28.10.2017 (Osa 1) HERRAN NÄKY GALAKSIEN JA KOKO MAAILMANKAIKKEUDEN RAVISTELEMISESTA - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA Puhui kanssani, HERRA Israelin Pyhä JUMALA, Ikuinen Kuningas, Israelin JUMALA, Hän Puhui kanssani eilen hyvin valtavalla tavalla. Ja siinä toisessa osassa keskustelua ISÄ JUMALA, HERRA JUMALA tuli puhumaan minulle siinä keskustelussa viime yönä. Hän näytti minulle universumin, ja Hän näytti minulle, kuinka Hänen Palvelijansa, Hän joka puhuu kanssanne juuri nyt, ravisteli koko universumia. Ja tässä hyvin peljättävässä ja kauhistuttavassa ja shokeeraavassa keskustelussa, Hän sanoi, katso Palvelijani koski ainoastaan kahteen galaksiin ja koko maailma ja universumi vapisevat nyt pelosta.

 

Uudestaan, HERRA JEHOVA, Hän näytti minulle eilen, kuinka Hän vei minut vuosikymmen sitten, kymmenen vuotta sitten, ja kuinka Hän käytti minua ravistelemaan koko universumia, ravistellen sitä hyvin hyvin rajusti. Ja on muita osia tässä keskustelussa joita en jaa tässä, mutta se oli hyvin peljättävä asia nähdä, kuinka Hänen Palvelijansa ravisteli koko maailmankaikkeutta ja maailma myös vavisi siellä. Ja sitten Hän sanoi: Katso, Minun Palvelijani kosketti vain kahta galaksia, ja koko maapallo ja koko maailmankaikkeus vavahteli hyvin rajusti. Ja sitten Hän Sanoi: Entäpä, jos hän koskettaa enemmän galakseja. Silloin ymmärsin, että Hän Sanoi, että hyvin pian hän tulisi koskettamaan lisää galakseja, ravistellakseen Taivaita maan yläpuolella.

 

Luuk. 21:26 kertoo hyvin selvästi, että Hän lupaa näyttää Ihmeitä Taivaalla ravistellen taivaankappaleita. Ja Hän lupaa saman Joelin kirjan luvussa 2:30-31. Rakkaat ihmiset, nämä ovat HERRAN peljättäviä päiviä. Nämä ovat päiviä, joihin Raamattu viittaa sanoen: viimeisinä päivinä. Tarkoittaen, kun MESSIAS on juuri saapumaisillaan, kun Messiaaniset päivät ovat käsillä, ne ovat tulleet lähelle. Ja parannuksenteon Sanoma on saarnattu, sitä saarnataan vielä. Vanhurskauteen palaamisen Sanomaa saarnataan vielä. Sanomaa pyhyyden aarteesta yhtenä kaikista tärkeimpänä Taivaan standardina saarnataan yhä maan ääriin saakka. Hepr. 12:14 saarnataan vieläkin. Sillä ilman pyhitystä, ei kukaan ole näkevä HERRAA, on saarnattu, sitä saarnataan yhä. Sitä tullaan saarnaamaan yhä huomisaamuna. Tänä hetkenä maailman kansakunnat ovat jo kuulleet julistuksen MESSIAAN Loisteliaasta paluusta.

 

Rammat kävelevät, sokeat näkevät nyt, kuurot kuulevat nyt, kuurot kuulevat. Mykät puhuvat, HIV on parantunut ja testattu korkea-arvoisissa huippu yliopistollisissa sairaaloissa tässä maassa; Agaghanin yliopistollisessa sairaalassa, Nairobin sairaalassa, monissa sairaaloissa kaikkialla tässä maassa, Provincial General sairaalassa. Veriryhmät ovat muuttuneet B- positiivisesta, mikä luku onkaan. Ja nyt he ovat saaneet lapsia. Huomenna kun he menevät seurakuntaan, niin he kantavat nuo lapset heidän kanssaan seurakuntaan. Heillä on vieläkin nuo dokumentit ja heidän veriryhmänsä on vieläkin muuttunut. Lepra on puhdistettu. Selkäydinvammat ovat parantuneet, halvaantuneet kävelevät. Mielisairaita, heitä, jotka ovat pahojen henkien valtaamia, on ennallistettu. Ja heitä vieläkin ennallistetaan. Kaikkia sairauksia auringon alla parantuu. 

 

Kuolleet herätetään; kuollutta mätänevää ruumista nostetaan nyt ylös kuolleista. Ja JUMALAN Valtakunnan evankeliumia saarnataan, joten MESSIAS on Tulossa! MESSIAS on tulossa, valmistakaa tie! Tämä on Hän, josta on kirjoitettu Kirjoituksissa, Raamatussa, kun HERRA JUMALA lupasi maailman kansakunnille, että lähetän sinulle Sanansaattajan, kulkemaan edelläsi ja valmistamaan sinut ja johdattamaan sinut luvattuun. He, joilla on korvat, valmistautukoot pyhyydessä ja vanhurskaudessa ja kääntyen pois seksuaalisynnistä, valheista, kääntyen pois siitä rahan evankeliumista, jonka näet monien kansakuntien seurakunnissa, sisältäen Nairobin täällä. Monissa seurakunnissa saarnataan rahasta, on eksytystä, vääriä profeettoja. MESSIAS on tulossa! He, joilla on korvat, valmistautukoot HERRAN loisteliaan Kirkkaaseen tulemukseen.

 

(Suomennos Profetiasta 28.10.2017 – Osa 1. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)