27.3.2018 PROFETIA JUMALAN KIRKKAUDESTA, JOKA PEITTÄÄ HÄNEN PALVELIJANSA TULEVASSA PASTORIKONFERENSSISSA NAKURUSSA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut viime yönä. HERRA JEHOVA KUNINGAS HAMELEK koko universumin ja luomakunnan SUURI MAHTAVA KUNINGAS Puhui kanssani viime yönä ja tässä keskustelussa HERRA toi minut kokoukseen, joka on tulossa Nakuruun, väkevään väkevään kansainväliseen Pastorien ja Evankeliumin saarnaajien ja kaikkien Konferenssiin. Se on väkevä Pastorien sekä Evankeliunin saarnaajien ja kaikkien muiden ihmisten kansainvälinen Konferenssi.

 
Tässä kokouksessa eräässä kohtaa kun puhun HERRAN Tuomiosta, joka tuli syntiä kohtaan, siitä tuomiosta jonka HERRA JEHOVA julisti syntiä kohtaan ja kuinka JEESUKSEN VERI tuli ja vapahti ihmisen tuosta tuomiosta, joka antaa nyt jälleen ihmiselle tien pääsyyn JUMALAN Valtakuntaan, JEHOVAN loisteliaan Kirkkaaseen Valtakuntaan.
 
Ja tuossa kohtaa viime yönä HERRA asetti ohdakkeita, orjantappuroita käteeni, vasempaan profeetalliseen käteeni, kun puhuin siitä. Ja Hän sanoi Äänellään: Katso ja muista ne orjantappurat!
 
Ja Hän asetti ne vasempaan profeetalliseen käteeni ja sitten tämän jälkeen vasen profeetallinen käteni tuli hyvin kirkkaaksi, super kirkkaaksi, absoluuttisen kirkkaaksi JUMALAN Kirkkauden peittämäksi, puhtaan kirkkaaksi. Se oli valtava väkevä väkevä yö, rakkaat ihmiset, koska se oli jatkuva jatkuva Kirkkaus ja sitten myöhemmin kun kävelin Hän peitti minut Kirkkaudella. Pystyin näkemään Kirkkauden virtaavan jaloistani ja käsistäni ja muaalta.
 
Joten tämä on uskomatonta aikaa seurakunnan historiassa. Tämä on se hetki, kun on valtavan suuri vyöry Taivaasta maahan. HERRAN Todistajat kävelevät täällä ja ne ajat joita elämme ovat voimallisia aikoja.
 
Uudestaan, HERRA Puhui kanssani tästä Kokouksesta, joka on tulossa Nakuruun. Joten en tiedä, ehkä HERRA Sanoo, että tuona hetkenä kun keskustelen Kaikkivaltiaan JUMALAN Tuomiosta, joka tuli syntiä kohtaan, siitä kuoleman kirouksesta ja synnin kirouksesta, jonka synti toi. Ja tuona hetkenä Hän tekee kirkkaaksi Hänen Palvelijansa käden ja tekee kirkkaaksi Hänen Palvelijansa.
 
En tiedä onko tämä sen tarkoitus, mutta tuona hetkenä HERRA laittoi ohdakkeita käteeni ja sitten vasen profeetallinen käsi tuli super super kirkkaaksi, rakkaat ihmiset, valtavan kirkkaaksi, todella voimallisen kirkkaaksi.
 
Elämme valtavaa aikaa ja kauhistuttava aika on tulossa sen jälkeen kun seurakunta on otettu. Vaikuttaa siltä, että kaikki Taivaan asukkaat ja lähettiläät keskittyvät nyt siihen, että seurakunta tulee valmistaa ja ottaa. Ja suuria asioita tulee tapahtumaan maailmassa tämän jälkeen. Hyvin hyvin suuria asioita tulee tapahtumaan.
 
