27.5.2018 PELJÄTTÄVÄ PROFETIA MESSIAAN TULEMUKSESTA & KIIREELLINEN TARVE VALMISTAUTUA PYHYYDESSÄ - PROFEETTA DR. OWUOR

 

Rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani hyvin suurenmoisella tavalla, hyvin shokeeraavalla tavalla. Eilen yönä, toissa yönä, HERRA JEHOVA, näytti minulle loisteliaat Portaat, jotka profetoin 15.1.2017. Hän näytti ne minulle ne jälleen ja Hän näytti minulle nuo portaat ylhäällä tuolla, seurakuntaa oltiin ottamassa ylös. Mutta tänä iltana tänään HERRA puhui kanssani hyvin hyvin valtavalla tavalla.

Ja Hän myös ohjeisti minua Äänellään, että minun pitäisi mennä suoraan radiolähetykseen ennen aamua, ennen aamua, koska oli jo myöhäinen keskiyö, keskiyön ja aamun välillä olisi hyvä, jos menet suoraan radiolähetykseen, PYHÄN HENGEN persoona itse puhui minulle Äänellään ja sanoi näin.

Ja tämä suurenmoinen julistus JUMALALTA Kaikkivaltiaalta tänä yönä, HERRA JEHOVA näytti minulle taivaan, ja oli pilkkopimeys taivaalla, ja sitten PYHÄN HENGEN PERSOONA ilmestyi ja alkoi laulamaan minulle laulua. Hän lauloi minulle laulun. Se oli kaunis laulu. Se laulu kertoi MESSIAAN Tulemuksesta, MESSIAS on tulossa. Kaunis laulu. PYHÄN HENGEN Persoona itse lauloi minulle laulun, joka sanoi, että MESSIAS ON TULOSSA, MESSIAS ON TULOSSA!

Katsoin ylös Taivaalle pimeyteen, oli pimeää ja sitten yhtäkkiä aivan kuin salamanisku tapahtui ja välähti Taivaalla. Yhtäkkiä aivan kuin salamanisku tapahtui silmänräpäyksessä ja seurakunta Ylöstemmattiin. Tämä oli uskomatonta, kalliit kuuntelijat. Se mitä näin oli shokeeraavaa. Se oli kuin salamanvälähdys taivaalla ”Pjah!”

Luulin, että seurakunta ylöstemmattiin. Se oli niin shokeeraavaa, että kun heräsin tästä keskustelusta PYHÄN HENGEN Persoonan itsensä kanssa, JUMALAN PYHÄN HENGEN Persoonan itsensä kanssa, niin olin niin shokissa, koska luulin, että seurakunta oli otettu. Nukahdin uudestaan, kunnes Hän ilmestyi, käveli kanssani ja sanoi, että sinun tulee mennä suoraan radiolähetykseen tämän hetken ja aamun välissä.

Joten uudestaan eilen HERRA JEHOVA näytti minulle ne loisteliat Portaat, jotka profetoin, jotka laskettiin 11.3.2018. Se Profetia, jonka annoin 15.1.2017, kunnes HERRA näytti ne Portaat ja laski alas nämä Portaat 11.3.2018. Joten Hän näytti minulle nämä Portaat Taivaalla, iltana ennen tätä iltaa, suoraan täällä Barcelonassa, jossa on suuri Konferenssi tapahtumaisillaan, HERRALLA on suuri keskustelu Seurakunnan kanssa.

Mutta sitten tänä iltana PYHÄN HENGEN Persoona, JUMALAN PYHÄ HENKI Itse, tuli keskustelemaan kanssani ja Hän laittoi minut katsomaan taivaalle ja taivas oli todella hyvin pimeä. Sitten Hän alkoi laulamaan minulle laulua, hyvin kaunista laulua ja kun kuuntelin laulun sanoja tarkkaan, se sanoi MESSIAS ON TULOSSA, MESSIAS ON TULOSSA, MESSIAS ON TULOSSA! Se oli hyvin kaunis laulu, mutta sanoi, että MESSIAS ON TULOSSA. Ja sitten tämän jälkeen, kun katsoin vielä ylös taivaalle, salamanisku välähti tällä tavoin ”Pjah!” Valon välähdys taivaan lävitse ja seurakunta otettiin. Rakkaat ihmiset, se tulee olemaan hyvin nopea tapahtuma. En tiedä kestikö se edes sekuntia. Se on niin nopea. Näin aivan kuin salamavalon ”Pjah!” taivaan halki ja seurakunta oli otettu.

