28.7.2018 PROFETIA: TUOMIOSTA TULOSSA ETELÄ-AFRIKKAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

Tänään, rakkaat ihmiset, HERRA Puhunut kanssani viime yönä, tänään. HERRA JEHOVA. Tiedän, että olette kuulolla ympäri monia maailman kansakuntia. Haluan teidän tietävän, että HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Näen valtavan kuivuuden tulevan maahan. Se on hyvin vakava kuivuus, joka on tulossa maailmaan. Sillä näen paljon ihmisiä jonottavan astioiden kanssa etsimässä vettä. Monet ihmiset jonottavat astioiden kanssa etsien vettä. Monet ihmiset jonottavat astioiden kanssa etsien vettä. Joten on vakava kuivuus, joka on tulossa maailmaan, jossa tulee olemaan puute, veden puute. Näen paljon ihmisiä, miehiä, naisia ja lapsia jonottamassa astioiden, kannujen ja vatien kanssa ja odottaen jonossa vettä, yhdessä ainoassa vesipisteessä. Joten on vakava kuivuus, joka on tulossa maailmaan. On tulossa vesipula maailmaan.

Ja toisessa keskustelussa, joka HERRALLA on kanssani tänään kahdesti, se koskee KRISTUKSEN seurakuntaa Etelä-Afrikassa. Ja tämä tietysti koskee kaikkia, koko KRISTUKSEN ruumista maailmanlaajuisesti. Mutta tämä osa koskee seurakuntaa Etelä-Afrikassa. He palvoivat, pystyin näkemään heidän palvovan siellä, ja sitten tuomio iskee siihen paikkaan. HERRAN Tuomio iskee KRISTUKSEN seurakuntaan Etelä-Afrikassa.

Sillä näen, että tämä palvelustyö on rakentanut monia keskeneräisiä rakennuksia, he rakentavat toimistoja. He sanovat, että he vastaanottavat rahaa jostakin. He rakentavat monia toimistoja ja luulen, että ”pastorin toimisto” on kirjoitettuna siellä. Jotkut niistä ovat vielä keskeneräisiä, koska he ovat prosessissa rakentamassa hyvin suurta campusta. Se on hyvin suuri campus. Mutta sitten siellä on seksuaalista moraalittomuutta siellä. Sillä näen siellä naisen, joka työskentelee toimistossa. Hän nojaa kaiteeseen, siellä on kaide toimiston ulkopuolella, yhden pastorin toimiston ulkopuolella. Ja hän nojaa siihen. Mutta voin nähdä, että hän kirjaimellisesti ei ole hyvin pukeutunut. Hän on kirjaimellisesti alasti siinä paikassa. Sitten näen nyt valtavan HERRAN Tuomion, joka tulee lankeaa tuohon KRISTUKSEN seurakuntaan Etelä-Afrikassa. Ja tämä ei kerro vaan Etelä-Afrikan tilasta, vaan tämä on seurakunnan tila maailmanlaajuisesti juuri nyt.  

Juuri nyt HERRAN Sanansaattajat ovat valmistamassa tietä MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle. Heillä on suoraa puhetta seurakunnan kanssa liittyen tähän parannuksenteon ja vanhurskauden asiaan ja pyhyyteen palaamiseen ja tarpeelle hylätä synti ja valmistaa tie MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle. Toissa päivänä jaoin teille keskustelun liittyen Italiaan. Se tulee olemaan suoraa puhetta. Toinen niistä Taivaan Sanansaattajista saapui sinne ja kohtasi sen eksytyksen, joka siellä on. Ja sitten ymmärrämme nyt, että se väärä profeetta tai valheapostoli, tai mikä onkaan, väärä johtaja, joka ajaa sitä autoa, hän tulee putoamaan ojaan, se on syvä kuoppa. Olen nyt ymmärtänyt, että hän on suuren kirkkokunnan johtaja, josta Italia tunnetaan.

Tämä on siis aikaa, kun HERRA on muistanut ihmisiään, Hän rakastaa heitä, Hän tavoittaa heitä ja Hän tuo heidät takaisin Hänen luokseen ja valmistaen kaikki MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle. Kaikki kansakunnat valmistautukoon siis MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen. Näen vakavan kuivuuden iskevän maailmaan, jossa tulee olemaan vesipula. Sen jälkeen näen HERRAN Tuomion iskevän seurakuntaan Etelä-Afrikassa. Raamattu sanoo, että HERRAN Tuomio alkaa HERRAN Huoneesta.

Uudestaan, olen nähnyt vakavan kuivuuden. Voisiko se siis tarkoittaa, että tulee olemaan kuivuus Etelä-Afrikassa, vai onko se maailmanlaajuinen? Mutta mikä tahansa se tilanne onkaan, ihmiset valmistautukoot MESSIAAN loisteliaaseen tulemukseen.

Voit nähdä, kuinka HERRA suuresti liikkuu Hänen Kahden Todistajansa kanssa juuri nyt. Hän paljastaa heidät nyt, Hän on nyt avoimempi heidän suhteensa. Hän valmistelee tätä muodostelmaa, Hänen sotamuodostelmaansa sitä aikakautta varten, kun seurakunta on kivunnut niitä Portaita pitkin ja heidät on todella otettu pois tieltä, taistelutantereelta.

Ja tämä on se, mitä He tekevät juuri nyt, navigoiden seurakunnan turvaan ja navigoiden sen ulos tältä näyttämöltä. Ja silloin tulee olemaan vakava kampanja paholaista vastaan, antikristusta vastaan ja väärää profeettaa vastaan ja saatanaa, lohikäärmettä itseään vastaan. Voitte itse nähdä, että tulee olemaan jättimäinen taistelu tällä näyttämöllä.