Esimerkiksi luen nyt Ilmestyskirjasta 8 ja voit lukea jakeesta 8 eteenpäin ja Hän sanoo jakeesta 7:
 
"Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi. Ja toinen enkeli puhalsi pasunaan; niin heitettiin mereen ikäänkuin suuri, tulena palava vuori; ja kolmas osa merta muuttui vereksi, ja kolmas osa luoduista, mitä meressä on ja joissa henki on, kuoli, ja kolmas osa laivoista hukkui."
(Ilmestyskirja 8:8‭-‬9)
 
Joten on tulossa valtava aika ja vaikea aika, joka on seurakunnan edessä. Joten viestini seurakunnalle on se, että ottakaa hyöty irti niistä tämän hetkisistä keskusteluista Taivaan ja seurakunnan välillä, Taivaan ja maan välillä, HERRAN Kirkkaudesta, HERRAN Kirkkauden vierailusta. Ja nyt näette, että Hän tulee tekemään Kirkkaaksi Hänen Palvelijansa jälleen ja näen vasemman profeetallisen käteni täysin kirkkaaksi tehtynä JEHOVA JAHVEN kautta, HERRAN JAHVEN itsensä. Ja tämä on kriittisen tärkeää aikaa, josta seurakunnan tulisi ottaa etu ja hyöty irti. Olen juuri lukenut Sananpaikan Ilmestyskirjasta 8, joka kertoo teille, että tuleva tulee olemaan paha täällä. Tuleva täällä on inhottavaa. Se on kamalaa. Hän sanoi, että yhdessä kohtaa 1/3 osaa  merestä tulee lyötyä verellä.
 
Ja eräänä hetkenä kolmas osa merestä, valtameristä tulee kuivumaan pois. Eräänä hetkenä kaikki viherkasvit ja puut tulevat palamaan poroksi ja ne tulevat kuivumaan. Eräänä hetkenä tulee olemaan yhteenotto siinä mittakaavassa, että vuoret tulevat siirtymään, tulevat ajelehtimaan ja syöksymään mereen. Joten valmistakaamme tie MESSIAAN tulemusta varten.
 
Ne Loisteliaat portaat, joista Profetoin 15. tammikuuta vuonna 2017, ovat nyt täällä taivaalla maan yläpuolella, odottaen seurakunnan tulevan Ikuisuuteen, kävelevän Kirkkauteen, kävelevän Kirkkauden Valtakuntaan. Ja muistakaa, että epäonnistuminen kävelemään noita portaita pitkin mennen sisälle Taivaaseen, tarkoittaa, että menet helvettiin.
 
Joten siksi tämä on siis todellinen päätösten hetki. Tämä on päätöksen hetki joka ikiselle kristitylle uskovalle maan päällä. Taivaasta on tullut todellisempi kuin koskaan aiemmin. Nyt maailman kansakuntien silmät ovat katselleet Taivaan portaita, niitä Loisteliaita portaita, joista Puhuin. Ei ole mitään tekosyytä kenellekään sivuuttaa pääsy Taivaaseen.
 
Tämä on se suuri etuoikeus nyt, se etuoikeutettu paikka, joka teillä on seurakuntana, uskovina, jotta voitte nyt valmistautua ja päästä sisälle. Sillä teidän silmänne ovat nyt katselleet Taivaan Loisteliaita portaita, JUMALAN Loisteliaita portaita, Ikuisuuden portaita, niiden Siunattujen portaita, niiden JUMALAN valittujen, jotta kun he nyt kävelevät siellä loisteliaan kirkkailla jaloillaan niillä loisteliaan kirkkailla portailla, heillä tulee nyt olemaan JUMALAN Rauhan Ikuisuus, palvonta Taivaassa. Se todellisuus, se tarkoitus, jota varten evankeliumi tuli, on silloin nyt saavutettu heidän elämässään.
 
Kuitenkin, torkkuminen ja epäonnistuminen pääsemään sisälle tulisi olemaan suuri virhe, sillä voitte nähdä, että HERRA on todella ojentanut Käsivartensa, Hän on ojentanut auttavan Käsivartensa seurakunnalle auttaakseen sitä. Hän on tehnyt kaiken ja mitä tahansa saadakseen tämän sukupolven pääsemään sisälle Ikuisuuteen Taivaassa. HERRA on siellä ulkona auttamassa JEESUSTA voittamaan elämässäsi. Joten rakkaat ihmiset, valitkaa vanhurskaus tänä hetkenä.
 
