka todella tulisi kiinnittää koko ihmiskunnan huomio Hänen Herätyshuutoonsa. Kutsuun, jonka Hän tekee kansakuntiin, kun HERRA Sanoo, että tämä on parannuksenteon hetki.

Tämä on aika kääntyä pois synnistä, eksytyksen synnistä, valheista. Olkaa hyvin varovaisia, rakkaat ihmiset, seurakunnassa. Sillä tämä on se hetki, kun paholainen tulee valehtelemaan teille. Alat tekemään syntiä: eksytystä, valheita, rahan rakkautta kulissien takana, ja kaikkea tällaista. Pidä huoli, että tiesi ovat suorat, että vaellat rehellisesti HERRAN edessä. Valitset vanhurskauden, valitset pyhyyden. Hyljeksit kaikkea jumalattomuuden muotoa ja hylkäät pahuuden. Jotta vaelluksessasi olisi nollatoleranssi synnille. Synti olisi vieras pelastuksessasi. Sillä Pyhä Henki on vapautettu.

Ja nyt Hän on lähettänyt Sanansaattajan asettamaan paikoilleen, asentamaan tiettyjä esiasteita, tiettyjä perusedellytyksiä MESSIAAN tulemusta varten, valmistamaan tien HERRAN tulemukselle. Ja luen Luuk. 21:26, Hän Sanoo:

26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.

Uudelleen, Luuk. 21:26, Sanoo:

26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.

Ja sitten, Joel 2:30-31. Luen vain osan jakeesta 30, sitten luen laajasti koko jakeen 31:

30 Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa

Hän jatkaa liittyen siihen kaikkeen, jota on meneillään maailmassa, savupatsaita ja tulta. Se Kalifornian tuli, jonka Profetoin täällä. Se sanoinkuvaamaton, unohtumaton, historiallinen tuli, jonka kaltaista ei ole koskaan aiemmin nähty. Mutta Hän Sanoo, uudelleen, toistan, Joelin kirjan luvussa 2:30, alkuosassa:

30 Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla

Ja sitten Joel 2:31, Hän Sanoo:

31 aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.

Joten tänään, kun Puhun kanssanne, rakkaat ihmiset, kun lopettelemme tätä lokakuuta. Kun Puhun kanssanne tänä sunnuntaina, tässä tänään, viimeisenä sunnuntaina tässä kuussa. HERRA JEHOVA, Hän Puhui kanssani tänä viimeisenä sunnuntaina lokakuussa, vuonna 2017. Ja Hän vei minut syvälle avaruuden syvyyksiin. Ja sitten Hän pyysi minua iskemään planeettoihin käyttäen vasenta Profeetallista kättäni. Ja muistan, että kun nostin ylös vasemman Profeetallisen käteni planeettojen yläpuolella, sieltä käsin, minne Hän oli nostanut minut ylös etenemään ja iskemään planeettoja. Kun otin käteni iskeäkseni niitä, niin ne romahtivat valtavalla voimalla, sanoinkuvaamattomalla voimalla. Se tulee olemaan kaikista pelottavin kauhu, suurin kauhu, kaikista kauhistuttavin hetki maailmankaikkeuden historiassa. Planeetat romahtivat valtavalla, sanoinkuvaamattomalla räjähdyksen voimalla. Ja kauhu kulutti kaikkia maailman planeettoja.

Nyt, MESSIAS on tulossa. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Tämä on hän, josta Raamattu kirjoitti. Raamattu lupasi, että viimeisinä päivinä, hän tulisi lähettämään Sanansaattajan, joka valmistaa Tien. Että Hän lähettää hänet Äänellä, joka huutaa autiomaassa: Valmistakaa Herralle tie, tehkää arolle tasaiset polut meidän Jumalallemme. Tasoittakaa tienne. Tasoittakaa elämänne. Tasoittakaa pelastuksenne JEESUKSESSA KRISTUKSESSA. Sillä MESSIAAN tulemus on lähellä. Tämä on hän, josta Raamattu lupasi, kun HERRA Sanoi, että: Hän tulee lähettämään Sanansaattajan MESSIAAN edellä, valmistamaan Hänen Loisteliaan Tiensä.

Mutta nyt te voitte nähdä, että se voima, jonka kanssa Hän on minut lähettänyt, on sanoinkuvaamaton, koskaan aiemmin puhumaton, ennenkuulumaton, historiallinen. Sillä nyt Hän on vienyt minut avaruuteen murskaamaan planeetat. Ja tämä tulee suoraan sen jälkeen, kun annoin tuon Profetian 7. lokakuuta, 2007, kun Julistin, että tiukasti nyt perustuen kieleni Sanoihin, kaksi tähteä tulevat törmäämään yhteen. Tulee olemaan suuri yhteentörmäys täällä maapallon yläpuolella. Väkevä yhteentörmäys, joka tulee ravistelemaan koko maailmankaikkeutta. Ja nyt te näette, että tämä juuri tapahtui tässä lokakuussa, 17. lokakuuta, 2017. Kokonaisen vuosikymmenen jälkeen.

Mutta nyt HERRA on Profeetallisessa kiihtymisessä, kuten näette. Nyt Hän on lähettänyt minut valtavalla voimalla.  Ja näyttää aivan kuin murskasin alas melkein koko galaksin. En ymmärrä, kuinka suuri ja kuinka laaja se on. Mutta se oli shokeeraava. Ja koko maailma syöstiin pimeyteen.

He, joilla on korvat, valmistautukoot MESSIAAN tulemukseen. Olet sitten muslimi, olet sitten hindu, olet sitten buddhisti, olet sitten ateisti. Sillä ei ole väliä nyt. Teet yksinkertaisesti parannuksen ja vastaanotat JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRAKSESI. Ja ole uudestisyntynyt ja kävele vanhurskaudessa. Sillä MESSIAAN tulemus on käsillä. Shalom. Toda raba. Toda lahem. Toda toda.

Valmistakaa tie

MESSIAS ON TULOSSA

(Suomennos Profetiasta 29.10.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)