27.5.2018 PELJÄTTÄVÄ PROFETIA HERRAN TUOMIOSTA, JOKA TULEE HALKAISEMAAN KENIAN MAAN KAHTIA - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt rakkaat ihmiset, he, jotka ovat kuulolla ympäri maailman kansakuntien. Soitan Barcelonasta, jossa tulee tänään olemaan hyvin suurenmoinen Parantumiskokous, joka alkaa parin tunnin sisällä Barcelonassa. HERRA tulee vierailemaan ihmisten luona ja parantamaan ihmisiä valtavalla tavalla. Se on ihmeellistä, koska viime yönä täällä Barcelonassa HERRA Puhui kanssani hyvin tyrmistyttävällä ja shokeeraavalla tavalla, kun PYHÄN HENGEN PERSOONA, ISÄ JUMALAN PERSOONA, kun Hän tuli alas ja alkoi laulaa laulua. Hän lauloi minulle laulua, kun kuuntelin laulua, minä kuulin, että se laulu julisti MESSIAAN tulemusta, joten Hän lauloi minulle hyvin kaunista laulua viime yönä. Se oli hyvin kaunista ja kun kuuntelin, se sanoi: MESSIAS ON TULOSSA, MESSIAS ON TULOSSA! Se oli kaunis laulu. Joten kuuntelin laulua ja kuulin myös ne sanat nyt, että MESSIAS ON TULOSSA. MESSIAS ON TULOSSA. Sanat olivat hyvin selvät.

 

Sitten tämän jälkeen hän laittoi minut katsomaan ylös ja kun katsoin ylös taivaalle, oli pimeys, mutta yhtäkkiä näkyi aivan kuin salaman välähdys taivaan halki ylhäällä siellä. Pieni salamanvälähdys: ”Pjah!” tällä tavoin ja seurakunta oli otettu pois. Sitten heräsin. Heräsin pelossa, sillä luulin, että seurakunta on otettu pois. Joten heräsin ajatellen, tiedäthän, että Kristuksen seurakunta on otettu pois tänään. Sitten kun nukahdin jälleen, silloin PYHÄN HENGEN Persoona tuli ja alkoi kävellä kanssani. Kun JUMALAN PYHÄ HENKI alkoi kävellä kanssani, Hän kertoi minulle, että nyt on jo yli keskiyön, mutta voit soittaa radion suoraan lähetykseen juuri nyt ja kertoa heille tästä. Kerro heille MESSIAAN tulemuksesta, että MESSIAS on tulossa! Hän sanoi, että soita nimenomaan keskiyön ja aamun välissä, joten panikoin ja hyppäsin ylös. Nousin ylös välittömästi ja soitin radioon. Tästä syystä tulen luoksenne myöhään yöllä siellä Kenian aikaan ja täällä Barcelonan aikaan, Euroopan aikaan täällä.

 

Mutta sitten, kun nukahdin uudestaan tänä aamuna, sitten HERRA nosti minut pois maailmasta. HERRA nosti minut ylös maailmasta, hyvin kauas maasta. Sitten Hän näytti minulle maapallon, mutta näin maapallon pyörivän ympäri, mutta pyörivän hieman nopeammin, hieman nopeammin. En tiedä mitä nopeutta, mutta hieman nopeammin. Ja sitten HERRA JEHOVA alkoi kirjoittaa taivaalle. Muistattehan, että olin kaukana maapallosta. HERRA on nyt nostanut minut. Olen nyt HERRAN kanssa tällä puolen, kaukana maapallosta syvällä avaruudessa. Katsoin maapalloa ja se oli pyöreä. Näin, että maapallo pyöri hieman nopeammin. Hän antoi minun tietää, että se missä olimme on hyvin hyvin kaukana maasta.

 

Nyt pystyin näkemään maapallon pyörivän kellon suuntaan, myötäpäivään hieman nopeammin. Sitten näin ISÄ JUMALA JEHOVA JAHVEN Käden kirjoittavan taivaalle ja Hän kirjoitti kaavan, matemaattisen kaavan, hyvin monimutkaisen kaavan kuvioineen, Hän kirjoitti ja kirjoitti ja kirjoitti. Hän kirjoitti ja kirjoitti ja kirjoitti ja sitten Hän sanoi: ”On yhtä kuin” ja sitten Hän kirjoitti summan, numeron, jota en voi jakaa kanssanne täällä. En saa jakaa sitä täällä. Hän kirjoitti summan, numeron.