Ja kuten sanoin, ota hyöty irti joka ikisestä tilanteesta, jossa nämä kaksi Todistajaa ovat mukana. Jos se on Konferenssi, jonka he pitävät, pyydän anoen, varmista, että olet siellä, jotta ammentaisit joka ikisestä Neuvonannosta, joita he antavat teille. Sillä tämä on se hetki valmistaa seurakunta. Sen jälkeen kun tämä aikakausi on ohi, silloin tulet katumaan, tulet itkemään, ja se tulee olemaan liian myöhäistä. Sillä Raamattu sanoo: Välähdyksessä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasuunan soidessa. Se tulee siis ilman julistusta. Se julistus on juuri nyt täällä.
 
Uudelleen, viime yönä HERRA Puhui kanssani Kokouksesta, joka on tulossa Nakuruun. Ja siinä keskustelussa, se oli koko yön kestävä kokous, se oli koko yön kestävä keskustelu, koskien sitä Kokousta. Jossakin vaiheessa Puhuin siitä alkuperäisestä kirouksesta, joka tuli ihmissuvun ylle, synnin tähden. Ja sitten Puhuin, kuinka JEESUKSEN Veri, JEESUSKEN Risti toi lunastuksen langenneelle ihmiselle, ja kuinka nyt ihmiskunta voi päästä sisälle Ikuisuuteen tämän valtavan ihmeellisen kauniin JEESUKSEN työn tähden ristillä.
 
Ja sinä hetkenä HERRAN Ääni Äänellään Hän sanoi, Hän huusi: Muista ne orjantappurat. Joten Hän asetti ne orjantappurat vasempaan profeetallisen käteeni, itseasiassa kämmeneeni. Joten pystyin näkemään käteni. Pystyin näkemään sen valtavan käden, jossa oli nyt ne orjantappurat.
 
Silloin sen jälkeen välittömästi käteni muuttui super loisteliaan Kirkkaaksi, minun vasen profeetallinen käteni. Ja sitten nyt, se jatkoi ollen loisteliaan kirkas koko yön ajan, koko yön ajan. Ja sitten myöhemmin nyt näin, kuinka koko Hänen ruumiinsa tuli Loisteliaan kirkkaaksi loistaen Kirkkautta, säteillen Kirkkautta. Kirkkaus valui ruumiistani, kaikkialta jaloista, käsistä.
 
Ja siksi sanon, että tämä on todella rakastettua aikaa seurakunnalle. Sillä on valtava vierailu, on rinnastamaton vierailu, vertaansa vailla oleva, jollaista ei ole koskaan ennen nähty. Ja kaikki nämä vierailut on täällä auttamaan seurakuntaa, osoittamaan seurakunnalle, että tämä on se Sanansaattaja, Tämä on Minun Ääneni siellä alhaalla. Tämä on se Lähettiläs, se Edustusto, jonka Taivas on lähettänyt, laseknut alas sinne ja lähettänyt. Ja muistakaa, että en ole sisällyttänyt sitä meneillään olevaa keskustelua näiden kahden Todistajan kanssa tapahtumista seurakunnan ylöstempauksen jälkeen. Olen keskittynyt tähän hetkeen tässä.
 
Joten HERRA auttaa seurakuntaa kaikkien näiden vierailujen kautta kertoen heille, että, katsokaa, Taivas on avoinna. On suurempi Taivaan invaasio maan päällä. Kirkkaus on täällä. Valmistautukaa. Tulkaa Hänen eteensä. Kuunnelkaa sitä Neuvonantoa. Kuunnelkaa vanhurskautta, jota Hän julistaa. Kuunnelkaa pyhyyttä, jota Hän julistaa. Kuunnelkaa MESSIAAN tulemusta, jota Hän julistaa.
 