Joten tulee olemaan viisasta vastaanottaa JEESUS KRISTUS HERRAKSESI ja Pelastajaksesi. Ja valmistautua MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. Sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois, niin se Yksi, jotka Puhuu kanssanne, nämä Kaksi, ja nämä Kolme, sillä nyt me tiedämme, että on Kolmas. He tulevat kantamaan erilaista ulkomuotoa. He tulevat olemaan täysin erilaiset. Olen nähnyt Heidän liikkuvan kansakunnasta kansakuntaan. Ja se on täysin uskomatonta. Ja se voima on sanoinkuvaamaton, käsittämätön.

Joten, rakkaat ihmiset, olen nähnyt seurakunnan astuvan sisälle Taivaaseen, ne pyhät kristityt kävelivät niitä Loisteliaan kirkkaita Taivaan Portaita pitkin. Sillä ei ole väliä, oletko pankkiiri, poliitikko Saksassa, tai Euroopassa, kaikkialla maailmassa. Olet sitten parlamentin jäsen, valtion ministeri, pankkiiri, manageri, opettaja, lääkäri, sairaanhoitaja, lakimies. Sillä ei todella ole väliä. Olet sitten kotivaimo, leski, mies, vain nuori mies. Sillä ei ole väliä.

Se tulee vaikuttamaan kaikkiin ihmisiin maapallolla. Olet sitten presidentti, pääministeri, olet kuningas, tai parlamentin jäsen, hallituksen ministeri, poliisivirkailija, pankkiiri, pankinjohtaja, yritysjohtaja, opettaja, lakimies, lääkäri, tai sitten olet vain työtön. Sillä ei todella ole väliä. Kaikki ihmiset vastaanottakoon JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRAKSEEN ja Vapahtajakseen. Ja noudattakoon pyhyyttä, sillä KRISTUS on Pyhä. Absoluuttisesti hyvin Pyhä.

Ja nuo Portaat, jotka näet ylhäällä taivaalla, ylhäällä pilvissä, niin mikään synti ei koskaan tulee saavuttamaan noita pilviä, missä ne Portaat ovat. Mutta vain pyhyys voi saavuttaa sinne ylös. Joten, pyydän, valmistautukaa, rakkaat ihmiset. MESSIAS on tulossa. Siunaan seurakuntaa Etelä-Koreassa, teidän väkevän väkevän nauhoituksenne tähden. Te soititte, Eliyahu Hanavi, Eliyahu Hagiladi, Eliyahu Hatisbhi. Te soititte sen todella voimallisesti. Ja luulen, että se soi radiossa. En ole radiossa juuri nyt kuulolla, mutta laitoin radion päälle.

Ja Siunaan seurakuntaa siellä Vanhemman Arkkipiispa Arthur Parkin johdon alla. Ja Siunaan myös Kenian seurakuntaa, sillä huomenna he alkavat pitämään massiivisia juhlintoja, koskien niitä historiallisia vierailuja, jotka tapahtuivat. Sama asia Etelä-Koreassa nyt, ja myös muissa seurakunnissa, missä ikinä voit olla mukana tässä. Se on suuri juhlinta, koskien sitä suurta vierailua, joka tapahtui Keskuspuistossa (Nairobissa). JUMALAN Pilvi, joka laskeutui alas ja asettui Hänen, Heidän Kahden ylle, jotka Puhuvat kanssanne nyt. Ja se Kirkkaus, joka pyyhkäisi yli sen Kokouksen. Se valtava julistus, jossa kuurot korvat avautuivat alle viidessä minuutissa, ja kuurot korvat olivat herkkiä, ja niin edelleen, livenä TV:ssä.

Nämä asiat ovat suuria asioita. Nämä ovat suuria tapahtumia. Tämä on suuri vierailu. Se Kahdentuminen, He Kolme. Näet, että sen tulee todella koskea tätä. Sillä Hän ei ole tehnyt tätä missään muualla. Ja tämä on Itsensä ISÄ JUMALAN vierailu. Fyysinen ilmentynyt ISÄ JUMALAN Itsensä Läsnäolo. Joten Siunaan seurakuntaa Keniassa ja tiedän kokouksianne huomenna, kun te tulette juhlimaan huomenna. Ja niitä muita seurakuntia, jotka ovat osallisina tästä. MESSIAS on tulossa. Ja sitten olen nähnyt Tuomion, joka tulee seurakuntaan Etelä-Afrikassa. Suuri rakennusalue, rakentaen uutta rakennusaluetta. Uusia taloja rakennetaan, nyt ne ovat vielä keskeneräisiä. Siellä on toimistoja, ja myös se pastorin toimisto, jossa se nainen nojaa siihen kaiteeseen, katsoen ulospäin. Se on hirvittävä kuva, miten hän on pukeutunut. Ja voin nähdä, että siellä on moraalittomuutta meneillään siellä, tiedättehän.

Joten tämä on se hetki olla harkitsevainen, ja milloin viisautesi ei voi pettää sinua. Te kaikki, vastaanottakaa JEESUS KRISTUS HERRAKSENNE ja Pelastajaksenne, tehden parannuksen synneistänne. Ja sitten vaeltakaa absoluuttisessa vanhurskaudessa, niin kuin PYHÄ HENKI voi auttaa teitä, HERRAN vanhurskaudessa. Sillä PYHÄ HENKI on saatavilla auttamaan sinua saavuttamaan HERRAN vanhurskauden. Ja tämä on se hieno pellava hohtavan puhdas, jonka näet Ilm. 19:8, jota se seurakunta, joka kipuaa niitä Portaita pitkin Taivaaseen, pitää yllään. Todah todah. Todah lachem. Todah, todah rabah.

(Lähde: www.jesusislordradio.info)    

 

Nike Zoom Live 2017

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)