Sitten nukahdin uneen ja PYHÄN HENGEN PERSOONA Itse ilmestyi ja alkoi kävelemään kanssani jälleen. JUMALAN PYHÄ HENKI ITSE alkoi kävelemään kanssani ollessani Barcelonassa, Espanjassa tässä valtavassa kansallisessa Konferenssissa, joka tapahtuu Barcelonassa, jossa HERRA Puhuu seurakunnalle hyvin shokeeraavalla tavalla, hyvin väkevällä tavalla liittyen ikuisuuteen ja valmistautumisesta MESSIAAN tulemukseen.

Joten kun nukahdin jälleen, silloin PYHÄN HENGEN Persoona ilmestyi, JUMALAN PYHÄ HENKI ja Hän alkoi kävelemään kanssani, joten Hän käveli kanssani ja sitten Hän sanoi: Neuvon sinua soittamaan livenä radioon nyt, koska oli yli keskiyön. Hän sanoi: Keskiyön ja aamun välillä, nyt! Älä odota! Joten ensimmäisen kerran ennen kuin Hän tuli ja sanoi minulle, että minun tulisi soittaa livenä radioon ennen aamua, siinä ensimmäisessä osassa keskustelua, kun heräsin, niin ajattelin, että seurakunta on otettu. Ajattelin, että seurakunta on otettu, kunnes Hän tuli takaisin ja sanoi minulle, että pidä huolta, että soitan suoraan radiolähetykseen juuri nyt.

Mutta tämä on hyvin valtavaa rakkaat ihmiset, hyvin valtavaa. Tämä on sama keskustelu, joka minulla on ollut seurakunnan kanssa maailmanlaajuisesti. Se sama keskustelu, joka minulle on ollut seurakunnan kanssa globaalisti, että MESSIAS on tulossa ja ei ole aikaa. Seurakunnan täytyy mennä takaisin vanhurskauteen ja pyhyyteen. Aika on ohi.

Joten muistan, se oli suurenmoinen hetki ja seurakunta otettiin ylös siinä unessa. Ja Hän sanoi, että minun tulisi mennä radioon ja ilmoittaa nyt, että seurakunta tullaan ottamaan. Mutta Hän lauloi laulua, kaunista Laulua, ja siinä laulussa sanottiin, että seurakunta; MESSIAS on tulossa, MESSIAS on tulossa. Tarkoittaen, että seurakunta otetaan pois.

Sitten kolmannessa osassa tätä keskustelua tänä iltana, tätä vierailua tänä iltana, JUMALAN PYHÄN HENGEN Itsensä, PYHÄN HENGEN Persoonan vierailua, nyt Hän otti minut, sen jälkeen kun ylöstempaus on tapahtunut, sen jälkeen kun seurakunta on otettu pois. Ja näin paljon sotilaita, siellä oli joitakin, paljon armeijan ihmisiä, armeijan ihmisiä ajamassa ajoneuvoja. Joten HERRA vei Hänen Palvelijansa. He etsivät Hänen Palvelijaansa, he etsivät minua. On tilanne, hyvin vihamielinen. Joten HERRA lennättää minut vuoren huipulle. Joten Hän vei minut kukkulan huipulle. Ja vuoren huipulta kutsuin alas Tulen, ja he alkoivat tuhoamaan niitä sotilaita, joita lähetettiin yrittämään voittaa nämä valtavan HERRAN Todistajat ja Palvelijat. Tuli tuli alas Taivaasta ja alkoi polttaa ne sotilaat heidän rekka-autoissaan. Monet, monet heistä heidän tullessaan, heidät sytytettiin tuleen ja poltettiin. Se on erilainen skenaario. Mutta Hän vei minut sen toiselle puolen, kun seurakunta on otettu pois.

Joten rakkaat ihmiset, ollessamme täällä Barcelonassa valtavassa kansallisessa Konferenssissa, todella voimallisessa Konferenssissa täällä Barcelonassa, niin HERRA Sanoo: seurakunta valmistautukoot MESSIAAN tulemukseen. Kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Matteus 24, lukiessasi jakeesta 36 eteenpäin, Hän Sanoo, että kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä, ei edes MESSIAS Itse. Eivätkä edes enkelit Taivaassa. Ainoastaan ISÄ JUMALA.