Hän on sen Taivaallisen Sanoman Kantaja valmistamaan nyt Kristuksen seurakunta näkemään Ikuisuus. Joten HERRA tulee ulos täydellä voimalla, ojentaakseen Kätensä, auttavan Kätensä seurakuntaa kohden auttaakseen sitä. Tehden mitä vain ja kaiken taivaan alla auttaakseen seurakuntaa näkemään Ikuisuuden. HERRA Siunatkoon teitä. MESSIAS on tulossa. Aamen.
 
***
 
Teille, jotka olette kuulolla maailmanlaajuisesti, HERRA Puhui kanssani, rakkaat ihmiset, ja jaoin teille sen, kuinka Hän asetti ne ohdakkeet ja orjantappurat  vasemman profeetallisen käteni kämmeneen. Ja nyt haluaisin jakaa teille hiukan enemmän nyt. Kun HERRA asetti ne orjantappurat ja ohdakkeet vasemman profeetallisen käteni kämmeneen, HERRA JEHOVA, niin tuo Käsi muuttui hieman suuremmaksi. Se käsi, se vasen profeetallinen käsi tuli hieman suuremmaksi ja isommaksi. Ja sitten ne orjantappurat ja ohdakkeet alkoivat kukkia ja kasvaa jopa enemmän ohdakkeita, ja jopa lehtiä. Siellä on lehtiä, näin niiden kukkivan. Ja ennemmän ohdakkeita ja orjantappuroita kasvoi siinä kädessä.
 
Ja toivon nyt, kun olen lukenut siitä sananpaikasta, josta luin, Ilm. 8, että ymmärrät nyt, mitä HERRA Sanoo, ja sen varoituksen, jonka Hän antaa seurakunnalle. Jotta seurakunta voisi valmistautua ja päästä sisälle Ikuisuuteen Taivaassa. Sillä on vihan aikakausi, joka on tulossa. Ja voit myös hiukan ymmärtää sitä muodostelmaa, joka on Hänen ympärillään, joka puhuu kanssanne, kun olet lukenut sen sananpaikan Ilm. 8, ja siitä roolista, joka tulee olemaan mukana sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois.
 
Uudelleen, ohdakkeet ja orjantappurat kukkivat kädessäni ja näin lehtien kasvavan, vihreiden lehtien kasvavan, ja enemmän ohdakkeita ja orjantappuroita kasvavan. Ja HERRN Ääni Puhui, ISÄ JUMALA Itse Puhui ja sanoi: Me vieläkin muistamme ne ohdakkeet ja orjantappurat.
 
Toisin sanoen, muista orjantappurat ja ohdakkeet. Ja näin niiden kukkivan ja kasvavan vasempaan profeetalliseen käteeni. Ja tämä käsi, HERRAN vanhurskas Käsi, se tuli suuremmaksi. Ja sitten heräsin ja luin teille sen sananpaikan, jonka luin, Ilm. 8. Se valtava auktoriteetti ja voima, ja ne asiat, jotka tulevat tapahtumaan maapallolle.
 
He, joilla on korvat, valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa. Olkaa pyhät. Kääntykää pois seksuaalisynnistä, valheista, murhasta, perversiosta, korruptiosta, mikä ikinä onkaan se synti; seksuaalinen himo, homoseksuaalisuus, pornografia. Palvokaa JEESUSTA. Sillä orjantappurat ja ohdakkeet ovat kukkineet vasemmassa, vasemman profeetallisen käteni sisällä. Ja tuo käsi on tullut huomattavasti suuremmaksi. Ja sitten luin teille Ilm. 8, siitä JUMALAN vihan suuruudesta.
 
Nyt voitte siis ymmärtää jopa sen muodostelman Hänen ympärillään, joka puhuu kanssanne, joka on tallennettu kameralle täällä ja siellä ja jokaisessa Kokouksessa. Te, joilla on korvat, ymmärtäkää, mitä HERRAN Henki sanoo. MESSIAS on tulossa. Olkaa valmiit. Shalom.
 
 
 
- PROFEETTA DR. OWUOR

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)