26.4.2018 PROFETIA

Nyt, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani hyvin valtavalla tavalla, viime yönä, rakkaat ihmiset. HERRALLA oli valtava keskustelu Hänen kahden Todistajansa kanssa viime yönä. Tässä keskustelussa ensimmäistä kertaa ne kaksi Todistajaa menivät nyt ulos ja hyökkäsivät sen käärmeen kimppuun. He hyökkäsivät sen käärmeen kimppuun.
 
Uudestaan, viime yönä, tänä aamuna, HERRA ensimmäistä kertaa laittoi Hänen kaksi peljättävää Todistajaansa hyökkäämään, ja Hän asetti heidät hyökkäämään käärmettä vastaan. Ja he iskivät sen ja vakava taistelu muodostui. He löivät sen ja tappoivat sen. He löivät sen käärmeen ja surmasivat sen välittömästi, hetkessä. Kun he hyökkäsivät sitä käärmettä vastaan, he hyökkäsivät sen kimppuun ja löivät sitä välittömästi päähän ja tappoivat hänet, viime yönä. Tämä on se, mitä HERRA on tehnyt.
 
Rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa. Kaikki nämä tapahtumat kuuluvat siihen aikakauteen sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois. Olemme juuri tulleet siitä suuresta kokouksesta Tukholmasta Ruotsista, jossa HERRA Puhui koko Euroopan kansakunnalle, Euroopan maanosalle. Mutta nyt sitten tulee tämä. Ja Hän paljasti heidät Euroopassa hyvin peljättävällä tavalla.
 
Sitten nyt tänään Hän asettaa heidät vastakkain, Hän laittaa heidät hyökkäämään käärmettä vastaan. Ja he iskevät käärmeen ja tappavat sen käärmeen. Heti, kun taistelu seurasi, niin he välittömästi iskivät sitä päähän ja tappoivat sen.
 
Tämä on se, mitä tapahtuu, rakkaat ihmiset. Valmistakaa tie. Olkaa pyhät, olkaa vanhurskaat. Kääntykää pois seksuaalisynnistä ja valheista, perversioista. Seurakunnat, jotka vieläkin saarnaavat rahasta, heidän täytyy lopettaa se. Ne väärät profeetat, valheellinen menetysteologian evankeliumi, joka valehtelee ihmisille, ilman pyhyyttä. Naiset, jotka kävelevät alasti, miehet, jotka valehtelevat ja ovat moraalittomia.
 
Seurakunta ja kansakunnat vastaanottakoot nyt JEESUKSEN ja olkoot uudestisyntyneitä. Täysin uudestisyntyneitä ja pelastuneita. Sillä viime yönä HERRA ensimmäistä kertaa lähetti heidät Missiolle. Ja ne kaksi menivät ja hyökkäsivät sen käärmeen kimppuun. He hyökkäsivät sen käärmeen kimppuun. Ja vakava taistelu seurasi, kun he välittömästi iskivät sitä. He välittömästi löivät sen juuri siinä paikassa. He löivät sen ja tappoivat sen välittömästi siinä paikassa. On siis valtava hetki. MESSIAS on tulossa! Shalom.
 
(Profeetta Dr. Owuor, 26.4.2018, Jesus is LORD –radio, www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)