 

Sen jälkeen, kun Hän teki näin, niin näin JUMALAN PILVEN tulevan kaukaa, nyt tulevan maata kohden, JEHOVAN KIRKKAUDEN. Sitten tämän jälkeen HERRA toi minut takaisin maahan. Ja kun Hän toi minut maailmaan, Hän vei minut Keniaan. Tänä aamuna, kun HERRA vei minut Keniaan, minä kuulin, minä kuulin ihmisten puhuvan. He puhuivat ja sanoivat, että yksi silta vielä, ainoastaan yksi silta on jäljellä. Rift Valley on haljennut kahtia. Yksi silta enää, vain yksi silta on jäljellä pystyssä.

 

Ihmiset pelkäsivät, että tämä ainoa silta, joka oli tarkoitettu ylittämiseen, olisi myös sortunut, joka ulottui Kenian yhdeltä puolelta toiselle puolelle. Oli paljon puhetta, että tämä silta olisi sortunut. Tämä silta on myös sortunut, ainoa silta, joka oli jäljellä ja yhdisti Kenian toisen puolen toiseen puoleen. Rift Valley jakautui ja halkesi kahtia. Afrikan maa halkesi kahtia, mutta ihmiset sanoivat, että on ainoastaan yksi silta, joka on vieläkin pystyssä, joka ei ole vielä romahtanut.

 

He sanoivat, että Yhdistyneessä Arabiemiirikunnassa, heidän uutisissaan ilmoitettiin tästä ja luulen, että se on Al Jazeerassa. Joten me kaikki menimme kuuntelemaan Al Jazeeran maailmanlaajuisia uutisia. Heidän uutisensa tulivat ja he alkoivat puhumaan siitä ja sanoivat, että on yksi silta jäljellä. Jäljellä on enää yksi silta, joka ei ole vielä romahtanut ja ihmiset käyttävät tätä siltaa. Sitten näin paljon autoja ja näin Kenian armeijan auttavan ja saattaen ihmisiä autokulkueissa. He auttoivat ihmisiä ja kulkivat heidän kanssaan, auttaen heitä ylittämään sillan, joka oli melkein sortumaisillaan. Rift Valley oli haljennut kahtia tällä tavoin, Afrikan manner.

 

Te kaikki tiedätte erittäin hyvin, kun palasin Nigeriasta, Lagosin kokouksesta, ja tulin Keniaan, silloin Kenian media yritti mustamaalata minua ja tuona aikana, koska he yrittivät mustamaalata minua, JUMALAN viha kulutti minut ja HERRA kertoi minulle, mitä ikinä julistat, minä teen sen, koska Kenian media on yrittänyt mustamaalata sinua. Tuolloin sanoin, että puhun tuomion, että maa tulee nyt halkeamaan kahtia. Tämä maa tulee nyt avaamaan kitansa nielaistakseen heidät. Tämä Profetia on ollut Youtubessa siitä saakka kun tulin isosta Konferenssista, joka meillä oli Lagosissa, Nigeriassa.

 

Sitten tulee tämä vuosi ja näet tämän Profetian täyttyvän, kun vihdoin yhtäkkiä HERRA halkaisee kahtia maaperän ja maa avaa kitansa ja alkaa nielemään karjaa ja kasvillisuutta ja alkaa halkeamaan ja tiedemiehet sanovat, että Afrikan manner tulee jakautumaan kahtia. Osa siitä tulee vajoamaan Intian valtamereen, osa siitä, joka tulee leikkaamaan Kenian Intian valtamereen. Tämä on se, mihin HERRA viittaa tässä keskustelussa, tänä aamuna jälleen. Tämä tarkoittaa, että tämä profetia on vieläkin aktiivinen profetia. Se on vieläkin hyvin aktiivinen.

