26.3.2018 PROFETIA SEURAKUNNAN VÄLITTÖMÄSTÄ PELJÄTTÄVÄSTÄ POIS TEMPAAMISESTA - PROFEETTA DR. OWUOR

Kello on nyt 10 yli 1. Se kolmas osa tuota keskustelua, joka tapahtui täällä eilen yöllä. Se kolmas osa tätä keskustelua, joka tapahtui täällä eilen yöllä, kun HERRA vieraili täällä Puhuakseen MESSIAAN tulemuksesta.
 
Hän Puhui niille kahdelle. HERRA nosti heidät ylös taivaalle ja sitten välähdyksenä, silmänräpäyksessä valtava HERRAN Kirkkaus iski ja seurakunta oli otettu. HERRA Siunatkoon teitä rakkaat ihmiset. He, joilla on korvat kuulkoot HERRAN Ääntä. Uudestaan; salamavalona, silmänräpäyksenä seurakunta oli otettu.
 
Kolmannessa osassa tätä keskustelua, joka tapahtui täällä eilisyönä HERRA näytti minulle sen valtavan MESSIAAN tulemuksen Kirkkauden. Ja hetkessä, silmänräpäyksessä Kirkkaus loiskahti. Se shokeerasi minua melko lailla. Ja se oli tehty.
 
He, joilla on korvat, valmistakoon tien MESSIAAN tulemusta varten. Olkaa pyhät, ehdottoman pyhät. Pyhä Henki on täällä auttaakseen sinua, mutta sinun täytyy tehdä se päätös, sinun täytyy tehdä se valinta, sinun täytyy järjestää se. Sinun täytyy tehdä se valinta olla pyhä, sinun täytyy harkitusti valita pyhyys. MESSIAS on tulossa!
 
Tämä on Hän, josta Kirjoitukset kirjoittivat, kunnes Hän ilmestyi, että Hän tulee lähettämään teille Sanansaattajan valmistamaan tien ennen kuin HERRAN päivä, se suuri ja peljättävä saapuu. He, joilla on korvat, kuulkoon HERRAN Äänen. Shalom.
 
(Profeetta Dr. Owuor 25.3.2018)

Hakulomake

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)