Voin nähdä, että nyt ISÄ JUMALALLA, Hänellä, joka tietää päivän ja hetken on hyvin oleellinen ja kriittisen tärkeä keskustelu juuri nyt, rakkaat ihmiset. Tällaisia ovat ne päivät, joita elämme. Olen myös nähnyt joitakin kuvia, joita on lähetetty sähköpostiimme. Eilen itseasiassa HERRA itseasiassa teki kahdeksi Hänen Palvelijansa kokouksessa, joten nämä ovat valtavia aikoja tämän seurakunnan historiassa. Nämä ovat shokeeraavia päiviä, jolloin ei ole ollenkaan tilaa teologioille, teorioille, filosofioille, elämän paradigmoille, teologisille yliopisto-opinnoille, tai muulle sellaiselle. Valmistaudutaan vain MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. HERRAN standardi on pyhyys. Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Tänä yönä JUMALA on Puhunut kanssani, Hän on julistanut Valtaistuinsalistaan ja Puhunut kanssani. Ja Hän lauloi kauniin laulun, JUMALAN PYHÄ HENKI, Hän lauloi kauniin laulun, ja se laulu sanoi: MESSIAS on tulossa, MESSIAS on tulossa.

Katsoin ylös taivaalle, oli hyvin pilkkopimeää ja sitten yhtäkkiä aivan kuin salamanvälähdys tuli taivaalla ”Pjah!” tällä tavoin. Aivan kuten salama, salamanisku ”Pjah!” taivaan halki tällä tavoin ja se oli ohi. En tiedä kestääkö seurakunnan ylösotto edes sekuntiakaan ja se oli tehty. Sitten tämän jälkeen Hän pyysi minua menemään suoraan radiolähetykseen ennen aamua. Hän sanoi, on parempi, että soitat suoraan radiolähetykseen tämän hetken ja aamun välissä. Hän sanoi: Se tulee auttamaan. Se tulee todella auttamaan seurakuntaa, Hän sanoi. Joten panikoin, rakkaat ihmiset.

Uudestaan, tämä on se, mitä JUMALAN Valtaistuinsali on julistanut: MESSIAS on tulossa. Olkaa valmiita, joten minun täytyy juosta niin moneen maahan kuin mahdollista. Rakkaat ihmiset, tänä iltana, kun valmistaudumme Mega Parantumiskokoukseen täällä Barcelonassa, niin HERRA on puhunut todella herkällä tavalla. Hän on Puhunut Messiaan loisteliaasta tulemuksesta. Ja Espanjan kaunis kansakunta vastaanottaa voimallisen Sanoman juuri nyt. He vastaanottavat Sanoman puhdistautumisesta, puhtauteen palaamisesta, MESSIAAN tulemisen julistuksesta, JUMALAN Valtakunnan tulemisen julistuksesta, synnin hylkäämisestä, parannuksenteosta, palaamisesta vanhurskauteen, opin korjaamisesta. Todella, todella voimallista. Jokaiselle kansakunnalle tulee antaa mahdollisuus. Aikani on tulossa loppuunsa. Rakkaat ihmiset, tämä on se mitä HERRA on sanonut.

Suoraan Barcelonasta täällä: että MESSIAS on tulossa. Ja sitten näin MESSIAAN tulemuksen, näin Hänen ottavan seurakunnan. Joten, valmistakaa tie, rakkaat ihmiset. Tämä on Hän, josta kirjoitettiin Raamatussa, että Minä lähetän Sanansaattajani, ennen kuin HERRAN peljättävä päivä tulee.

MESSIAS on tulossa. Valmistakaa tie sydämessänne. Kääntykää pois seksuaalisynnistä, alastomuudesta, moraalittomasta pukeutumisesta pastorien vaimot, naiset seurakunnassa, nuoret miehet seurakunnassa. Kääntykää pois seksuaalisynnistä. Olkaa oikeassa asemassa Jumalan edessä. Aika on ohitse. Olkaa uudestisyntyneitä. Vastaan ottakaa PYHÄ HENKI auttamaan teitä olemaan vanhurskaat. MESSIAS on tulossa. Se tulee olemaan peruuttamaton päivä, takaisin saamaton päivä, kun se tapahtuu. Toda Shalom.

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)