 

Joten HERRA kutsuu Keniaa kansalliseen parannuksentekoon. Se on peljättävä asia isännöidä teidän maassanne niitä kahta Todistajaa Ilmestyskirjan luvusta 11. Se on suuri vastuu. Kansakunnan täytyy tulla kypsäksi. Sen edut ovat selvät. Keniassa tuhannet rammat kävelevät. He kävelevät tänäkin päivänä, ihmiset, jotka olivat täysin hylättyjä rampoja maan tomussa. Nyt he kävelevät kouluun. Nyt he kävelevät vessaan itsenäisesti. Heitä ei enää kanneta vessoihin. Tuhansien sokeiden silmät ovat avautuneet, emme edes tiedä heidän määräänsä enää. Nyt he näkevät ja käyvät koulussa ja oppivat asioita. Tuhansien ja tuhansien kenialaisten kuurojen korvat ovat avautuneet. Nyt he kuulevat. He käyvät koulussa. He kommunikoivat ja heidän kielensä ovat vapautuneet. Monia ihmeitä on tapahtunut tuossa maassa. Joten te tiedätte, ketä oikein isännöitte siinä maassa.

 

Tästä syystä tänä aamuna on hyvin hämmästyttävää, että tämä profetia on vieläkin aktiivinen, mutta alan ymmärtämään, että maan pyöriminen liittyy tähän, sillä Hän näytti minulle, kuinka maapallo pyöri nopeammin myötäpäivään ja Hän kirjoitti hyvin monimutkaisen kaavan. HERRA kirjoitti sen minulle taivaalle tällä tavoin. Itse ISÄ JUMALA JEHOVA JAHVE kirjoitti monimutkaisen kaavan avaruuteen, taivaalle maanpinnan yläpuolelle. Maa oli kuin maapallo, joten se oli todella maan yläpuolella. Hän kirjoitti hyvin monimutkaisen kaavan, jossa oli monia numeroita tällä tavoin, hyvin hyvin nopeasti. Tällä tavoin, siinä oli monia monia tasoja, ensimmäinen kerros, toinen kerros, kolmas kerros, neljäs kerros, kuudes kerros. Tämän jälkeen Hän sanoi: ”On yhtäsuuri kuin”. Sitten Hän kirjoitti summan, jota en voi jakaa kanssanne. Tarkoittaen, että se nopeus, jolla maapallo pyörii tulee nopeutumaan. Tämä on se, joka aiheuttaa sen halkeamisen, maan avautumisen.

 

Käskin maata avaamaan kitansa ja maa halkesi ja avasi kitansa tähän päivään saakka. Tiedemiehet ovat sanoneet, että Afrikan maa saattaa haljeta kahtia. Osa siitä voi vajota valtamereen. Ainoastaan Mooses, JUMALAN Mies teki tämän. Nyt tiedätte, että Hän joka puhuu kanssanne kantaa Mooseksen ja Elian merkkejä. Hän käski Zika-viruksen tulevan Brasiliaan, jos he epäonnistuvat tekemään parannuksen, Ebolan joka puolelle maailmaa. Nämä profetiat ovat nyt täyttyneet. Hän voi kutsua vitsauksia, tauteja, sairauksia niin monta kertaa kuin Hän haluaa. Hän voi kutsua Taivasta avautumaan ja sateen, niin usein kuin Hän haluaa. Hän voi kutsua Tulen Taivaasta niin usein kuin Hän haluaa.

 

Viime yönä Hän näytti minulle myös sotilasryhmiä tulevan ja kutsuin tulen alas ja tuli poltti heidät todella pahasti. Eri ryhmät tulivat ja kutsuin tulen heidän päälleen. Joten tämä on peljättävä aika maailmassa. Kansakunnat valmistautukoon MESSIAAN tulemukseen. Olen nähnyt sen aikakauden tämän aikakauden jälkeen, kun seurakunta on otettu pois. Se on hirveää, lähtekää pois tieltä! Täällä tulee olemaan pahaa aikaa. Se on jättimäinen yhteenotto heidän, jotka puhuvat kanssanne tänään ja vihollisen, saatanan välillä. HERRA on lähettänyt heidät taistelemaan pahaa vastaan, taistelemaan saatanaa vastaan. Se tulee olemaan jättimäinen taistelu. Pysykää pois tieltä, valmistautukaa ja olkaa pyhät! Vastaanottakaa JEESUS, eläkää oikein ja menkää sisälle Taivaan turvaan. Menkää sisälle ikuisuuteen, siellä on turva.

 

Täällä tulee olemaan turvatonta. Suuria asioita tulee tapahtumaan. Maa tulee avautumaan, maailmankaikkeus huojumaan. Tulee olemaan valtavan suuri yhteenotto hyvän ja pahan välillä. HERRA on lähettänyt heidät tänne taistelemaan pahaa vastaan, taistelemaan saatanaa vastaan, neutralisoimaan hänet, eikä anna hänen päästä pälkähästä. Se jumalanpilkka saatananpalvonta, antikristuksen palvonta, joten rakkaat ihmiset, tämä on valtavaa aikaa ja HERRA puhuu lakkaamatta, jatkuvasti samasta asiasta, eli MESSIAAN tulemuksesta ja ajasta sen jälkeen.

 

Se sanoma, joka annetaan on vanhurskaus, pyhyys, kuinka valmistautua MESSIAAN tulemukseen. Kukaan ei voi sivuuttaa tätä! Et voi sanoa, ettet koskaan olisi kuullut. Tänä päivänä, kun puhun suorassa lähetyksessä tai saarnaan konferenssissa, enemmän kuin 3000 kaupunkia ovat kuulolla maailmanlaajuisesti. Joten totisesti sinä et voi sivuuttaa tätä! Et voi sanoa, ettet olisi kuullut. Jokainen tulee kuulemaan. Jos haluat päästä Taivaaseen, JUMALAN turvaan, tulet menemään sisälle! Jos haluat tehdä parannuksen ja olla vanhurskas, niin teet parannuksen ja HERRAN Henki tulee auttamaan sinua olemaan vanhurskas. Edessämme täällä, tämän aikakauden jälkeen, olen nähnyt sen, tulee olemaan hirveää. Olen nähnyt sen ja se tulee olemaan pelottavaa. Se on kamalaa aikaa ja tulee olemaan vakava yhteenotto, Hänen, joka puhuu kanssanne nyt, niiden kahden, jotka puhuvat kanssanne nyt ja vihollisen, antikristuksen, saatanan ja väärän profeetan välillä.

 

Olen nähnyt jälleen, tänä aamuna HERRA näytti minulle sen halkeamisen ja he ilmoittivat Keniassa, globaalit uutiset ilmoittivat, että on yksi silta, joka ei ole vielä sortunut. Joten armeija saattoi ihmisiä. He saattoivat ihmisiä ylittämään tuon sillan, joka tarkoittaa, että se maa halkesi. Kenia tarvitsee paljon parannuksentekoa. He tarvitsevat Häntä, joka puhuu kanssanne, rukoilemaan puolestanne. Teillä on vieläkin mahdollisuus lähestyä Häntä, jotta Hän voisi rukoilla maan puolesta.

 

Annetaan JUMALAN olla JUMALA ja ihminen olla ihminen. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Valmistakaa tie, rakkaat ihmiset. Valmistakaa tie HERRALLE, te maailman kansakunnat. Kääntykää pois luopumuksesta, seksuaalisynnistä, seksuaalisesta moraalittomuudesta, valheista, vääristä profetioista, vääristä profeetoista, eksytyksestä, valheapostoleista. Kääntykää pois menestysteologiasta ja modernismista, josta puuttuu pyhyys. Syleilkää parannuksentekoa. Palatkaa HERRAN Huoneeseen ja palvokaa HERRAA Hengessä ja Totuudessa.

 

MESSIAS on tulossa seurakuntaa varten. KIRKKAUDEN KUNINGAS on tulossa. VAPAHTAJA on tulossa. LUNASTAJA on tulossa ottamaan pyhän seurakunnan. Olen nähnyt Hänen ottavan seurakunnan. Seurakunta, jonka Hän ottaa on pyhä seurakunta. Valmistakaa vanhurskauden vaate, rakkaat ihmiset. Kääntykää pois kaikesta epäpuhtaasta. Erottakaa elämänne ja pelastuksenne pimeydestä. Olkaa pyhät, sillä ilman pyhyyttä kukaan ei tule näkemään HERRAA. Valmistakaa tie HERRALLE, rakkaat ihmiset. Tämä on Hän, josta Kirjoitukset kirjoittivat, Hän, josta HERRA kirjoitti Raamattuun. Hän sanoi, lähetän yhden, joka tulee valmistamaan tien, valmistamaan kansakunnat, ennen kuin peljättävä ja kauhistuttava HERRAN päivä saapuu. Olkaa pyhät, rakkaat ihmiset. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Toda, toda, toda lachem. Toda raba. Toda.

 

(Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=KUeZqPRqQmI&t=29s)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)